Koti Uutisia Sionismi Amerikan juutalainen valtiovarainministeri tahtoo armahtaa juutalaisen talousrikollisen

Amerikan juutalainen valtiovarainministeri tahtoo armahtaa juutalaisen talousrikollisen

5
Michael Milken.

Valkoisen talon juutalainen “sisäpiiri” pyrkii taivuttelemaan Donald Trumpin armahtamaan Amerikan pahamaineisimpiin talousrikollisiin lukeutuvan juutalaisen Michael Milkenin, uutisoi Bloomberg.

Milken tunnettiin 1980-luvulla “roskalainakuninkaana” ja häntä pidetään edelleen aikansa rikolliskapitalismin kirkkaimpana symbolina. Lopulta Milken joutui jättämään Wall Streetin saatuaan vankeustuomion historian suurimmassa sisäpiirikauppaoikeudenkäynnissä.

Milken ja hänen juutalainen verkostonsa ovat jo vuosikymmenten ajan yrittäneet lobata Amerikan “oikeusjärjestelmää” armahtamaan hänet, jotta hän voisi palata jälleen finanssikeinottelun pariin. Toistaiseksi vaatimukset ovat kaikuneet kuuroille korville, sillä Milkenin pelätään jatkavan tavallisten amerikkalaisten rikollista riistämistä, mikäli hän saa tilaisuuden.

Trumpin noustua presidentiksi Milken on saanut kaksi hyvin vaikutusvaltaista tukijaa, Yhdysvaltojen juutalaisen valtiovarainministerin Steven Mnuchinin sekä Trumpin juutalaisen vävyn Jared Kushnerin.

Bloombergin mukaan Milken on verkostoitunut myös Amerikan kauppaministeri Wilbur Rossin kanssa. Ross on ansainnut kannuksensa työskentelemällä juutalaisessa Rothschild-pankissa.

Milkenin armahtaminen ei ole lainkaan mahdoton idea, sillä hänen tapauksensa olisi loogista jatkumoa juutalaisen Marc Richin armahtamiselle.

Presidentti Bill Clinton armahti Richin 2001 viimeisenä työpäivänään, vaikka Rich oli tehnyt tavallisille kansalaisille valtavaa vahinkoa esimerkiksi manipuloimalla energiahintoja sekä vakoilemalla Mossadin hyväksi. Richin juutalainen vaimo oli yksi Clintonin tärkeimmistä rahoittajista.

Lähde: Bloomberg

5 KOMMENTIT

 1. Jaa tosta naamaärkistä se amerikkalaisten “tappaja klovni” onkin otettu. Jos vähän pistää valkoista naamaan ja pellepuvun päälle niin kauhuelokuvien pelle on valmis: kallonmuotoa, naaman ryppyjä ja silmienväliä myöten. Lieneekö sattumaa mutta Jack The Ripperkin oli juutalainen. Mikä niitä oikein vaivaa?

  Mutta eihän tämä armahtaminen nyt niin yllättävää ole. Armahtihan Koivistokin Laakkosen veljekset. Ilman armahdista molemmat olisivat lähteneet lusimaan kiinteää rangaistusta jatketusta veropetoksesta. Mutta Koivisto syvä-veli kerholaisena käytti oikeuttaan armahtaa talousrikolliset. Ja siksi itse en asioi Laakkosen firmoissa.

 2. Jos Milken ja Mnuchin olisivat molemmat vaikkapa katolilaisia, olisivat “edistysmieliset” aloittaneet jo kunnon äläkän tästä oksettavasta korruptiosta.

  …Mutta kun asialla onkin (((valittu kansa))), kukaan ei sano mitään. Aika jännä.

  • Myös kun kapitalisti kuuluu tähän anglokasaarien heimoon, ei vasemmistolla olekaan yllättäen mitään vastaan sanottavaa. Olette naurettavia vasemmistolaiset 😀

 3. Saatanan ruma mies. Aivan kuin Simpsonien ydinvoimalan johtaja Montgomery Burns, joka taitaakin olla sarjan piirroshahmoista juutalaisten karikatyyri, joka tosin ei ole sitä, vaan täyttä totta liioittelematta.
  Keltaiset hampaat ja luomia naama täynnä. Ihmeellistä kuinka rumia ovat Jumalan kansan edustajat, jotka palvovat mammonaa ja “syöden pullasta vain rusinat”, joka tahtoo tarkoittaa tuon uskontokunnan Pyhästä Kirjasta otetut edut. Unohtaen täysin ne velvollisuudet ja Mooseksen kivitaulun 10-käskyä, jotka ironista kyllä ovat syöpyneet menneinä aikoina kristittyjen takaraivoon sellaisina lakeina, joita on syytä noudattaa, jos meinaa odottaa tuonne miten jotain parempaa.
  Jokseenkin kummaa sakkia, joka kohkaa kuin päättömät kanat, vieläpä AINA pääsääntöisesti pahanteossa vailla mitään moraalin häivää, jota edes länsimaiset valkoiset kansakunnat katutasolla tavallisina jamppoina kotikasvatuksensa ansiosta pyrkivät toteuttamaan ja maksamaan kuuliaisesti ne raskaat verot tekemästään työstä hiellä ja vaivalla, jotka eivät edes koidu mitenkään noissa kansantalouksissa heidän omaksi hyödykseen, vaan lukemattomille pakolaisstatuksella loisiville roistoille ja rikollisille, joille nuo laittomuudet ovat jokapäiväista leipää kuin töihin lähtö suomalaiselle oli ulkona keli mikä hyvänsä (huononsa). Tästä sakista (kantasuomalaiset) voi luonnollisesti laskea pois omat herramme ja rouvamme, jotka ovat korruptoinuneet läpi mädäksi aivan oman alennustilansa takia ja todellisena “hiukkaskiihdyttimenä” toimii EU ja sen epädemokraattinen elitistinen hallintojärjestelmä, jolla ei ole mitään etäisintäkään kosketuspintaa jäsenvaltioden kansalaisten jokapäiväiseen elämään ja ponnisteluihin niiden ylitsepääsemättömien vaikeuksien kanssa, joita EU-syöttiläät ovat ITSE direktiiveillään ja mahoilla päätöksillään katastrofoineet.

Comments are closed.