Koti Uutisia Sionismi FT: Donald Trump pessyt rahaa mafiaan liitetylle juutalaiselle

FT: Donald Trump pessyt rahaa mafiaan liitetylle juutalaiselle

3
Trumpin juutalainen ystävä Alex Shnaider. (Mark Thompson/Getty Images)

Talousjulkaisu Financial Times (FT) on tutkinut viime kuukaudet Amerikan sionistipresidentti Donald Trumpin hämärien liiketoimien historiaa. Lehti selvitti, että on hyvin todennäköistä, että Trump on yhtiönsä kautta toiminut mafiaan liitetyn juutalaisen miljardöörin rahanpesijänä.

Juutalainen liikemies on nimeltään Alex Shnaider ja hänellä on Kanadan ja Venäjän kansallisuudet. Shnaider keräsi jättiläismäisen omaisuuden Neuvostoliiton romahduksen yhteydessä, kun pääosin juutalaiset oligarkit ryöstivät Venäjän kansallisomaisuuden yksityistämissopimusten avulla.

Trump kärsi sarjan kipeitä konkursseja 1990- ja 2000-luvuilla, minkä vuoksi hänen yhtiönsä oli vaikeaa saada enää rahoitusta. Tuleva presidentti päättikin kääntyä harmaan ja toisinaan sysimustan talouden puoleen rahoittaakseen esimerkiksi torontolaisen pilvenpiirtäjänsä, jonka rakentaminen alkoi 2007.

Trumpin pilvenpiirtäjähanke onnistui, koska Shnaider päätti sijoittaa siihen 40 miljoonaa dollaria. Samaan aikaan Shnaider teki lukuisia korruptioon viittaavia rahansiirtoja entisen Neuvostoliiton alueella.

Trump ryhtyi yhteistyöhön Shnaiderin kanssa, vaikka tämä on tunnettu yhteyksistään Amerikan “venäläiseen mafiaan”. Tunnettu juutalainen toimittaja Robert I. Friedman on todennut kirjassaan Red Mafiya: How the Russian Mob Has Invaded America, että koko Amerikan “‘venäläinen mafia’ on todellisuudessa juutalainen”.

Sergei Mikhailov keskellä.

Shnaiderin appiukko Sergei Mikhailov toimi 1990-luvulta 2000-luvun alkuun asti Moskovan voimakkaimman rikollisjärjestön johtajana. Juutalaisjohtoinen mafia tahkoi FT:n selvityksen mukaan rahaa muun muassa huumekaupalla, kiristyksellä, murhilla ja rahanpesulla.

– Vaikuttaa todennäköiseltä, että Trumpin yhtiö ottaa vastaan rikollista rahaa ja syyllistyy näin rahanpesuun, kommentoi FT:n haastattelema talousrikollisuuden asiantuntija Tom Keatinge, joka tutustui Trumpin torontolaispilvenpiirtäjän rahoitukseen.

Lehti toteaa, että hämärät rahoituskuviot asettavat Trumpin itsenäisyyden Valkoisessa talossa vähintään kyseenalaiseksi. Onko sattumaa, että juutalaista rikollista rahaa vastaanottava Trump ajaa nyt väkivaltaista sionistipolitiikkaa Lähi-idässä?

Lue myös:

NY Times: Trump sai vaaleissa salaista apua juutalaisilta ja ääri-islamisteilta
Juutalainen finanssiperhe irtisanoutuu Breitbartista Trumpin ja Bannonin riidan vuoksi
Sionisti Donald Trump rikkoi Iranin ydinsopimuksen – Israel ja ääri-islamistit iloitsevat

3 KOMMENTIT

  1. Sitten jotkut “kansallismieliset” vielä fanittavat ja nuolevat tuon apinan persettä. Käsittämätöntä.

    • Sanotaanko näin, että vaaleissa oli vastakkain rutto ja kolera..kolera oli pienempi paha. Killaryn Amerikka olisi vielä pahempi vaihtoehto. Tosin, minuakin huvittaa tiettyjen kansallismielisten Trump intoilu, sillä meidän asiaammehan Donald ei mitenkään aja

  2. Elämme aikaa jossa totuus on tuolla jossain eikä kukaan pystyy sanomaan mikä on oikea totuus mistään. Myöskin asiat ovat todella räikeitä tänäpäivänä valheen tai totuuden sattuessa kohdalle.

    Olkaamme tyytyväisiä kuitenkin jokaisesta heränneestä kansallismielisestä joita Trump saattaa tietyillä toimillaan synnyttää. Siitä on sitten jokaisella mahdollisuus tutkia eteenpäin totuutta.

Comments are closed.