Koti Uutisia Juutalainen finanssiperhe irtisanoutuu Breitbartista Trumpin ja Bannonin riidan vuoksi

Juutalainen finanssiperhe irtisanoutuu Breitbartista Trumpin ja Bannonin riidan vuoksi

1
Rebekah ja Robert Mercer.

Maahanmuuttokritiikkiä, äärikapitalismia ja sionismia yhdistelevä Breitbart-media on menettänyt juutalaisen Mercer-finanssiperheen luottamuksen Steve Bannonin ja Donald Trumpin välisen riidan vuoksi. Mercerit ovat olleet paitsi Breitbartin myös Trumpin vaalikampanjan tärkeimpiä rahoittajia.

Mercer-perhe rikastui, kun isä Robert Mercer pääsi työskentelemään juutalaisen James Simonsin perustamassa Renaissance Technologies -nimisessä hedge-rahastossa. Rahaston toiminta perustuu keinotteluun finanssimarkkinoilla. Sekä Robert että hänen tyttärensä Rebekah Mercer ovat korruptoineet politiikkaa pitkäjänteisesti miljardiomaisuudellaan.

Mercerit ovat omistaneet osuuksia muun muassa Breitbart-verkkomediassa, jota valtamedia kutsuu usein harhaanjohtavasti “kansallismieliseksi” tiedotusvälineeksi. Todellisuudessa Breitbart ajaa liberaaleja ja sionistisia arvoja, joita on yritetty kaunistella pinnallisella maahanmuutto- ja islamkritiikillä.

Donald Trumpin entisen neuvonantajan Steve Bannonin mukaan “Mercerit loivat pohjan Trump-vallankumoukselle”. Bannon on painottanut, että Mercerit “ovat merkittävin yksittäinen rahoittaja” Trumpin poliittisen kampanjan takana. Finanssiperhe on rahoittanut myös juutalaista sionistia ja homoseksuaalia Milo Yiannopoulosia, joka on yrittänyt markkinoida esimerkiksi rotujenvälisiä seksisuhteita “maahanmuuttokriittiselle” liikkeelle.

Nyt Bannon ja hänen Breitbart-mediansa ovat joutuneet Mercereiden hampaisiin siksi, että Bannonin ja Trumpin välit ovat tulehtuneet. Rebekah Mercer totesi, että hänen perheensä seisoo riidassa Trumpin rinnalla, minkä vuoksi he eivät ole enää lahjoittaneet rahaa Bannonille viime kuukausina.

Trump on tehnyt Valkoisessa talossa rivakasti töitä pitääkseen Mercerit tyytyväisinä. Hiljattain hän nimitti keskuspankin johtoon Wall Streetin suosikkiehdokkaan. Lisäksi hän runnoi läpi verouudistuksen, joka on käytännössä tulonsiirto pienyrityksiltä hedge-rahastoille, pankkiireille ja monikansallisille yhtiöille.

Lähteet: Bloomberg, The Washington Post

1 KOMMENTTI

  1. Onneksi Unkarilla on (((globalisteja))) vastustava Orban. Ja meillä ((())):n käsinukke Saukki. Voi vittu…

Comments are closed.