Koti Uutisia Sionismi Sionisti Donald Trump rikkoi Iranin ydinsopimuksen – Israel ja ääri-islamistit iloitsevat

Sionisti Donald Trump rikkoi Iranin ydinsopimuksen – Israel ja ääri-islamistit iloitsevat

16

Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump on päättänyt rikkoa Iranin kanssa solmitun ydinsopimuksen. Juutalaiset painostusjärjestöt ovat jo vuosien ajan vaatineet Valkoista taloa kumoamaan sopimuksen, sillä Iranin ydinenergiahankkeen pelätään uhkaavan Israelin taloudellista ja sotilaallista ylivaltaa Lähi-idässä.

Trumpin päätös on viimeisin osoitus juutalaislobbyn vaikutusvallasta Valkoisessa talossa. Vaikka ydinsopimuksella oli länsimaisen yhteisön vankka poliittinen tuki takanaan, kykenivät Israelin sotahaukat painostamaan Yhdysvallat rikkomaan Iranille antamansa lupaukset.

Ääri-islamistinen diktatuuri Saudi-Arabia sekä juutalaisvaltio Israel ottivat uutiset ilolla vastaan. Saudit esittivät julkisen kiitoksensa Trumpille ja vaativat uusia taloudellisia pakotteita Iranin nujertamiseksi. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu kehui Trumpia “urheasta” päätöksestä.

Israel käytti kuohuntaa välittömästi hyväkseen ja teki Syyriaan laittoman ohjusiskun. Israelin viesti Syyrian ja Iranin edustamalle antisionistiselle vastarinta-akselille oli selvä: koska Israel kontrolloi Yhdysvaltojen presidenttiä, voivat sionistit suorittaa verisiä sotarikoksia joutumatta niistä koskaan vastuuseen.

Lue myös:

Donald Trump julisti hyökkäävänsä Syyriaan
Trump jatkaa Israel-alisteista ulkopolitiikkaa
Juutalaislobby: Syyriaan hyökättävä “holokaustin” vuoksi

16 KOMMENTIT

  • Venäjä auttaa Assadia jne. ja paskat. Netanjahu kielsi Puuttinia toimittamasta S-400 vai mit ny olikaan ilmapuolustussysteemejä Syyriaan. Ja Putte totteli. Samoissa Sveitsin juhlissa kreml-tollojen ja valkoisen talon debiilien puolisot ja lapset juhlii. Iraninkin rinnalla vanhoillislestadiolaiset näyttää lähinnä hipeiltä.

 1. Niinistö meni vielä tekemään yhteistoimintasopimuksen näiden terroristien kanssa, että saa hävetä silmät päästä näiden lapsipoliitikoiden vuoksi.
  Lisää vain aivopestyjä, notkeaselkäisiä ja pitkäkielisiä, koulunpenkkipoliitikkoja tai virkaheittoja sahureita.

 2. Benjamin “Bääsdään Bibi” Netanjahu vuonna 2002 antoi Yhdysvaltain edustajainhuoneen komitealle valaehtoisen todistuksen, jossa sanoi, että ”ei ole kysymystäkään siitä, etteikö Saddam Hussein pyrkisi ydinaseiden kehittämiseen”. Ydinaseet ovatkin Netanjahun taiteellisessa tuotannossa toistuva teema, ja hän keskustelee mielellään kaikkien paitsi Israelin ydinaseesta.

  Yksityiselämässään Netanjahu harrastaa avioliittojensa kariuttamista, missä puuhassa hyödyntää hienostuneita diplomaattisia ja poliittisia tekniikoitaan. Hän on nyt naimisissa kolmatta kertaa pitäen samalla useita rakastajattaria, joista merkittävimpiä lienevät John McCain ja Hannu Takkula.

  Tiettävästi ainoat ihmiset, jotka enää sietävät Netanjahua pätkääkään, ovat hänen pitkäaikaiset ystävänsä Joe Biden ja Mitt Romney, joista ensin mainittu on seniili ja jälkimmäinen ihmistä matkiva androidi.

 3. Muistakaa hommafoorumin pellet sekä muut sionistit kuten (((kansallismieliset youtubettajat))) – You know who you are.. – nyt sitten kiittää Israelia taas seuraavasta pakolaisaallosta.

   • Ainakin siellä on täysin kielletty Usraelin kritisointi.
    Hommafoorumi on klassinen esimerkki hallitusta oppositiosta, ainoastaan suvakeista ja muslimeista saa öyhöttää. Jos mainitsee jotenkin kriittisesti Israelin tai Usan, NATON, heilahtaa bannia välittömästi.

    En tiennytkään että PVL alignaa itsensä Alt-Kiken kanssa nykyään.

 4. Persuilla housut spermassa ja kuola valuu, tietäähän tämä uutta pakolaisaaltoa Suomeen. Se taas tietää lisää ääniä sionistien valeoppositiolla nimeltä Perussuomalaiset & Reformi.

  • Voi Keke parkaa kun viha ottaa järjestä vallan. Keke ja kavereiden runkkurinki :
   Suomen antifasistinen komitea (SAFKA) on suomalainen poliittinen voima ja tulevan Suomen venäläissosialistisen neuvostotasavallan ainoa sallittu puolue. SAFKA:n muodostaa joukko huolestuneita kansalaisia, jotka ovat perustaneet komitean torjumaan Suomessa (ja kaikkialla maailmassa) esiintyvää fasismia, piilofasismia ja piilofasismissa olevaa piilofasismia.

   • Eivät sitten toimi arkadianmäellä josta se sylttytehdas löytyy, fasismin pesäke.

   • Ei se Irankaan ihan pulmunen ole. Valloittivat pohjoisen puoliskonsa azereilta. Mutta on kuitenkin päivän selvää, että nämä amerikkalaiset sionistiystäviensä kera tulevat tuhoamaan maailman sellaisena kun me se tunnettiin (vrt. pakolaiskriisi).

    • Torsti voisi mennä vetämää mummonsa kusipillun kaljuun päähänsä. Jore samoin.

  • Perusjuntit 🙂 En vaan ymmärrä noita ihmisiä jotka käy äänestämässä noita idiootteja (valtapuolueita). No onneksi on vielä järkeviäkin ihmisiä, esim yli 30% suomalaisista ei äänestänyt presidentinvaaleissa ollenkaan, silti eliitti sai kusetettua Niinistön uudelle kaudelle. Äänestämisestä ei ole MITÄÄN hyötyä tämmöisessä rappio”demokratia”diktatuurissa. Kaikki valtapuolueet pelaa eliitin pussiin.

   • “esim yli 30% suomalaisista ei äänestänyt presidentinvaaleissa ollenkaan”

    “silti eliitti sai kusetettua Niinistön uudelle kaudelle”

    Miten niin silti? Ei se meidän äänestämättä jättäminen estä Niinistön tms eliitin jatkokausia.

    Loppujen lopuksi äänestämättä jättämiselläkään ei ole juuri mitään hyötä, loput lampaat valitsee kyllä KOK/KESK/SDP/pikkunyökyttelijäpuolueet tms eliitin jatkoon.

    Jos meitä on iso määrä oikeasti kansallismielisiä jotka jää kokonaan tämän mukamas demokratian ulkopuolelle niin mehän kustaan itseämme nilkoille. Ruotsissahan NRM on kai jo rekisteröity puolue mikä on hyvää kehitystä.

  • Se Netan-jehu oli ihan vaan turistina siellä Punaisella Torilla just Deutschlandkaustin merkkipäivänä ja tapasi sattumalta tsar Putainin joka oli siellä puluja ruokkimassa. Siinä sitten rupattelivat kaikenlaista…

   Ihmeen hiljaa olleet nämä trollitehtaan Stakhanovilaiset ja muut Putinistit viime aikoina. Nyt kun on vielä selvinnyt että Venäjän talous menee alamäkeen ja lujaa niin satojen tonnien kultavarannoistakaan ei ole kukaan satuillut.

Comments are closed.