Koti Uutisia Pohjoismaat Norjalaisantifasistit osoittivat vapunpäivänä mieltään: “Kieltäkää Nordfront”

Norjalaisantifasistit osoittivat vapunpäivänä mieltään: “Kieltäkää Nordfront”

5

Antifasistit osoittivat mieltään sananvapautta vastaan Haugesundissa Norjassa.

Samaan aikaan kun Pohjoismainen Vastarintaliike käytti vapunpäivän osoittaakseen mieltä pohjoismaisen työväen puolesta, antifasistit Norjan Haugesundissa päättivät tehdä sitä, mitä punaiset aina tekevät: osoittaa mieltään sananvapautta, lehdistönvapautta ja kokoontumisvapautta vastaan.

17-vuotias Jonas Sundal ja muut haugesundilaiset antifasistit kantoivat mielenilmauksessa banderollia, joka vaati Vastarintaliikkeen ruotsinkielisen verkkolehden kieltämistä. Sundalin mukaan Nordfront on terroristijärjestö ja uhka työväen vapaudelle:

Nordfront on natsistinen terroristijärjestö, joka yrittää saada jalansijaa Haugesundissa, sanoi Sundal Haugesunds Avis -lehdelle.

– Olemme täällä tänään estääksemme enempää terroria tapahtumasta ja natseja saamasta lisää valtaa yhteiskunnassa, Sundal jatkaa.

Jonas Sundal

On epäselvää, millaiseen terroriin Nordfront olisi syyllistynyt. Sundal tovereineen ei ilmeisesti ole ymmärtänyt, että Pohjoismainen Vastarintaliike ja järjestön verkkolehdet eivät ole sama asia kuten eivät myöskään sitä, että Vastarintaliike muutti jo vuosia sitten norjankielisen verkkolehtensä nimen Nordfront.netistä Frihetskampiksi.

Vastarintaliikkeen politiikasta työväen suhteen voi lukea enemmän järjestön poliittisesta manifestista. Manifestissa sanotaan, että työläisten oikeudet tulevat kansallissosialistisessa Pohjolassa olemaan kattavat. Ei olekaan tavatonta, että punaiset osoittavat tosiasiassa mieltään sen puolesta, että he saisivat jatkaa yhteiskunnan tuilla elämistä ja välttää työntekoa. Tätä Vastarintaliikkeen politiikka ei tule sallimaan.

Frihetskamp yritti tuloksetta tavoittaa Jonas Sundalia antifasistitovereineen kommentoimaan asiaa.

Lähde: Frihetskamp.net

5 KOMMENTIT

 1. Todella luotettavia työväenluokan puolustajia nämä finninaamaiset yliopisto-anarkistit jotka eivät ole koskaan edes työntekoa nähneetkään. xD

  Itse tällaisena puuttellisen oikeinkirjoitustaidon omaavana, pelkän ammattikoulun käyneenä Suomi-junttina koen kyllä tietynlaista jännää epäluottamusta tuollaisia työväenluokkaa avoimesti sisäsiittoisiksi autisteiksi nimittelevää reppanaporukkaa vastaan. Mutta, ehkä vika on vain minussa kun ei oikein ole noita kirjoja tullut luettua! xD

  Olen myös pätkätyöläinen, eli olen välillä työttömänä ja olen pannut merkille että monesti nämä anarkistit haukkuvat anonyymien nimimerkkiensä takaa työttömiä kansallismielisiä roskaväeksi ja huonosti koulutetuiksi reppanoiksi sekä tietenkin juopoiksi. xD

  Kaiken huipuksi ne ylistävät vielä kuinka maahanmuuttajat ovat ahkerampia ja parempia työntekijöitä kuin kantaväestö. Sen perusteella voikin oikein hyvillä mielin luottaa siihen kuinka vankasti nämä anti-valkoiset narukädet meidän valkoisten työläisten puolella ovat. xD

  Eli kyllä nyt täytyy vain todeta vihan sokaisemana että luotan Vastarintaliikkeeseen huomattavasti enemmän valkoisen työväenluokan puolustajana, kuin johonkin vasemmistolaiseen rahaeliitin perseennuolijaan. xD

 2. Mitähän tuollaiset paskahousut ja reppanat voivat estää? Juoksevat karkuun heti kun tulee pienikin tilanne.🙂

 3. Ei ole montaa todellista “oppinutta” jotka ovat työväen puolelle asettuneet, äkkiä ei mieleen tule kuin Eugen Shauman.
  Koko työväenliikkenkin ryssivät puoluepoliitiisella jargonialla ja saivat syyllistettyä kaikki tuottavaa työtä tekevät punakaartilaisiksi ja heikoimmat houkuteltua/ peloteltua riveihinsä.
  Tällaisella “intelelktuellien” koplalla ei ole mitään tekemistä (eivätkä he todellisuudessa halua ollakkaan) työväen kanssa, muuta kuin se että saavat hyvän syyn epäonnistumisistaan kaataa “alempien” niskaan.
  Ainoa mitä tällaiset punikit ajavat on oma etu, mielummin muiden kustannuksella, sitä kutsutaan myös fasismiksi.
  Ollaan tuottamassa ulkomailta työvoimaa, vaikka ei oman maan kansalaisia saada työllistettyä, tarkoituksena se että tietyn saturaatiopisteen ylittyessä voidaan minimipalkka tiputtaa alle toimeentulorajan, koska vierasmaalaiset tulevat huomattavasti pienemmällä toimeen (silloin pitää myös muidenkin tulla) eikä heidän osaamistasonsa ole nykypalkan arvoista.
  Ei ole suotu Kdf:a valtion puolesta eikä ammattiliittojen, kuten oli valtakunnassa muinoin, koska se on näiltä parasiiteilta pois moraalisesti, myös että heiltä putoaisi yksi työläisen kiristyskeino pois niin poliittisella kuin liittotasolla.
  Kysyn vain, kuka se on terrorisoinut työväkeä kohta sata vuotta?

 4. Täytyisi Taisto Huuskosen omaelämänkerta “Laps Suomen” luetuttaa näillä vasenaivoisilla niin ehkä (jos osaavat lukea) maailmankuva hiukan selvenisi millaista paratiisia kommunismi on pitänyt yllä. Vaan turha toivo. Lukemisen lisäksi kun pitäisi olla kyky ymmärtää lukemansa.

  • Voi olla haaaste, koska he ovat ammentaneet lukiosta ja tiedekunnan yleisosiolla (onko enää nykyään) luetun ymmärtämistä, eli käännetään asia päälaelleen niin että se käy omaan muottiin, eikä niin mitä tekstissä oikeasti seisoo.
   Eli kun aidassa lukee: Läpikulku kielletty! ymmärretään se: Saa oikaista, vastuu toisilla jos sattuu!

Comments are closed.