Koti Uutisia Trump jatkaa Israel-alisteista ulkopolitiikkaa

Trump jatkaa Israel-alisteista ulkopolitiikkaa

2

Donald Trump hyökkää entistä kovemmin ottein Israelin vihollisvaltioita vastaan. Aiemmin tänä vuonna Yhdysvallat on pommittanut Syyriaa ja provosoinut Irania uhkaamalla mitätöidä maiden välisen ydinsopimuksen. Nyt kohteena on puolestaan Pohjois-Korea.

Alkuviikosta maailmalla uutisoitiin, että Yhdysvallat on lisännyt Pohjois-Korean takaisin “terrorismia tukevien” valtioiden listalle. Lista on yllättävän lyhyt, sillä siihen kuuluvat lisäksi ainoastaan Iran, Syyria ja Sudan. Sudania lukuun ottamatta listalla ovatkin tosiasiassa Israelin varteenotettavimmat sotilaalliset vastavoimat.

Vaikka Israel sekä muun muassa ääri-islamistinen Saudi-Arabia ovat tunnettuja antamastaan tuesta al-Qaidan ja Isisin kaltaisille jihadistiryhmille, Trump ei ole tahtonut lisätä niitä terroristilistalle. Sen sijaan hän syyttää “terrorismista” Syyriaa ja Irania, jotka nimenomaan taistelevat Isisiä ja al-Qaidaa vastaan tälläkin hetkellä.

Myös Pohjois-Korea on saanut Yhdysvaltojen vihat niskoilleen antisionistisen politiikan vuoksi. Yhdysvallat on läpi historiansa tehnyt lämmintä yhteistyötä lukuisten veristen diktatuurien kanssa, joten syy vihaan Pohjois-Koreaa kohtaan ei voi todellisuudessa liittyä terrorismi- tai ihmisoikeuskysymyksiin. Magneettimedia julkaisi syksyllä artikkelin “Pohjois-Korea tahtoo aloittaa neuvottelut – Amerikka ei suostu”, jossa kerrotaan, miksi Trump ja muut sionistipoliitikot eivät voi sietää Pohjois-Koreaa:

“Amerikan suhde Pjongjangiin on siis suoraan johdettavissa Israelin ja Pohjois-Korean väleistä. Sionistit inhoavat Koreaa jo siksi, ettei se edes suostu tunnustamaan ‘Israelin’ olemassaoloa. Pjongjangin mukaan ‘Israelin’ kohdalla sijaitsee Palestiinan valtio – lukuun ottamatta Golanin kukkuloita, jotka kuuluvat Syyrialle. Vaikka länsimaiset turistit voivat vierailla Pohjois-Koreassa, israelilaisilta pääsy on kielletty.”

“Jerusalemin ja Pjongjangin sanasodasta uutisoinut The Diplomat muistutti, että Israel on jo kylmän sodan ajoista lähtien ollut Pohjois-Korean ydinohjelman ankarimpia vastustajia.”

“Korean tuki antisionistiselle vapaustaistelulle ei ole jäänyt vain sanojen tasolle. Kun Israel käynnisti 1973 Jom kippur -sodan ryöstääkseen uusia maa-alueita naapurivaltioiltaan, Pjongjang lähetti taistelulentäjiä ja huoltohenkilökuntaa tukemaan Egyptin puolustusta sionisteja vastaan.

1980-luvulta lähtien Pjongjang on tukenut vapaustaistelua etenkin ase- ja teknologiakuljetuksilla Israelin vihollisille, muun muassa PLO:lle ja Hizbollahille. Tänä keväänä Palestiinan suurin militanttipuolue Hamas esitti Pohjois-Korealle julkisen kiitoksen siitä, että maa kamppailee edelleen sionistimiehitystä vastaan.

Lisäksi Pohjois-Korea avusti IAEA:n mukaan Syyriaa, kun Bašar al-Assadin hallitus rakensi salaista ydinreaktoria Deir ez Zoriin kymmenen vuotta sitten. Syyrian reaktori oli asiantuntijoiden mukaan suunniteltu pohjoiskorealaisen mallin mukaisesti.

Iranilaisia ydintiedemiehiä on vieraillut Pohjois-Koreassa esimerkiksi vuonna 2013. Juutalaisvaltio pelkää kuollakseen, että Pjongjang onnistuisi levittämään uudenkarheaa sotilasteknologiaa Israelin ja Yhdysvaltojen ylivaltaa vastustaville itsenäisyysliikkeille.”

 

Lue myös:

USA:n ulkoministeriö ei osaa selittää, miksi vihamielisyyttä kohdistuu Iraniin muttei saudeihin
Trump nimitti Goldman Sachsin suosikin Fedin johtajaksi
Yksi vihollinen – globalistit

2 KOMMENTIT

  1. Muistan vielä kuinka Ilja julisti MV-Lehdessä: “Onko Donald Trump “meidän miehiä”. No siinä tapauksessa jos me ollaan sionisteja ja globalisteja, niin kyllä Ilja, Donald Trump on “meidän miehiä”.

Comments are closed.