Koti Uutisia Sauli Niinistö vaatii kovempaa sensuuria Suomeen

Sauli Niinistö vaatii kovempaa sensuuria Suomeen

14

Presidentti Sauli Niinistö haluaa lisätä sensuuria Suomessa. Hän luennoi Turun yliopistossa tiistaina. Luennon aikana hän nosti esille “vihapuheen”, jonka varjolla sensuurilakeja tulisi kiristää. Niinistö nosti esille Saksan, jossa sosiaalisen median palveluita voi sakottaa jopa 50 miljoonan euron sakoilla “vihapuheen levityksestä.” Niinistön ehdotus tulee vain viikkoja sen jälkeen kun Suomen juutalaislehti Hakehila kertoi juhlavaan sävyyn Saksan sensuurilaeista vaatien samanlaisia Suomeenkin.

“Vihapuheella” tarkoitetaan käytännössä puhetta, joka ei miellytä eliittiä. Myös täysin faktapitoinen argumentointi leimataan järjestelmällisesti “vihapuheeksi”, joka tulisi sensuroida. Niinistön mukaan “vihapuhe” tarkoittaa “erityisesti sosiaalisessa mediassa näkyvää jokaiseen sanaan tarttumista ja tahallaan väärin ymmärtämistä”.

Niinistölle ominaiseen tyyliin hän puhui hyvin ympäripyöreästi. “Nykyään vallalla voi olla monia totuuksia, mikä johtaa totuuden hämärtymiseen. Ne, jotka eivät pidä oikeasta totuudesta, voivat hyödyntää tilannetta”, hän kertoi. Niinistön mukaan Suomessa toimii median sananvapauden kautta harjoittama kontrolli poliitikkoja kohtaan. Tämä kontrolli estää poliitikkoja töpeksimästä liikaa, sillä huono mediajulkisuus ei palvele näiden uraa.

Sananvapauteen ja median väitettyyn poliitikkojen kontrolliin vedoten hän kuitenkin vaatii tiukempaa sensuuria. Esimerkit Saksasta nimenomaan kertovat, että sensuuri iskee koviten niihin, jotka arvostelevat korruptoituneita päättäjiä tai näiden harjoittamaa politiikkaa.

Niinistö ei myöskään ota huomioon kehuessaan “median kontrollia”, että media myös palkitsee poliitikkoja positiivisella näkyvyydellä silloin, kun nämä tekevät suomalaisvastaista politiikkaa. Median kontrolli siis tarkoittaa, että aidosti isänmaallisia poliitikkoja lyödään toimittajien roska-artikkeleilla jatkuvasti, mutta tämä ei Niinistöä tunnu haittaavan.

 

Lähde: Uusi Suomi

14 KOMMENTIT

 1. Sale saa vaatia. Mutta se vaatimus rikkoo perustuslakia. Eikös se Salen pitäisi lakimiehenä tietää?

  Vihapuheen määritelmäksi voisi kutsua sitä että “kuulija vihastuu”. Se että toinen puhuu totta tai tosiasioita ja kuulija suuttuu on nykyään leimattu vihapuheeksi. Vaikka sillä ei ole mitään tekemistä noinkaan absurdin termin kanssa. Vihapuhetta ei löydy Suomen Laista kriminalisivana elementtinä.

 2. Se että toinen loukkaantuu minun mielipiteestä, ei tarkoita, että minä olisin väärässä.
  Voidaan kieltää vihapuhe, mutta seuraava askel on ylimakea kivapuhe.

  • Kaikki kansallissosialistit ovat elämässään epäonnistuneita ja vajaaälyisiä erektiohäiriöisiä ali-ihmisiä. Tämä ei ole vihapuhetta vaan totuus, sillä loukkaannutte siitä!

   • Ja hei SANANVAPAUS! Sinulla on oikeus ilmaista mielipiteesi! Etenkin jos puhut asioista vain niiden oikeilla nimillä! Ja jos koet asian niin, niin silloinhan sen täytyy olla niin!

    • Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää, että tämän päivän sensuuri koskee nimenomaan faktoihin perustuvaa vallanpitäjien arvostelua, ei “lälläslää, olt tyhmä”-tasoista kommentointia?

 3. Totuus kestää valheen, mutta valhe ei kestä totuutta. Kaikesta huomaa, mikä taho niitä valheuutisia oikein levittää. Eliitin mediahan se eli aivopesu ei onnistu ilman täyttä kontrollia ja hegemoniaa. Kansa ei harhaudu ainakaan kokonaan, jos sitä ei ympäröi aukoton valheiden seinä.

 4. Juutalaisten marionetteja tämäkin kipa päässä heilunut kummityttönsä hyväksikäyttäjä. Siis aitoakin aidonpi juutalainen. Paska jätkä jo vuodesta 1994 kun jäi oppositioon, vaikka valittiin silloisen Kokoomuksen puheenjohtajaksi, mutta kieltäytyi osallistumasta Esko Ahon (Kesk.) ja kokoomuksen hallitustyöhön ministerinä vaan jäi pelkurimaisesti hallituksen ulkopuolelle, koska Ahon tuolloinen Lama-hallitus oli vihattu, joka henkilöityi tuolloin paljolti Valtionvarainministeri Iiro Viinaseen, jonka oli pakko tehdä leikkauksia kuilunpartaalla olevan Suomen pelastamiseksi. Aho ja Viinanen olivat kaikkien poliittisten tahojen kusitolppia ja laskiämpäreitä tilanteessa, jossa jonkun on pakko hoitaa paska -duunit sillä aikaa kun rintamakarkurit ja käpykaartilaiset makoilevat ja soittavat paskaista suutaan.
  Sauli Niinistö on jutkuista jutkuin.

 5. Niinistö vetää linjaa joka on Obama Merkel NWO britannian kuningashuone rikoksia.Natovetoinen sensuuri,joka halvaannuttaa jokaikisen äänen,joka tässä vaiheessa heidän maailmanlaajuisten suunnitelmien toteutuessa uskaltaa suoraan sanoa mistä on kyse.Antikristillinen NWO ja sen lopunajan petomissio.Kristinuskon hävitys.Ja voi kristittyjä keskellä maailmanlaajuista vainoa.Sauli Niinistö on maassaan petturi ja murhaaja.Hän on ollut yhteistyössä tämän rikollisen verkoston kanssa siten että suomi muutamassa vuodessa on ajautunut täyteen laittomuuteen.Soinit Stubbit Sipilät kaikki samaa paskaa.

 6. Ja näin Joulun alla,voin vakuuttaa jokaikiselle isismuslimille ja natoporukalle ja muille jotka yritätte ns.isis iskuilla pelotella kristittyjä kuten minua,sekä lähetätte ns.symppis jätettä naapurustoon häirintää harjoittamaan kokopäivätoimisesti:En vähemmässäkään määrin tule pelkäämään enkä edes vittuuntumaan paskastanne.Voin vain sanoa että tämä maa on muutamassa vuodessa vajonnut todella alas ja syvälle.Kumartakaa ja vapiskaa allahin nimeen.Minä uskon KRISTUKSEEN JEESUKSEEN,ettekä milloinkaan uskoani voi horjuttaa.Kirjoitan asiani omalla nimelläni.Nyt voi polpo järjestää hulluinhuonepaikan ym.

Comments are closed.