Koti Aktivismiraportit Aktivismia Porissa

Aktivismia Porissa

0

Viikolla 46 jatkettiin vielä Vastamedioiden jakamista Sampolan alueen kerrostaloihin sekä kiinnitettiin samalla tarroja.

Loppuviikosta järjestettiin Palestiina-ilta, jolloin katsottiin juutalaisten kaiken aikaa harjoittamasta palestiinalaisten vainosta ja etnisestä puhdistuksesta kertova dokumentti The Zionist Story. Dokumentin on tehnyt entinen Israelin armeijan IDF:n sotilas Ronen Berelovich, joka on omin silmin nähnyt, kuinka juutalaiset kohtelevat palestiinalaisia perustaessaan väkivalloin lisää siirtokuntia palestiinalaisten omalle maalle alueen juutalaistamiseksi ja palestiinalaisten hävittämiseksi lopulta kokonaan. Berelovich kieltäytyi lopulta enää osallistumasta palestiinalaisten hävitykseen ja lopetti palveluksensa IDF:ssä.

Vaikka dokumentissa esimerkiksi verrataan palestiinalaisten oloja Apartheidin aikaiseen Etelä-Afrikkaan (joka oli paratiisi verrattuna nykyiseen Etelä-Afrikkaan, josta on tullut maailman murha- ja raiskauspääkaupunki) ja väitetään Adolf Hitlerin murhanneen kuusi miljoonaa juutalaista holokaustissa, on dokumentti näkemisen arvoinen:

Dokumentin päätyttyä aiheesta keskusteltiin tovi, minkä jälkeen siirryimme aterioimaan.

Yhteydenotot: pori[at]vastarinta.com