Koti Artikkelit Yhteiskunta Juutalaislobby: Syyriaan hyökättävä “holokaustin” vuoksi

Juutalaislobby: Syyriaan hyökättävä “holokaustin” vuoksi

12

Juutalaisvaltio Israelin geopoliittinen valtapeli Syyriaa vastaan on epäonnistunut surkeasti. Israelin ja lännen tukemat ääri-islamistikapinalliset on lyöty ja Syyriassa on alkamaisillaan jälleenrakennuksen aika. Nyt sionistinen lobby yrittää lietsoa epätoivoisesti uutta sotaa – ja rahanahneet länsimaiset poliitikot tekevät työtä käskettyä.

Kuten eilen uutisoimme, Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump julisti aikovansa hyökätä Syyriaan “uusilla ja hienoilla” ohjuksillaan. Trumpin uhkaus järkytti tavallista kansaa niin Euroopassa, Yhdysvalloissa kuin Lähi-idässäkin. Sen sijaan Israel-lobbyn rahoittama poliittinen eliitti otti verenvuodatusuutiset vastaan tyytyväisinä.

Muun muassa Rothschild-pankkiiri Emmanuel Macronin Ranska, sionisti Theresa Mayn Britannia sekä juutalaisen Petro Porošenkon Nato-nukkevaltio Ukraina ovat ilmaisseet tukensa Trumpille sekä sodalle Syyriaa vastaan. Koska Syyria ei muodosta kansallista turvallisuusuhkaa yhdellekään sotaa lietsovista valtioista, on selvää, että hyökkäys tehdään ainoastaan Israelin alueellisen ylivallan säilyttämiseksi.

Israelia tukeva juutalaislobby käykin nyt raivokasta mediakampanjaa, jotta sota saisi laajempaa tukea myös äänestäjien riveissä. Yhdysvalloissa sodan vastustajat ovat alkaneet puhua Hitler of the Month Clubista (suom. Kuukauden Hitler-kerho). Kun Israel ja Nato tahtovat syrjäyttää väkivaltaisesti vihaamansa valtion hallituksen, aletaan kohdevaltion johtajaa verrata valtamediassa jatkuvasti Adolf Hitleriin. Näin kävi muun muassa Slobodan Miloševićille, Saddam Husseinille ja Muammar Gaddafille.

Nyt Syyrian presidentti Bašar al-Assad on “uusi Hitler” ja Syyrian loppumaisillaan oleva sisällissota on uusi “holokausti”. Juutalainen Ronen Bergman julkaisi juutalaisomisteisessa The New York Timesissa tänään orwellilaisesti nimetyn artikkelin “Juutalaisvaltiolla on erityisvastuu suojella syyrialaisia”. Syyrialaisten “suojelulla” Bergman tarkoittaa Assadin murhaamista ja sotilaallisen tuen antamista Syyrian hallitusta vastustaville ääri-islamisteille.

Bergman muistutti, että Israelissa on tällä viikolla vietetty paikallista “holokaustin muistopäivää”, minkä tarkoituksena oli vakuuttaa lukijat siitä, että Assad täytyy murhata mahdollisimman kiireellisesti. Bergman totesi, että Israelin tulisi tehdä kaikille selväksi voivansa “pyyhkiä Syyrian hallituksen pois maailmankartalta”. Israel kuitenkin pelkää Syyrian liittolaisia (erityisesti Irania ja Hizbollahia) niin paljon, että se tahtoo pakottaa nuoret eurooppalaismiehet Syyriaan kuolemaan sionismin puolesta. Israel itse tahtoo seurata teurastusta lokoisasti sivusta.

Myös Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu keskittyi “holokaustin muistopäivän” puheessaan hekumoimaan Syyrian sodalla ja teurastuksella. Yad Vashem -“holokaustimuseossa” puhunut juutalaisjohtaja uhkasi hyökkäävänsä Syyrian lisäksi myös Irania vastaan. Juutalaisten “holokausti” toisessa maailmansodassa on valhe, jolla Israel pyrkii oikeuttamaan omat aidot sotarikoksensa ei-juutalaisia siviilejä vastaan.

Virallisesti poliitikot perustelevat sotaintoaan valeuutisilla siitä, että Syyria olisi syyllistynyt kemiallisten aseiden käyttöön. Mitään todisteita Syyrian syyllisyydestä ei ole kuitenkaan löydetty, eikä sodan voittaneella Assadilla ole mitään motiivia syyllistyä koko Syyrian tulevaisuuden vaarantaviin ja sotilaallisesti hyödyttömiin ihmisoikeusrikoksiin.

Kaasuiskuhuhu sai alkunsa pian sen jälkeen kun Trump ilmoitti tahtovansa vetäytyä Syyriasta. On todennäköistä, että Mossad, CIA tai Britannian SIS lavasti iskun kääntääkseen Trumpin pään. Suunnitelma onnistui täydellisesti, kuten Trumpin julkilausumat osoittavat.

Bašar al-Assad itse kommentoi kaasuiskuvalheita eilen toteamalla, että Syyrian vihollisten tärkein ase maata vastaan ovat “kansallisen yhtenäisyyden hajottaminen, ääriliikkeiden tukeminen sekä aatteellisten ja uskonnollisten ristiriitojen ruokkiminen”. Uskonnollisia ristiriitoja kärjistää erityisesti se, että Syyrian ääri-islamistien tärkein tukija Saudi-Arabia lämmittelee parhaillaan välejään Israelin kanssa.
 

Lue myös:

Israelilaisministeri: Syyria kuin natsi-Saksa, Assad salamurhattava
Amerikkalainen senaattori: ”Olemme Syyriassa Israelin eduksi”
Israel vastustaa aselepoa Syyriassa militanttien antisionistien pelossa

12 KOMMENTIT

 1. Asia on juuri noin miten artikkelissa kerrotaan. Huvittavaa lukea noita iltalehtien kommenttipalstoja asian tiimoilta, koska kyllä huomaa miten monet ovat ihan länsipropagandan vietävissä, ei niinkuin yhtään osaa ajatella omilla aivoillaan.

 2. Hyvä artikkeli, joskin siinä oli pieni kirjoitusvirhe. Israelin pääministerin nimi oli väärin ja se ei ole Benjamin Netanjahu vaan Benjamin “Satanjahu”…

 3. Putin sotki kaikki globalistien ja sionistien suunnitelmat. Sionisti Trump lupasi että lähettää monta uutta ja älykästä ohjusta, mutta Venäjän asevoimien pääesikunnan päällikkö Gerasimov lupasi, että “sekä ohjukset että niiden kantajat tuhotaan”. Sionisti Trump ensin sanoi että päättää 24…48 tunnin sisällä iskusta Syyriaan; mutta aika meni umpeen eikä päätöstä tehty. Ehkä Putin soitti sinne Washingoniin ja kysyi Trumpilta: “Donald, haluatko kuolla ihan oikeasti?”
  Trump nyt pohtii tätä eksistentialista kysymystä.

  https://www.youtube.com/watch?v=dM_p27iKz2E

 4. Taas goyimit juoksevat suinpäin sotaan jalkansa poikki, kun juutalaisvaltion tarvitsee vain “auttavasti” kusettaa. Jumalaakin tärkeämpi taikatemppu -loitsua H O L O K A U S T I A K I N oli aivan pakko käyttää, sillä eihän muutoin kipasta ilmesty kulloistakin “hitleriä”.
  Jos Israelin tekee mieli sotia. Sotikoot se yksin ja rukoilkoot Jumalaansa puolelleen sen sijaan kun heittää idiootti -länsimaalaisia tyttöjä ja poikia tykinruuaksi. Onhan tuolla valtiolla omat hyökkäysvoimat ja ydinasekin löytyy plakkarista periaatteella: “Ei meillä sellaista ole!”
  Sitten keuhkotaan jonkun Pohjois-Korean muutaman kilotonnin atomipommista kuin maailmanlopusta. Vaikka joka ainoalle valtiolle maailmassa annettaisiin oma atomipommi. Ei maailma olisi tosiasiassa yhtään turvattomampi paikka, koska tietyty paskavaltiot käyttävät sitä omaa kansakuntaansa vastaan, eikä muita vastaan. Tämä maailma on sekopäisiä “demokratian viejiä” täynnä ja eräs tyhmyyden tiivistymä, joka sopii tuollaisesta joukkiosta malliesimerkiksi on EU.

 5. Globalistinen sionistimedia on keksinyt nyt, että ohjuksilla pitää lähettää “signaali” Damaskokseen. Tietenkin meidän nilkkimme toistavat nyt tuota perässä ja uskovat itsekin tähän. Kun kyseessä on sionistinen väkivalta niin kaikki on hyväksyttyä.

  Eikö nyt olisi aika lähettää ohjuksia Tel Aviviin? Se olisi signaali sille, että kansainvälinen yhteisö ei katso sivusta, kun IDF teurastaa (ministerien hurratessa) siviilejä Gazan ghetossa kiikarikivääreillä piilosta parhaaseen sionistitapaansa.

  Ehei, eihän sionistia saa arvostella, se on antisemitismiä. Sionistilla on lupa tappaa.

 6. https://www.veteranstoday.com/2018/04/11/redux-the-proofs-the-viral-expose-of-those-behind-the-syrian-gas-attack/

  kantsii katsoo. vaikka vastarinnan lukijoille mitään uutta! false flaggia toisen perään cia fbi mossad m16 ym muut jutku palvelut!!

  Porista kuuluu kummia”, kuten Yleisradion eilinen artikkeli opiskelijatuontia koskien alkaa. Harri Ketamo ja Rovio Entertainment Oyj -videopeliyrityksellä kannuksensa luonut ”toinen porilainen visionääri” Peter Vesterbacka ovat puuhamiehinä robotiikkakampuksen perustamiseksi Poriin. Välitavoitteena on muutaman vuoden kuluttua 5 000 ulkomaista opiskelijaa etupäässä Kiinasta ja Intiasta, mutta tämä on vasta alkusoittoa.

  ”Porin robotiikkakampus on ikään kuin lähtölaukaus paljon isommalle kuviolle. Tarkoituksena on tuoda suomalaisiin korkeakouluihin ja ammattikorkeakouluihin lähivuosina ulkomailta 150 000 opiskelijaa.”

  HAH HAHAA VITTU MITÄ KANSAA TÄMÄ ON TÄYSIN PIHALLA KUN LAMMAS JOKA MENEE TEURAALLE!!

 7. https://www.youtube.com/watch?v=KgDaJX8qCmo

  Putin Moves To Bust Up Monopolies, Warns Entrepreneurs Not to Misuse Their Dominant Position

  RUPEE usko loppuu että putin on kontrolloitu oppositio! Tekee niin pirusti asioita sionisti globalisteja vastaan tässä taas yksi!!

  Onko jollain kommenttia asiaan???

  • Oligarkeilla on kautta historian ollut usein näennäiskilpailua ja ovat jopa samaa verkostoa. Minä taas olen kuullut esim. isojen agraarijättien ryöstävän talonpoikien maat Kubanilla Stavropolissa. Muutenkin oligarkit tuppaavat voittamaan kaikki oikeusjutut. Useat oligarkit asuvat ukomailla ja käyvät Venäjällä katselemassa läänityksiään. Kilpailevat yritykset sulavat heidän omikseen.

   En jaksa katsella videota, mutta paljon Putin-mainosteisia juttuja on luotu, joissa asiat esitetään päinvastaisina kuin ne ovat

 8. Ihan näin artikkeliin kuulumattomasti kysyn, onko Kansallisen Vastarinnan Facebook sivu poistettu?

 9. Jotenkin tuntuu että tämä on hyökkäys on (Israelin toimesta) aloitettu suojelemaan ISIStä Syyriaa vastaan.
  ISIS on monien lähteiden ja todisteiden mukaan Israelin (ja yhdysvaltain) luomus.

Comments are closed.