Koti Uutisia Sionismi Takaisku sionisteille: Kiina kieltäytyy boikotoimasta Iranin öljyä

Takaisku sionisteille: Kiina kieltäytyy boikotoimasta Iranin öljyä

3

Sionistilobbyn johtama Yhdysvallat on pyrkinyt pakottamaan muut valtiot osallistumaan “finanssisotaan” Irania vastaan. Yhdysvallat painostaa Irania siksi, että maata pidetään sotilaallisena uhkana juutalaisvaltio Israelille.

Sionistit kokivat kuitenkin kovan takaiskun, kun maailman toiseksi suurin talous Kiina päätti kieltäytyä osallistumasta Iran-saartoon. Tapaus osoittaa, kuinka Amerikan ja Israelin maailmanpoliittinen ylivalta-asema on murenemassa Kaukoidän nousun myötä.

Kiina aikoo toistaiseksi pitää öljykaupan Iranin kanssa nykyisellä tasolla. On mahdollista, että Kiina kiihdyttää kaupankäyntiä kostoksi, mikäli Trump ja Rothschild-taustainen kauppaministeri Wilbur Ross jatkavat “kauppasotaansa” Kiinaa vastaan.

Lähde: Bloomberg

Lue myös:
Kiina saattaa vastustaa Iranin öljyn pakotteita
Kiinalainen öljyjalostamo vaihtoi amerikkalaisen öljyn iranilaiseen

3 KOMMENTIT

  1. Kun halvalla saa.

    Myös Venäjä on hyödyntänyt tilannetta. Se osti öljynjalostamoja Iranista.

    Kiinan kannalta Silkkitie on käymässä entistä tärkeämmäksi projektiksi.

  2. Kiina on itse perkele, mutta siksipä nuo ovat toisensa kaltaisia, eivätkä ota käskyjä vastaan niin kuin goyimit uskollisesti teroittelevat niitä miekkoja, joilla heidät itsensä mestataan “Valitun kansan” toimesta.
    Tyhmät uskovaiset kristityt kuvittelevat, että muslimit ovat heidän vihollisiaan pahimmasta päästä, mutta primitiiviset ja myöskin omalla tavallaan tyhmät mekka maisterit ovat yksinkertaisuudessaan ja suorassa raakuudessaan helppoja uhkakuvia, jotka paljastavat itsensä heti mitä ovat, mutta iutse juutalaiset ovat pirullisimmista pirullisimpia kusettajia, jotka vievät goyimeja kuin litran mittaa aivan kuten “laukkuryssät” (karjalaiset / venäläiset kulkukauppiaat) veivät yksinkertaisia, rehellisiä ja yksitotisia tsuhnia (suomalaisten haukkumanimi, ryssä vastaa samaa Suomessa).
    Mutta kuten tavallista on naapureilla aina omat “lempinimensä”, jotkin hyväntahtoisia, jotkut taas vähemmän.

Comments are closed.