Koti Uutisia Sionismi Yhdysvallat alkaa kiristää Iranissa toimivia eurooppalaisyrityksiä

Yhdysvallat alkaa kiristää Iranissa toimivia eurooppalaisyrityksiä

1

Uutisoimme huhtikuussa, että Yhdysvaltojen juutalaislobby on alkanut vaatia “finanssisotaa” Irania vastaan. Hieman tämän jälkeen sionistipankit JPMorgan ja HSBC ilmoittivat käynnistävänsä rahoitussaarron Iranin yhteistyökumppaniksi väitettyä Qataria vastaan.

The Wall Street Journal uutisoi, että myös Yhdysvaltojen hallitus kiristää nyt ruuvia Iran-vastaisessa painostuskampanjassa. Amerikka pyrkii katkaisemaan Israelin vihaaman valtion rahahanat uhkailemalla eurooppalaisia yrityksiä, jotka ovat investoineet Iraniin.

Sionisti Donald Trumpin turvallisuusneuvonantaja John Bolton kertoi lehdistölle eurooppalaisyrityksiin kohdistuvista pakotteista. Bolton tunnetaan muun muassa työstään Jewish Institute for National Security Affairs -painostusjärjestössä.

Bolton esitti suoran uhkauksen kaikille eurooppalaisille yrityksille. Hän totesi, että mikäli yrittäjät eivät tottele sionisteja ja vetäydy Iranista, joutuvat he “kokemaan amerikkalaisten pakotteiden voiman”. Tämä on sionistien käsitys “vapaista markkinoista”.

Lue myös: Israel: Iran aikoo murhata “kuusi miljoonaa juutalaista”

1 KOMMENTTI

Comments are closed.