Koti Uutisia Talous Kiina saattaa vastustaa Iranin öljyn pakotteita

Kiina saattaa vastustaa Iranin öljyn pakotteita

7

Kiina ei todennäköisesti tule seuraamaan presidentti Donald Trumpin vaatimusta lopettaa öljyn ostaminen Iranista. Jos Yhdysvaltojen pakotteet tehoaisivat ja Iranin vienti supistettaisiin marraskuun neljänteen päivään mennessä, pitäisi Persianlahden öljyvaltion löytää ostaja ainakin 2,3 miljoonalle barrelille raakaöljyä päivässä.

Valkoinen talo ei ole vielä saanut vahvistusta Kiinasta, Intiasta ja Turkista, jotka kattavat noin 60 prosenttia koko Iranin öljyviennistä. FGE:n öljy- ja energiatutkimuksen konsulttiyhtiön mukaan Turkki ja Intia saattaisivat suostua pakotteisiin, mutta Kiina jatkaisi ainakin joiltain osin öljyn tuontia Iranista.

Lähde: Bloomberg

7 KOMMENTIT

 1. Olisi hienoa, jos Kiina näyttäisi sionisteille närhen munat tässä keississä!

 2. Mielestäni on aika hyvä homma jos Kiina vastustaisi noita pakotteita. Iranin, Palestiinan, Syyrian ja Hizbollahin muodostama antisionistinen liittouma on erittäin tärkeä ja kaikki jotka taistelevat juutalaisia vastaan ovat sankareita. Maailma ilman juutalaisia on tavoittelemisen arvoinen asia!

 3. Kiina vastustaa kaikkea mikä estää heidän maailmanvalloitustaan.
  Skinkkien historiaan tutustumalla voi löytää “Maon pienen punaisen kirjan”, joka veret seisauttavasti kertoo tuon maan ja kansakunnan helvetin syvimpiin kuiluihin ulottuvat brutaalin barbaarisen raakuuden ja välinpitämättömyyden ihmisten hengestä ja terveydestä.
  Kuten yleensäkin Aasin kansakunnat (vinosilmät) ovat tunnettuja raakuudestaan, josta kylmäävänä esimerkkinä on Japani WWII aikana ja sotavankien raaka ja säälimätön kohtelu, joka nousi huippuunsa Kiinassa Mantsuriassa Japanin vallatessa tuon alueen itselleen v. 1937 ja käyden armoa tuntematonta kansanmurhaa kiinalaisia kohtaan, joita he eivät tunnustaneet edes ihmisiksi vaan alemmaksi roduksi, jolla ei ollut mitään inhimilliseen kohteluun kuuluvia oikeuksia. Japanin sisäinen salainen -turvallisuuspoliisi on japanilaisessa yhteiskunnassa tyrannin asemassa oleva organisaatio, jolla oli valta jokaiseen ja kaikkeen poislukien vain keisari Hirohiton ja hänen perheensä. Jopa japanin koko armeijan sotilashaarat pelkäsivät kuollakseen tuota julmaa organisaatiota, joka ei tuntenut kidutusta ja teloittamista “hellempää” kohtelua, vaan kaikki Japanissa toimivat ja elävät ihmiset olivat vapaata riistaa eikä mikään voima rajoittanut tai estänyt ylikävelemällä kyennyt kyseenalasitamaan sen tekemiä “tutkimuksia” ja niistä koituvia hatarahkojakin rikosepäilyjä vieden ne loppuun kuin Neuvostoliitossa NKVD tai KGB.

  • Ainakaan eivät pakota eurooppalaisia sekoittumaan muiden rotujen kanssa kuten USrael pakottaa.

 4. > Valkoinen talo ei ole vielä saanut **vahvistusta**

  Kumileimasimet hukassa. Vai?

Comments are closed.