Koti Uutisia Sionismi Yhdysvaltojen “kauppasodan” johtaja Rothschild-taustainen globalisti

Yhdysvaltojen “kauppasodan” johtaja Rothschild-taustainen globalisti

2
Wilbur Ross.

Valtamedia on kirjoittanut valtavasti sensaatiouutisia Yhdysvaltojen “kauppasodasta” sekä taloudellisesta “nationalismista”. Kansallinen Vastarinta on oikaissut jo aiemmin väärinkäsityksiä muistuttamalla, ettei Donald Trumpin kannattamilla raaka-ainetulleilla ole mitään tekemistä aidon taloudellisen nationalismin kanssa.

Trumpin “kauppasotahanketta” johtaa Yhdysvaltojen kauppaministeri Wilbur Ross, joka on jäänyt usein maan valtiovarainministerin, juutalaisen Goldman Sachs -pankkiiri Steven Mnuchinin varjoon. Uusi Rossista julkaistu Financial Timesin profilointiartikkeli osoittaa, että kaikki Trumpin nimittämät talouden raskassarjalaiset ovat veistetty samasta puusta.

Goldman Sachsin sijaan Ross ansaitsi kannuksensa vieläkin pahamaineisemmassa juutalaispankissa, Rothschildissa. Artikkelin mukaan Ross tunnettiin ennen Trumpin voittoa vannoutuneena “globalistina”, joka “ansaitsi miljardeja myymällä amerikkalaisia terästehtaita ulkomaille”. Rothschild-vuosinaan Ross erikoistui konkurssin partaalla olevien yritysten riistämiseen.

Trumpin taustavoimat huomioon ottaen ei olekaan kummallista, ettei hänen “kauppasotansa” tule hyödyttämään amerikkalaista teollisuutta. Kyse on poliittisesta teatterista, jossa Rothschildin ja Goldmanin rahanteko yritetään naamioida äänestäjiä miellyttäväksi “nationalismiksi”.

Lue myös:

Juutalainen finanssiperhe irtisanoutuu Breitbartista Trumpin ja Bannonin riidan vuoksi
Trump nimitti Goldman Sachsin suosikin Fedin johtajaksi

2 KOMMENTIT

  1. Kosher-nationalismi. Länsimaiden syöpä, joka estää suuren muutoksen syntymisen. Sionisti rahoittaa mitä tahansa aatetta, jos se vain edistää orjayhteiskunnan syntymistä. Parlamentarismi ja demokratia ovat kuolleita.

  2. Ilmeisesti Goldmanille ja Rothschildille ei pääse töihin ellei naamataulu näytä rotan lärviltä.

Comments are closed.