Koti Uutisia Ulkomaat Ison-Britannian opiskelijaliiton transedustaja erotettu itsensäpaljastelun takia

Ison-Britannian opiskelijaliiton transedustaja erotettu itsensäpaljastelun takia

7

Ison-Britannian ensimmäinen transsukupuolinen kansallisen opiskelijaliiton edustaja Jess Bradley, 29, on erotettu virastaan hänen arkaluontoista kuvamateriaalia sisältäneen ekshibitionismibloginsa paljastuttua. Blogissa hän julkaisi muun muassa kuvia itsestään masturboimassa julkisilla paikoilla. Miespuolisena syntynyt Bradley kokee olevansa nainen, jolla ei ole sukupuolta. Henkilökohtaisessa blogissaan hän julkaisi kuvia sukupuolielimistään niin juna-asemilta kuin työpöytänsä äärestä.

Bradleyn työnkuvaan kokoaikaisesti palkattuna työntekijänä opiskelijaliitossa kuuluvat transsukupuolisuudesta valistavien tapahtumien järjestäminen ja kyseisestä rappioilmiöstä kärsivien opiskelijoiden oikeuksien parantaminen kampuksilla.

Toistaiseksi opiskelijaliiton sisäisestä tutkinnasta ei ole tietoa, ja Bradley on kertonut omassa lausunnossaan, ettei hänen käytöksensä ole laitonta eikä hän ole koskaan tehnyt seksuaalisia asioita kenenkään kanssa tai muiden nähden ilman molemminpuolista suostumusta.

Lähde: Daily Mail, The Tab

7 KOMMENTIT

  1. Irtisanottu? Voi helvetin “natsit”! 😃 Eikös tämä olekaan sitä “rikkautta” jotka pitää “hyväksyä” vaikka olisikin “vähän” erilainen ja mielisairas?

  2. Tuolla taitaa olla muitakin ongelmia kuin fyysisiä.

    Ja jos se kokee olevansa nainen niin miksi sen pitää esitellä miehen sukupuolielintään? Voisi luulla että se on siitä ylpeä.

  3. Todellinen hottis, joka vastaa suurta osaa suomalaisia naisia. Siis oikeita.
    Sikäli kumma tuomio, sillä ainakin Suomessa tuokin outolintu olisi valittu “Vuoden Transuksi” ja jäsenyys olisi ollut taattu johonkin Tosi-Tv-sarjaan tuomariksi sekä hänet olisi pestattu “Tähtisilmä” burka-sannin esityksestä viralliseksi yhteystransuksi kiertämään Suomen päviäkoteja ja kouluja aina vanhustentaloja myöten tekemään tunnetuksi itseään konkreettisesti ja kertomaan miltä tuntuu kun tuntuu olla jotain mitä ei edes itse tiedä ja missä on se transun g-piste ja tai orgasmikynnys kun hinkkaa itseään ketä vasten – en tiedä -. Eikä tämä ilon päivä tähänkään lopu, vaan Suomen uusi Arkkipiispa (Titanic piispa) homppeli-pomppeli keksii, että kirkkoihinkin tuo on saatava aina hautausmaita myöten, sillä ei pidä olla mitään paikkaa Suomessa, jota ei häpäistäisi LGBT-liikkeellä, siis ensiaskeleet nekrofilian alalla “rohkeasti” ja “ennakkoluulottomasti” otettaisiin kyselemättä ja eikä kukan sitä muutoin estelisikään, sillä omaiset korjaavat sateenkaari-polpo pois rääkymästä ja pilaamasta kauneuden hetkeä.
    YÄK. Nyt on näppis heitettävä helvettiin.

Comments are closed.