Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Ruotsalaislehti jahtaa kansallismielisiä naisia

Ruotsalaislehti jahtaa kansallismielisiä naisia

21

skärmbild-expressen-460x363

Pohjoismaiden valtamedia on kuluneen viikon aikana kampanjoinut näyttävästi kansallismielisiä yksityishenkilöitä vastaan. Lehtien tavoitteena on säikäyttää kansallismieliset julkaisemalla näiden nimet, asuinpaikat ja muut henkilötiedot mahdollisimman näkyvästi.

Juutalaisomisteiseen Bonnierin mediakonserniin kuuluva Expressen-lehti julkaisi maanantaina Ruotsin Vastarintaliikkeen johtohahmojen henkilötietoja kissankokoisilla otsikoilla ja verkkosivuillaan kauhuelokuvamusiikilla säestettynä. Lehti valehteli “uusnatsien” jatkaneen “väkivaltaisia tekoja ja uhkauksia antirasistiseen mielenosoitukseen hyökkäämisen jälkeen Kärrtorpissa“.

Loppuviikosta roskajournalismistaan tunnetun lehden kohupaljastusten kohteena olivat puolestaan Ruotsin kansallismieliset naiset. Expressen nosti esille Paulina Forslundin, Johanna Hagbergin, Jessica Jaunzemsin, Ulvhild Årthunin ja Emma Karlssonin nimet. Useimmat heistä eivät ole esiintyneet koskaan julkisuudessa, joten lehti syyllistyi totuttuun tapaan yksityisyyttä loukkaavan tiedon levittämiseen.

Expressen oli nostanut Jessica Jaunzemsin nimen esiin siksi, että hän oli vastikään Nordfrontin haastateltavana. Jaunzems on perustanut hiljattain kansallismielisten naisten urheiluprojektin. Liikuntaryhmä on nimeltään Pohjoismaisten naisten urheiluklubi (NKI) ja Jaunzems kertoi projektin tarkoituksena olevan “ylläpitää kansallismielisten naisten hyvää fyysistä kuntoa, saada uusia ihmisiä lähtemään mukaan toimintaan ja tutustumaan toisiinsa”.

Emma Karlssonin nimi päätyi Expressenin etusivulle ainoastaan sen vuoksi, että hän oli ollut mukana Klas Lundin pitämällä luennolla Stuvstassa. Nordfrontin uutistoimituksen jäsenen Johanna Hagbergin sekä kahdeksan lapsen äidin ja Nordfrontin elämäntapatoimittajan Paulina Forslundin kommentteja valkoisten lasten kasvattamisesta ja yleensä perhe-elämästä Expressen oli vääristellyt röyhkeästi.

Jessica Jaunzemsin "rikos" on se, että hän haluaa kannustaa kansallismielisiä naisia urheilemaan.
Jessica Jaunzemsin “rikos” on se, että hän haluaa kannustaa kansallismielisiä naisia urheilemaan.

Kansallismielisiä naisia koskeneen paljastusartikkelin takana on kommunisti Stieg Larssonin perustaman rasisminvastaisen Expo-verkoston kanssa läheistä yhteistyötä tekevä Gusten Holm. Hän on aiemminkin kirjoittanut Ruotsin Vastarintaliikkeestä asiavirheitä ja valheita sisältäviä artikkeleita. Holm on muun muassa vaatinut Uppsalan poliisia nostamaan syytteet Ruotsin Vastarintaliikkeen uppsalalaisia aktivisteja vastaan heidän puolustettuaan itseään tunnettua äärivasemmistolaista Anders Henrikssonia vastaan. Henriksson oli provosoinut aktivisteja ja yrittänyt hyökätä heidän kimppuunsa katuaktivismin yhteydessä 2013.

Vaikka Ruotsin lehdistö levittää säännöllisesti lainkuuliaisten kansallismielisten yksityishenkilöiden tietoja, valtamedia pitää kuitenkin tunnollisesti huolta siitä, että yhteiskunnan pohjasakan, kuten pedofiilien ja eläinrääkkääjien tiedot pysyvät kansalta piilossa. Suuri ruotsalainen sanomalehti Aftonbladet kirjoitti esimerkiksi 35-vuotiaan miehen raiskanneen 11-vuotiaan pyörätuolissa istuneen tytön ja sitten kehuskelleen iljettävällä teollaan Ruotsin suurimmalla keskustelupalstalla. Aftonbladet jätti kuitenkin kertomatta tekijän nimen kansalle. Lapsenraiskaajan henkilöllisyyttähän on suojeltava modernissa demokratiassa.

Toisessa esimerkkitapauksessa 30-vuotias mies kirjoitti sosiaaliseen mediaan yli 150 päivitystä, jotka paljastivat hänen syyllistyneen eläimiin sekaantumiseen. Lisäksi hän oli linkittänyt julkisesti eläinten hyväksikäyttöön yllyttäviä sivustoja. Tämänkään ihmishirviön henkilöllisyyttä Aftonbladet ei suostunut kertomaan, vaikka lehden toimituksessa tiedettiin erittäin hyvin, kenestä oli kyse.

Poliisi saapui suojelemaan Expressenin toimitusta.
Poliisi saapui suojelemaan Expressenin toimitusta.

Kun Nordfrontin toimittajat päättivät lähteä perjantaina paikan päälle haastattelemaan aktivistien henkilöllisyyksiä “paljastaneita” Expressen-lehden toimittajia, syntyi toimituksessa paniikki. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja otti aktivisteja kiinni epäiltyinä “laittomasta uhkauksesta”, vaikka nämä olivat Expressenin rakennuksen edustalla ainoastaan toimituksellisissa tehtävissä.

Myöhemmin poliisi pidätti kolme kiinni ottamaansa aktivistia epäiltyinä “pahoinpitelyn suunnittelusta”. Poliisi, valtapuolueet ja media ovat valmiit tekemään mitä tahansa tukahduttaakseen radikaalin kansallismielisen liikehdinnän.

 

Nordfront
Kansallinen Vastarinta

 

Lähteet:

Expressen hänger ut nationella kvinnor
De är de svenska nazistkvinnorna
Provokatörer i Uppsala var vänsterextremister
Aftonbladet hänger ut nationalister men skyddar personer som våldtar barn och djur
Nordfronts journalister skulle granska Expressen – greps

Aiheeseen liittyen:

Myös Ruotsin Vastarintaliike sensaatiohakuisen uutisoinnin kohteena
HS:n Vastarintaliike-uutinen oli ankka

21 KOMMENTIT

 1. Valtamedian toimittajat ovat pahinta mahdollista ongelmajätettä. He antavat mieluummin naisemme ja lapsemme raiskattavaksi kuin suojelevat synnyinmaataan. Heidät on tuomittava ankarimmalla mahdollisella tavalla.

  • Aivan! Samoin myös heitä tukevat suvakit ja “rasisminvastustajat”.

 2. Sikamaista touhua jälleen. Kertoo oikeastaan pelosta, kun pitää turvautua jatkuvasti kieroihin keinoihin.

 3. Mitä tekee media kun vasemmistohuligaanit ja muut suvaitsevaiset piripäät vahingoittavat näitä henkilöitä, heidän lapsiaan tai läheisiäänn? Pelkään pahoin, että ei mene kauaa kun näille henkilöille sattuu jotain. Miten saamme median vainot loppumaan?

 4. Sairasta, saatanan sairasta. Tomittajilla ei mitään häpyä, jos kasvotusten haluaa selvitellä, ollaan heti turvautumassa poliisiin ja mustamaalaukseen.

 5. Se siitä media tasapuolisuudesta ja tasa-arvoa edustavasta aatteesta.

 6. Tämä on käsittämätöntä ja NIIN väärin!!ei pidä pelästyä tuota mediaa,pää pystyssä vaan eteenpäin!Pitäisi perustaa jonkun oma lehti jossa voisi julkaista roskasakin(pedofiilit ym)nimet ja kuvat.

 7. “Loppuviikosta roskajournalismistaan tunnetun lehden kohupaljastusten kohteena olivat puolestaan Ruotsin kansallismieliset naiset. Expressen nosti esille Paulina Forslundin, Johanna Hagbergin, Jessica Jaunzemsin, Ulvhild Årthunin ja Emma Karlssonin nimet. Useimmat heistä eivät ole esiintyneet koskaan julkisuudessa, joten lehti syyllistyi totuttuun tapaan yksityisyyttä loukkaavan tiedon levittämiseen.”

  Ei pidä paikkaansa. Kaikki nuo natsinaiset ovat olleet julkisuudessa varsin näyttävästi esillä. Paulina Forslund on ollut natsiliikkeessä naisjohtohahmona jo ainakin 15 vuotta. Johanna Hagberg on ollut myös julkisuudessa esillä. Ulvhild Aarthun (ei Årthun) on Norjan vastarintaliikkeen yksi johtajista ja antanut lukuisia haastatteluita valtamedialle. Jessica Jaunzems on myös tuonnut itseään julkisuuteen kampanjallaan. Ainoastaan Emma Karlsson ei ole julkinatsi. Kenenkään yksityisyyttä ei lehtijutussa loukattu, koska nuo nimet ovat nyt helposti kaikkien tiedossa ja saatavilla. Sitä paitsi eihän SVL/SMR ole anonyymi liike? Eikö se ole melko julkisuushakuinen liike? Joten mistä häly, jos nyt lehti sattuu vähän kirjoittamaan asioita?

  Ei Expressen nyt kauhean hyvää “tutkivaa journalismia” harjoittanut. Katselkaa huviksenne mitä Nordfront.se:n toimitushenkilöstön esittelyssä kirjoitetaan.

  • Paulina ja Ulvhild ovat noista ainoat, joita voi kutsua todella “julkisuuden henkilöiksi”. Muiden henkilötietojen julkaiseminen on selkeä poliittinen kannanotto lehdeltä.

  • “Sitä paitsi eihän SVL/SMR ole anonyymi liike? Eikö se ole melko julkisuushakuinen liike? Joten mistä häly, jos nyt lehti sattuu vähän kirjoittamaan asioita?”

   Ei toki, mutta järjestössä toimii väkeä myös anonyymisti. Expressenin jutun tarkoituksena on painostaa niitä ihmisiä, jotka eivät vielä ole liittyneet liikkeeseen tai osallistuneet liikkeen kaikille avoimiin tapahtumiin. Tämän lisäksi jutussa myös vääristellään eri ihmisten sanoja sekä valehdellaan suoraan. Olisi myös mielenkiintoista tietää, mistä lähtien pelkkien poliittisten mielipiteiden perusteella on oikeutettua julkaista laajalevikkisen lehden etusivulla näiden ihmisten kuvat shokkiotsikoin itse jutun sisällön ollessa puhtaasti mustamaalaamista? Mitä niin pahaa nämä henkilöt ovat tehneet? Ruotsin ällöttävästä yhteiskunnasta tämä koko keissi enemmän kertoo kuin itse otsikoihin päätyneistä ihmisistä.

   • Tähän vielä lisäksi lehden oma pelkurimainen asenne silloin, kun Nordfrontin toimittajat tulevat tekemään tutkivaa journalismia. Toimittajat on nyt vapautettu, mutta taisi sielä näilläkin pari yötä mennä. Kaksinaismoralismi, anyone?

  • Aivan naurettavaa miten puolustelet tätä, kyllähän tuosta näkee niin helposti mitä tuollaisella henkilötietojen julkistamisella haetaan.

 8. Huhhuh suorastaan säälittävää toimintaa. Miten tämä on edes mahdollista ”modernissa ja sivistyneessä yhteiskunnassa”

  PS. Onkohan tuo Jessica sinkku? Todella kaunis tyttönen.

 9. Eiköhän nämä Suomen ja Ruotsin juutalaispunapropaganda lehtien roskajulkaisut tulisi ottaa sodan julistuksena aitoja Nationalisteja (Ei kosher hörhöt) kohtaan?!

 10. Valtamedia vajoaa yhä syvemmälle kaksinaismoralismissaan.

  Vaikka jopa enemmistö tavallisista ruotsalaisista (ja suomalaisista) näkisikin median törkeyden läpi, medialla on aina viimeinen sana.

  Tällä viimeisellä sanallaan se luo epävarmuutta kansan keskuuteen siitä, mikä on oikein, mikä väärin.

  Valtamedia lahden molemmin puolin on nyt ryhtynyt selvään hyökkäykseen kansallismielisiä vastaan, vaikka ongelmat ja syyt ovat ihan toisaalla (maahanmuutto, kansalle vihamielinen liberaali eliitti).

  Vaikka median irvokas syntipukkipolitiikka menisi kansallismielisiltä aktiiveilta kuin vesi hanhen selästä, valheiden levittely ja suoranainen pelottelu johtaa väistämättä siihen, että kansallismielisen liikkeen laajeneminen vaikeutuu. Tavalliset kansalaiset miettivät kahteen kertaan, liittyäkö esimerkiksi kansallismielisten naisten liikuntaryhmään, kun voi olla sen myötä pärstä huomispäivän lehdessä.

  Kyllä. Tilanne on aivan mielipuolinen. Hyvästä on tullut pahaa ja pahasta hyvää, sikäli kuin se kansalle vihamielisestä eliitistä riippuu.

  Vihamielisen eliitin projekti on pohjoismaiden kansojen luhistaminen. Siitä tämä Expressenin tempaus esimerkkinä. Mutta kunhan vaan maltetaan vielä hetki. Kohta ei mediaroskaväen uhkailutkaan enää tepsi, kun kansa lopullisesti kyllästyy tähän hulluuteen. Meidän pitää luottaa toisiimme. Eliitti pettää aina.

  PS: Katsokaa kuinka upeita naisia noissa kuvissa on ja muistakaamme David Lanen sanoja!

 11. Tässähän alkaa muistua mieleen 30-luku ja Saksan kansallissosialistit vs. kommunistit. Alkaa tilanne vaikuttaa Ruotsissa jo sellaiselta, että kansallismielisten tulee valmistautua vainoamista vastaan organisoitumalla. Erittäin huonolta näyttää.

 12. The only good commie is a dead commie
  Its about time we learned
  The only time our people are going to taste freedom
  Is when the last red flag is burned.
  https://www.youtube.com/watch?v=q82pc7WEQQo

  Eiköhän taas moni herännyt todellisuuteen. Kommarit haluavat tappaa meidät kaikki. Kauneimmat naisemmekin.

Comments are closed.