Koti Uutisia Kotimaa Rehtori Timo Heikkinen: varakkaiden lapset pakenevat somaliaaltoa

Rehtori Timo Heikkinen: varakkaiden lapset pakenevat somaliaaltoa

12

Viimeaikaisen kohukoulun, Helsingin Merilahden peruskoulun rehtori Timo Heikkinen näki jo vuonna 2012 maahanmuuton ongelmat. Hän kertoi, miten maahanmuuton seurauksena varakkaat suomalaiset siirtävät lapsensa pois Merilahden peruskoulusta. Vastaiskuna tälle hän kertoo Merilahden koulun hankkineen 3D-tekniikalla varustetun biologian luokan sekä opetussuunnitelman mahdollistavan biologiaan ja luonnontieteellisen painottavan opiskelun.

Vuonna 2006 Suomi sijoittui PISA-tutkimuksessa ensimmäiseksi luonnontieteissä sekä toiseksi lukutaidossa ja matematiikassa. Vuonna 2015 Suomi oli matematiikassa sijalla 13, lukutaidossa sijalla 4 ja luonnontieteissä sijalla 5. Esimerkiksi Viro ohitti Suomen. Lisäksi Suomessa poikien ja tyttöjen välinen ero oli kaikista osallistujamaista suurin. Suomessa opettamisen kuntokäyrä on siis vahvasti alaspäin suuntautuva.

Vuosien 2006 ja 2015 välillä Suomesta on tullut rutkasti monikulttuurisempi, kun taas esimerkiksi meitä paremmin tutkimuksissa pärjäävä Viro on homogeenisempi yhteiskunta. Vuonna 2015 Suomesta haki turvapaikkaa yli 32 000 henkeä kun taas Virosta vain 320 henkeä.

Nyt vuonna 2018 voimme kuitenkin todeta sekä Timo Heikkisen vastaiskun sekä monikulttuurisuusunelman pettäneen. Merilahden koulu on vaarallinen monikulttuurisuuden kehto. Siitä saimme ensimakua viime vuonna, jolloin somalilapsi tönäisi uhrinsa maahan ja kuristi tätä. Tilanteeseen tuli perässä somalin isoveli, joka otti esiin puukon ja laittoi sen maassa makaavan pojan kaulalle kysyen, haluaako tämä kuolla.

Lopullisen varmistuksen Merilahden koulun tilanteen osalta saimme muutamia viikkoja sitten, kun julkisuuteen päätyi koulun sisältä kuvattu video, joka osoittaa koulun olevan täynnä rotumuukalaisia, jotka häikäilemättä kiusaavat suomalaisnuoria, eivätkä aikuiset uskalla puuttua asiaan. Videosta on tullut paljon jälkipyykkiä sekä seuraamuksia kuvaajalle.

Lisää videosta ja sen jälkipyykistä:

Video: kaaosta yhdessä Suomen monikulttuurisimmista kouluista
Suorana Helsingistä: monikulttuurista koululaitosta vastaan!
Lehdistötiedote: Päättäjille “monikulttuurisuus” tärkeämpää kuin kouluväkivallan estäminen

12 KOMMENTIT

 1. Lainaus tekstistä:
  “Vastaiskuna tälle hän kertoo Merilahden koulun hankkineen 3D-tekniikalla varustetun biologian luokan sekä opetussuunnitelman mahdollistavan biologiaan ja luonnontieteellisen painottavan opiskelun.”

  Tuosta tulee niin hyvin mieleen Jakomäen yläaste ja 90-luvun loppu. Siellä oli jo silloin aika iso somaleiden ja arabien osuus koulussa, ja ne Suurmetsän puolella asuvien parempiosaisten lapset lähtivätkin ala-asteen jälkeen toisiin kouluihin koska eivät halunneet osaansa rikkaudesta, sillä meno oli juuri samanlaista kuin tuolla Merilahdesta kuvatulla videolla.

  Taistellakseen tätä kehitystä vastaan Jakomäen yläasteen rehtori alleviivasi niin tarmokkaasti kuinka Jakomäen yläaste on niin “tietotekniikkapainotteinen” koulu. Internet oli silloin uusi juttu ja ATK-luokat olivat muodikkaita, joten sillä tietotekniikka-sanalla saatiin luotua sellainen mielikuva kuinka tulevaisuuden Jorma Ollilat opiskelevat Jakomäessä. Samalla se leveili kuinka Jakomäen yläasteella on jopa yli 30 eri kansallisuutta. Tällä pyrittiin luomaan mielikuvaa siitä kuinka “huippuosaajat” niin Yhdysvalloista, Englannista, Japanista kuin myös Kiinasta oikein jonottivat Jakomäkeen opiskelemaan ja siinä on suomalaisella lapsella mahdollisuus kehittää kielitaitoaan sekä muodostaa kontakteja tulevaisuuden menestyjien kanssa.

  Todellisuudessa ne 30 eri kansalaisuutta olivat pääosin eri heimoja Afrikasta ja Lähi-idästä. Pari kiinalaista ja vietnamilaista, sekä valtavasti venäläisiä ja virolaisia. Tosi kansainvälistä. Moni suomalainen oppi sanomaan “cyka blyat”.

  ATK-luokat olivat taas sitä varten että suurin osa häirikköoppilaista saatiin pidettyä edes jotenkuten koulussa, lintsaamisen sijasta ja tietokoneilla lähinnä pelattiin pelejä. Muistan kuinka maahanmuuttajat istuivat luokassa pelaten lähes koko päivän eikä niiltä vaadittu yhtään mitään.

  “Nuoriin pitää satsata” sössötystä kuului joka kerta kun rahaa työnnettiin siihenkin kouluun ja sen tietokonehankintoihin. Missä sitten ovat ne somalit jotka siellä niin ahkerasti pela… tarkoitan, opiskelivat tietotekniikkaa? Ei ole ainakaan vielä yhtään somaleiden perustamaa uutta Nokiaa nähty.

  Heti voi tunnistaa rauhattoman mokukoulun siitä kun se leveilee “kansainvälisyydellä” sekä jollain tietotekniikka-painotteisuudella tai kuten tuossa, “3D tekniikalla varustetulla biologian luokalla”. Se kuulostaa paperilla niin hienolta, mutta tarkoitus on vain peitellä sitä karua tosiasiaa että kyseessä on roskaväen rappio-koulu jossa on todella paljon ongelmia.

  • Noin se menee. He rakentelevat mielikuvia kun on tosi kyseessä. Ei kai tarvitse välittää jos perspektiivi on tarpeeksi pieni…

  • Miltähän mahtaa näyttää 3D-tekniikalla varustettu luokka täynnä somaleja, arabeja ja muita murhaajaprofeettaa kumartavia. Ei varmaan laitteet kauaa toimi. Toi Timo Heikkinen on meuhkaava reksi. Somalikoulun Suomeen tuoja.

 2. Noiden paskojen koko kulttuuri perustuu murhaamiseen ja shariaoppi-ideologian levittämiseen. Mutta Ruotsistahan kaikki tulee Suomeen.

 3. Tässä huomaa hyvin suomessa vaalitsevan kaksoisstandardin: ensin on hyvätuloiset huutamassa lisää matuja työvoimaksi päättäjien laulukuorona, mutta kun realiteetti iskeekin silmille ja nämä rikastuttajat ovatkin samassa koulussa heidän lastensa kanssa ja ei enää niin kivoina, niin viedään omat tertut toiseen kouluun ettei pääse realismi tartttumaan.
  Vältellään sitä totuutta ja estetään jopa omia jälkeläisiä kohtaamasta sitä, samalla korostetaa koulutuksen tärkeyttä ja samalla pedataan lapsen mieleen tulevaisuus kysymättä häneltä juurikaan mitään.
  Mitä ylemmäs mennään koulutuksessa, sitä vähemmän on “häiriötekijöitä” kuten duunareita, matuja yms, ja saa olla rauhassa siellä omassa pinkissä kuplassa, aivopesun syömällä mielellä huudellaan lisää maahanmuuton hyvyydestä samalla kieltäen siitä syntyvät ongelmat.
  Alemman koulutustason (alempi keskiluokka) ihmiset jätetään tuleen makaamaan ns.tykinruoaksi ja heitä myös syyllistetään siitä että he aiheuttavat matuille ongelmia sisäsyntyisellä rasismilla, omaehtoisella työttömyydellä, huonolla palkkatasolla ja loppupelissä ovat itse ongelma enemmän kuin matut, jotka vain yrittävät sopeuttaa heitä omiin tapoihinsa.

 4. Rehtori Timo Heikkinen on pedofiili ja kulttuurimarxisti mädättäjä, joka elää unelmaa, nauttii ja katselee kun rotumuukalaiset hakkaavat ja rääkkäävät Suomalaisia lapsia, sitten käy työhuoneessa vetämässä käteensä.

 5. Tässä on ihan turha osoitella sormella varakkaita. Köyhien lapset lähtisivät toiseen kouluun vieläkin nopeammin, jos vain vanhemmilla olisi varaa siihen.

  Köyhyyden ylläpitäminen, valitettavasti, tuo monelle puolueelle äänestäjiä ja köyhyydestä on tullut poliittinen pakko. Realiteetti.

  • Ja ketkä ovat tällaisen tilan aikaan saaneet, varakkaat “etuoikeuksineen”.
   Ainahan se on ollut kautta historian, että pitää olla vallan käsikassaroilla (byrokraateilla papistolla etc.) joku päähänpotkittava ja köyhät sekä matalan elintason omaavat siihen käyvät soppelisti, koska heillä arkisen pärjäämisen lisäksi ei ole resursseja päästä vainoajaa karkuun kuten varakkailla.
   Byrokraattinen rakenne mädännäisyydessään on aina suosinut varakkaita ja suonut heille oikopolkuja, ohituskaistoja sekä “etuoikeuksia”.
   Fasistinen Sipilän hallitus on vienyt köyhyyden ja siihen putoavien määrän aivan uusiin sfääreihin, köyhdyttäminen ajaa varakkaiden asioita ja on ennen kaikkea rahapoliittinen pakko, tämän päivän ja historiankin realiteetti suomessa.

 6. TUo rehtori on suurin osasyyllinen kun ei kertonut asioita silloin kun sen aika oli. Päinvastoin, koitti pimittään tosiasioita viimeiseen asti ja lakaista ongelmia maton alle uusilla investoinneilla. Mutta raha ratkaisi tälläkin kertaa. Tuollainen opettaja voi saa 7500e/kk palkkaa ja kun otetaan huomioon että jos oppilaat olisivat lähteneet heti koulusta, ei hänelläkään olisi ollut työpaikkaa. Siksi pidän tällaisia mädättäjiä alimpana ihmissaastana. Näkee ongelmia mutta ei tee mitään niiden oikeisemiseksi. Ja sitten kun jää kiinni housut kintuissa, uhriutuu niine …keleesti.

 7. Koulussa kävi aikoinaan vierailulla presidenttikautenaan Martti Ahtisaari ja ulkoministeri Alexander Stubb. Stubb kommentoi 2009 blogiinsa seuraavaa:

  ”Lounaaksi kiirehdin Meri-Rastilan ala-asteelle, jossa Jorma Ollillan johtama brändiryhmä piti tänään kokoustaan. Söimme maukkaan lasagne-lounaan. Kiitos siitä.
  Meri-Rastila on hieno koulu Vuosaaressa. Oppilaista yli 40% ovat maahanmuuttajataustaisia. Todella kansainvälinen paikka.”

  Koulut saavat ylimääräistä ns.positiivista diskriminaatiorahaa sen mukaan, mitä enemmän siellä on maahanmuuttajia. Tämä kohdennetaan maahanmuuttajalapsille. Suurin kärsijä on suomalainen lapsi. Mitä tulee tuohon digitalisoitumiseen, sitä haluavat myös mädättäjäopettajakunta. On tietysti paljon hauskempaa ja helpompaa ladata veivattavaksi oppilaan eteen SanomaPron digitehtävät, kuin iltaisin suunnitella oppitunteja ja vaatia työntekomoraalia käytöstapoineen. Kyllä tämä kaikki on erittäin tietoista ja tahallista toimintaa monien suunnalta, myös opettajien.

  • Hyviä kommentteja: “Kirsi”, “Been there, done that”…

   Näiden lukeminen antaa uskoa Suomen tulevaisuuteen: kaikkia ei ole vielä nujerrettu ja lannistettu. Jotkut uskaltavat ajatella omilla aivoillaan ja älykkyydellä jonka Luoja heille on suonut.

 8. Mitäköhän suvakit tuumivat… Voiko suomalainen lähteä Irakiin, Somaliaan tai Afganistaniin uhkailemaan puukolla, raiskailemaan, nostelemaan sosiaalitukia ja rötöstelemään?

  Ei voi. Tulee kuolemantuomio välittömästi.

Comments are closed.