Koti Artikkelit Arki Lehdistötiedote: Päättäjille “monikulttuurisuus” tärkeämpää kuin kouluväkivallan estäminen

Lehdistötiedote: Päättäjille “monikulttuurisuus” tärkeämpää kuin kouluväkivallan estäminen

28
Timo Heikkinen, Pia Pakarinen ja Liisa Pohjolainen.

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen pääkaupunkiseudun aktivistit ilmaisivat 25. huhtikuuta mieltään helsinkiläisen Merilahden koulun edustalla. Tahdoimme tempauksella kiinnittää suomalaisten huomion koulujärjestelmämme poliittiseen korruptioon. Virkamiehillä ei ole ollut lainkaan mielenkiintoa puuttua suomalaisiin lapsiin kohdistuvaan monikulttuuriseen väkivaltaan. Julkinen keskustelu aiheesta käynnistyi vasta, kun maahanmuuttokriittiset suomalaiset järjestivät koulun vieressä väkivallattoman mielenilmauksen.

Mielenilmauksen synnyttämä keskustelu osoittaa, että kaupungin ja koulun johdon mielestä maahanmuuttajaväkivalta ei ole ongelma; sen sijaan suomalainen kansallismielisyys on heille ongelma. Tämän ovat todistaneet erityisesti Merilahden koulun rehtori Timo Heikkinen, Helsingin kaupungin apulaispormestari Pia Pakarinen sekä Helsingin kaupugin kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Liisa Pohjolainen. He kaikki ovat tuominneet mielenilmauksen julkisuudessa.

Missä Heikkinen, Pakarinen ja Pohjolainen olivat silloin, kun maahanmuuttajat hakkasivat, ahdistelivat ja kiristivät suomalaisia lapsia? Mikseivät he ole tuominneet ongelmaa tai edes yrittäneet puuttua siihen? Viime syksynä somalinuoret laittoivat puukon koulun suomalaisoppilaan kurkulle ja huusivat: “Haluatko kuolla tänään?” Rehtori Heikkinen kuvasi rikosta ylimalkaisesti “välikohtaukseksi” ja “vakavaksi riidaksi”.

Somalien puukkovälikohtaus lakaistiin nopeasti maton alle. Hiljattain koulun sisältä vuosi julkisuuteen uusi video, joka osoitti, ettei maahanmuuttajaväkivaltaan ollut puututtu lainkaan. Mikäli Vastarintaliike ei olisi ilmaissut mieltään koulun edustalla, olisi myös tuoreet väkivaltaisuudet piilotettu suomalaisilta. Mielestämme Merilahden koulun nuoret ansaitsevat sen, että maahanmuuttajien rikokset tuodaan viimein julki.

Heikkinen ja koulun opettajat yrittivät jälleen salata totuuden pakottamalla nuoret nopeasti sisälle välitunnilta mielenilmauksemme alettua. Monikulttuurisuuden korttitalo pysyy pystyssä vain valehtelun ja salailun avulla.

Pohjolaisen mukaan “lapset täytyy jättää rauhaan” poliittiselta sanomalta. Todellisuudessa Suomen koulujärjestelmä syöttää nuorille jatkuvasti valkoista itseinhoa ruokkivaa propagandaa. Aiheesta voi lukea muun muassa artikkeleistamme “Suomen kouluista tehtiin monikulttuurisia aivopesukeskuksia”, “Erityisopettajan haastattelu: koulujen monikulttuurinen rappio” sekä “Koululaitoksen järjestelmällinen alasajo – ei sattumaa!”.

Merilahden koulun väkivalta ja henkilökunnan korruptio ovat oireita laajemmasta taudista. Vuonna 2015 pääministeri Juha Sipilän kotikunnassa Kempeleessä maahantunkeutuja raiskasi alaikäisen tytön. Paikalliset nuoret kertoivat medialle, että opettajat kielsivät aiheesta keskustelun koulussa. Kuinka nuoret voivat suojautua raiskauksilta, mikäli koko ongelman olemassaolo kiistetään?

Vuonna 2016 puolestaan Forssassa aikuiset maahanmuuttajamiehet hakkasivat paikallisia nuoria. Forssan ammatti-instituutin rehtori Maaria Silvius julkaisi tiedotteen, jossa nuoria kiellettiin osallistumasta maahanmuuttajaväkivallan vastaiseen mielenilmaukseen. Koulujärjestelmämme pyrkii tekemään valkoisista nuorista mahdollisimman haavoittuvaisia väkivaltaisten maahanmuuttajien edessä.

Suomen koulujärjestelmä on tekemässä kaikki samat virheet kuin ruotsalainen vastineensa. Ruotsissa kouluja poltetaan ja niiden lähistöiltä löydetään käsikranaatteja. Naamioituneet nuoret jengiläiset terrorisoivat oppilaita ja kulkevat kaduilla kiväärit kädessä. Rikosten taustalla ovat maahanmuuttajajengit. Valkoisen nuorison on viimein opittava puolustamaan itseään!

Poliitikot ja virkamiehet, jotka yrittävät sensuroida maahanmuuttokeskustelun sekä pakottaa suomalaiset alistumaan maahanmuuttajaväkivallalle, ovat kansanpettureita. Mikäli tahdot suojella lastesi turvallisuutta, liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään TÄÄLLÄ.

Lisää tietoa Vastarintaliikkeestä voit saada kirjoittamalla osoitteeseen vastarintaliike[at]vastarinta.com

Pohjoismainen Vastarintaliike – Suomi

28 KOMMENTIT

 1. Uskomatonta välinpitämättömyyttä ja opportunismia Pia Pakariselta puhua edelleen “rasismin ongelmasta” kun lapsia kiusataan. He eivät ymmärrä mitä laadullista ja määrällistä eroa on tavallisella koulukiusaamisella (mihin pitää aina puuttua) ja tällä nykyisin käynnissä olevalla etnisellä ja rodullisella kiusaamisella, johon ei puututa ja jossa suomalaiset uhrit tuomitaan rasisteina.

 2. Hyvä, että kansanpettureiden nimet ja naamat tulevat julki. Kaksinaismoralismi saa kasvot.

  • No, etkö ymmärrä, että koulussa ei kiusata suomalaisia pikkupoikia vaan yksi ryssä poika otti videon maahanmuuttajista kun he uhkaavat lyömällä. Syynä on se, että hän tuli videoimaan niitä ilman lupaa (hankki itse ongelmia). Olet itse tyhmä aivoinen ihminen.

   • Ja kirjoitusasustasi tai lähinnä sen virheellisyydestä näkyy selvästi ettet ole syntyperäinen suomalainen. Tai jos olet niin no joo… Lapio ja lusikka…

 3. Noille kaikille kolmelle pitäisi viedä kukkakimppu iha kotiovelle toimitettuna. Kiitoksena lasten uhraamisesta oman ideologian alttarille

 4. Näitä rotumuukalaisia kakaroita rohkaistaan kiusaamaan suomalaisia, ei minkään näköistä kuria tai valvontaa. Nämä opettajat ja rehtori ovat niitä rohkaisijoita. Jos suomalainen lapsi toisi puukon kouluun tuollaisessa tuhoisassa apinatarhassa, olisi tämä lapsi otettu tod.näk. huostaan ja juttu nousisi joka otsikoihin. Hienoa toimintaa PVL!

 5. Rehtori Timo Heikkinen on petomainen setä. Syytön kunnes toisin todistetaan.

  • Olet lapsellinen. Etkö ymmärrä, että koulussa ei kiusata suomalaisia pikkupoikia. Poikani on itse suomalainen ja häntä ei kiusata eikä ole nähnyt kiusaamista. Yksi ryssä poika meni haastamaan ongelmia videoimalla maahanmuuttajia ja tietenkin ihan kuka vain olisi vihainen, jos kamera laitettaisiin naamaan päin ilman lupaa. Hakekaa tietoa ennen kuin kirjoittelette lapsukaiset.

   • Opettele kieli ja sen kirjoitusmuoto kunnolla ennenkuin alat esiintyä suomalaisena.

 6. Matujen pennut saa myös Jyväskylässä erikoiskohtelua. Samoin aikuiset matut. Paskiaiset kävi emäntään käsiksi baarin vessan edustalla ja kun menin tönimään matua ja käskin lopettaa kähmimisen niin minä ja eukkoni heitettiin pihalle ravintolasta! Eipä pokea kiinnostanut kuunnella järkeä, kun matu ja sen suvakkihuora kaverit vinkui kurkkusuorana RASISTI RASISTI! Huoh ja vittu huoh!

 7. Hienoa toimintaa Merilahden koululla PVL!
  Sellaista lisää, suomalaiset lapset tarvivat rohkaisua ja tunnetta että joku pitää heidän puoliaan.
  Merilahden koulun videon voisi ladata jollekin muulle alustalle, youtubesta on poistettu.

  • Olet lapsellinen. Etkö ymmärrä, että koulussa ei kiusata suomalaisia pikkupoikia. Poikani on itse suomalainen ja häntä ei kiusata eikä ole nähnyt kiusaamista. Yksi ryssä poika meni haastamaan ongelmia videoimalla maahanmuuttajia ja tietenkin ihan kuka vain olisi vihainen, jos kamera laitettaisiin naamaan päin ilman lupaa. Hakekaa tietoa ennen kuin kirjoittelette lapsukaiset.

   • Ihan kolmas viesti jokseenkin samalla tuuballa. Ahkera ja asiallesi omistautunut olet. Somaliksi kirjoitat kohtuu hyvin muttet tarpeeksi hyvin voidaksesi esiintyä syntyperäisenä suomalaisena.

 8. Loistavaa toimintaa! On aika nousta vastarintaan ja lopettaa suomalaisten sorto.

 9. Minun mielestä tuo mielenosoitus koulun pihalla oli aika tyhmä idea. Pelottelette lapsia säälittävää!

  • Eihän siinä ollut mitään pelottavaa ja asiasisältökin vastasi vallitsevaa todellisuutta. Ainoastaan loiseläjien lapsia saattoi hiukan pelottaa, mutta todennäköisesti ovat siinä määrin debiilejä, etteivät nekään älynneet pelätä

 10. Positiivinen syrjintä tehoaa. Esimerkiksi USA:ssa on neekeriväestö joutunut kokemaan positiivista syrjintää jo pari vuosikymmentä juutalaisen valtamedian taholta. Lopputuloksena neekerilähiöiden täystuho asukkaidensa toimesta. Malmössä muslimit ovat joutuneet juutalaisen valtavirran positiivisen syrjinnän uhreiksi, eivätkä nämä kultamuniksi itsensä tuntevat muslimi herrakansalaiset osaa muuta kuin laittaa kaikki paikat paskaksi. Mutta erikoisin tapaus on juutalaiset, jotka positiivisesti syrjivät itse itseään. Lopputulos kuitenkin sama kuin kaikilla herrakansalaisilla, kaikki paikat paskaksi lähtien vaikka Venäjältä 1917.

 11. Nuo ämmät on just sennäkösiä että haaveena *unelma* ja kissa. Tyhjäntoimittajia.

 12. Neekerit kuuluvat omiin bambumajoihinsa takaisin. Sielä voivat löytää kadonneen jumalansa. Täälä heillä ei ole tulevaisuutta. Sääli heitä,poista heidät. Voiko sairaampaa olla, kun älykäs ja hieno suomalaislapsi joutuu rehtorin johdolla opiskelemaan tyhmyyttä? En anna anteeksi.

 13. Kommari viranhaltijat ovat raukkamaisia kusipäitä, jotka nuolevat mutiaisten persettä kieli ruskeana, koska kuolleina kaloina menevät virran mukana, vailla kunniantuntoa, vastuuta ja itsekunnioitusta, koska ovat jo aikaa sitten myyneet ne virkapalkoistaan eläen kuplassa, joka pysyy kasassa vain siksi, etteivät he ITSE koskaan hakeudu “lemmikkiensä” seuraa elävässä arjessa, jossa suomalaisia keski-ikäisiä naisia alistetaan ja hakataan muslimien toimesta, koska he ovat likaisia vääräuskoisa huoria paljain kasvoin herrakansan tiellä, joita myös kunniakansalaisiksi osuvan pilkallisesti kutsutaan.
  Siinä piilee totuus mitä kylillä liikkuu ihmisten käsitteissä ja nähdyssä elämässä, sillä yksikään ei ole rodusta, sukupuolesta tai asemastaan riippumatta vastuuttomia omasta käytöksestään vaan se kaikki mitä hän sanoo, tekee ja rikkoo on hänen omassa vallassaan, asenteissaan ja käsissään siten, että “Mies ei pahenna niemeään, vaan mies pahentaa nimensä.” Tätä luonnonlain omaista taakkaa ei pidä minkään haloslaisen mätä-kommunististen murhaajien ja länsimaisen demokratian punikki teloituskomppanien taholta maahan polkea ja siirtää irvokkaasti vastuun tästä heille, jotka tekevät kylmäävät johtopäätöksensä tuosta kaikesta arvottomasta ja kunniattomasta käytöksestä, joita eivät ole koskaan Suomen historian aikana kylväneet kuin valloittajakansat raiskaten, murhaten, tappaen, ryöstäen ja tuhoten isiemme sekä äitiemme käsien työt pelloilta aina koteja sekä karjaa myöten. Kaikki ne kunniattomat ja vatsallaan käyvät tahot, jotka heidän liittolaisinaan myötäjuoksevat ja mahdollistavat nuo hirumuteot ovat isänmaanpettureita ja kansansa murhaajia kierotuneiden psykopaattis -sadististen hullujen tekoja, jotka ovat menettäneet ihmisyytensä ikiajoiksi ja heidän vanhempansakin häpeävät heidän tekoja päivästä toiseen katuen sitä, että he edes koskaan ovat nuo tunnottomat ja kunnottomat hankkineet keikailemaan kiillotetuissa natsoissaan ja virkapuvuissaan, jotka suovat humalluttavan vallantunteen alistaa muita ihmisiä niillä keinoin ja posraanrei’in mitä kurjasta lakikokoelmasta Suomen Laki löytyy kun sitä lukee sairas ja häpynsä täysin menettänyt ihminen, joka ei ole edes Suomalaisen veteraanin teräsmyrskyn ja tulen alta hengissä selvinneen paskatornin arvoinen, vaan ei edes Luoja voi alempaa olentoa luoda milloinkaan, koska niin alas Hän ei koskaan halua vaipua, vaan ennemmin haluaa tuhota koko Maan kuin silloin vedenpaisumuksella kyllästyttyään saastaiseen ihmiskuntaan ja heidän hullun houreisiinsa, jota he (ihmiset) kutsuivat viisaudeksi, oikeudeksi ja hyvyydeksi kaikkia niitä rikoksia ja irstaita tekoja, jotka itse paholainen uudeksi laintauluksi oli julistanut vapauttaakseen ihmiskunnan Jumalan ikeestä, joka on synti.

Comments are closed.