Koti Artikkelit Yhteiskunta Video: kaaosta yhdessä Suomen monikulttuurisimmista kouluista

Video: kaaosta yhdessä Suomen monikulttuurisimmista kouluista

55

Kansallinen Vastarinta on kirjoittanut usein siitä, kuinka kulttuurimarxistinen politiikka on tehnyt suomalaisista kouluista kaoottisia ja monikulttuurisia aivopesukeskuksia. Aiheesta voi lukea muun muassa artikkeleistamme “Suomen kouluista tehtiin monikulttuurisia aivopesukeskuksia”, “Erityisopettajan haastattelu: koulujen monikulttuurinen rappio” sekä “Koululaitoksen järjestelmällinen alasajo – ei sattumaa!”.

YouTubessa paljon suosiota saanut video “Tällaista on yhdessä Suomen monikulttuurisimmista kouluista” todistaa, mihin monikulttuurisuus käytännössä johtaa. Väkivaltaiset ja ylimieliset maahantunkeutujat sortavat ylivoiman turvin suomalaislapsia, eivätkä “rasistin” leimaa pelkäävät aikuiset uskalla puuttua asiaan.

Video on kuvattu Helsingin Merilahden koulussa, jossa valkoisten lasten turvallisuus ei vaikuta olevan henkilökunnan prioriteettilistan kärkipäässä.

55 KOMMENTIT

 1. Hyi helvetti mitä rappiota! Toivottavasti koulun opettajat ja rehtori asetetaan vastuuseen tuosta!

  Iso kiitos videon rohkealle kuvaajalle! Juuri sinun kaltaistesi ihmisten vuoksi Suomella on vielä tulevaisuus!

 2. Eniten huomiota kiinnittää lähinnä maahanmuuttajien suuri määrä koulussa. Kun suomalaislapset jäävät vähemmistöön, kulttuurinsa mukaisesti nämä elintasosiirtolaiset ottavat pomottamisen ja möykkäämisen tosissaan käyttöönsä kuten esim. Saksassa ja Ruotsissa on jo käynyt.

 3. Nämä ei-suomalaiset ovat saaneet vanhemmiltaan kotikasvatuksen joka on suomalaiseen yhteiskuntaan integroitumaton. Kokonaisia kansakuntia opetetaan tuhoamaan ympäriltään kaikki mahdollinen, myös elämän edellytykset. Sen sijaan että opetettaisiin elämään yhdessä ympäristönsä kanssa. Nämä 2000 vuotta serkusten kanssa naimisiin menneet kansat ovat osa sitä evoluution haaraa joska Mona Walters kirjoitti. Tässä videossa konkretisoituu 11 vitsaus: Islam. Se että luku- ja kirjoitustaito on heikkoa ei muuta sitä tosiasiaa että samat kansat ovat agressiivisia. Se mahdollistaa sen, mutta ei selitä.

  On poikkeuksia henkilötasolla, paljon poikkeuksia. Mutta miksi meidän pitää rauhalliseen yhteiskuntaamme ottaa tuo agressiivinen pohjasakka? MIksi meidän pitää “paskoa omaan ruokaamme?” Voimme yhteiskuntana valita ne henkilöt jotka haluavat integroitua yhteiskuntaamme ja joista on hyötyä sekä meille että heille. Kuvan nuorisorikollis-alut, niistä ei ole hyötyä kuin poliisin tilastoille. En usko poliisinkaan pitävän nykyisestä tilanteesta.

  Mitähän lopusanoiksi… “On lottovoitto syntyä Suomeen” slogan tuntuu päivä päivältä turhemmalta. Sen sijaan se että saa olla valkoinen ja on varustettu melkoisilla älynlahjoilla sekä yhä kehittyvällä DNA-ketjulla, se on sitä ottovoittoa. Ja siksi ehkä ihmetteleekin miten päättäjämme voivat olla niin paljon tyhmempiä kuin kansakunnan jäsenet. Ihan täysidiootteja.

 4. Hyi helvetti,katsokaa nyt noita pieniä paskakikkareita, ei noita kusipäitä Afrikasta ja Lähi-Idästä voi kutsua edes ihmisiksi. Noi saastat ovat ihmisten irvikuvia, nilviäisiäkin alempia otuksia.

  • Tämä ei ollut, Juhani, niitä kaikkein parhaimpia kommenttejasi. Suomi24 keskustelu on muualla.

   • No ei ollut. 😂 Inhottaa vaan kun Suomalaiset joutuvat syrjityksi omassa kotimaassaan ja joutuvat sietämään tuollaisia sontiaisia.

    • Ali-ihmisiähän nuo. Degeneraation tuoksinassa geenialtaan karikoille vispautunutta jätekromosomivaahtoa. Eroon noista saatanan paskoista mahdollisimman kustannustehokkaalla tavalla ja äkkiä.

 5. Videolla “Suomalaisia” lapsia. Nämä kulttuurinrikastajat ja kunniakansalaiset ovat Suomen tulevaisuus ja välttämättömyys. 😂

 6. Videon kommenttiosiossa jotkut halla-aholaiset kosherpellet nuhtelivat videon tekijää kansallissosialismista. Sisäsiistejä nojatuolinationalisteja ärsyttää, etteivät monikulttuurisesta todellisuudesta kärsivät nuoret tahdo enää nuolla sionistien kenkiä. Käsittämätöntä pelkuruutta ja röyhkeyttä.

  Suuret kiitokset Supersirkalle rohkeudesta! Häntä kritisoivat koshernationalistit voivat puolestaan painua (((Simon Elon))) seuraksi Siniseen tulevaisuuteen.

  • Tuohon lisäyksenä että Nyt-liikettä vetävän Hjallis Harkimon äiti Doris Jane Hackmann oli juutalainen, Tuomas Enbuske on avoimesti juutalainen ja Michael Jungnerin juutalaisuudesta on vahva epäilys. Sanni Grahn-Laasosen isä on juutalainen Kari Grahn. Kokoomus on siis täynnä näitä piilojuutalaisia toimijoita, jotka varjelevat taustaansa tarkasti.

   Nyt -liikkeen agenda on pitää kansa netissä ja saada se tuntemaan, että johonkin nettiohjelmaan vastaamalla voi vaikuttaa eliitin tekemiin päätöksiin. Näin suojellaan poliitikkojen takana piileskeleviä (((globalisteja))) ja pidetään kuohuntaa keinotekoisesti aisoissa.

   • YK:ssä korkeassa virassa pitkän uran avoimien rajojen politiikalla ja somalirikollisten suojelulla luoneen suomalaisen kommunistin, Martin Scheninin isä oli, yllätys yllätys, juutalainen.

   • Tein asiasta täysin samat johtopäätökset. Tuolla kokoonpanolla ei ole mitään hyvää luvassa -ryhmä on perustettu kokoomuksen käskystä eikä se tarjoa mitään vaihtoehtoa mihinkään. Käsittämätöntä miten nämä temput edelleen uppoaa massoille, mitään ei olla edelleenkään opittu vuosikymmenten kusetuksesta huolimatta.

   • En löytänyt mitään “Doris Jane Hackmannista”, ainoastaan maininnan “Doris Harkimo (o.s. Hackman)” Hjallis Harkimon Wikipedia-sivusta. Olisiko antaa lähteitä hänestä?

    • Löytyy googlettamalla nimellä ‘Doris Hackman Harkimo’. Kannattaa katsoa Doriksen lisäksi muiden sukulaisten ulkonäköä. Eivät ole eurooppalaisia. Samaa vahvaa (((etnistä))) ulkonäköä on mm. taiteilijaperhe Hurmerintojen klaanilla, jossa etninen verenperintö tulee isoisältä.

   • Mitä epäselvää kellekään kaksi silmää omaavalle on Hjalliksen tai Jungnerin juutalaisuudessa?

   • Se on se kuuluisa pedon merkki: kyllä jutikkaloiset aina sangen helposti erottaa meistä valkoisista. Katsokaa näiden em. henkilöiden silmiä, neniä, korvia, hipiää jne.

    “Zero Tolerance” taitaa olla näitä veikkosia joille oman perseen erottaminen esim. suklaa-sundae-annoksesta ei ole aivan päivänselvä juttu.

   • Niin, kyllähän jokainen hieman kielitietämystä ja yleissivistystä omaava kansalainen tajuaa että esim. “Grahn” on juutalainen nimi. Vrt. “Gran”; ruots.: “kuusi”.

    Ehkäpä “Zero Tolerance” jatkaa itsensä esiin tuomista ja päivänselvyyksien luettelemista jossakin sopivammalla forumilla. Suomi24 käy asiaan mainiosta.

 7. Seuraavaksi saamma jälleen lukea (((valtamediasta))) (lue:jutskumediasta) kuinka rasistinen video leviää netissä. Joku huorapoliisi marssitetaan lässyttämään kuinka video voi täyttää rikoksen tunnusmerkistön ja huomio käännetään siihen että joku on videosta sanonut netissä tuhmasti.. Mikä on vain oire siitä mitä video kertoo.

  Näin Suomessa. Kyllä on juutalaisilla melkoinen kuristusote tästäkin valtiosta kun videokuvaus on suurempi rikos kuin videolla tapahtuva kuvattava rikos ja väärinkäytös.

 8. Lisättäköön vielä että toivottavasti seuraavassa Supon organisoimassa false flag -terrori-iskussa kuolee mahdollisimman monta sikaa.

  • Miksi joku ACAB-Antifa saa ulista Vastarinnan sivuilla naiiveja kyttäjuttujaan?

    • Poliisi on vihollinen. Eivät ole meidän puolella. Olen omakohtaisesti todennut. Pysykää kaukana petturipoliiseista. Juutalainen raha niitä rottia ohjaa.

 9. Aivan kuten Ruotsissakin, “Koulu on monikulttuurinen”. Eli suomeksi käännettynä opettajat ja rehtori eivät korviaan lotkauta, vaikka kanta-suomalaisia lapsien ruumiita vietäisiin kuorma-autojen lavoilla joukkohautoihin jokaisen koulupäivän päätteeksi.
  Mutta sitten, jos mulliturvalta katkeaa kynsinauha….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jos menet suomi-vanhempana puoltamaan ja puhumaan lapsesi saamasta kohtelusta. “Vastaus on olette rasisti!!!”
  Itse kyllä tietäisin mitä tekisin.

 10. Minkin poikaset on kaikkein helpoin tappaa pesäänsä, tai jonnekkin missä kokoontuvat ruokailemaan…..

 11. https://www.youtube.com/watch?v=VM7qGCtAF_k

  ISRAELI AMBASSADOR INTIMIDATES WEST AUSTRALIAN MASONIC COURT

  KATTOKAA NYT IHMEESSÄ VAIKKA LUKIJOINA TIEDÄTTE KENELLE MUURARIT KUMARTAA!!

  voi vittu täällä maassa on vittu ihmisiä! Niin kaunaku vapaamuurareita on niin kauan vittu jatkuu! hitler taisi kieltää vapaamuurarit yksi tärkeimpiä asioita mitä voi tehdä juutalaisen rahajärjestelmän lopettamisen kanssa!!

  BÄÄH BÄÄH LAMPAAT!!

  OIKEAMEDIA läpeensä paska kontroilutu media ja monen muun kanssa!!

 12. Tässä taas “hyvä” esimerkki siitä, miksi kansallissosialismia tarvitaan!

 13. Video on poistettu, kannattaa aina kopioida tällaiset videot ja laittaa vaikka PEW-tubeen.

 14. Itä-Helsingissä työskennelleenä voin kertoa musujen, mannejen ja narkkien saavan ainoastaan ymmärrystä ympäröivältä rahaa ja saippuasarjoja palvovalta paskayhteiskunnalta. Mutta netissähän se totuus paljastuu.

 15. Onko video poistettu koulun, vai jewtuben toimesta? Entä, mikä on videon kuvaajan tilanne. Jonkinsortin uhkauksiahan siellä komenttiosiossa oli eilen

  • Minä mietin kanssa tuota kuvaajan tilannetta. Hänet pystytään tunnistamaan tuosta videosta ja se on vähän riski juttu.

   Olen myös itse käynyt monikulttuurisen peruskoulun ja tiedän sen että tietyissä tilanteissa jos opettaja vaan on riittävän kova marxisti, voi hän aina vähän katsella sormien läpi kun etnojengi käy antamassa fyysistä palautetta. Sen voi aina naamioida “leikiksi” ja pojat nyt vaan on poikia selitys alkaa välittömästi jne.

   Nykyajan koulut ovat kuin vankilalaitoksia. Täsmälleen samat jengiytymisen muodot on niissäkin ja jos itsellä ei ole omaa jengiä jonka apuun voi turvautua, voi olla aika henkisesti raskasta taistella yksin sekä väkivaltaisia oppilaita, että myös kieroja opettajia sekä sosiaalityöntekijöitä vastaan.

   Siksi nämä tällaiset videot pitäisi saada kuvattua sillätavalla huomaamattomasti ettei kukaan saa varmuudella kuvaajan identiteettiä selville.

   • “Harminpaikka” , kuvaaja tiedetään jo. 🙂 oli tunnistettavissa heti.

 16. Taas on sensuuri iskenyt, missä video ???????????

  • Ensin ajattelin että julkaisija itse olisi poistanut mutta luin tämän:
   “This video has been removed for violating YouTube’s policy on harmful or dangerous content.”
   Onko tuo tosiaan YouTuben poistama videoiden ilmiantojen takia.. Jos jollakin on se video, voisitko uploadata jonnekin ja linkata?

 17. Sääliksi käy maatamme. Liian vähän miehiä tässä maassa. Ämmiä ja hinttareita sen sijaan piisaa. Nuo perkeleen mustat, keltaiset ja ruskeat LOISET tulee hiljentää. Meidän on toimittava. Konkreettisia tekoja!

 18. Suomalaiset pikkupillut jotka pyörivät näiden apinoiden (anteeksi — loukkaus apinoita kohtaan) kanssa, joutavat mielestäni samaan kuoppaan. Säälittäviä lietekasoja näiden suomalaisten lasten vanhemmat, joita ei joko kiinnosta lastensa tekemiset tai sitten hyväksyvät ne. Oli miten oli: kuvottavaa sakkia, jota pitäisi pyyhkiä pois maastamme. Vinosilmiä ja apinoita näkee kaupungissa laumoina suomalaisten tyttöjen kanssa. Näissä porukoissa ei ole kuin ehkä joskus se yksi suomalainen poika mukana. Mitä lie tulevia aisureita.

  Isoa metoria odotellessa.

  • Olet täysin oikeassa, kuvottavaa, loisivaa roskaväkeä on haalittu maamme täyteen.

 19. Niistä pikkupimperoista kehittyy isoina globaaleja ja suvaitsevaisia maailmankansalaisia jotka ovat avoimia kaikille uusille vaikutteille… Kunnes menevät naimisiin muslimin kanssa. Olen nähnyt eloni aikana ja etenkin ulkomailla asuessani aikasen monia “iiihanan kikkarapään” kanssa solmittuja liittoja. Kuinka kauniista ja extrovertista eurooppalaisesta naisesta tulee lihava tahdoton ja mitäänsanomaton möykky parissa vuodessa.

  Eivät raukat tajua että se liehittelevä ja lepertelevä maailman herttaisin ja ymmärtäväisin muuttuu väkivaltaiseksi vieraissa laukkaavaksi tyranniksi samalla hetkellä kun liitto virallistetaan.

 20. Neekerit polveutuu apinasta ja valkoiset ovat jumalan luomia. Vanha viidakon sananlasku pitää edelleen paikkansa.

   • Koeta tässä nyt olla, kun ääri vasurit imee mustaa lekaa haltioissaan ja taas tällä puolella älykkyys osamäärä on tuota luokkaa ettei edes biologiaa ymmärretä vaan toitotetaan vanhoja satuja totena. Mitäs sitten vielä? Maapallo on littana vai? Ei tässä paljoa enää olee luottoa ihmiskuntaa kohtaan ole muutenkaan…

 21. Muutama oppilas näkyi videossa, loput oli jotain mölyäviä paskapökäleitä(ei ihmisiä). Kiitos kuvaajalle täältäkin, lisää vaan maahamuuttajajataustaisten touhuja youtubeen ja muualle, että joku joka on päättävässä asemassa tajuaisi hädän.

Comments are closed.