Koti Uutisia Kotimaa Holhousvaltion ote aseista saattaa kiristyä

Holhousvaltion ote aseista saattaa kiristyä

3


Sisäministeriö on lähettänyt eduskuntaan lakiluonnoksen, jossa ehdotetaan suuria muutoksia nykyiseen aselainsäädäntöön. Muutos tulisi muun muassa kieltämään reserviläiskiväärit kaikilta reserviläisiltä, jotka eivät ole sijoitettuina. Myös lainaamisesta tulisi jatkossa ilmoittaa viranomaiselle.

Syy muutokseen johtuu EU:n uudesta asedirektiivistä, josta Suomi on jo kertaalleen kieltäytynyt EU:n vaatimuksesta puoliautomaattiaseiden täyskiellosta. Näin sisäministeriön uusi lakiehdotus voidaan nähdä jonkinlaisena salayrityksenä saada Suomi EU:n linjalle ilman suurempaa keskustelua asiasta. Suurin syy sille, ettei Suomi lähtenyt EU:n tiukalle linjalle, oli juuri suuri määrä metsästäjiä Suomessa sekä reservin tarpeet.

– Esitysluonnos toteuttaa asedirektiivin edellyttämät muutokset niin, että ne eivät heikennä reserviläistoiminnan, metsästyksen, urheiluammunnan tai asekeräilyn edellytyksiä, sanoo sisäministeri Kai Mykkänen.

Uusi laki tiukentaisi myös patruunoita koskevia sääntöjä. Esimerkiksi omia patruunoita saisi jatkossa vain ladata omaan käyttöön ja sellaisiin aseisiin, joihin itsellä on lupa. Tämän lisäksi ehdotuksessa suunnitellaan myös erillistä lipaslupaa.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Ei yllätä. Monelle mainstream-median kuplassa elävälle saattaa tulla yllätyksenä mitä tuleman pitää. Ei meille kansallissosialisteille.

  2. Yrittävät saada Suomen puolustuksen täysin EUn hallintaan. Jos tuo menee läpi niin voidaan saman tien lakkauttaa koko laitos ja kaikki reserviläisaktiviteetit. Ja punarkit kusee hunajaa ja kutsuu puna-armeijan heidät vapauttamaan…

  3. Tämähän oli jo Holmlundin esityksessä, kun hän “uudisti” aselain, mutta silloin se ei mennyt läpi reserviläisten vastustuksesta.
    Varmaan lain sananmuotoa on fiilattu kierommaksi, jotta se saadaan myytyä paremmin.
    Tämähän menee Eu:n noudattaman Coudenhove-Kalergi oppikirjan mukaisesti, ensin talous kuralle, kansalta kyky puolustaa itseään ja lopuksi täysimittainen rotusekoitus.

Comments are closed.