Koti Artikkelit Suorana Helsingistä: monikulttuurista koululaitosta vastaan!

Suorana Helsingistä: monikulttuurista koululaitosta vastaan!

83

Vastarintaliikkeen aktivistit osoittivat tänään Helsingin Merilahdessa mieltään monikulttuurista koululaitosta vastaan! Tapahtuma lähetettiin suorana YouTubeen:

Mielenosoitus sai kipinän muutama päivä sitten verkkoon ilmestyneestä videosta, joka paljasti Merilahden koulun ruman monikulttuurisen todellisuuden.

Videolla väkivaltaiset maahanmuuttajaoppilaat riehuivat, käyttäytyivät väkivaltaisesti sekä uhkailivat valkoisia lapsia ilman, että yksikään aikuinen olisi puuttunut tilanteeseen.

Vastarintaliikkeen aktivisteja päätti suunnata koululle ja muistuttaa valkoisia nuoria siitä, että väkivallan edessä meistä jokaisella on oikeus puolustautua. Jos aikuiset eivät uskalla puuttua maahanmuuttajien rikoksiin, on suomalaisten nuorten itse järjestäydyttävä ulkomaalaisjengejä vastaan.

Aktivistit menivät koulun tontin rajalle pitämään teemaa käsittelevän puheen. Lähes välittömästi puheen päätyttyä poliittinen poliisi saapui paikalle ahdistelemaan aktivisteja. Kysyä sopii, missä poliisi on silloin, kun valkoisia nuoria pahoinpidellään.

Alla on paikalla pidetty puhe kokonaisuudessaan tekstimuodossa:

Tervehdys, Merilahden koulun valkoinen, suomalainen nuoriso! Me edustamme Pohjoismaista Vastarintaliikettä ja meidät on kutsuttu tänne tänään puhumaan teille itsepuolustuksesta sekä koulunne henkilökunnan täysin rappeutuneista arvoista. Eikö ole outoa, että samalla kun Irakista, Somaliasta ja vastaavista maista Suomeen tunkeutuneet nuoret kohtelevat teitä usein kuin roskaväkeä, opettajat valehtelevat teille silti, että “monikulttuurisuus on rikkaus”? Mitä “rikkautta” maahanmuuttajat ovat tuoneet arkeenne? Mikseivät opettajat uskalla myöntää suoraan, että monikulttuurisuus on taakka, joka uhkaa suomalaisten turvallisuutta ja terveyttä?

Opettajat ja valtamedia eivät puhu julkisuudessa Merilahden koulun ongelmista. Onneksi joukossanne on oma-aloitteista ja rohkeaa suomalaista nuorisoa, jotka ovat päättäneet levittää itsenäisesti tietoa Internetin kautta. Muun muassa Kansallinen Vastarinta ja MV-media ovat julkaisseet koulussanne kuvattuja videoita, joissa ylimieliset mustat ja arabitaustaiset maahantunkeutujat kiusaavat, pahoinpitelevät, ahdistelevat ja hyväksikäyttävät suomalaisia nuoria. Kiusaajat käyttäytyvät kuin kuninkaat suomalaisten veronmaksajien kustantamissa merkkivaatteissa. Väkivalta on heidän kiitoksensa meille suomalaisille, jotka olemme tarjonneet heille ilmaisen ruoan, majoituksen ja koulutuksen!

Videoita yhdistää se, että aikuiset loistavat niissä poissaolollaan. Opettajat eivät uskalla puuttua maahantunkeutujien väkivaltaan, sillä he saisivat muilta opettajilta sekä Helsingin Sanomien kaltaisilta roskalehdiltä otsaansa “rasistin” leiman. Opettajat pelkäävät “rasistin” leimaa niin paljon, että he antavat maahanmuuttajien mieluummin rauhassa hakata suomalaisia nuoria! Maahantunkeutujia ei rangaista – opettajat ovat tehneet heistä jonkinlaisia kunniakansalaisia! Nämä opettajat ovat pelkureita ja pettureita! He eivät ansaitse kunnioitustanne!

Merilahden koulun oppilaista jo reilusti yli puolet ovat muslimeita eli käytännössä Somalian, Irakin ja Turkin kaltaisista maista saapuneita maahanmuuttajia. He ovat muodostaneet jengejä, jotka saalistavat pelkurimaisesti ylivoimalla. He etsivät joukolla puolustuskyvyttömiä suomalaisia lapsia, sillä he eivät uskalla tapella, kun puntit ovat tasan. Heillä ei tunnu olevan parempaa tekemistä kuin kiristää rahaa, hakata suomalaisia ja ahdistella tyttöjä. Tilastot osoittavat, että sama meno jatkuu heidän kasvaessaan aikuisiksi. Suomessa arabi- ja afrikkalaismaahanmuuttajat syyllistyvät esimerkiksi raiskauksiin yli 17 kertaa suomalaisia useammin. Tämäkö on sitä “monikulttuurisuuden rikkautta”? Minusta kaoottinen väkivalta ja seksuaalinen ahdistelu eivät ole rikkaus vaan vitsaus, josta on päästävä eroon!

Kun Merilahden koulu järjestää muslimitapahtumia, ei ympäristöä enää tunnista suomalaiseksi. Rajaton maahanmuutto on johtanut muutamissa Euroopan kaupungeissa jo siihen, että valkoisista on tullut vähemmistö. Tahdommeko todella, että Helsinki muuttuu Mogadishuksi tai Bagdadiksi? Emme tietenkään! Me tahdomme pitää Suomen turvallisena, puhtaana ja valkoisena! Edes maahanmuuttajat eivät viihdy Mogadishussa tai Bagdadissa – siksi he ovat tulleet tänne!

Viime syksynä Merilahden koulu pääsi hetkeksi paikallismediankin otsikoihin, kun ala-asteikäiset somalitunkeutujat pahoinpitelivät suomalaisia ja uhkailivat näitä puukolla. Helsingin Uutiset kirjoitti: “Yksi pojista lähti karkuun, mutta puukkoa näyttänyt [somali] laittoi teräaseen yhden pojan kurkulle ja huusi ‘Haluatko kuolla tänään?!’.” Niinpä, haluatteko kuolla tänään? Merilahden koulun valkoiset suomalaiset nuoret: haluatteko alistua maahanmuuttajien väkivallalle?

Haluatko olla seuraava avuton suomalainen, jonka maahanmuuttajajengi valitsee silmätikukseen? Mikäli uskotte opettajien valheisiin suvaitsevaisuudesta ja “monikulttuurisuudesta”, olette haavoittuvaisia. Mikäli puolestaan päätätte pitää yhtä ja muodostaa vastavoiman maahanmuuttajajengeille, olette vahvoja. Suomalaisten on aika rakentaa omat porukkansa, jotka kykenevät puolustautumaan väkivallalta tarvittaessa voimaa käyttäen. Nyt ei kuulu kääntää toista poskea tai osoittaa kunnioitusta vihollisille! Nyt on aika laittaa kova kovaa vastaan!

Me olemme Pohjoismainen Vastarintaliike. Monet meistä tulevat samoista taustoista kuin tekin – monikulttuurisista kouluista, joissa valkoisista oli tehty toisen luokan kansalaisia. Me päätimme kuitenkin liittyä yhteen ja taistella pakkomonikulttuurisuutta vastaan. Tänään tahdomme osoittaa tukea teille! Mikäli teillä on kysymyksiä, vastaamme niihin seuraavaksi mielellämme.

Toimitamme verkkosivua, joka tiedottaa suomalaisia päivittäin siitä, kuinka vihamieliset vallanpitäjät yrittävät tuhota Suomea. Vierailkaa sivuillamme ja kirjoittakaa meille lisää omista kokemuksistanne: Vastarinta.com

Koko Suomi on saatava tiedostamaan monikulttuuristen koulujen ongelmat ja lisäksi suomalaisia nuoria on tiedotettava siitä, että monikulttuuriselta väkivallalta voi puolustautua vain rakentamalla omat suomalaiset porukat, joita tunkeutujajengit eivät kykene pelottelemaan!

83 KOMMENTIT

 1. Upea puhe, hieno mielenosoitus.

  Olen järkyttynyt kiusattujen koululaisten puolesta.

  Muutoksen on tapahduttava. Tämä ei voi jatkua.

  Tsemppiä! Kuinka voin lahjoittaa teille rahaa?

 2. Juuri näin! Mätä koululaitos yrittää opettaa valkoisista nuorista itseään vihaavia pelkureita. Onneksi on kasvava joukko nuoria, jotka näkevät valheiden läpi ja ovat valmiita taistelemaan vastaan!

  • valitettavan moni koulu täällä lintukodossamme on täynnä näitä maamme rikastuttajia ja kohta ne ottaa ylivallan kaikesta.

 3. Valtamediat vaikenee systemaattisesti tällaisista tapahtumista.
  Todella hienoa, että näistä ongelmista puhutaan ääneen!

 4. Voi perkele. Aikuiset miehet käy pelottelemassa lapsia? Oli mielipiteenne tai ongelmanne mikä tahansa, tuskin lapset ovat siihen syyllisiä?

  • Juu peloteltiin lapsia kyllä.
   Jos matut (lapset) hakkaavat, kiusaavat ja ahdistelevat suomalaisia lapsia koulussa niin kyllähän se on niin että (matu)lapset ovat syyllisiä. Jos aikuiset (opettajat, rehtori, vanhemmat) eivät pysty tai viitti hoitaa suomalaisille lapsille koulurauhaa niin asialle pitää jonkun muun herättää huomio.

   • Sori mutta itse käyn tota kuolua ja yleensä ei kukaan ala yhtäkkiä haukkumaan esim jos joku on huomannut että tämä kyseinen henkilö on kuvannut jotakin tai joitain ihmisiä niin tottakai siitä hermostuu ja tämä poika joka kuvasi nii ihan selvästi ärsytti näitä toisia lapsia kaikki on ihmisiä yhtä lailla ku tekin ja ihmisarvo on hyvä opetella ei te jotka kävitte tänää mun koulul nii opetelkaa ihmisarvo ja että jos sinua kuvattaisi ja huomaisit niin miten sinä reagoisit tämä On ihan älytöntä aikuisilta miehiltä kuka pyys teidät koululle ketä muka autoitte te tuotitte vaan pahaa mieltä katsokaa peilii ja sanokaa hyi mitä tein tänään !!!! Tua ei ole oikein normaalia ja minä olen teitä huomattavasti nuorempi ala-luokkalainen ja silti minä käyttäydyn paremmin kun kukaa teistä ikinä nyt kyllä häpeette 🙁 ja nua nimitykset on älyttömiä

    • Joo no toi on ihan täyttä diipa daapaa, kuvaaminen ei ole kielettyä, jos ei halua joutuu videoon oppii käytäytymään asiallisesti kuten videossa siitä koulusta EI tehdä. Joo ja varmasti olet itse tuo kirjoittanut ilman mitää apua tai aivopesua kun tuomosia “ihmisarvo” sanoja heittelet kun kiveä järveen, tiedätkö että se ihmisarvo koskee myös suomalaisia? Suomalaisilla on oikeus olla omassa maassa rauhassa ja turvassa. Normaalia ei ole (opettajien ja rehtorin puolelta) hyväksyy, suvaita ja salata kun koulussa tapahtuu kiusauksia ja pahoinpitelyä vaan puuttua siihen, näin ei ole toiminut vaan he luo teille väärän ajatuskuvan ja ajatusmaailman että monikulttuurisuus on niin ihanaa. Ruotsissa, Tukholman läheisöt antaa hyvän kuvan mitä se monikulttuurisuus todella on, rappio. Sinne ei pääse ambulanssit ilman poliisin saatetta, poliisia kivitettään, ihmisiä murhataan ampumalla, puukottamalla ja jopa käsikranaateilla. Me emme semmoista tahdota Suomeen.

  • Olin läsnä kun miehet puhuivat asiasta…
   En pelännyt olin poika kenellä oli sini valkoinen takki.
   Totta he puhuivat mutta tietenkään kaikki ei ole!

 5. Kohdassa 2:40 puhuttiin futismatsissa näätte maahanmuuttajataustaisia nuoria istumassa kokoontuivat puhumaan futsimatsista. Tiedän koska olin läsnä😂😂

 6. Ja suurinta mekkalaa maahanmuuttajista pitävät työttömät, lapsettomat, tuilla elävät uusnatsit. Käykö oma tuilla elely liian vaikeeks vai miks pitää mennä pelottelee lapsia?

  • Keskiverto PVL jäsen on n.30v ja perheellinen työssäkäyvä joten kuvauksesi on näin ollen invalidi ja homoseksuaali.
   Eiköhän valtion tukia nostele se apauttiarallaa 90% mutiaisista jotka vain hustlaavat ja haisevat paskalle. Rikollisuus on sitten vielä oma kirjansa näissä rotumuukaisissa.

   • Näitten “sotalasten” hengenheimolaisia eli tukipaketeilla pröystäilevä loiseläinryhmä löytyy mm. Takusta ja RunkInFinlandin sivuilta. Usein jopa ollaan ylpeitä siitä että annetaan “mädän” yhteiskunnan rahoittaa kamanhankinnat sun muut kivat punarkkiharrastukset. Heidän ihannoimassaan kommunistiyhteiskunnassa he olisivat työleirillä Siperiassa. Ja anarkiayhteiskunta ei tunne sosiaalitukia joten eivät edes ymmärrä mitä ovat haluamassa.

   • Noin 30v., perheellisellä ja työssäkäyvällä ihmisellä riittää aikaa mennä keskellä päivää lähteä huutelemaan koulun pihoille? Vittu varmaan. Jos joku, jolla on lapsi ei tajua millaisia seurauksia tollasella koulujen pihassa huutelulla voi olla, kannattaisi antaa lapsi huostaan helvetin äkkiä.

    • Tässä on kyse kansalaisvelvollisuudesta. Pohjoiset alueet, kuten Suomi on valkoisen kansan aluetta. Maassamme ei pidä antaa mitään valtaa maahantunkeutujille ja tämä asia pitää tehdä NYT selväksi kaikille.

     Mitä tulee lapsen kasvamiseen turvallisessa ympäristössä, niin on sanomattakkin selvää, että parhaiten kantasuomalaiset valkoiset lapset kasvavat ja kehittyvät keskenänsä ilman matuväkivallan uhkaa.

    • Uli Uli, soita SUPOlle ja kysy mikä heidän arvio oli keskimääräisestä PVL jäsenestä, niin he antavat saman vastauksen kuin Anje.

     Meneekö tunteisiin kun PVL on antamassa tukensa Suomen nuorille?

 7. kiitos teille hienosta puheesta. totta kaikki.ei varmasti olisi pahasta käydä kaikki suomen koulut läpi ja puhua samoista asioista. huh. työtä riittäisi mutta todella tärkeää.

 8. Eikö ole aikuisilla (??) ihmisillä sen vertaa häpyä, että jätätte alaikäiset lapset rauhaan sairaalta vihapuheelta, uhkaavilta viesteiltä (hirtetty ihmisnukke puussa jne) ja naurettavalta propagandaltanne (tarrat yms)?

  Täällä ei pelota mikään muu, kuin teidän kaltaisten sivistymättömien ääriryhmien sekoilut.

  • Alaikäisille lapsille saa kertoa kuitenkin satuja monikulttuurisuuden ihanuudesta? Koulumaailma itsessään on tänäpäivänä pelkkää vihapuhettu, mutta hyväksyttyä sellaista.

  • Koulut ovat jo hirveitä paikkoja suomalaislapsille ja niitä kiusataan siellä. Puolustelet kiusaajia! Koko koulujärjestelmä on teidän poliittisen pelinne väline. Te ette välitä suomalaisista lapsista, yritätte vastata ylhäältä tulleisiin määräyksiin ja siksi monikulttuurisuutta ei saa kyseenalaistaa. Lapset kärsivät. Häpeä!

 9. Koulurauhaa rikotte te. Teidän kampanjointi ei lapsia suojele yksittäisiltä mätämunilta, joita ikävä kyllä mahtuu kaikkiin kulttuureihin ja kansalaisuuksiin

  • Sano nyt vielä, että annat lapsesi käydä kyseistä koulua? Ja mikä helvetin koulurauha? Suomalaislapsia hakataan ja kiusataan päivittäin, mitä koulurauhaa se on?

   Typerä argumentti, että jokaisesta kulttuurista ja kansallisuudesta löytyy yksittäisiä mätämunia (kukaan tätä ei ole kieltänytkään).. Tässä(kin) tapauksessa koko koulun maahanmuuttajaväestö on kääntynyt suomalaisia nuoria vastaan ja käyttäytyy, kuten nämä vajaat apinat yleensäkin käyttäytyvät: ylimielisiä, kiittämättömiä, laiskoja ja tyhmiä. Ei ole monikulttuurisuutta olemassakaan, on vain vahvemman laki. Kaltaisesi tyyppi alistuu täysin vapaaehtoisesti, hävettää puolestasi.

   • “Hävettääkö?”
    Argumentoinnin taso 0/5 😀

    Hävettäisi olla sinä. Käytkö itse kyseistä koulua, kun niin hyvin muka tiedät sen päivittäisestä todellisuudesta? Jos niin, jatka ihmeessä, mitä tahansa koulua. Tekee sinulle hyvää.

    Muuttakaa maalle. Siellä saa olla rauhassa tältä teitä niin kovasti huolestuttavalta monikulttuurisuudelta. Vuosaaressa teitä umpimielisiä ei kaivata.

    • Niin ne etelä-afrikkalaiset buuritkin muuttivat maalle. Ja nyt niitä metsästetään jengeissä siellä iltahuvina. Että se siitä maallemuuttamisesta. Eivät ne tule sinuakaan jättämään rauhaan, turha luulo. Joku päivä heräät vielä siihen todellisuuteen mitä se maailma on kun suomalaisia instituutioita ei enää ole. Jos suomalaisia ihmisiä ei ole tai ne päätyvät marginaaliin niin kaikki instituutiot tuhoutuvat samalla. Olet tottunut kaikkeen mitä valkoiset ovat tehneet ja saanut kaiken kultalautasella, et osaa arvostaa sitä ja luulet että kaikkien ihmisten maat ovat samanlaisia. Ei ole. Jos suomalaiset joutuu marginaaliin tässä maassa niin koko maasta tulee Afrikan ja Lähi-Idän kaltainen helvetti.

    • Asun jo maalla. Toiseksi, olen syntyperäinen itä-Helsinkiläinen ja käyn aktiivisesti edelleen alueella, myös Vuosaaressa noin viikoittain. Se, että en hyväksy alueen tuhoamista tällä ns. “monikulttuurisuudella” on minulle kansalaisvelvollisuus.

    • Ehkä ääni kellossa muuttuu kun vaikka somali tai karva-afgaani raiskaa tai hakkaa sinun lapsesi, tosin taidat olla niin tyhmä, että tuskin silloinkaan. Hävettäisi laukoo noin typeriä juttuja.

     • Ei suvakille kannata yrittää puhua järkeä,elää monikulttuurisessa unelmassaan.

     • vittu et oot retu jos joku suomalaine tekee jotai nii alaks vihaa heti su omaa maata ihmisii on kaikenlaisii jotku suomalaiset raiskaa jotku somalit raiskaa jotku afganit raiskaa 90% ei raiskaa jos yks vammane raiskaa nii koko maa pitää kärsii vai vittu suomi mukama onnelisin maa ei vitus oo täyn tämmösii tyhmii ihmisii ketkä vetää vaa karhuu olutta ja istuu saunas ja valitaa että ei saa töitä

    • Tuota juuri kaupungillistuminen tekee ihmismielelle, irtaudutaan täysin luonnosta ja normaalista järjenjuoksusta. Koko helvetin Helsinki on vain varoittava esimerkki koko Suomelle, mutta älä huoli, me “umpimieliset” tullaan pian korjaamaan tämän maan rappiollinen tilanne. Olen tavannut mm. ammattini puolesta kaltaisiasi “huolestuneita äitejä”, joiden elämänarvot ja puheet ovat niin älyttömiä, että hävettää olla samassa tilassa. (Btw. Jokainen näistä on yksinhuoltaja, ei yllätä, vastenmielisiä tyyppejä). Äläkä sinä puhu umpimielisyydestä, et itse ole yhtään sen avoinmielisempi, olet vain typerä, häpeäksi suomalaisuudelle ja uhka suomalaisnuorisolle. Olen nähnyt ja kokenut elämäni aikana aivan tarpeeksi sitä, mitä rikastusta tämä “monikulttuurisuus” meille tuo…

  • “Koulurauha” -> Eläintarhassa ei ole koulurauhaa ja ne mätämunat monikulttuurisissa kouluissa ovat sompansseja ja kebabbeja poikkeuksetta.

   • @Kata Joo totta, se on sama kuin juttelisit seinille. Ei noiden idioottien kanssa voi keskustella, aivan turhaa.

    • mun poikaa kjn kiusas tällänen rikastaja koulussa niin opettaja tokas vaan et kuuluu näiden kulttuuriin,ovat kuumakalleja! Koska tämä ope ei asiaan puuttunut niin kävin tälle sanomassa itse miten meidän kulttuurissa toimitaan..no..siitäpä ei pitkäkään aika kulunut kun siinä koulussa vieraili ambulanssi..ja syytä ei tarvii varmaan arvata.

     • @Dadada Kannattaisi tarkastaa faktat, pelkästään Helsingissä tapahtuneista raiskauksista yli puolet ovat ulkomaalaisten tekemiä. Yleisin raiskaajan nimi on Mohammed. Nämä ovat faktoja, jotka voidaan vaikka tarkastaa jos haluat. Joten älä lässytä retardi.

 10. Videolla kuuluu kuinka lapset kutsutaan sisälle. Varmaan tiedossa tiukkaa monikulttuurista ja antifasistista propagandaa koko koululle tämän jälkeen. Koulun opettajat ja rehtori ovat syypäitä tähän ettei asioihin puututa.

  • Joo, ja vanhempia informoidaan, häiritään vanhempia tulemaan “hätäkokoukseen” minne tulee joku kiva poliisisetä, SPR:n ja Rasmuksen tädit puhumaan oppilaiden ja vanhempien kanssa .

 11. Veikkaampa että tämänkin koulun suomalaisoppilaista tulee kelpoväkeä Vastarintaliikkeeseen jonain päivänä, niitä kuuluisia “kokemusasiantuntijoita”. Saastat ULOS!

 12. Taas kommenteissa sellainen “legendaarinen” Huolestunut suomalainen äiti, joka ei ole tipan vertaa huolestunut musulmaanien väkivallasta, eikä ihmisoppilaisiin kohdistuvasta sompanssiväkivallasta, mutta johan stressihormonit nousee tappiin, kun muutama kansallissosialisti käy puhumassa ja ihan hyvällä turvavälillä itse kouluun nähden. Äiti siis saattaa olla ihan suomalainen, nimimerkin mukaan, mutta onko lapsi…vai väri- tai muutoin valuvikainen?

  • Taitaa “suomalaisella äitillä” olla vähän korvien välissä vikaa, mutta niinhän noilla kaikilla unelmassa elävillä. Lapsi varmaan onkin joku ristisiitos otus.

 13. Hienoa ja ajankohtaista toimintaa, etenkin kun tiedetään mihin tämä maahanmuuttajien määrän kasvu kouluissa lopulta johtaa.

 14. Onkohan “huolestunut äiti” koskaan ollut kiinnostunut lapsensa kuulumisista? Kysellyt, kuinka koulupäivä meni?
  Olen keskustellut todella fiksujen nuorten kanssa, jotka oma-aloitteisesti kertoivat, kuinka sompanssit ovat se suurin häirikkö ryhmä, niin luokassa, kuin koulun ulkopuolellakin. Heistä jokainen toivoi, että saisivat opiskella rauhassa, ilman tunnilla ja välitunnilla häiriköintiä.
  Mutta “guolestunut äiti” on tietysti tietoinen lapsensa oloista koulussa ja koulun ulkopuolella 😀 myöskin tietysti lapsensa kavereista ja toiminnasta iltaisin ja vkl.

 15. Kertokaa ensi kerralla etukäteen kun ootte menossa huuteleen koulujen ulkopuolelle nii me voidaan tulla myös mukaan.

 16. “Huolestuneina äiteinä” esiintyvien kommunistien itkuraivarit on merkki siitä että taas pääsi Vastarintaliike iskemään suomalaisvastaisia nilkkejä takaisin oikein kunnolla!

  Erittäin hyvä tempaus ja lisää vaan!

 17. Kiitos tietoiskusta homekoululla. Itä-Helsingissä työskennelleenä voin sanoo alueen olevan kuin Aku Louhimiehen Vuosaari elokuvasta höystettynä muslimirikollisilla.

 18. Suorastaan esimerkillistä toimintaa! Näin osoitetaan suomalaisille kuka on heidän puolellaan, kiitos!

 19. Ei sitä voi yleistää että jos jossain koulussa kiusaajat sattuu olemaan tummaihoisia tai ulkomaa taustaisia oon 99,9% varma et jos noi ois valkoisia lapsia nii tästä ei tehtäis tälläst metelii

  • Jos ne ne olisivat suomalaisia valkoisia lapsia niin opettajat puuttuisivat tilanteeseen. Vaan kun kyseessä ovat kauniisti ruskettuneet tuontitavarat ei niin voi tehdä sillä heidän tekemisiinsä puuttuminen on rikollista rasismia. Opettajat ovat joko totaalisen aivopestyjä tai eivät uskalla puuttua asiaan mitä todennäköisimpien sanktioiden tai jopa työpaikan menetyksen pelossa.

   Viimeeksi tänään poikani luokalla (huom I luokka..!) eräs suhteellisen tummahipiäinen hakkasi erään vaalean pojan päätä asfalttiinehtien aiheuttaa vammoja ennekuin opettaja ehti tilanteeseen. Vaalean pojan rikos oli se että hän meni auttamaan vaaleaa tyttöä jota tämä tummahipiäinen kuristi. Eli pitäiskö tehdä jotain näille värikkäille vaiko opettaa valkoihoisille koulukkaille lähitaistelun saloja?

   • Kyllähän postimerkki persiiseen auttais kummasti,muutenkin ketuttaa että miten helposti nämä 90- luvulla tänne marssineet sai kansalaisuuden,omiin maihinsa vaan takaisin.

 20. Arvostan todella paljon sitä että meidän lapsia puolustetaan,niitä vähäisiä jotka jää kohta vähemmistöiksi..valitettavasti!

  • On moraalitonta asua Suomessa ja kirjoittaa noinkin virheellisesti.

  • Kannattaa opiskella Suomen voimassaoleva laki sekä julkisten paikkojen- että kuvauksen suhteen.

   Opetus on julkisissa kouluissa kaikille avointa. Jos ei ole esim. työpaikkaa, voi luokkiin mennä seuraamaan opetusta. Kukaan ei voi sitä kieltää. Opetuksen kuvaamisesta en nyt ole varma, mutta muistelen että se on sallittua jos kuvaa niin että opettajan kasvot eivät näy. Oppilaidenhan ei näy koska he seuraavat opetusta. Äänittäminen on sallisttua jos osallistuu itse keskusteluun. Ei siis ole sellaista asiaa kuin “salakuuntelu” jos vaikka tunnin aluksi sanoo että “olen yleisöä, tulin seuraamaan opetusta”.

   Samalla tavalla voi mennä seuraamaan opetusta yliopistoihinja korkeakouluihin. Nekin ovat julkisia tilaisuuksia.

 21. http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804252200902001_u0.shtml

  ” Sain tiedon, että koulua lähestyy kuuden hengen joukkio huutaen iskulauseita ja kantaen banderollia. Soitimme välittömästi hätänumeroon ja pyysimme poliisipartion paikalle, rehtori Timo Heikkinen kertoo Iltalehdelle.

  – Joukkio pysähtyi koulualueen ulkopuolelle osoittamaan mieltään ja kehumaan omaa aatettaan. Kuulutimme saman tien kaikki välitunnilta takaisin koulurakennukseen, ja laitoimme ovet ja ikkunat kiinni. Tätä toimenpidettä toteltiin kiitettävästi. Muutama sieltä yritti lähteä poispäin, mutta opettajat saivat heidätkin hienosti ohjattua sisälle. ”

  Haha

  • Vastarintaliikettä kehutaan myös iltalehden kommenttiosiossa. 🙂

 22. Kyllä teiltä puuttuu ruuvi päästä. marssitette merilahden peruskouluun sateisena päivänä jja alatte huutelee mut toi huuuto ärsyttää eläimii jotka ja ne eläimet olette te. Aivot puuttuu viel. Hävetkää katukaa ees pikkasen aikuiset miehet jotka leijuu ja ärsyttää toisia mamuja tf mihi tää maailma on menos. Ja toi duuni mitä teette ettekste löytänyt parempaa duunii ku toi tylsä työ. Roskakuskiki kelpaa mutta ei aivottomat tyhmät vastarintamat ihmiset oteta edes työhaastatteluun väsytätte itseänne myös. Koulus ei kukaan ees liikuttanut tota asiaa mitä huutelitte. Te olisitte mennyt kotiin Netflix and chill. Mut ite aloitte huutaa joitai tyhmää romaanii. Niiku aikuiset miehet herätkää unesta. Mitä Teijä vanhemmat ajattelee tosta käytöksestä jopa lapsillaki on paremmat. Te tuotte häpee Suomen kansalaisille ja pettymystä. Opettajat, rehtorit ovat hyviä ihmisiä opettavat muille mamuille käytöstapoja ja miten elämässä selviydytään he eivät opeta mitään väärin kuule vaa te opetatte muita väärin.

  • Muistuttaa jossain määrin Suomen kieltä tuo hourailusi. Oletko kenties Eestissä asuva somali?

  • Ohoh, taisi osua Clever Goyta arkaan paikkaan kun noin pitää nimitellä suu vaahdossa. 😀

   Yritä edes joskus kirjoittaa asiallisempi kommentti jossa kumoat faktoilla Vastarintaliikkeen aktivistien sanoman, ilman mitään lapsellisia nimittelyitä.

 23. Varsin Clever Boy..kun vielä opettelet kielemme, niin sinusta saadaan arvokas lisä yhteiskuntaamme, ehkä jo 30-40 vuoden sisällä.

 24. Minulla ei ole sinänsä ensisijaisesti oletusarvoisesti mitään ketään vastaan, mutta koulukiusaamista en hyväksy koskaan. Olen itse koulukiusattu ja sitä henkistä helvettiä en toivo kenellekään kun menettää luottamuksen ihmisiin pitkiksi ajoiksi ja kuin rääkätyn eläimen tavoin, on luottamuksen saavuttaminen takaisin hyvin hidasta ja tuskallista, ja yhteiskunnalle varmasti kallista. Kun ihmisiin menee luotto, menee luotto koko elämään, elämmehän me ihmisten välisiin toimintoihin perustuvassa järjestelmässä. Koska koulussa on pakko käydä – elääkseen tässä järjestelmässä – niin pitäisikin; samalla tavalla kuin esimerkiksi monikulttuurisessa Britanniassa, ainakin peruskoulussa ottaa käyttöön koulupuvut jolloin ketään ei pystyttäisi kiusaamaan esimerkiksi heikomman vaatetuksen vuoksi. Tämä eliminoisi ainakin edes yhden koulukiusaamiseen mahdollisesti johtavan kohdan; ja näin ollen vertailuja, kilpailua ja syrjintää siitä kuka käyttää merkkivaatteita ja kuka ei syntyisi ainakaan tältä osin. Toiseksi, kännykät ja mobiililaitteet olisi takavarikoitava jokaiselta oppilaalta koulupäivän ajaksi, ilman poikkeuksia, sillä tuntuu, että näitä välineitä käytetään lähinnä nöyryyttämiseen ja kiusaamisen edesauttamiseen. Koulu tarjotkoot hätätapauksia varten vaihtoehdot kotiin soittamiseen. Kouluissa pitää olla kuri ja kouluissa pitää taata ensisijaisesti rauha opiskella, sitä vartenhan koulu on? Vai onko, ja jos ei ole, niin mitä varten sitten? Muut seikat tulevat vasta turvallisuuden takaamisen jälkeen. En tykkää tästä liiallisesta avoimuuden ja loputtoman ymmärtämisen hengestä. Joskus vain on tiukasti sanottava mikä on väärin.

 25. Itse en kyllä tuollaiseen maahantunkeutujien täyttämään kouluun lapsiani päästäisi. Eihän tuolla lapset turvassa ole, kun koko ajan saa varoa jotain savunahkaa joka käy päälle

 26. Cooooool…

  Olikose se siniseen liiviin pukeutunut koukkunokka koulun rehtori?

 27. Hieno puhe! Suomalaisten lapsien vanhemmilta kaipaisi myös toimenpiteitä lasten turvaamiseksi näissä olosuhteissa. Noh, kunhan nämä nuoret selviytyvät, heistä kasvaa vahva kansallismielinen sukupolvi, sille heille ajat ovat huonot ja huononemaan päin. Huonot ajat kasvattaa vahvoja ihmisiä, vahvat ihmiset rakentaa hyvät ajat, hyvät ajat kulttuurimarxistisella propagandalla höystettynä puolestaan kasvattaa heikkoja ihmisiä ja niin edespäin.

 28. Oma poika 8v on saanut maistaa afrikkalaista ja lähi-itä väkivaltaa ja ryöstelyä ja voin sanoa että noiden perkeleen elukoiden äpärät on yksi saatanan vitsaus kouluissa ja koulunjälkeen kaduilla. Ei tietenkään kaikki vaan tyyliin 30% riippuen paikasta, mutta helvetin moni anyway on ihan täysiä apinoita ja iso ongelma. Työperäisten maahanmuuttajien pennut osaa käyttäytyä paremin. Pakolaisten kakarat on se ongelmaryhmä.

 29. Aivan loistavaa jätkät! Lisää tämmöistä aktivismia vaan joka paikkaan, jossa maahanmuuttajat röyhkeästi kiusaa kantaväestöä. Oli ne sitten koululaitoksia tai uimahalleja jne…..

 30. Jättäkää mamut rauhaa toi videon tekijä ite ärsytti pienejä lapsia. Ja toi pikku mamu on kuule erityinen pikku poika joten turha haukkuu ihmisiä.

  • “pienejä” Opetteles vitsauksen jälkikasvu edes kieli, ennen kuin tulet kommentoimaan 😀 Jos olet surukseni syntynyt Suomessa, niin aika surullisen kehno on kielellinen osaamisesi. Mutta älä sure, metroasemille tarvitaan sinun kaliiberista osaamista, eli siistijälle löytyy aina työtä, jos tahtoa riittää

 31. Totta pikku lapsen päässä on jotain vikaa opiskelee erityisluokassa sekä videon tekijä on kunnon rasisti ja tyhmä. Ku vastarintamat.

  • Ja toinen neekerinsuukko siellä komppaa, loistavalla ilmaisullaan “vastarintamat” 😀

   • Sama retardi. Ne vaan skrivaa joka kerta eri nickillä että joku kuvittelisi heitä olevan pilvin pimein. Ei niillä riitä rohkeus muuhun.

 32. Onko somaloisen kutsuminen retardiksi vihapuhetta, vai ihan faktan toteamista? Ottaen huomioon afrikan sarven keskimääräinen ÄO, eli se maaginen 68-69, joka Suomessa laskettaan jo retardiksi 😀

  • Se on teoriassa loukkaus valkoisia retardeja kohtaan. Mutta kun valkoiset retardit eli punarkkianarkot pitävät somaloisista ja usein samaistuvat heihin niin selvinnet tällä kertaa ilman syytettä.

Comments are closed.