Koti Uutisia PS-Nuorten Samuli Voutila: “Mitä sitten, jos Suomi muuttuu tummemmaksi?”

PS-Nuorten Samuli Voutila: “Mitä sitten, jos Suomi muuttuu tummemmaksi?”

10
PS-Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila oikealla.

Kuten olemme viime päivinä uutisoineet (1, 2, 3), Perussuomalaisten Nuorten sisällä on käyty kiivasta taistelua kansallismielisten sekä liberaalien globalistien välillä. Kiistassa puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho sekä nuorisojärjestön puheenjohtaja Samuli Voutila ovat asettuneet liberaalien puolelle.

Aatteiden taistelu päättyi siihen, että muutamia PS-Nuorten nationalistijäseniä erotettiin näyttävästi, jotta loput nationalisteista saataisiin peloteltua hiljaiseksi. Erotettujen joukossa on etnonationalistisen Awakening-konferenssin järjestäjä Tuukka Kuru, joka kirjoitti nimimerkillä Elohim tapauksesta pitkän selonteon Hommaforumille.

Kurun mukaan Jussi Halla-aho on pyrkinyt aktiivisesti vaikuttamaan PS-Nuorten sisäisiin asioihin, vaikka virallisesti nuorisojärjestö on “itsenäinen” suhteessa puolueeseen. Halla-aho on pyrkinyt estämään kansallismielisen ajattelun yleistymisen nuorisojärjestössä. Apunaan hänellä on ollut Voutila, josta Kuru kirjoittaa:

“Kevään, kesän ja syksyn aikana synnyttämäni keskustelu ryhmän [PS-Nuoret] sisäisellä areenalla syntyperästä, identiteetistä ja vaihtoehto-oikeistosta haastoivat ryhmän aiempaa liberaalinationalistista konsensusta, jota mm. Tiina Ahva edusti.

Sain näiden keskustelujen johdosta myös myllykirjeen järjestön puheenjohtaja Samuli Voutilalta, jossa hän kysyi minulta aivan vakavissaan että ‘mitä se on sinulta pois, vaikka Suomi muuttuu tulevaisuudessa nykyistä tummemmaksi?’. Vastasin hänelle, että tuota kannattaa muuten kysyä Johannesburgin tai Detroitin valkoisilta. Ehkä se saattaa olla joltain pois.”

Kuru kertoo, että monet nationalismia voimakkaimmin vastustaneet PS-Nuoret olivat juuri niitä, jotka loikkasivat sittemmin Timo Soinin, Simon Elon ja Sampo Terhon Sininen tulevaisuus -pienpuolueeseen. Tämä kertoo selkokieltä siitä, millaisia persoonia “liberaali kansallismielisyys” houkuttelee.

Kuru toteaa myös, että liberaalit alkoivat pyytää Halla-aholta apua nuorisojärjestön puhdistamiseen siksi, etteivät he kyenneet kaatamaan etnonationalistien argumentteja väittelyissä. Lopulta Halla-aho pelasti Voutilan globalistisen projektin lähettämällä erottamisiin johtaneita painostuskirjeitä nuorisojärjestölle.
 

Lähde: Hommaforum

10 KOMMENTIT

 1. Tämän kaverin lausunnot kertovat hyvin minkälaista agendaa Persut edustavat ja ovat aina edustaneet. Voutila lienee yksi niitä Uuvatteja jotka jäivä persuihin mutta terrorisoivat järjestöä sisältäpäin. Eikä järjestö uskalla putsata niitä sieltä pois. Mutta isänmaalliset sieltä kyllä potkitaan lausuntojen vuoksi pihalle sillä seurauksella että nykyinen Persutkin ei enää eroa paljoakaan Uuvateista. Sama agenda.

 2. Samuli Voutila on kansanpetturi ja kunnon nilviäinen. Aivan turha tyyppi.

 3. Viimeiseen asti moni uskoi Timo Soiniinkin. Jussi Halla-aho on istunut vuodesta 2009 asti juutalaisten lobbareiden pöydissä. Oli vain ajan kysymys, milloin Halla-ahon poliittinen karva paljastuu. Hän on osa hallittua oppositiota, jonka tarkoituksena on sitoa kansalaisten tyytymättömyys ääniksi vaaleissa. Valkoisten kansanmurhaa puolue ei kosher-kannoillaan tule koskaan estämään.

  Monelle tulee vielä yllätyksenä, miten tehokkaasti sionistit ovat soluttaneet kansallismieliset liikkeet myyrillä varmistaakseen globalisaation etenemisen. Yksikään liike ei ole tälle immuuni.

  • Kas tässä näitä eurooppalaisia globalistipuolueita – kaikki suuria Israelin ystäviä, osa hallittua oppositiota.

   FN (Ranska)
   SD (Ruotsi)
   PS (Suomi)
   AfD (Saksa)
   PVV (Hollanti)

   • Siis tarkoitin että nuo KAIKKI puolueet ovat osana hallittua oppositiota euroopassa. Nyt tuosta jää vähän se kuva että vain osa niistä olisi. Ajattelin selventää hieman edellistä kommenttiani ettei jää epäselväksi 🙂

    • Kaikki puolueet jep, mutta osaa se sionisti soluttautua myös muualle, toisissa liikkeissä myyräntyö hoidetaan kylvämällä eläsopua liikkeen sisällä ja eri keinoin varmistetaan liikkeen pysyminen marginaalissa. Eli skarppina siellä vastarinnassakin.

  • Tätä myyräntyötä on havaittu monella taholla ihan mielipidepalstoilla. Samat kirjoitus- ja kielioppivirheet useilla. Johdettua järjestäytynyttä trollitoimintaa.

 4. Edelleen esimerkiksi MV-Media suitsuttaa Turkkilaa, Halla-ahoa ja muita persulaisia jonain Suomen pelastajina. Samoin nämä Tuonen Joutsenet sun muut, vaikka Kurulle kävi noin? Joko ovat tietoisesti sionistien asialla vai mikä on syynä ettei suomut tipu silmiltä?

Comments are closed.