Koti Uutisia Varisverkoston ja perussuomalaisten johto onnittelevat toisiaan rotukysymyksen kiistämisestä – PS-nuoret vihaisia

Varisverkoston ja perussuomalaisten johto onnittelevat toisiaan rotukysymyksen kiistämisestä – PS-nuoret vihaisia

12
Vasemmalla kuvassa Dmitry Gurbanov, joka osallistui naamioituneena rähinöihin Helsingissä 2015.

Perussuomalaisen puolueen sisällä on viime kuukausina käyty kiivasta keskustelua siitä, tulisiko puolueen alkaa puhua julkisuudessa rehellisesti rotukysymyksestä. Kiista kärjistyi, kun puoluejohtaja Jussi Halla-aho väitti tuoreessa haastattelussaan, että myös ei-valkoiset voivat olla “suomalaisia”.

Halla-ahoa riensi onnittelemaan muun muassa aloitteellista poliittista väkivaltaa kannattavan vasemmistojärjestö Varisverkoston juutalainen perustajajäsen Dmitry Gurbanov (1, 2). Perussuomalaisten puoluelehden päätoimittaja Matias Turkkila ilahtui Gurbanovin myönteisistä kommenteista ja totesi, että “harva on eri mieltä” siitä, että minkä tahansa rodun edustaja voi olla “suomalainen”.

Vaikka Halla-aho, Turkkila ja muu puolue-eliitti on onnistunut kiillottamaan julkisuuskuvaansa valtamedian sekä väkivaltavasemmiston silmissä, on puolueen kenttäväki äärimmäisen tyytymätön. Erityisesti nuorisojärjestössä kummastellaan, miksi maahanmuuttovastaisena profiloitunut puolue keskittyy keräämään irtopisteitä esimerkiksi väkivaltaisilta juutalaisilta marxisteilta sen sijaan, että puolueen resurssit keskitettäisiin maahanmuuttovastaiseen työhön.

Sunnuntaina useat PS-nuorten johtoon kuuluvat jakoivat Twitterissä Toni Saarisen viestin, jossa tämä kritisoi Halla-ahon rotukannanottoa. Samana päivänä Helsingissä järjestettiin etnonationalistinen The Awakening -tapahtuma, jonka puhujista kaikki painottavat rotukysymyksen – ja osa myös juutalaiskysymyksen – merkitystä kansallismielisessä politiikassa. Paikalla oli paljon PS-nuorten jäseniä.
 

Lue myös: Miksi Vastarintaliike eikä perussuomalaiset?

12 KOMMENTIT

 1. Voi hitto! 😀 Turkkila pohtii, että menee esittämään juutalaiselta kommunistilta tulleita toimintaohjeita muulle puoluejohdolle.

 2. Olin paikalla Awakeningissä ja ilahduttavan paljon siellä oli nuoria.

 3. Perusjuntit ovat ihan samanlaista paskaa kuin muutkin valtapuolueet. Hävettäisi kuulua moiseen pelleporukkaan.

 4. Miten kukaan Perussuomalaisia äänestävä voi kutsua itseään kansallismieliseksi?

 5. Persujen kenttäväestä löytyy kelpoväkeä kansallismieliseen toimintaan, tajuaisivat nyt olevansa ihan väärässä leirissä. Nämä marxisteja ja globalisteja nuoleskelevat pyrkyrit tuhoavat kaikki kansallismieliset puolueet ylhäältä käsin, näin ei ole Vastarintaliikkeessä. Tämä äärimmäisin vaihtoehto on kaikista varmin ja luotettavin.

 6. Huhtasaari "Davidin Stara kaulassa" / Halla-aho "Aseita saudeille, pakolaiset Jemenistä Suomeen"

  Perussionisit ovat hallittua oppositiota ja ajavat suomalaisten kansanmurhaa.

 7. Ei hyvältä näytä Halla-ahon ja Turkkilan vedot. Käytännössä he toimivat koko ajan maahanmuuttoa edistäen, varmaan Halla-ahokin “talousrealismi” mielessä, kannattaen “kestävää maahanmuuttoa”. Käytännössä se kuitenkin lobbaa kaikkea maahanmuuttoa, ollen vain imagoltaan “rasisti” mutta sielultaan globalisti. Suomalainen etnisyys pärjäsi tuhansia vuosia “köyhyydessä” mutta tästä “talouskasvu” edellä menevästä politiikasta se ei selviä ellei tätä politiikkaa lopeteta.

  • Halla-ahohan on sanonut että esimerkiksi kristityt kenialaiset ovat tervetulleita. Huomatkaa, että vain islam koetaan ongelmaksi eikä itse massiivista maahanmuuttoa Afrikasta / Lähi-idästä.

 8. Ai PS-nuoret kuten Sebastian Tynkkynen? Homoseksuaali rodunsekoittaja? On teillä hienot idolit.

  • Empä usko Tynkkysen olleen kyseisessä mielenosoituksessa, miksi edes olisi? Homo, jolla neekeri kainalossa, se jätkä on osoittanut halveksuvansa Suomea ja suomalaisia kauan aikaa sitten. Sattuu olemaan noissa PS-nuorissa muitakin jäseniä. En usko että Tynkkysestä siellä PS-nuorissakaan pidetään.

 9. Kyllähän se tiedetään, että perusperseet ovat pelkkiä huijareita.

Comments are closed.