Koti Uutisia Jussi Halla-aho ei uskalla ottaa virallista kantaa etnisyyden merkitykseen

Jussi Halla-aho ei uskalla ottaa virallista kantaa etnisyyden merkitykseen

11
Halla-ahon mukaan perussuomalaisilla ei tarvitse olla kantaa etnisyyteen, sillä “muillakaan puolueilla” ei ole. Kuvakaappaus: Twitter.

Viikonloppuna selvisi, että Perussuomalaisten Nuorten etnonationalismia kannattava Lapin piirin päällikkö Tuukka Kuru oli päätetty erottaa järjestöstään perussuomalaisen puolueen puheenjohtajan Jussi Halla-ahon käskystä. Halla-aho ei kuitenkaan uskalla kannatuksen menettämisen pelossa ottaa selkeää kantaa kysymykseen etnisyyden eli rodun merkityksestä.

Halla-aho on vastentahtoisesti kommentoinut kohua sosiaalisessa mediassa, mutta hän ei ole antanut selkeitä vastauksia siitä, kuinka erottamispäätös tehtiin. Nuorisojärjestön etnonationalistien mukaan erottamisen toteutti PS-Nuorten sionistina ja liberaalina tunnettu puheenjohtaja Samuli Voutila, joka noudatti Halla-ahon käskyjä.

PS-Nuoret on viime päivinä vaatinut Halla-aholta puheenjohtajalle sopivaa suoraselkäistä käytöstä, mutta hän ei ole tahtonut antaa selkeää lausuntoa liittyen perussuomalaisten suhteeseen etnonationalismiin. Halla-ahon empiminen on tulkittu Timo Soinin ajoilta asti tutuksi tulleeksi poliittiseksi opportunismiksi, jossa puolue yrittää kalastella kansallismielisten ääniä uskaltamatta silti haastaa globalistista eliittiä reaalipolitiikassa.

Tänään Halla-aho ilmoitti Twitterissä, ettei puolueella edes “tarvitse olla” kantaa kysymykseen etnisyydestä (1, 2). Toisin sanoen perussuomalaiset väittävät olevansa kansallismielinen puolue, mutta puolueen johto ei uskalla tehdä lainkaan virallista kannanottoa siitä, ketkä voivat olla suomalaisia ja ketkä eivät.

Eilen selvisi myös, että Halla-ahon läheinen ystävä Matias Turkkila oli ensimmäinen ihminen, joka hyökkäsi etnonationalistista Awakening-konferenssia vastaan kulissien takana. Halla-aholaiset sabotoivat kansallismielistä tapahtumaa siis jo ennen äärivasemmistoa ja valtamediaa.

Turkkila oli muun muassa uhkaillut tapahtuman puhujaksi ilmoittautunutta Marko Hamiloa irtisanomisella työpaikaltaan. Turkkilan uhkailusta säikähtänyt Hamilo perui lopulta esiintymisensä.
 

Lue aiheeseen liittyen muualta: Halla-aho vahvisti tukevansa ääri-islamistista Saudi-Arabiaa

11 KOMMENTIT

 1. Mikä helvetin perustelu tuo “eiväthän muutkaan puolueet” on? 😀

  Taitaa maistua Rothschildien hillotolppa liian hyvin tälle Brysselin peruspomolle.

 2. Jussi Halla-aho jätti hyvästit nationalismille. Viimeaikaiset lausunnot vahvistavat jo hitaamillekin saman minkä Jari Leino lausui noin vuosi sitten hänen eli mestarin tukijoista: “Teitä on kusetettu.”

  Tervetuloa etnonationalistit Vastarintaliikkeeseen. Aika nousta sohvan pohjalta ja taistella!

 3. Etnonationalismi johtaa chauvinismiin. Kysykää lappalaisilta, puolalaisilta ja tsekkoslovakeilta kansallismielisiltä mielipiteitä esim. saksalaisista nationalisteista.

 4. Kansallismielisyys ja kansallisuus on sidottu etnisyyteen, et voi “kansallismielisenä” olla ottamatta kantaa siihen. Minulle aito ja avoin nationalismi on vain ja ainoastaan etnonationalismia, ei mitään liberaalia ja populistista “maahanmuuttokriittisyyttä”. Se on selvää, että tämä etnisyys-/rotukysymys on haastava ja iso kynnys nykyisessä yhteiskunnassa, mutta sitäkin tärkeämpi ja oleellisempi. Jos kutsut itseäsi kansallismieliseksi pitämällä etnisyyden sidosta kansallisuuteen yhdentekevänä, et ole silloin aidosti kansallismielinen, vaan periaatteessa ihan samaa kastia globalistien kanssa.

  Halla-aho on vain pyrkyri, joka myy (olemattoman) kansallisaatteensa 30 hopearahaan ja näin huijaa tuhannet ja taas tuhannet äänestäjät seuraamaan “mestaria”, jotta hän etenee urallaan. Kuka tahansa voi ottaa kantaa islamiin, se on vain uskonto, mutta uskallatko ottaa kantaa arabeihin tai afrikkalaisiin ja heidän vaikutuksesta länsimaiden tulevaisuuteen? Halla-aho on jo puolensa valinnut ja se ei ainakaan ole aitojen määrätietoisten kansallismielisten puolella, joiden harteille on asetettu suuri taakka lastemme ja lasten lastemme tulevaisuudesta rakkaassa isänmaassamme.

 5. Jussi Halal-ahon mielestä vaikka neekeri voisi olla “suomalainen”. Halal-aho on opportunisti ja pyrkyri, EU:n huora ja kansanpetturi. Kannattaisi nyt viimeistään niiden järkevien ihmisten lähtee pois Perussionisteista ja alkaa tukemaan vaikka Vastarintaliikettä, mikä on Aito kansallismielinen järjestö. 🙂

 6. Tämä selvä! Pieni toivonpilkahdus tosin ehti mielessä käydä. Persut ovat sama vanha petturipuolue ja vaikka siellä olisi muutama aidosti kansallismielinen, tätä maata eivät persut pelasta. Säälittäviä pelkureita ja nöyristelijöitä. Puoluejohtajana vailla mitään karismaa omaava vaimoaan pettävä niljake. Nykyinen puoluepolitiikka on hukkaan heitettyä aikaa. Toivottavasti yhä useampien silmät avautuvat.

  Suomen niemeä ovat kymmeniä tuhansia vuosia asuttaneet sen omat heimoyhteisöt; savolaiset, hämäläiset ja karjalaiset, joita on yhdistänyt geeniperimä, kieli ja kulttuuri. Se, että joku edes kehtaa ääneen sanoa, että afrikkalaisesta, aasialaisesta tai arabialaisesta jne. rodusta voi tulla suomalainen on naurettavaa mielisairaan puhetta!

 7. Jussi tekee juuri niinkuin käsketään. Sillä hän varmistaa paikkansa EU:n lihapatojen äärellä seuraavallakin kaudella.

  Tietääkös kukaan onko Jussi palauttanut palkkansa EU:lle niinkuin lupasi vaaliteemanaan? Toisen kauden palkkaahan ei tarvitse palauttaa. Ja Jussin vaimokin saa 80% palkkaa asuessaan Brysselissä. Kaikista kulu- ja asumiskorvauksista puhumattakaan.

  • Vaimosta maksetaan kotitalouslisä, joka on 171€/kk + 2% peruspalkasta, eli ei taida ihan olla 80% Jussin tuloista. Ja se maksetaan Jussille, ei vaimolle.

 8. Jussi Halla-aho ei uskalla ottaa suoraa kantaa asiaan, koska hänkin on politiikko, joka elättelee unelmaa pääsemisestä siitä paitsiosta ulos, jossa persuja nyt pidetään “rasistisena” puolueena. Jussi Halla-aho ei ole kansallissosialisti vaan persu, joten aivan turha odottaa että hän jakaisi jyrkän linjan maahanmuuttoon, sillä hänellä on jo plakkarissa täysin poliittinen tuomio vuosia sitten kirjoittamastaan blogista, joka ilmeisesti sai rikosnimikkeen “kiihottaminen kansanryhmää” vastaan, joka on poliittisen eliitin, EU-globalistien ja polpon bravuurinumero harjoittaa poliittista mielipidevainoa, joka kohdistuu kansallismielisiin ja on käytössä ainoastaan valkoisten kanta-suomalaisten kohdalla. Mitä tulee muslimeihin, he voivat teurastaa, vaikka koko Helsingin Rautatieaseman kanta-suomalaiset ilman, että yksikään suomalainen poliitikko, demla, polpo, feministi, suvakki ja anarkisti -kommunisti edes sen vuoksi persettään raapii. On turhaa odottaa persuilta enää jyrkempää linjaa, koska jo nyt täysin tervepäiselllä kansallisvaltiopolitiikalla ja normaalilla isänmaallisuudella heistä tehdään Euroopan ja Suomen suurimpia sekä vaarallisimpia terroisteja, jotka ovat kuin epävakaata nitroglyseriiniä, joka saattaa räjähtää pelkästä henkäisystä.
  Persut yrittivät Tuukka Kurun erottamisella pelastaa sen vähän liikkumatilan mitä sillä on vielä jäljellä maassa, jossa vallitsee keskiaikainen inkvisiotio ja noitavaino valtamedian toimiessa kiihottajina täysin ilasta temmatuin perustein sekä vääistellyin syytöksin, jossa ei ole totuutta edes siteeksi. Vaikka Halla-aho, Laura Huhtasaari ovat niitä mitä ovat heidän tuottamansa harmi ja päänvaiva EU:lle, Suomen poliittiselle eliitille (maanpetturit), valtamedialle, globalisteille ja kommunisteille, muslimeille ja mädäntyneelle Suomen luterilaiselle kirkolle on tärkeää, sillä jos heitä ei olisi, silloin edm. tahojen elämä olisi paljon vaivattomampaa ja helpompaa. Jos pilkku vaihtaa paikkaansa, on pieni asia pelattaessa suurissa kokonais

 9. Tuukka Kuru on anaalisukeltajan näköinen…

  Halla-aho voisi ison jutkukupolinsa kanssa suksia vittuun, minne nuo PS-huijarit kuuluvat. Somalin vittuun.

Comments are closed.