Järjestäjät: Yle-toimittaja Jani Parkkari häiriköi Awakening-tapahtumaa

Julkaistu: 16.4.2018

16.4.2018 by

Jani Parkkari. Kuvakaappaus: Twitter.

Etnonationalistisen Awakening-konferenssin järjestäjien mukaan Yleisradio-valemedian toimittaja Jani Parkkari yritti huonolla menestyksellä provosoida osallistuja huutamaan rasistisia iskulauseita. Parkkari soluttautui tapahtumaan, jossa hän parhaansa mukaan esitti ”humalaista rasistia” pilatakseen Awakeningin järjestäjien maineen.

Parkkarin käytös herätti myötähäpeää jo tapahtuman aikana, järjestäjät ovat todenneet sosiaalisessa mediassa ja Vihapuhe FM -ohjelmassa. Parkkari ei kertonut turvamiehille olevansa toimittaja, sillä hän ilmeisesti pelkäsi muiden osallistujien reaktiota läsnäoloonsa. Pelko oli perusteltua, sillä myöhemmin hän julkaisi Ylellä valheellisen mustamaalausartikkelin Awakeningista.

Artikkelissaan Parkkari yritti uskotella, että suomalaiset etnonationalistit keskittyivät kiroamaan ”somppuja” ja ”ählämeitä” tilaisuuden aikana. Järjestäjien mukaan pahin ”juntti” tapahtumassa oli kuitenkin peitetehtävissä ollut Parkkari itse, joka leikki suurta tutkivaa journalistia yrittämällä järjestää niin sanotun väärän lipun operaation tilaisuudessa.

Parkkari luuli saavansa artikkeliinsa mehukasta materiaalia yllyttämällä Awakening-väkeä örveltämään humalassa englanniksi ”vitun neekereistä”. Tähtitoimittajan harmiksi kukaan ei lähtenyt hänen leikkiinsä mukaan ja Yle-artikkeli lässähti kuin pannukakku.
 

Lähteet: Twitter (1, 2), Vihapuhe FM

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

10 Kommenttia

 1. Yle-vero

  Vittu miten nolo hyypiö 😀

  • Juhani

   Kaikki noi YLE:n valemedian ”toimittajat” ovat noloja juntteja. 🙂

 2. Tapsa

  Kun elää kuplassa ja uskoo omaa paskapuhetta, niin ei mitenkään yllätä tyypin toiminta.

 3. Totta tämäkin

  Jani Parkkari on homoseksuaali narkkari.

 4. 1241512123412

  Paksusankaisilla silmälaseilla varustettuihin ”älykköihin” on aina suhtauduttava suurella varauksella.

 5. Ylevale

  Voi helvetti kun tuon idiootin pelleily olisi saatu tallennettua videolle, siinä olisi ollut yleläisillä selittelemistä valemedioiden toimintamalleista.

  Jatkossa tuollaisissa tilaisuuksissa kannattaa kyllä olla puhelin valmiina kuvaamaan jos vaan yhtään vielä yrittävät jotain noin säälittävää.

 6. Katariina Kervinen

  Tuukka Kuru on erotettu PS-nuorista koska oli jotenkin osallisena tähän. Syynä siis ’etnonationalismi’ ja käsky erottamiseen tuli itse (((mestarilta))) eli Jussi Halla-aholta.

  Todiste jälleen siitä että perussionistit ovat hallittua oppositiota ja kansanmurhaajien kätyreitä.

  • Erkki Hänninen

   Ettekös te natsit ja Persut ole kuitenkin vähän samaa sakkia?

   • Flyin' Finn

    Samalla lailla kuin te Jeesukseen uskovat ja hindut.

 7. Reino

  Itsenäisyyspäivänä valtamedia ja Suomen journalistiliitto syytti Pär Sjögreniä valetoimittajaksi, vaikka hän selvästi ilmoitti olevansa NTV:n toimittaja. Nyt kun Ylen toimittaja ”soluttautuu” Awakening-tapahtumaan ja yritää provosoida ihmisiä niin hän on ei ole valetoimittaja. En oikein ymmärrä tätä valtamedian logiikkaa.

  https://www.vastarinta.com/suomen-journalistiliitto-loukkaantui-pvln-par-sjogrenin-itsenaisyyspaivan-journalismista/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä