Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliike pommitti Yhdysvaltojen maaperää!

Vastarintaliike pommitti Yhdysvaltojen maaperää!

13

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ruotsalaiset aktivistit järjestivät Tukholmassa näyttävän tempauksen Syyrian hallituksen tueksi. Aktivistit osoittivat mieltä Yhdysvaltoja ja sionisteja vastaan pitämällä puheen ja heittämällä symbolisesti paukkupommeja Yhdysvaltojen suurlähetystön tontille, joka on amerikkalaista maaperää.

Pohjoismainen Vastarintaliike vastustaa Israelin ylivallan nimissä käytäviä Lähi-idän sotia. Sodat eivät paranna valkoisten eurooppalaisten turvallisuutta vaan ne voimistavat globaalia finanssieliittiä tukemalla dollarivaluutan ylivaltaa, minkä lisäksi sodat ajavat loputtomia pakolaisvirtoja länsimaihin. Vastarintaliike tukee Syyrian hallitusta ja niitä ryhmiä, jotka taistelevat Israelia ja kansainvälistä finanssieliittiä vastaan.

Koska Yhdysvallat rikkoo Israelin käskystä jatkuvasti kansainvälisiä lakeja tunkeutuen luvatta vieraalle maaperälle ja teurastaen siviilejä, päättivät Vastarintaliikkeen tukholmalaiset aktivistit hyökätä Yhdysvaltojen maaperälle. Poliittinen poliisi pidätti yhden tempaukseen osallistuneen aktivistin. Tukholmalainen ryhmänjohtaja Anders Rydberg antoi aktivismiin liittyen seuraavan julkilausuman:

“Koska Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Ranska suorittivat laittoman ohjusiskun Syyriaan, Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tukholmalainen aktivistiryhmä päätti suorittaa kostoiskun.

Eilen illalla kello seitsemän aikaa kolme mannertenvälistä paukkupommia ammuttiin Tukholmasta kohti amerikkalaista maaperää. Ohjukset ohittivat amerikkalaisen ilmatorjuntajärjestelmän ja osuivat yhdysvaltalaiseen kohteeseensa. Täsmäiskun tavoite on heikentää Valkoisen talon roistohallintoa.

Saimme myöhemmin tietää, että eräs Amerikan suurlähetystön työntekijöistä kärsi paukkupommien aiheuttamasta kuulovauriosta. Koska amerikkalaiset eivät ole koskaan antaneet lainkaan armoa imperialististen sotiensa siviiliuhreille, heillä ei ole oikeutta itkeä siitä, että eräs heidän lakeijoistaan sai pienen vaurion.

Anders Rydberg
Pohjoismainen Vastarintaliike

Nordfront.se

13 KOMMENTIT

 1. 8/8 aktivismia. Tällainen vaatii rohkeutta ja sitähän kansallissosialisteilla onneksi on.

 2. Oikea kohde! Ylimielisille jenkeille pieni korvien tinnitys tekee pelkästään hyvää.

  • Painu sinä narkkari takaisin sinne Takku sivustolle ylistään kurdeja. 🙂 Olette niin retardia porukkaa.

 3. Loistavaa aktivismia! 🙂👍 Alas Israel ja USA:n sionistihallitus!

 4. Ryhtiliike ruotsalaisilta. Suomalaisetkin voisivat aktivoitua ja heitellä vaikka aluksi Israelin maaperälle Soda stream ohjuksia ja USA:n maaperälle kemiallisia aseita made by McDonalds, Ranskalle voisi keksiä myös jotain hyvyyttä tervehdykseksi.
  Artikkeli on mainio tiivistelmä, ainoa epäkohta on valkoiset eurooppalaiset, koska eurooppalaisia on muunkin värisiä (enkä tarkoita elintasopakolaisia vaan esim.Espanialaisia, Kreikkalaisia etc.), mielummin käytettäisiin korrektia eurooppalaisnimikettä (ei EU mielessä).

  • No kyllähän noi Välimeren eurooppalaiset ihan valkoihoisia ovat. Jos näkyy astetta tummempia, ovat todennäköisesti Pohjois-Afrikan tuliaisia näille alueelle eli eivät etnisiä kreikkalaisia tai espanjalaisia.

   • Niin, sehän riippuu siitä mihin rusketusrajan vetää. Pitää muistaa että historian kulku pitää ottaa huomioon ja juuri esimerkissä mainitsemani kansat ovat olleet aikoinaan persialaisten,maurien,egyptiläisten vaikutuksen alla hyvän aikaa (myös muussa vuorovaikutuksessa kuin valloittajina, kauppa), joten sieltä on tullut perimää tummempaan ihonlaatuun.
    Ei se kreikkalainen sen valkoisemmaksi tule vaikka vuosikymmeniä asuu pimeässä suomessa ja käy 5x viikossa saunassa, ei tule valkoista ei.
    Valkoisuus on hyvin suhteellinen asia, riippuu miltä kantilta sitä katsoo esim. amerikoissa värillinen kansanosa luokittelee meksikolaiset,brasilialaiset yms. valkoihoisiksi (light skin).

  • >Suomalaisetkin voisivat aktivoitua

   Juurihan Suomessa pidettiin tempaus Israelin suurlähetystön edessä. Kuten myös Yhdysvaltain ja Ison-Britannian suurlähetyksillä PVL:n puolesta.

   Mitä jos tulisit mukaan toimintaan ja tulet mukaan ensi kerralla?

Comments are closed.