Koti Uutisia Afrikkalaisia “apinoiksi” kutsunut juutalaisjohtaja “huolissaan” Syyrian ihmisoikeuksista

Afrikkalaisia “apinoiksi” kutsunut juutalaisjohtaja “huolissaan” Syyrian ihmisoikeuksista

2

Israelin korkeimmassa asemassa oleva sefardijuutalaisten rabbi Yitzhak Yosef on herättänyt jälleen keskustelua sionistilobbyn kaksinaismoralismista. Kiivaana Israelin rotupuhtauden vaalijana tunnettu Yosef kutsui hiljattain maahan pyrkiviä afrikkalaisia “apinoiksi”. Nyt Yosef kuitenkin vakuuttaa olevansa huolissaan “syyrialaisten ihmisoikeuksista”, uutisoi The New York Times (NYT).

Israel on vaatinut Yhdysvaltoja ja muita länsimaita pommittamaan ankarasti Syyriaa, koska maan presidentti Bašar al-Assad ei ole suostunut alistumaan juutalaisvaltion geopoliittiselle ylivallalle Lähi-idässä. Ironista kyllä, siviilimurhiin johtaneita pommituksia on yritetty perustella “ihmisoikeuksien puolustamisella”.

Syyrian hallitusta on muun muassa syytetty “kemiallisten aseiden käytöstä” siviilejä vastaan, vaikka todisteita syytteiden tueksi ei ole löytynyt. Myös rabbi Yosef on julistanut, että Syyrian pommittamisen on jatkuttava, jotta Syyria säästyisi uusilta “kemiallisilta iskuilta”. NYT siteerasi Yosefia:

“Olen sanonut näin ennenkin ja sanon sen jälleen: Syyriassa on meneillään kaikista armottomin naisten ja lasten kansanmurha, jota suoritetaan joukkotuhoaseilla. – – Meillä ei ole pelkästään moraalinen velvollisuus puhua asiasta – meidän täytyy lisäksi pyrkiä estämään tämä teurastus.”

“Teurastuksen estämisellä” Yosef tarkoitti syyrialaisten teurastamista länsimaalaisilla ohjuksilla. “Vaikka päärabbi [Yosef] ei teekään poliittisia päätöksiä, hänen puheensa heijastelevat monien israelilaisten tunteita”, NYT kirjoitti.

Israelin käsitys ihmisoikeustyöstä.

NYT:n artikkelista jäi epäselväksi, uskovatko edes valtamedian toimittajat itse, että ei-juutalaisia hetki sitten “apinoiksi” kutsunut rasistirabbi on taianomaisesti löytänyt “ihmisoikeuksien” kutsun juuri samalla hetkellä, kun amerikkalaiset alkoivat suunnitella Syyrian pommittamista.
 

Lähde: The New York Times

2 KOMMENTIT

  1. Onpas antisemitististä epäillä tämän ihmisoikeussankarin motiiveja :/

  2. Saisko tänne jakopainikkeen?
    Kyllä copypaste toimii myös mutta jakaminen helpottaisi näiden artikkelien näkyvyyttä?

Comments are closed.