Koti Uutisia Video: onko “holokaustista” valokuvatodisteita?

Video: onko “holokaustista” valokuvatodisteita?

6

Ilmavalokuvauksen asiantuntija John Ball vastaa alla olevalla videolla kysymykseen, onko “holokaustista” eli juutalaisten kansanmurhasta todella valokuvatodisteita. Alkuperäisessä raportissaan Ball osoitti, että Auschwitzin keskitysleiri olisi huonoin mahdollinen paikka toteuttaa salainen kansanmurha.

Videon on tuottanut edesmenneen holokaustirevisionisti Ernst Zündelin Samisdat-kustantamo. Tänä keväänä holokaustirevisionismia laajemmalle yleisölle levittävä CODOH-yhteisön latasi sen viimein myös Internet-yleisön katsottavaksi.

6 KOMMENTIT

 1. Holohoax. 🙂 Jokainen jolla on vähänkin tuolla aivoissa jotain tallella pitäisi tietää, että “holokausti” on aivan täyttä paskaa. Johan sen jo monet historioitsijat ja tutkijat kiistävät. Taudit niillä leireillä porukkaa kaatoi, mutta niin kävi lukuisilla muillakin vankileireillä eri maissa.

 2. Auschwits ei ollut mikään tuhoamisleiri. Se oli kemianlaitos joka tuotti bensiiniä Fischer-Tropsch prosessilla. Suuri on ristiriita “leiriläisten” kertomuksessakin. Kaikki kertovat miten junavaunuittain tuotiin ihmisiä leirille. Ja kaikki muistavat sen “pahamaineisen” kyltin kulkuväylän yllä. Mutta hetkinen… Se tekstihän oli henkilökunnan kulkuväylän yllä portinvartijan kohdalla. Eikä sielä missä junaraiteen tulivat tehtaaseen sisälle. Ja kun tiedetään että teksti tuotiin Auschwitsiin Birkenausta, jonne se aikoinaan oli valmistettu, niin Auschwitsissa työskennelleet eivät voi sitä edes muistaa. Koska sitä ei silloin ollut sielä.

  Mutta ei anneta tosiasioiden pilata hyvää tarinaa.

  • Itseasiassa Auschwitzeja oli peräti kolme: 1. suhteellisen pieni pääleiri, jossa krematorio numero 1 ja jonka ruumishuone muutettiin saksalaisten toimesta pommisuojaksi ja “entisöitiin” kaasukammioksi neuvostoliittolaisten ja/tai puolalaisten toimesta, monta vuotta sodan jälkeen. Eivät jaksaneet tehdä mitään kirjallisia dokumentteja eikä ottaa valokuvia. 2. Birkeanau, jossa krematoriot 2 – 5, raunioina, mutta sen verran hyvin säilyneinä että kun tunnettu revisionisti Germar Rudolf kävi nuorena miehenä, holokaustiin vielä jotenkin uskovana, seisomassa krematorion katolla, hän ei löytänyt väitettyjä ZyklonB:n tiputusaukkoja, ja kääntyi revisionistiksi. 3. Monowitz, joka oli valtava teollisuusalue, jossa valmistettiin bensiinin lisäksi paljon muutakin, esim synteettistä kumia, josta tehtiin kaikkea autonrengaista sadetakkeihin. Tunnettu “holokaustiselviytyjä” Primo Levi teki siellä mielenkiintoista tutkimustyötä kasvinjalostukseen liittyen, joten hänen tietonsa pääleiristä ja Birkenausta perustuivat lähinnä kuulopuheisiin. Ja kun IG Farbenin työntekijät kohtelivat paria juutalaista tylysti, SS ojensi kyseisiä työntekijöitä eikä suinkaan juutalaisia. Sama SS myös vaati IG:tä rakentamaan isomman sairaalan Monowitziin jotta juutalaiset voidaan hoitaa työkuntoon. Holocaust handbooks kirjasarjassa on näistä enemmän juttua, ja tieysti lähdeviitteet alkuperäisin asiakirjoihin ym dokumentteihin. Sen sijaan holokaustiin uskovien “tutkijoiden” teoksista on todella vaikea löytää mitään varsinkaan Monowitziin liittyen, englanninkielisessä wikissä sentään artikkeli tuostakin, pitää vaan sitä lukiessa muistaa että holokaustiin uskovien kirjoittama.

  • Nippelitietoa:
   Portin yläpuolella oleva lause/ fraasi on peräisin saksalaisilta maatyöläisiltä 1700-1800 luvulta ja sillä tarkoitetaan juuri sitä mitä sanotaan, työllä saa vapauden.
   Buchenwaldin portissa luki *Jedem das Seine * eli vapaa käännös *jokaiselle ansionsa mukaan*, joka on peräisin roomalaisesta oikeuskäytännöstä, kyseisessä leirissä oli poliittisia, sota yms. vankeja joten fraasi oli aika osuva.

 3. “The victors write their own version of history, and we are all losers if we believe them.” —Hideo Suzuki Keisarillisen Japanin Armeijan Ilmavoimien veteraani.

 4. Näillä sivuilla on jo kommenttiosiotkin täynnä sellaista viisautta, jota ei ikipäivänä löytäisi edes (tai varsinkaan!) Hesarin pääkirjoituksesta.
  Jaksan lukea näitä jokapäivä tuntikaupalla -kuten myös Magneettimediaakin😄.

Comments are closed.