Koti Uutisia Kotimaa Pride-upseeri ja Jani Toivolan avustaja perustivat feministisen “miesjärjestön”

Pride-upseeri ja Jani Toivolan avustaja perustivat feministisen “miesjärjestön”

11

Pride-upseerina tunnettu Juho Pylvänäinen sekä julkihomon Jani Toivolan eduskunta-avustaja Nitin Sood perustivat eilen miestenpäivänä Suomeen uuden “antirasistisen” ja “feministisen” miestenjärjestön nimeltä Miehet ry. Tempaus sai paljon huomiota kulttuurimarxistiselta valtamedialta.

Yhdistyksen julkilausuttu tavoite on “patriarkaatin murskaaminen”. Sotaisasta retoriikasta huolimatta estrogeenia huokuvat valokuvat perustamiskokouksesta saivat sosiaalisessa mediassa lähinnä huvittuneen vastaanoton. Perustamiskokous pidettiin Naisasialiitto Unionin tiloissa Helsingissä.

Pylvänäinen nousi otsikoihin 2016, kun hän häpäisi univormunsa osallistumalla se yllään Pride-kulkueeseen yhdessä seksiasuihin pukeutuneiden marssijoiden kanssa. Puolustusvoimien silloisten sääntöjen mukaan “sotilaspuvun ja siihen kuuluvan pukineen käyttö on kielletty puoluepoliittisessa toiminnassa sekä vaalimainonnassa ja mielenosoituksissa”.

Pylvänäistäkin radikaalimpi Sood puolestaan ei sateenkaarilippua liehuta, sillä hän on löytänyt jopa kansainvälisestä homotunnuksesta “piilorasismia”. Lisäksi Sood tunnetaan siitä, että hän on vaatinut julkisuudessa valkoisia homoja harrastamaan enemmän irtosuhteita erirotuisten kanssa.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Nykysuomi

11 KOMMENTIT

 1. Nyt on syöty/juotu jotain todella myrkyllistä. Siinä vaiheessa kun luonnossa laji kääntyy itseään vastaan, se laji kuolee sukupuutoon. Lajilla ei ole selviutumisen mahdollisuuksia.

  Mitähän nämä “miehet” ajattelivat kun perustivat feministisen järjestön? Sama kuin heterot perustaisivat homo-järjestön. Tai homot heteroiden etua ajavan järjestön. Todella makaaberi asetelma. Saas nähdä pitkäänkö on pystyssä. Vai haetaanko tällä vain “15min parravaloissa” efektiä?

 2. Miehet Ry, taivas, perse ja orapihlaja, parempi nimi olisi ihan mikä tahansa muu, kuten Kikkelivipeltäjät ry, Peräreikäritarit tai vaikkapa Pervo-oletetut. Mikä tuollaista topparoikkaa edes oikeuttaa pitämään itseään miehinä? Kyllä olis taas mielenterveysalan immeisille töitä.

  Mitä seuraavaksi? Kuka puolustaa enää heteroita, meitä katoavaa luonnonvaraa, ellei kansallismieliset, PVL etunenässä? Eikö tälle typeryydelle näy loppua, missä on terve järki ja harkintakyky?

 3. Olen lapsuudesta, aina nykyhetkeen saakka..hankkinut resistenssin, tätä “kalvavaa” sairautta vastaan, enkä usko tarvitsevani lääkettä, tai hoitoa vaivaani.
  Olen ylpeästi “toxisen maskuliinisuuden” kantaja ja levittäjä 😀

 4. Pakkohan niiden oli sellainen perustaa kun miehet eivät sitä perustaneet.
  Järjestön nimeksi sopisi kyllä paremmin Miesoletetut ry.

 5. Betauroksien ryhmä, joista yli puolet on ylipainoisia. Kuvottavaa. Kuvasta välittyy selkärangan puuttuminen.

 6. Tappaisivat itsensä, se olisi paljon nopeampi vaihtoehto taitella “patriarkaalisuutta” vastaan, joka on mahdollistanut noillekin vatipäille mahdollisuuden olla ylipäätänsä olemassa (valitettavasti). Kunhan islam ottaa vallan Euroopassa kokevat nuo naisasiamiehet tylyn loppunsa.

 7. Minä ensiksi luulin että Torsti Siren olisi tullut kaapista ulos mutta sehän on Tolvanainen eikun Pylvänäinen jota tuskin parhaalla tahdollakaan voi kutsua mieheksi mieluimmin joksin muuksi mitä niitä on 32 vai 36 erilaista sukupuolisuutta kuvaavaa olemusta. Soodilla näyttää todella olevan miestissit, wikipedian mukaan anaboliset steroidit voisi aiheuttaa mutta kuvasta päätellen unohdetaan. Sitten amfetamiini, marihuana… siinä voisi olla selitys myöskin sakeille ajatuksille.

 8. Onko tuo yksi kuvassa oleva joku transulaani vai lesbo, tietysti myöskin mahdollisesti vihreä naisoletettu aktiivi joka huolehtii ja valvoo että toiminta pysyy munattomana.

Comments are closed.