Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Homolobbaajat peruivat tapahtuman Vastarintaliikkeen vuoksi – Juho Pylvänäinen raivoissaan

Homolobbaajat peruivat tapahtuman Vastarintaliikkeen vuoksi – Juho Pylvänäinen raivoissaan

4

Ruotsissa homolobbausjärjestö RFSL on päättänyt perua tapahtumansa Almedalen-politiikkapäivillä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen läsnäolon vuoksi. Suomen puolustusvoimissa työskentelevä homolobbaaja Juho Pylvänäinen on tapauksesta raivoissaan.

Pylvänäinen nousi otsikoihin 2016, kun hän häpäisi univormunsa osallistumalla se yllään Pride-kulkueeseen yhdessä seksiasuihin pukeutuneiden marssijoiden kanssa. Puolustusvoimien silloisten sääntöjen mukaan “sotilaspuvun ja siihen kuuluvan pukineen käyttö on kielletty puoluepoliittisessa toiminnassa sekä vaalimainonnassa ja mielenosoituksissa”.

Monia tieto RFSL:n perääntymisestä ilahdutti, sillä järjestöllä on tiiviit historialliset siteet pedofiililiikkeeseen. Tänä keväänä järjestö ilmoitti perustavansa lapsille suunnatun homoklubin.

Lähde: Twitter

4 KOMMENTIT

  1. Eihän tässä sinänsä ole muuta uutta, kuin kitisijät haluavat palstatilaa, kun he itse eivät hyväksy heille myönnettuyä paikkaa. Viime vuonna saman tekivät feministit.

    Tuleeko taas uusi kenkäkasakausti? Odotamme jännityksellä mitä tämän vuoden otsikot tarjoavat…

  2. Hinttarit ja pedofiilit lähtevät Vastarintaliikkeen tieltä, hieno homma!😎 Juho Pylvänäinen on säälittävä hintti ja vastenmielinen häpeäpilkku. Kyllä on Suomen puolustusvoimat surkeassa jamassa kun siellä on tuollaisia Pylvänäisiä ja maanpettureita, kuten Torsti Siren, ja jopa rotumuukalaisia.

    • Lättäjalkaisia suokuuntelukomppanian miehiä joille on hyvää käyttöä miinanraivauksessa. Vasen kax pox… 💥 ☠

Comments are closed.