Koti Uutisia Kulttuurimarxistit valittavat suomalaisten “rasistisista” seksitottumuksista

Kulttuurimarxistit valittavat suomalaisten “rasistisista” seksitottumuksista

24

Sosiaalisen median käyttäjiä on “rasisminvastaisella viikolla” hämmentänyt mustan homokansanedustaja Jani Toivolan eduskunta-avustajan Nitin Soodin närkästys suomalaisten homojen “rasistisia” sukupuolitottumuksia kohtaan. Soodin mukaan valkoiset homot eivät harrasta tarpeeksi rotujenvälisiä irtosuhteita.

Sood ilmoitti Twitterissä huomanneensa, että useat suomalaiset homot kirjoittavat “deittiprofiileihinsa”, etteivät he halua seuraa mustilta, intialaisilta tai itäaasialaisilta. Eduskunta-avustajan mukaan kyse on “rasismista”. “Tämä on absoluuttisesti kuvottavaa, joka saa minut voimaan pahoin”, Sood jyrisi.

Sood kuuluu uuden “rasisminvastaisen” ja “feministisen” Fem-R-järjestön perustajiin. Fem-R:n toiminta käynnistyi nolon flopin myötä, kun kansallismieliset kaappasivat sosiaalisessa mediassa ryhmän luoman #Olentodistanut-tunnisteen. Fem-R:n “antirasistinen” kampanja muuttuikin hetkessä maahanmuuttovastaiseksi viestitulvaksi, mikä raivostutti järjestön johtoa.

Rääväsuisena feministinä tunnettu Rosa Meriläinen tarttui Soodin Twitter-viestiin ja vastasi: “Tunnen monia sinkkunaisia, jotka eivät pidä itseään rasisteina, mutta Tinderissä valitsevat vain valkoisia. #olentodistanut.” Soodin ja Meriläisen viestien perusteella suomalaisten on siis todistettava antirasisminsa harrastamalla irtoseksiä ei-valkoisten kanssa.

Kulttuurimarxistit väittävät usein olevansa liberalismin ja mahdollisimman suuren henkilökohtaisen “valinnanvapauden” kannalla. Todellisuudessa liberaalit arvot ovat pelkkä savuverho, jonka taakse on piilotettu erittäin synkkiä ja totalitaristisia arvoja.

Nyt, kun julkihomous ja irtoseksi on valtavirtaistettu “valinnanvapauden” nimissä, alkavat kulttuurimarxistit yhä avoimemmin manipuloida valkoisten yksityiselämää aina parinvalinnasta lähtien. Valinnanvapaus korvataankin rotuperusteisella pakolla. Lopulta monikulttuurisiin parisuhteisiin pakottaminen merkitsee valkoisen kansan hävittämistä rodunsekoituksen myötä.
 

Lähde: Twitter

24 KOMMENTIT

 1. Kulttuurimarxistit ovat älyltään kehitysvammaisten tasolla. #olentodistanut

  • He “perustelevat” aivottomat, mätäpäiset mielipiteensä tuulesta temmatuilla “faktoilla”. Samaa strategiaa he käyttävät myös meidän täyspäisten FAKTOJEN ja näkemysten nollaamiseen. Sangen erikoista meininkiä, sano.

   Ja jos jotakin eivät aivan alkuunsakaan meinaa nämä reppanat ymmärtää, niin senhän pitää äkkiä lailla kiellettämän. Ja sitä, mitä he eivät ymmärrä, mahtuu tähän maailmaan vähän saatanasti.

   Minulla ei ole mitään uskoa tämän maan nuorisoon ja tulevaisuuteen. Ilmeisesti joudumme sukupuolten ja -polvien väliseen sotaan vielä. No, sitten mätetään niin että ruskaa ja lätisee. I’m ready.

 2. Heitin joskus leikilläni jollain foorumilla että jossain vaiheessa nämä antirasistit alkavat varmaan vaatimaan kaikkia valkoisia naisia tekemään vähintään yhden mulattilapsen, todistaakseen konkreettisesti etteivät he vain ole rasisteja.

  Nyt olen aika varma siitä että tuo ehdotus tulee tässä lähitulevaisuudessa esille ihan oikeasti noiden ihmisoletettujen taholta.

  • Mulaattien tekosuunnitelma on tunnettu jo vuodelta 1952.
   http://www.rense.com/general45/full.htm

   “I can state with assurance that the last generation of white children is now being born. Our Control Commissions will, in the interests of peace and wiping out inter- racial tensions.

   Forbid the Whites to mate with Whites. The White Women must cohabit with members of the dark races, the White Men with black women. Thus the White Race will disappear, for the mixing of the dark with the White means the end of the White Man, and our most dangerous enemy will become only a memory. We shall embark upon an era of ten thousand years of peace and plenty, the Pax Judaica, and our race will rule undisputed over the world. Our superior intelligence will easily enable us to retain mastery over a world of dark peoples.”

   Juutalaiset väittävät että tämä puhe on huijaus, mutta kaikki olemassa olevat todisteet osoittavat, että suunnitelma toteutetaan tarkasti, vaikka ei niin nopeasti kuin luvattu. Itse suunnitelma on erittäin looginen ja toimivaksi todettu.

   • Usein valkoisella miehellä tarkoittavat nimenomaan saksalaisia. Saksalaiset näille heimolaisille ovat olleet kovimpia vihollisia.

    • Ks — Niin, ja suomalaisia, sillä olimmehan me Saksan liittolainen sodassa maailmanlaajuista juutalaista syöpää vastaan.

  • Onneksi on AIDS. Kiitos, Herra! Kyllä siinä suvakeista, SeTa-porukasta, narkkareista ja kuraturvista eroon vielä päästään.

 3. Nuo kun pääsevät valtaan niin kaltaiseni 101% heterot roturealistit varmaankin hoidellaan KGBn tyyliin öisellä noudolla kotoa ja niskalaukauksella poliisitalon kellarissa…

  • Eikös ne ole jo vallassa? Pipilän Juhalla ja Petturi Urpon jengillä ainakin riittää partalasta ja mulattiukkoo joka lähtöön jo. Hölmölän suvakkitiedekunnan humaNistinen homojaos taas huolehtii suvaitsevaisuus ja seksuaalitasa-arvon opetuksesta koko maassa, nyt kun on jo homous, transut, intersukupuolisuus, rotujen välinen seksi jne täysin normaalia ja siihen jopa media ja valtio kannustaa niin seuraavaksi kuulemma ajavat pedofilian laillistamista, ainakin anarkisti ja äärivasemmistopiireissä tähän tähdätään.🙂

   • Taitavat olla mutteivat vielä ihan 100%. Niin kauan kun on oppositiota on myös toivoa. Enkä tarkoita Arkadianmäen “oppositiopuolueita” sillä kun joku niistä pääsee vallan kahvaan niin mitä tapahtuu? Suhina vaan kuuluu kun takit kääntyy…

     • Siksi oppositio oli kirjoitettu lainausmerkeissä. Paasaus on kova kun ei olla vallassa mutta jos tärppää vaaleissa niin puheet muuttuu eli takit kääntyy välittömästi.

      Pitäisi jonkun tehdä tutkimus kääntötakkien myyntikäyristä ennen ja jälkeen vaalien.

 4. Ei kai se ole rasismia jos haluaa olla seksualisessa kanssakäymisessä oman rotunsa kanssa?

 5. Niin vain Meriläinenkin valitsi uuden valkoisen miehen edellisen jälkeen.

  • Älä yritä etsiä järkeä mätäpäisen suvakin sanomisista — et löydä sitä. Nuo olennot tulee jättää omaan arvoonsa eli vaille mitään huomiota.

 6. Itse olen erityisesti huolissani musliminaisten valinnanvapauden toteutumisesta. Monet elävät parhaat vuotensa neljän seinän sisällä ja burkhaan piiloutuneena eivätkä tiedä mitään siitä millaista seksi on valkoihoisen kanssa.

  • Mikäli nämä mainitut musliminaiset ovat eri rotua, ei heillä ole mitään syytä olla kiinnostuneita siitä, “millaista seksi on valkoihoisen kanssa”.

  • Ei meitä tarvitse beduiinien ja muiden muukalaisten asioista välittää — ei täällä eikä rajojemme ulkopuolellakaan. Saasta ulos ja kaikki välit poikki näiden ali-ihmisten kanssa. Minua kiinnostaa vain oma perheeni.

 7. Tietenkään tuo Nitin Sood ei voinut tarkoittaa että on rasistista kutsua intialaista curryksi ja aasialaista riisiksi? Ei tietenkään koska se ei tukis teidän seksifantasioita :p

  • Kaikki alkoi siitä kun sanoja, kuten pizza, hot-dog, cheese, pasta, sauce, ice cream ja walnut löydettiin suuria määriä Wikileaksin maileissa, jotka Hillary Clintonin kampanjapäällikkö John Podesta oli vastaanottanut ja lähettänyt.

   Muun muassa viranomaiset ovat tunnistaneet ne tietyt termit, jotka juuri mainitsimme: pizza, cheese, sauce, pasta, jne., ovat koodisanoja lasten kauppaamiseksi seksuaalisessa tarkoituksessa.
   Eliitillä on sairaat huvit.

 8. Antaa mädättäjien kaakattaa, eipä hetkauta meikäläistä, jolle ei tulisi mieleenkään sekaantua rotumuukalaisiin. On varmasti hienoa, kun oma lapsi ei näytä yhtään omalta, vaikka siinä sinun geenejä olisikin. Normaalilla ihmisellä nyt sattuu luonnostaan olemaan tribalistinen vaisto etsiessään kumppania ja omaa rotua oleva on se luonnollinen vaihtoehto. Ja mitä helvettiä se Meriläiselle kuuluu, keiden kanssa kaverinsa tapailevat? On siinäkin todellinen kaveri…

 9. En viitsi edes lukea (puhe)vammaisen Meriläisen aivottomia lässytyksiä. Katsokaapa itse, niin huomaatte suvakeilla lähes poikkeuksetta olevan puhevammoja. Siellä turvassa ikään kuin on jotakin liikaa tai sitten sieltä puuttuu jotakin tärkeää, vaikeuttaen äänen tuottamista ja muuttaen puheen käsittämättömäksi, mökeltäväksi ulosanniksi, josta ei taida järkeä repiä kuin toinen hyytelöpää.

  • Meikäläisen kaunis lauluääni muuttuu ulos tullessaan tuossa kurkun paikkeilla epämääräiseksi mölinäksi mutta suvakiksi se ei onneksi ole minua muokannut vaan Meriläisten sun muitten vastaavien vihaamaksi blondiksi rasistinatsiksi joka ei etsi suhteita värillisten kanssa.

   Ihmettelen mikä mato kaivertaa aivoissa jos ei mene jakeluun että jokainen niin väriin rotuun uskontoon kuin kieleen katsomatta saa ihan itse valita mistä pitää ja mistä ei. Olen minäkin pari viikkoa polkenut tummaihoista ja pirun nättiä naista mutta se oli työkeikalla eikä muun värisiä ollut lähimaillakaan. Saankohan tällä meriitillä armon suvanarkkien silmissä?

Comments are closed.