Koti Uutisia Kotimaa Vasemmisto- ja kokoomuseliitti vaativat yhdessä lisää maahanmuuttajia Suomeen

Vasemmisto- ja kokoomuseliitti vaativat yhdessä lisää maahanmuuttajia Suomeen

7
Antti Häkkänen.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ja kokoomusministeri Antti Häkkänen vaativat Yleisradion lähetyksessä lisää maahanmuuttoa Suomeen. Puoluepamput osoittivat vakuuttavasti, että vasemmisto ja oikeisto ovat vain saman kolikon eri kääntöpuolet.

Marxisti- ja kapitalistiglobalistien mukaan maahanmuutolla voidaan paikata muun muassa suomalaisten heikkoa lisääntymistä. Poliittinen eliitti toteuttaa valkoisten kansanmurhaa leikkaamalla valkoisten lapsiperheiden hyvinvointia ja korvaamalla nämä suurikokoisilla maahanmuuttajaperheillä.

Häkkänen tahtoi myös polkea suomalaisten työntekijöiden oikeuksia poistamalla tarveharkinnan, mikä johtaisi ulkomaalaisen halpatyövoiman tulvimiseen Suomen työmarkkinoille. Kokoomuksen tavoite on suomalaisten palkkojen tuhoaminen “työvoiman vapaata liikkuvuutta” edistämällä.

Yleisradion mukaan myös huumekartellien luottopankki Nordean ekonomisti Olli Kärkkäinen vaati lisää “työperäistä maahanmuuttoa” Suomeen. Myös Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju tunnetaan intohimoisena maahanmuuttolobbaajana.

Vuonna 2016 kokoomuksen Häkkänen hämmästytti suomalaisia vaatimalla kansalaisia velkaantumaan lisää. Häkkäsen mukaan hyvinvointiyhteiskunnan purkaminen on positiivinen kehityssuunta, koska se lisää suomalaisarjen “lainapainotteisuuden” yleistymistä.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Yhteistähän hallitpuspuolueille ja niiden käskyttäjille on se että ne ovat vaatimassa kaikenlaisia asioita. Kukaan niistä ei ole luomassa mahdollisuuksia tai muuttamassa asioita parempaan päin. Kaikki vaativat.

  Tästä me tietysti voimme syyttää vain Suomen kansaa. Se on äänestänyt keskuudestamme nuo ihmiset edustaman meitä kansakuntana. Eli antanut niille kansanedustajan mandaatin. Ja joka kerta meidän pitää nöyränä vain ottaa kaikki se vastaan mitä ne saavat päähänsä.

  Ehkä ensi kerralla kansa äänestää toisella tavalla. Ehkä ensi kerralla kansa on jo valveutuneempaa. Elämässä pitää olla toiveita ja uskoa, muuten ei tulevaisuudessa ole mitään valoisaa nähtävissä.

  Se tässä on hyvää että maaseudulle tuo maahanmuutto ei ulotu. Sielä on liian pimeää, liian vähän nuoria kuljeskelemassa yön pimeinä tunteina. Eikä julkinenkaan liikenne toimi. Diskojenkin puuttuessa. Kaupungeissa elämä muuttuu tosi kurjaksi ihan muutamassa vuodessa.

  • Suomen kansan pitää lopettaa äänestäminen kokonaan ja itse rakentaa rinnakkainen yhteiskunta nykyisen mätäpaiseen rinnalle. Samalla voidaan välttää turhien instituutioiden perustaminen ja vanhoista haitallisista päästään kertaheitolla eroon.

 2. Vittu millanen mulkun hymy, vaan taitaa tuokin jätkä olla enemmän höydyllinen idiootti kuin tietoisesti pahan teossa.

  Valkoisten lisääntymistä voisi paikata saamalla valkoiset lisääntymään. Parempi lapsilisä ja tietyt kulttuuriliset toimenpiteet auttaisivat roimasti, ja tulisivat huomattavasti halvemmiksi.

 3. Kannatan valkoista työperäistä maahanmuuttoa, jos se tulee todelliseen tarpeeseen. En vieläkään ymmärrä, miten miljarditason vuosikustannukset aiheuttava matutuonti hyödyttää Suomea.

  • Näiden rikastajien ja kunniakansalaisten avulla saadaan talous nousuun ja synnytystalkoot käyntiin ja Suomi pelastuu! Lisää vaan! Suomalaiset veronmaksajat maksavat mielellään kulut.

Comments are closed.