Koti Uutisia Kotimaa Jani Toivolan eduskunta-avustaja löysi Pride-lipusta piilorasismia

Jani Toivolan eduskunta-avustaja löysi Pride-lipusta piilorasismia

15

Kulttuurimarxistit käyvät jatkuvaa taistelua siitä, ketkä ovat joukon “puhdas- ja harhaoppisia”. Hiljattain vanhan koulukunnan homot ja feministit ovat joutuneet toistuvasti itseään muita edistyksellisempinä pitävän uuden kulttuurimarxistisukupolven hampaisiin.

Uutta sukupolvea edustaa muun muassa julkihomo Jani Toivolan eduskunta-avustaja Nitin Sood, joka löytää piilorasismia jopa homojen Pride-lipusta. Sood ehdottaakin Twitterissä, että homojen tulisi ottaa käyttöön “uusi ja inklusiivinen Pride-lippu”, joka ottaa huomioon “transsukupuoliset ja rodullistetut”.

Soodin vaatimus on herättänyt myös hänen liittolaistensa joukossa huvittuneisuutta ja hämmästystä. Sood hämmästytti myös maaliskuussa vaatimalla suomalaisia homoja solmimaan monirotuisia seksisuhteita.

Lähde: Twitter (arkistoversio)

15 KOMMENTIT

 1. Ottaakos tämä uusi lippu kantaa myös negrofiliaan ja pedofiliaan ja mahdollisiin muihin seksualivähemmistöihin? Täytyy muistaa että ihminen saa olla pedifilikin, jos ei toteutta mielihalujaan. Miten nykyiset pride-ihmiset toivottavat nämä henkilöt, ja muut seksualivähemmistöt, tervetulleiksi omiin riemuihinsa?

  • Joo, olin juuri kirjoittamassa, että kai uusi lippu ottaa huomioon pedofiilit, muunsukupuoliset, zoofiilit(eläimiin sekaantuvat) ja muut pervot. Kai tiedät, että pedofiilit saa melkein aina ehdollisia tuomioita, kun ollaan menossa siihen suuntaan, että siitä tehdään “hyväksyttävää”. Ensin homoudesta tuli laillista, sitten rotujenvälinen seksistä tuli “normaalia”, nyt transut on poistettu mielenterveydenhäiriöiden listalta, nyt on “muusukupuolisia” ja sukupuolenkorjausleikkaukset. Seuraavaksi pedofilia on laillista.

 2. Juudaksen penkki, sähköshokkihoito, lyijymuotoinen burana tai vanha kunnon Vlad Tepes-käytäntö: siinä ainoat parannuskeinot/rangaistukset näille sateenkaarifriikeille. En usko että mikään muu ratkaisu on edes inhimillinen tuomio näille sillä heidän pitää kärsiä siitä pahasta mitä ajavat valkoisten maihin. Se on melkeimpä peruuttamatonta ja niin turmiollista joka on pilannut lukemattomat valkoiset miehet ja naiset.

 3. Kyse ei ole kulttuurimarxistien pyrkimyksestä oikeaoppisuuteen. Kyse on yksinkertaisesti vihasta. He ovat valmiit repimään julkisuudessa vaikka valkoihoisen äitinsä, koska “sisäinen ääni” käskee niin tekemään.

 4. Tässä on myös kyse siitä, että homolobbaus ei koskaan ollut mikään “homojen etua” ajava juttu, vaan valkoisten kansanmurhaa ajava. Homolobbaus hajottaa niitä instituutioita ja moraaleja, mitkä kannattelevat valkoista yhteiskuntaa ja tekevät siitä toimivan ja itsenäisen. Kun ne valtarakenteet hajotetaan, niin globalistit pystyvät hyväksikäyttämään populaatioita vapaammin.

 5. Tämä neiti/rouva/ruuna Toivolan avustaja on sekaisin ja pihalla kuin lumiukko. Toivolan kannattaisi ihan vakavasti harkita jonkun huomattavasti henkisesti ja tunne-elämältään tasapainoisemman avustajan hankkimista. Tuo vempula tuhoaa Toivolan vähäisenkin poliittisen uskottavuuden.

 6. Niitn sood:in seuraavassa jutussa hän kertoo kuinka ruskeiden homobhobia onkin oikeasti valkoisten syytä..

  (shrialailla ei mitään tekemistä asian kanssa )

  Jos olisin toivola, vaihtaisin tämän Nitinän toiseen avustajaan.

  • Jos olisin J.Toivola..vetäisin alahuuleni niskaan ja nielaisisin pääni

 7. Mielenkiintoista että VIHREIDEN Milo Toivinen kirjoitti twitter ketjuun aluksi että kokee tälläisen UUDEN lipun tarpeettomaksi, sillä pride se on jo pride lipun alkuperäinen symboli on että siihen sisältyy myös ruskeat ihmiset. Myös Setan viima lampinne antoi ymmärtää vähän samalla tavalla.
  Siitähän nitinä suuttui ! Kohta Milo toivinne poisti komenttinsa , ettei heidän erimielyytensä näkyisi julkisesti.
  sitten Viima rupesi syyttämää atte kalevaa keppihevostelusta, ja sai vaihdettua twitter kansan huomion muualle.

  Sateenkaari yhteisö ei ota rasismi syytöstä hyvällä..ja nitinän kirjoitus jakaa saatenkaari yhteisoä, lisää erillisiin ryhmiin, eikä tosiaan yhdistä heitä.

 8. Jotenkin toiset ovat suvaisevaisempia kuin toiset. Oikein suvaitsevaisella on samanlainen ilme kuin persialaisella imaamilla kun se lukee Salman Rusdieta silmät leimuten ja suu vääristyneenä sekä antaa vähemmän suvaisevaiselle fatwaa oikeasta suvaitsevaisuudesta.

   • Bon appetit! 🍴 Ukko nitisee ihan soodaa vaan eipä tuo haittaa jos puppelit ja lepsot kylvävät eripuraa keskuuteensa. Bensaa liekkeihin, s’il vous plait! 🔥

 9. Entäs ne kilin pökkijät?!?!?!?
  Tosin “partenerin” ääni lakkaa väkisinkin kuulumasta jossain vaiheessa kun libido on sammunut kuin hiipuva hiillos “rakovalkealla”.

Comments are closed.