Koti Artikkelit Pride-marssien juuret juutalaisaktivismissa ja mafiassa

Pride-marssien juuret juutalaisaktivismissa ja mafiassa

11

25.6.–1.7.2018 vietetään niin sanottua Helsinki Pride -viikkoa, jonka yhteydessä pyritään normalisoimaan ja valtavirtaistamaan seksuaalisia perversioita. Pride-instituutio hyökkää avoimesti myös kansallismielisyyttä ja perinteisiä valkoisia ydinperheitä vastaan.

Brenda Howard, Pride-marssien juutalainen äiti.

Pride-aktivistit ovat vuosikymmenten lobbaustyöllä siirtäneet terveyden, kunniallisuuden ja hyväksyttävyyden kulttuurillisia normeja yhä äärimmäisempään suuntaan. Perinteiset arvot romuttamalla Pride-aktivistit pyrkivät luomaan kosmopoliittisen ja äärimmäiseen itsekeskeisyyteen perustuvan yhteiskunnan, joka ei tunne kansoja, valtiollisia rajoja eikä edes sukupuolia.

Juutalaisomisteisen Helsingin Sanomien tuore homokulttuuria käsittelevä artikkeli osoittaa, kuinka nopeasti Suomen kulttuurillinen arvopohja on mädäntynyt muun muassa Pride-aktivismin vuoksi.

Vielä 20 vuotta sitten yksikään lehti ei olisi suostunut julkaisemaan artikkelia “Homomiesten tuoreesta ja pahimmillaan vaarallisesta seksitrendistä on kohistu maailmalla jo vuosia, mutta Suomessa se on noussut esille vasta nyt – tästä on kyse chemsexissä” sen vääristyneen maailmankuvan vuoksi:

“Lontoossa homomiesten seuranhakusovellus Grindrissa on erityisen vilkasta sunnuntaiaamuisin. Metamfetamiinilla vauhditetuille seksijatkoille lähteneet pojat eivät enää tuntien panemisen jälkeen saa muniaan pystyyn, ja niinpä he etsivät jotakuta, joka vielä saa ja voisi tulla panemaan heitä kaikkia.”

“Vaikka ilmiö on pieni, se on silti kasvussa myös Suomessa.”

“Useissa chemsexiä käsittelevissä jutuissa kerrotaan, kuinka chemsex-bileissä harrastetaan myös rajua seksiä. Ongelmaksi tilanne muuttuu siinä vaiheessa, jos toinen osapuoli ei ole päihteiden käytön vuoksi enää tietoinen siitä, mitä ollaan tekemässä. Raiskauksetkin ovat mahdollisia.”

Homopiireissä on myös todettu ‘turvaseksiväsymystä’, koska monet väsyivät hivin mukanaan tuomaan jatkuvaan turvaseksivalistukseen. Se on koettu holhoamisena, mitä on seurannut vastareaktio.”

Helsingin Sanomien haastattelema homolobbaaja Sini Pasanen kommentoi vastenmielistä chemsex-trendiä toteamalla, että “seksitilanteet voivat usein olla paras tapa saada kontakti uuteen ihmiseen”.

Kun Pride-aktivistit antavat haastatteluita valtamedialle, väittävät he olevansa “rakkauden asialla”. Tilastot homojen parisuhteiden keskimääräisestä pituudesta sekä mielenterveys- ja huumeongelmista kuitenkin osoittavat rakkausargumentin kestämättömyyden.

Mikä Priden todellinen tavoite sitten on? Miksi globalistimiljardöörit rahoittavat homoliikettä maailman jokaisessa kolkassa?

Kuva Helsinki Pridesta vuodelta 2017.
Kuva Helsinki Pridesta vuodelta 2016.

Kansainvälisten Pride-marssien ensitahdit eivät liittyneet lainkaan rakkauteen tai muihin ihmisläheisiin arvoihin. Marssit saivat alkunsa nimittäin 1969 New Yorkissa, missä joukko homoja päätti hyökätä poliisien kimppuun väkivaltaisesti. Raakuudet tunnetaan nykyään Stonewallin mellakoina.

Suomen valtamedia ei tietenkään tahdo muistuttaa kansalaisia Pride-marssien alkusysäyksestä, joka oli käytännössä homoväkivaltaa valtaväestöä vastaan. Sen sijaan Magneettimedia valotti marssin taustoja vuosi sitten seuraavasti:

“Pride-marssit saivat alkunsa 1960-luvun Yhdysvalloissa, kun New Yorkin mafian ylläpitämän Stonewall-homobaarin asiakkaat hyökkäsivät poliisin kimppuun. Pride-marssit juhlistavat siis historiallisesti homoväkivaltaa perinteistä yhteiskuntaa vastaan.”

“Jewish Telegraphic Agency kirjoitti vuonna 2016, että ‘juutalaiset ovat taistelleet eturivissä LGBTQ-oikeuksien [poliittisesti korrekti termi homoille. Toim. huom.] puolesta’ aina Stonewall-ajoista lähtien.

Jewish Currents -julkaisu on rehennellyt, että ‘useita juutalaisia naisia kuului’ Gay Liberation Front -järjestöön, joka alkoi ohjata Stonewall-kuohuntaa kohti ‘poliittista suuntaa’. Toisin sanoen juutalaisaktivistit brändäsivät mafian omistaman laittoman homobaarin väkivallasta yhteiskunnallisen ‘ihmisoikeuskysymyksen’.

‘Gay Pride -viikon perusti Brenda Howard, toinen juutalainen aktivisti’, Jewish Currents jatkoi ylpeilyään.”

Tiedot pohjautuivat täysin valtavirtaisen Public Broadcasting Servicen sekä juutalaisjulkaisujen The Jewish Telegraphic Agencyn ja Jewish Currentsin artikkeleihin.

Väkivaltaisten homojen suosima laiton Stonewall-juottola kuului Tony Lauria -nimiselle mafiosolle. Pride-marsseja alettiin järjestää ensimmäisen kerran raakuuksien ensimmäisenä vuosipäivänä.

Stonewallin väkivaltaisuuksia vuodelta 1969.

Howardin kaltaiset juutalaisaktivistit toimivat kuin poliittiset alkemistit ja muuttivat rikollisen baarin rähinöistä “globaalin ihmisoikeusliikkeen”.

Yhä useampi suomalaislapsikin kärsii nyt Howardin ja muiden aktivistien työstä, sillä heidät pakotetaan Pride-marsseihin yhteen rintamaan seksiasuihin pukeutuneiden miesten sekä erilaisten kulttuurimarxististen ääriliikkeiden kanssa.

Lue myös:

Homokulttuuri ja juutalaislobby
Helsinki Pride ja Setan tarkoitus
Pride – koko perheen juhla?

11 KOMMENTIT

 1. On kyllä semmonen lärvi jutkuakalla että tekisi mieli vain mätätä luuvitosta päinpläsiä niin kauan että muuttuu saippuaksi.

 2. Perustuslaki kieltää syrjinnän. Mikseivät nämä itseään syrjittynä pitävät vaadi yksinkertaisesti perustuslakituomioistuinta, jossa voitaisi käsitellä asia. Sen sijaan, ohitetaan omilla vaatimuksillaan parlamentaarinen valta ja pyritään vaikuttamaan asioihin muutoin kuin laillisin keinoin. Vakaan yhteiskunnan romuttaminen siitä seuraa. Ja kuka edes syrjii hinttejä tai transuja tai muita “tätä väkeä”? En tunne yhtäkään tapausta. Koulukiusaaminen ei kuulu kunnialliseen käytökseen. Riittävää kirousta kantavat muutenkin mukanansa.

  Sen sijaa positiivista syrjintää esiintyy mediakohun pelossa… jolle muuten löytyy perusteet: homoilla on useimminten heikompi itsetunto, joten he ovat alttiimpia manipuloinnille. Kuka hyötyy? Mikseivät homot ole ylpeitä itsestään jo lähtökohtaisesti, vaan egoboostia tarvitaan pride-tapahtumasta? Tuntevatko piston rinnassaa tai kenties paholaisen merkin? Vai mikä siinä on… no mene ja tiedä. Ainakin vanhat ukot kertoili vanhasta homosta ja ryyppykaveristaan että ihan hyvä tyyppi muttei sen luo uskalla sammua. Silti aina dokasivat porukalla..

  Mutta muutoin, perustuslakituomioistuin olisi muutenkin hyvä: Esim EU liittyminen on perustuslain vastaista mm. siksi, että lause “ylin päätösvalta Suomessa kuuluu…”, no jos 75% laeista tulee Brysselistä niin selvästikin se ei kuulu kansalliselle parlamentille enää. Jos perustuslakia olisi noudatettu, niin EU-liitos olisi ollut laiton. Olisi pitänyt ensin järjestää äänestys itsenäisyydestä luopumisesta EU:n hyväksi, muttei sitä koskaan tehty tai edes yritetty(miksiköhän).

  Eli jos pride väki kääntyisikin yksinkertaisesti vaatimaan perustuslakituomioistuinta ja sitä kautta toisi esiin väitteet rakenteellisesta syrjinnästä, niin siinä samassa tuomioistuimessa voitaisi parit muutkin jutut ratkoa. Yhteinen tavoite sateenkaariväelle ja kansan puolustajille. Mitehnän SETA reagoisi jos ehdottaisi strategista liittoa tämän asian ratkaisemiseksi?

 3. Miksi en ole taaskaan kovin yllättynyt tästä alkulähteestä..?

  Jenkkienglannissa “pride” tarkoittaa ylpeyden lisäksi myös eräänlaista ylimitoitettua itserakkautta: “Pride is also the belief that you are better or more important than other people”.

  Eli siis henkilöä joka pitää itseään muita parempana ja katsoo olevansa muitten yläpuolella. Eli henkineekö siitä jonkinasteista alemuuskompleksia tässä yhteydessä?

  • Tuo käy järkeen. Nuo ovat itserakkaita ja pitävät itseään siis muita parempina. Ja tästäkös “normaalit homot” kärsivät. Ne jotka haluaisivat elää normaalia elämää ja pitää suhteensa ja tekemisestä neljän seinän sisällä.

   Mutta näihin epänormaaleihin… Mietin että miten tuollainen ihminen näkee maailmansa. Onko kaikki normaali elämä harmaata ja synkkää. Pitääkö koko ajan saada uusia kiksejä jotta aivojen hyvänolontunnekeskus kertoo että nyt oli hyvä päivä. Entä sitten kun kaikki on koettu ja mikään ei enää aiheuta kiksejä? Onko edessä itsemurha?

   Itse saan kiksejä urheilusta. Jokaisen lenkin tai suorituksen jälkeen olo on kuin maailmanmestarilla. Myönnän sen että olen riippuvainen. Mutta sen jälkeen onkin rauhallinen ja seesteinen olo. Ja kumppanin kanssa rakastelu tuntuu paljon herkemmälle ja suuremmalle asialle kuin mekaaninen jyystö jota tietyissä piireissä harrastetaan. Ehkä huumeiden kautta heidänkin aistinsa herkityvät,. Mutta kumpiko on tervellisempi? Ja se on yhteiskunnakin kannalta tärkeää elätkö perheellesi ja kumppanillesi, vai elätkö vain itsellesi.

 4. Summa summarum…jos palauttaisimme luonnonlait kunniaan ja poistaisimme juutalaiselementin, niin tämä pallo voisi olla kohtuullinen paikka elää

 5. Mites sa:n johtaja jota hitler katsoi läpi sormien?Tais ukko olla homppeli,no listittin kyllä pitkien puukkojen yössä.No toisaalta ei kyllä ollut ainut natsi eliittiin kuulunut homo,rohkeesti vaan kaapista ulos.

  • Ernesti oli oman aikansa “hyödyllinen idiootti” N.S.D.A.P:n silmissä. Kyllä “eliitin” joukossa lurkkineet homofiilit päätyivät ennen pitkää Sachsenhauseniin ja Buchenwaldiin 😀 Good night gay pride 😀

 6. Mitäpä jos kirjoittaisitte emailia jokaisen sellaisen yrityksen joka mainostaa tukevansa tapahtumaa omistaja/Tj tasolle ja ilmoitatte boikotovanne yrityksen toimintaa ja kerrotte myöskin ystävienne harkitsevan samaa ko. yrityksen moraalittoman ja lapsia kohtaan seksuaalisesti ahdistelevan toiminnan tukemisen johdosta.

 7. Ottakaa perheen lapset mukaan. On tärkeää, että perheen pienimmät saavat seurata tätä suvaitsevaisuuden riemukulkua. Jos kumminkin lapset rupeavat itkemään ovat he “rasisteja” jotka pitää lähettää uudelleenkoulutusleireille. Mitä pienempiä lapset ovat, sitä tärkeämpää on, että he näkisivät gay-ihmisten “rakastelua” jotta heistä kasvaisi suvaitsevaisempia vanhempina. Ja vaikka vitsinä kirjoitin kun tämän, niin on lapsia, myös Suomessa, jotka joutuvat kärsimään, kun on kaksi “isää” tai “äitiä” ja saavat luonnollisesti hirveitä traumoja jotka ei parane välttämättä koskaan.

Comments are closed.