Koti Artikkelit Helsinki Pride ja Setan tarkoitus

Helsinki Pride ja Setan tarkoitus

41

Viime lauantaina järjestettiin Helsinki Pride -marssi, joka keräsi kymmeniätuhansia osallistujia aina lisäpisteitä keräävistä poliittisista puolueista lapsiperheisiin ja pervoihin.

Pieniä lapsia marssitettiin tänäkin vuonna samassa blokissa seksiasuihin pukeutuneiden sadomasokistien kanssa.

Mikä kuitenkaan on Setan ja sen vuoden suurimman tapahtuman Helsinki Priden tarkoitus tänä päivänä? Setan omilla sivuilla lukee:

“Setan tavoitteena on, että kaikki voisivat elää yhdenvertaisina riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Seta korostaa jokaisen oikeutta määritellä – tai olla määrittelemättä – itse itsensä, perheensä ja ihmissuhteensa.”

Kuulostavatko nämä asioilta, joita ei olisi jo saavutettu? Kuinka usein kuulette seksuaalivähemmistöihin kohdistuvasta syrjinnästä tai siitä, kuinka näiden etenemismahdollisuuksia olisi estetty seksuaalisen suuntautumisen tai “sukupuoli-identiteetin” takia? Entä kuinka usein kuulette homojen nostamisesta suoranaiseen tähden asemaan ihan vain siksi, että nämä ovat homoja, transihmisiä tai milloin mitäkin?

Otetaan vaikkapa esimerkkinä reality-sarjat, joihin ängetään jokaiseen oma kiintiöhomonsa. Nämä pääsevät ohjelmaan ainoastaan siksi, että he ovat homoja ja yleensä harvinaisen kärkkäitä sellaisia. Kun mennään roskaviihteen ulkopuolelle, saavat erilaiset seksuaali- ja sukupuoli-identiteettikriisivähemmistöjen edustajat jatkuvasti positiivista palstatilaa valtamedian lehdissä milloin minkäkin ongelman tai “ongelman” vuoksi.

Otetaan esimerkkinä vaikkapa “kauneusvloggaaja” nimeltä Henry Harjusola. Viime talvena hän istui bussissa, kun sinne tulivat lipuntarkastajat. Naiselta näyttävä Henry näytti lippuaan, jolloin tarkastaja kehtasi pyytää tältä henkilöllisyyspapereita, koska kaikessa törkeydessään hän ei olettanut Henry-nimisen henkilön näyttävän naiselta. Mitä tästä seurasi? Harjusola otti asiasta itseensä ja masinoi someseuraajiensa avulla valituskampanjan HSL:lle, joka päätyikin muuttamaan yhden loukkaantuneen henkilön vuoksi koko toimintamallistoaan vastaavissa tilanteissa. Näyttäkää minulle tapaus, jossa yhtä pienellä vaivalla valkoinen hetero olisi saanut muutettua noin ison firman yhtäkään toimintamallia.

Onko muutaman ihmisen väkisin kehitetyt loukkaantumiset todella sen arvoista, että koko yhteiskunnan on muututtava, jotta ammattiloukkaantujat lopettaisivat loukkaantumisensa? Entä missä näiden raja kulkee? Onko olemassa jokin sellainen piste, jossa loukkaantuva väestönosa todella olisi tyytyväinen tähän maailmaan ja lakkaisi valittamasta?

Lisää kuvia vuoden 2017 Pride-marssilta.

Suomessa on jo hyväksytty laki, joka sallii homoparien mennä naimisiin. Suomessa poliittiset valtapuolueet osallistuvat homomarsseille, ja koko eliitti on niiden sanoman kannalla. Ihminen saa määritellä tai olla määrittelemättä omaa sukupuoltaan ainakin käytännössä, ja tähän kannustaa esimerkiksi valtamedia. Suomessa ei ole homoihin kohdistuvaa syrjintää sen enempää kuin yhteenkään muuhunkaan ryhmään (mekkalan pitäminen aiheesta ei tee siitä asiana vakavampaa tai laajempaa kuin mitä se todellisuudessa on). Homokulttuuri on täysin valtavirtaa Suomessa, niin ikävää kuin se onkin. Joten mikä Setan tarkoitus on nykypäivänä?

Viime talvena veronmaksajien kustantama Yle kirjoitti artikkelin “Tuhansien pedofiilien maa”. Artikkelissa kerrotaan ymmärtävään sävyyn, kuinka pedofiilitkin ovat vain ihmisiä, joilla sattuu olemaan hieman erilaisemmat seksuaaliset halut. Aivan kuin nämä oikeastaan olisivat itse ympäröivän yhteiskunnan uhreja. Artikkelissa siis normalisoitiin aikuisia miehiä, jotka tuntevat seksuaalista vetovoimaa lapsiin – veronmaksajien kustannuksella.

Kuulostaako tutulta tavalta aloittaa jonkun muun vastaavan asian lobbaaminen? Entä missä kulkee seksuaalisten perversioiden lobbaamisen raja? Mikäli jo pedofiliaa on alettu lobata Suomessa, mitä koemme seuraavaksi? Kulttuurimarxismin vastustajat ovat jo pitkään ennustaneet, että homolobbaus tulee johtamaan askel askeleelta ikävämpiin seksuaalisen aktivismin aiheisiin. Voiko joku väittää heidän olleen väärässä? Maailmalla toimintatapa tunnetaan nimellä pedophile acceptance, ja se on monissa maissa paljon laajempaa kuin mitä se toistaiseksi on Suomessa.

Miten tämä liittyy Setaan ja homomarssiin? Kun katsoo lauantaisia kuvia, voi todeta, ettei jokaisella osallistujalla ole ihan vain viaton rakkaus mielessä, vaan monia muita likaisempiakin asioita. Tapahtumaa kutsutaan perhetapahtumaksi, mutta lasten seassa pyörii yllä olevien kuvien väkeä (muista katsoa kuvat myös viime vuoden marssilta TÄÄLLÄ). Onko tämä mielestänne tervettä?

 

Jesse Torniainen

41 KOMMENTIT

 1. Hitto kun on pimeän näköistä porukkaa. Koskahan ne muuten alkavat pedofilian ohella lobata moniavioisuutta? Eivät kai ne rajoitu ajattelemaan, että parisuhde muodostuisi parista? Sehän olisi liian luonnollisesti ajateltu.

  • Tuossa kulkueessa oli myös oma blokkinsa polyamorisille suhteille. Mukanaan lapset ja kaikki “vanhemmat”.

   • Kiukuttaa, kun päättäjät eivät näe tätä sairaudeksi.. Itse häärivät näissä kulkueissa mukana! Kokoomus, vihreät, ja vasemmistoliitto ainakin.

 2. Eppu. Teit jälleen hyvän jutun. Raparperissä on rautaa. Se auttaa jaksamaan.

 3. Kiitos taas Epulle kattavasta raportista, jakoon lähti heti. Tuo antifa-lippua kantava henkilö häiriköi eilen Junes Lokkaa, näkyy Junes Lokan streamilla.

  • Tuo antifa-nörtti näyttää kyllä niin pelottavalta, että menin jo omaa tietokonettanikin piiloon kun hän pamahti ruutuun.

  • Joku voisi ton lipun viedä. Jos tuo henkilö ymmärtää mikä Antifa oikeasti on, voisi seuraukset kärsiä. En yllytä ketään rikokseen kuitenkaan 🙂

  • Ihme ettei Junes Lokka kuollut nauruun nähtyään tuon “militantin”. Itse varmaan joutuisin juoksemaan pois paikalta ihan vain siksi etten menehtyisi nauramiseen.

 4. Hyi hemmetti, porukka on just sen näköistä mitä saattoi odottaakin.
  Tuo on kaukana mistään “perhetapahtumasta”.
  Kiitos jälleen todella hyvästä raportista.

  • Minäkin kiitän raportista. On hienoa, että jaksoi toimitus mennä kuvaamaan, vaikka varmasti pahaa teki.

  • Niin, Che vihasi homoja; täytyy olla ironiaa tai sitten hepulla on kognitiivinen dissonanssi päällä Che-paidan lisäksi.

   • Ehkä tämä kuuluikin todellisuudessa vastamielenosoittajiin, mutta oli vain soluttautunut kulkueen sekaan.

 5. Jos jotain hyvääkin,niin homot eivät voi keskenään lisääntyä. Ei adobtio-oikeutta pervoille.

 6. Ei noin sairasta meininkiä voi normaali ihminen ymmärtää. Kai kautta aikojen on pienellä osalla ihmisistä ollut kieroutunut suhtautuminen lapsiin, eläimiin tai oman sukupuolensa edustajiin, mutta miksi tuollainen pitää valtavirtaistaa? Oudoimmat ja luonnottomimmatkin vähemmistöt pitäisi hyväksyä silmiään räpäyttämättä seksuaalisen monimuotoisuuden nimissä. Tuntuu että ihminen ei ole nykyään mitään jos ei pukeudu kumipukuun tai harrasta sunnuntaina saunaillan jälkeen parinvaihtoa naapureiden kanssa. Vähintään pitäisi olla epävarma sukupuolestaan ja käyttää muista ihmisistä sujuvasti nais- tai miesolettama-termejä, sekä vaatia sukupuolineutraaleita wc:itä kouluihin.

  Taidan olla vanhanaikainen ja rajoittunut kun en ikinä voisi viedä lapsia prideen sateenkaarilippuja heiluttamaan ja aikuisten perversioille hurraamaan. Kyllä sitä ehtii sitten myöhemminkin kummastelemaan mitä ihmeellisiä olentoja maa päällään elättää. Onneksi elättää vielä tällaisen täysin tavallisen, naisten wc:tä käyttävän heteronaisenkin.

 7. “HIV ei tartu pussaamalla”

  …jotenkin minulla on sellainen tunne että tuo kyltin alla kuvassa näkyvä nahkahomo tartuttaa HIVin ihan vaan hengitysilman kautta. Tai ei se varmaan ole edes HIV, vaan suoraan AIDS.

  • AIDS ei tartu, koska se ei ole mikään bakteeri tai virus toisin kuin HIV. AIDS on nimensä mukaisesti Acquired Immune Deficiency Syndrome, eli HI-viruksen aiheuttama immuunikato.

   • Tätä ei varmaan kukaan tiennytkään, eiköhän tarkoituksena vain ollut naljailla noille perversseille? Totta on myös ettei HIV edes tartu mikäli virukset ovat mittaamattomissa, eli pillereitä syödään kuten pitää ja kanta ei ole resistenttiä. Kuitenkin moni on piittaamaton kyseisen asian suhteen, homojen kulttuuri kun ei kovin vastuuntuntoiseen elämään kannusta. Pridenkään pääteemoja ei vaikuta olevan vastuullinen seuraelämä ja terveet elämänarvot kuten pitkä parisuhde, lisääntyminen ja aloilleen asettuminen. Suojaseksi varmaan ainoa teema jonka joku joskus saattaa havaita. Tästä propsit tottakai. Karnevaalien täyteinen sodomiittielämä taasen ei ole kovin kunnioitettavaa.

    Nuo pillerit sitten joita tartunnan saaneet joutuvat loppu elämänsä syömään saavat ne täysin ilmaiseksi, yhteiskunnalle pelkät pillerit maksavatkin tosin valmisteesta riippuen keskiarvoisesti nykyisin vajaan tonnin kuukaudessa. Siihen päälle vielä muut hoitokontaktit sairauden takia. Ei noita lääkkeitäkään ilman testejä ja tapaamisia aloiteta.

 8. Ongelma on hyvin pitkälti myös siinä, että näillä sekopäillä ei kulje rajaa missään toiminnalleen, saavat kaikki tahtonsa läpi, sääntöjä sekä lakeja muokataan palvelemaan perverssien unelmia mahdollisimman hyvin. Myös yhteiskunnan viranomaiset ja eri alojen suuret toimijat ovat mädättäneet itsensä ja hylänneet perinteiset arvot. Tämän toiminnan tarkoitus ei ole edes vaatia tasa-arvoista kohtelua homoille ym., vaan tarkoitus on tuoda esille yhteiskunnan sairaimmat yksilöt ja ylistää näitä.

  Onneksi vastarinta kasvaa joka päivä tälle toiminnalle ja tämä mädätys loppuu kyllä. Pride-marssit vaihtuvat kansallismielisiksi marsseiksi ympäri maan.

  Sama koskee myös monikulttuurisuusroskaa ja maassamme loisivia matuja. On muuten huvittavaa, että nämä sekopäät edelleenkin haluavat täyttää Euroopan muslimeilla, kuten kylteistä näkyy > Mitenköhän siihen homouteen suhtauduttiinkaan lähi-idässä?

 9. Ei hyvää päivää, mitä kuvia! Vaikea uskoa, että nämä ovat Suomesta. Mitä hittoa tälle maalle on tapahtunut? Oikea vuosisadan friikki-sirkus tämä – tuli oikein paha ja ahdistunut olo..

  Oliko tuolla yhdellä naisella vain rintaliivit päällään? Ja mitä kumman sekasikiö-kommunisti-homojoukkoja tuolla — “punainen sateenkaari”? Yllätys yllätys, että kommunisteilta tällainenkin sujuu.

  Pahimmalta tuntuu kuitenkin nähdä lapsia tässä sakissa. Mitä ihmiset ajattelevat? Ei tuossa ole kyse mistään kivasta koko perheen tapahtumasta – pitäisi olla enemmän ymmärrystä, ja jättää edes lapset pois!

  Olisi pitänyt minun mennä vastamielenosoitukseen vaikka YKSIN.. Siltä nyt tuntuu. Niin pitkälle on tässä jo edetty. Nuo kuvat ovat vuosi vuodelta kamalampia!

 10. Sairaan näköistä porukkaa. Mutta enitenhän se tyhjä tynnyri kolisee. Todella sairasta ja yhteiskuntaan sopimatonta joukkoa, joka ei edes käy töissä, koska suurin aika menee siinä mitä he ovat. Mitä Helvettiä se kenellekään kuuluu, vaikka naisivat traktoria. Normi-ihminen ei todellakaan halua kuulla moisesta yhtään mitään. On parempaakin tekemistä kuten käydä töissä ja maksaa veroja sekä väistellä pitkiä puukkoja.
  On lastensuojelu rikos viedä pikku-lapsia tuollaiseen pervoiluun, koska aikuisten tehtävä on suojelaa lasta, että hänestä kasvaisi normaali ja tasapainoinen ihminen.
  Juutalaiset mädättäjät ja kulttuurimarxistit ovat tämän kaiken takana, jonka tavoitteena on tuhota valkoinen rotu ja luhistaa sen moraalinen selkäranka sekä suistaa heidän elämänarvonsa helvetin kuilun syvyyksiin. Jutkut ovat pahimpia pedofiileja Hollywoodissa ja omassa maassaan. Yhdysvalloista pakenee juutalaispedofiileja Israliin turvaan vankeusrangaistuksilta ja rikosseuraamuksilta, joita he ovat tehneet valkoisia lapsia vastaan.

  • “Mitä Helvettiä se kenellekään kuuluu, vaikka naisivat traktoria.” Hyvin lohkastu, miksi siis vaahtoat asiasta niin paljon? Ja jos ei pride kiinnosta niin ei sitä tarvitse mennä katsomaan, tai siihen osallistua.

   • Nim.juha kai ihmetteli sitä, miksi joidenkin on meuhkattava julkisesti siitä ketä naivat?

    • Meuhkaavatko he? Kuinka moni homo on tullut sinulle sanomaan että minä nain naapurin Mikkoa eilen illalla? Miksi se on niin tuomittavaa? Sen sijaan jos joku heteromies tulee ja sanoo että törmäsinpä upeaan naiseen ja pääsin painamaan sitä niin kaverit tarjoaa juotavaa ja vetää ylävitosia…
     Yhtä lailla heteropariskunnat kävelevät käsi kädessä kaupungissa ja jotkut jopa vaihtavat suudelmia. Onko se sinun mielestäsi myös yhtä tuomittavaa koska eikös siinäkin viesti ole “minä nain tätä henkilöä”?

     • Tuonne viedään myös pieniä lapsia. Jos heteromiehet kertoilisivat pikkulapsille panojutuistaan, se olisi poliisiasia.

      Tuossa juhan postauksessa häntä kai juurikin kuvotti se, että lapset sotketaan asioihin jotka eivät kuulu lapsuuteen?

     • Ja yhä edelleen, olitko pridessä mukana? Voitko vahvistaa että siellä aikuiset miehet kertovat lapsille siitä miten harrastivat edellisenä yönä seksiä keskenään? Vähän epäilen.

     • Onko sinusta normaalia viedä lapsia tapahtumaan, jossa aikuiset kulkevat dildopuvuissa ja taluttavat toisiaan talutushihnoissa?

     • Katsoitko juutalainen noita kuvia? Aloita vaikka tuosta ensimmäisestä.

     • Tuleekin juutalaisen viestin lukemisen jälkeen kaikki heteroiden järjestämät marssit joissa pukeudutaan dildoksi. Eiku..

     • No kun noita kuvia katsoo niin näkyypä tosi paljon lapsia 😛 Ja se on ihan vanhempien vastuulla sitten, kyllä sen lapsen pitää jossain vaiheessa oppia että homoja on olemassa. Tietenkään sitä en hyväksy jos vanhemmat tietoisesti yrittävät kasvattaa lastaan homoksi koska se ei vain onnistu, ihminen joko on tai ei ole homo. Mutta en noissa kuvissa nyt mitään järkyttävän härskiä ja irstasta näe, tietenkin jos teidän oma mieli alkaa kuvitella kaikenlaisia seksuaalisia kuvitelmia kun tuollaisia näkee niin olisikohan siinä sitten sellainen itsetutkiskelun paikka?

      Ja dildoksi pukeutuminen nyt vain on luultavasti huumoria, kantsis käydä kysymässä sitten itse henkilöltä että mikä on homman nimi. Olen nähnyt härskempiä polttariporukoitakin jakamassa kortsuja keskellä toria kuin mitä tuossa pridessä näkyi.

      On teillä kyllä huono itsetunto, jos ette jotain prideä voi sietää. Kyseessä on kuitenkin niin marginaalisen pieni ryhmä ettei siitä teille arjalaisille heteromiehille mitään uhkaa ole, eivätkä he teidän naisianne vie…hehän ovat homoja 😉

      p.s kyllähän täällä annettaan järjestää natsimarssejakin vuosittain, se kuuluu vain sanavapauden ja mielipidevapauden piiriin tämä Pride myöskin.

     • Heti ensimmäisessä kuvassa näkyy lapsi ja metrin päässä jotain helvetin pervoja.

      Miksei tuollaista dildoksi pukeutuminen-vitsiä ei näy muissa tapahtumissa kuin Pridessa?

      Kannattaa muuten myös lukea muut Kansallisessa Vastarinnassa julkaistut artikkelit homokulttuurin sairaudesta.

     • “lapsi” yksikössä, ei monikossa, muissa kuvissa lapsia ei näy. Ja tuossakin ilmeisesti lapsen huoltaja pitää hänen kädestään kiinni.

      “jotain helvetin pervoja” No tokihan se on henkilön oma valinta jos haluaa laittaa latexia päälle, tuolla tavallahan on sallittua kävellä kadulla muutenkin, kyllähän se voi ihmetystä herättää mutta se ei ole sen enempää “pervoa” kuin minihameet ja tiukat treenihousut. Helvetti itse näytän enemmän paljasta pintaa kun kävelen shortsit ja t-paita päällä kesähelteellä…

      “Miksei tuollaista dildoksi pukeutuminen-vitsiä ei näy muissa tapahtumissa kuin Pridessa?” Olen nähnyt erinäisissä polttareissa ja festareillakin 😉 Ei ole mikään iso juttu, tietty jollekin landepaukulle asia saattaa olla kammotus jos ei muuta kuin lehmän persettä ole eläessään nähnyt. Voisin vastaisesti kysyä että miksi pahoinpitelyitä joista yksi jopa mahdollisesti johti kuolemaan ei ole tapahtunut Pridessä vaan yksinomaan “kansallismielisten” tapahtumissa?

 11. Tuo oli kyllä ihan totta, että miten muka heitä nykyisin syrjitään? Helvetti, nythän ollaan puuhaamassa unisex vessojakin pienen vähemmistön vuoksi.

 12. Mitä tapahtui vanhoille kunnon perhearvoille, mitä tapahtui isänmasllisuudelle ja mitä tapahtui aatteelle tehdä omasta kansasta/maasta #Thebestreich . Olen aidosti surullinen.

 13. Taitaa olla enää ajan kysymys milloin mm. nekrofiilit, koprofiilit & eläimiinsekaantujat nähdään tuossa kulkueessa levittämäsä “seksuaalisen tasa-arvon” ilosanomaa.

Comments are closed.