Koti Artikkelit Pride – koko perheen juhla?

Pride – koko perheen juhla?

94

Kuluvalla viikolla juhlistettiin Setan järjestämää Pride-viikkoa, joka huipentui Helsingin keskustassa järjestettyyn marssiin. Viikon sanoma on virallisten lausuntojen mukaan “homojen oikeudet” ja se, kuinka “rakkaus kuuluu kaikille”.

14202629

Pinnallisesti tarkasteltuna “yhtäläiset oikeudet” on kiva ajatus varmasti monen mielestä, mutta syvempi tutustuminen viikon sanomaan ja homokulttuuriin kertoo jotain aivan muuta. Valtamedia ja homokulttuurin lobbausjärjestöt jättävät jostain syystä kertomatta epämiellyttävät faktat, jotka puhuvat heidän kulttuuriaan vastaan.

Viikko alkoi maanantaina, kun HIV-tukikeskus avasi “Älä pane itseäsi hengiltä! Hiv-valistuksen muutos pelottelusta nautintoon” -nimisen näyttelyn, joka kesti koko viikon ajan. Lauantaina samainen keskus järjesti vielä homomiehille suunnattua HIV:n pikatestausta. Huoli HIV:n leviämisestä ei ole täysin aiheeton, sillä tauti leviää tehokkaimmin juuri homojen keskuudessa. Tutkimuksen mukaan homomiehillä on 200 kertaa todennäköisemmin HIV kuin heteromiehillä. Transumiehillä, jotka leikkivät naisia, luku on 50-kertainen. Lontoossa joka kahdeksannella homomiehellä on HIV.

HIV ei toki ole ainut tauti, joka homojen keskuudessa leviää. USA:ssa kuppatapauksista 83 prosenttia esiintyy homoilla, vaikka he edustavat yhtä prosenttia väestöstä. Kuppa saatiin lähestulkoon hävitettyä maailmasta, mutta se teki paluun homojen keskuudessa. Hepatiitti B:tä löytyy samoista ryhmistä 15 kertaa todennäköisemmin kuin heteroilta. Peräaukon syöpä tulee 17 kertaa todennäköisemmin homolle kuin heterolle.

Syitä sukupuolitautien laajaan leviämiseen voinee hakea rappiollisesta elämäntyylistä. Yhden yön suhteet täysin tuntemattomien kanssa ovat erittäin yleisiä – myös parisuhteessa elävien keskuudessa. USA:ssa neljäsosalla homomiehistä on ollut yli tuhat petikumppania. 43 prosenttia kertoi heillä olleen yli 500 kumppania. Vertauskohteena voi käyttää heteromiehiä, joista 25 prosenttia oli harrastanut seksiä yli kymmenen naisen kanssa.

Toisen tutkimuksen mukaan yli puolet homomiesten seksikumppaneista oli ollut täysin tuntemattomia 79 prosentilla vastaajista. Alankomaissa keskimääräisellä “vakaassa parisuhteessa” elävällä homomiehellä oli vuodessa seitsemän seksikumppania. Homojen pitkät ja vakaat parisuhteet päättyvätkin keskimäärin kahdeksassa vuodessa. 4,5 prosenttia homoista on uskollisia kumppaneilleen. Heteroilla luku on 75 prosenttia. Puolet naimisiin menneistä homopareista eroaa. Lesboparit eroavat jopa kolme kertaa useammin kuin heterot.

Rappiolliseen kulttuuriin kuuluu myös päihteiden liikakäyttö. Homot käyttävät kymmenen kertaa heteroita todennäköisemmin heroiinia sekä 12 kertaa todennäköisemmin amfetamiinia. Heillä on 2–3 kertaa enemmän ongelmia alkoholin liikakäytön kanssa.

Homojen elämä ei kuitenkaan ole pelkkää biletystä ja yhden yön suhteita. Masennus, mielisairaudet ja itsemurhat ovat erittäin yleisiä vitsauksia. National Center for Biotechnology Information -sivustolla olevan tutkimuksen mukaan homot ovat huomattavasti useammin mielisairaita kuin heterot. Homot tekevät itsemurhan kuusi kertaa todennäköisemmin. Kaksisuuntainen mielialahäiriö on niin ikään paljon yleisempää homoilla. Transuilla masennus ja itsemurhat ovat vielä homojakin yleisempiä ongelmia. 41 prosenttia transuista on yrittänyt itsemurhaa, mutta epäonnistunut.

Nuorista transuista suurin osa on tehnyt jonkinlaista fyysistä tuhoa itselleen viimeisen vuoden aikana. Samasta ryhmästä 65 prosenttia on vakavasti harkinnut itsemurhaa; 37 prosenttia on sitä myös yrittänyt; 10 prosenttia on yrittänyt enemmän kuin kolme kertaa viimeisen vuoden aikana. Kolmasosaa transuista hoidetaan mielenterveysongelmien vuoksi. 85 prosenttia transuista osoittaa merkkejä psykologisesta ahdistuneisuudesta. 44 prosenttia kärsii kliinisestä masennuksesta. Transuilla on monta kertaa heteroita todennäköisemmin skitsofrenia. Syömishäiriöstä he kärsivät 30 kertaa todennäköisemmin kuin heterot.

Syitä näihin mielenhäiriöihin voi mahdollisesti hakea kyseisten ihmisten omista kokemuksista seksuaalisen ahdistelun saralla. 46 prosenttia homoista ilmoittaa, että heitä on joskus ahdisteltu seksuaalisesti. Heteromiehillä luku on 7 prosenttia ja lesboilla 50 prosenttia.

Tilastoja tutkiessa tulee väistämättä mieleen kysymys: millaista agendaa Seta ajaa Pride-tapahtumillaan? Väitteet pelkästä rakkaudesta kuulostavat vähintään hämmentäviltä, sillä tilastojen valossa alakulttuuri on lähinnä rappiollista vastuuttomuuden ja luonnottomuuden julistamista, jossa irtoseksi on kaiken toiminnan keskiössä.

14202604
Paikalla oli myös israelilaista edustusta.
14202640
Vastamielenosoittaja.

14202596 14202603 14202600 14202599 14202597 14202605 14202609 14202608 14202607 1420260614202610 14202616 14202615 14202614 14202613 14202612 1420261114202618 14202623 14202622 14202621 14202620 1420261914202624 14202634 14202633 14202632 14202631 1420262814202635 14202627 14202638 14202637

Miksi Seta ja muut homolobbaamiseen keskittyvät järjestöt haluavat tuoda esille elämäntyyliä, jossa masennus, päihteiden liikakäyttö, parantumattomat sairaudet sekä monet muut epäterveet ja luonnottomat asiat ovat suorastaan valtavirtaa? Jos yhteiskunta haluaisi kasvattaa terveitä kansalaisia, ei se mainostaisi homokulttuuria sadomasokistisissa katutapahtumissa!

Pride-marssin mainostaminen koko perheen tapahtumana kuulostaa hämmentävältä, sillä lauantaiselta marssilta otettujen kuvien perusteella ei kenenkään vastuuntuntoisen aikuisen pitäisi viedä lastaan moiseen tapahtumaan. Tällaisia vanhempia tuntuu kuitenkin löytyvän. Perversioita tarjoava tapahtuma ei ole paikka lapselle, joka ei osaa itse päättää haluaako hän tulla katsomaan aikuisia miehiä naisten stringit jalassa ja meikit naamalla.

Toki jokainen osallistuja ei ole rinnat paljaana julkisella paikalla pyörivä vihainen feministi. Osallistujista huomasi, että monet ovat tulleet paikalle ihan vain juhlimaan tai tukemaan homo- tai lesbokavereitaan. Yhteiskunta on huijannut heitä “rakkauden” ilosanomalla ja “hyvällä bilemeiningillä”. Monet jättäytyisivät tuonakin päivänä kotiin, jos kuulisivat totuuden.

Marssia sivusta seuranneena tulee yhtenä ajatuksena mieleen hämmennys siitä, että tapahtuma on vuosien varrella saanut Suomessa kokea hyvin vähän vastarintaa. Toisaalta myös monet “kansallismielisiksi” itseään kutsuvat järjestöt ja henkilöt on huijattu uskomaan homolobbaajien sanomaan. Yrittipä eräs “kansallismielinen” järjestö jopa osallistua muutama vuosi sitten lippujensa kanssa Pride-marssille, mutta vasemmistolaiset estivät nämä aikeet. Monissa Itä-Euroopan maissa tämäkin asia on paremmin.

 

Jesse Torniainen

94 KOMMENTIT

 1. Erittäin hyvä artikkeli, nykyaikamme mätäkulttuuri on kuvissa erinomaisesti nähtävillä.

 2. Voi olla ikävästi sanottu, mutta kuvat ovat “elävää” visvaa! Ns. seksuaalivähemmistöt tuovat “takaisin” jo menneisyyteen painuneet sukupuolitaudit, kuten ns. “pakolaiset” tuovat kivikautiset tartuntataudit, jotka ovat voitetut Länsimaissa lähes 70-vuotta sitten.

  • Jos sukupuolitaudit on selätetty jo 70 vuotta sitten, niin miksi niistä jaksetaan vielä jauhaa ja varoitella heteroiden, miehen ja naisen välisestä seksistä puhuttaessa?

   • Esimerkiksi tippuri ja kuppa ovat olleet vuosia melko harvinaisia ja tartunnat tulevat yleensä ulkomailta – ja ei voi aina olla varma josko seksipartnerisi on ollut ulkomailla suojaamattomassa sukupuolisuhteessa näin “vapaamieliseksi” luokitellussa kulttuurissa. Lisäksi kuppa on erityisen haitallinen mikäli nainen on raskaana tai tulee raskaaksi, samoin klamydia voi tehdä hedelmättömäksi, ja täten heteroiden valaisu näistä taudeista on tärkeää.

    Mutta tietenkään ei olisi poliittisesti korrektia yksinkertaisesti varoittaa seksin harrastamisesta ulkomailla tai valaista valistettavia homokulttuuriin kytkeytyvistä karmeista tautitilastoista.

 3. Artikkelista kyllä herää yksi kysymys, “Mikä vittu näitä vaivaa?”

 4. Väittäisin että kyse on enemmän yhteiskunnan “haastamisesta” kuin oman elämäntavan esille tuomisesta. Tämä on aikakautemme selvä trendi jossa olemassa oleva yhteiskunta halutaan kulttuuri-Marxilaisin keinoin shokeerata ja pikkuhiljaa hajottaa jotta siitä tulisi heikompi. Syntyy pieniä ryhmiä jotka ajavat vain omaa agendaansa eivätkä näe suurempaa kokonaisuutta.

  Marssiin osallistuneiden omasta elämäntavasta voidaan olla montaa mieltä. Mutta jos katsoo ylhäältä laskien viidennen kuvan punaliivisen naisen käsivartta, niin en usko että hän on onnellinen, tasapainoinen tai tyytyväinen itseensä. Väitän että itsensä viiltelyllä ole mitään tekemistä seksualisen suuntautumisen kanssa.

  Marssissa yllättää israelilaisten joukkue. Israelissahan ei hyväksytä homo- tai lesbopareja. Miksi ne sitten ovat kampanjoimassa Suomessa heidän puolestaan? Tämä lienee osa juutalaista ajatusmaailmaa.

  Tälläkin marssilla ja sen osallistujilla lienee päälimmäinen motivaation ollut se “15min julkisuutta”.

  • Minun suosikkini on neljänneksi alimmaisen kuvan tummahiuksinen herra, hänhän on ilmetty Eddie “Fingers” Ojeda Twisted Sisteristä…! 😀

   • Hauska kunnianosoitus “Rocky Horror Show” leffalle. Siinäkin homoseksuaalit olivat rikollisia friikkejä. Aika kuvaavaa. 🙂

 5. Loistava artikkeli vastenmielisestä ilmiöstä! Kirjoittajaa lainaten: “Monissa Itä-Euroopan maissa tämäkin asia on paremmin”.

 6. Itsensä viiltelyllä ei välttämättä ole suoraa yhteyttä seksuaaliseen suuntautumiseen. Väitän, että itsensä viiltely (ja masennukset yms) johtuu siitä, että näillä ihmisillä on syntyjään luonnottomuuteen kannustava mielenhäiriö, joka saa heidät sekaisin monissa asioissa ja tämä johtaa homosteluun, masentuneisuuteen jne.

 7. Toi tissit paljaana oleva tuohtunut femakko on kyllä suoraa meemikamaa :—DD “Lopeta se kuvaaminen senkin seksistinen sika!”

  Mutta siis kyllä on inhottavaa roskaa koko homokulttuuri. Oksennushan tässä lentää.

  • Juu, “feministijyrän” perikuva.

   Silmiin pisti kuitenkin miespuolisten marssijoiden ikäjakauma: pääsääntöisesti vanhoja. Onko nyt niin että miehistä vanhemmiten tulee homoja? Toivottavasti ei.

   • Vanhoja pervoja ne on. Pahenee vaan vuosien mittaan.

    Sen sijaan naismarssijoista suurin osa on nuoria. Nää on näitä muotihomoja jotka ei enää kesän päätteeksi olekaan homoja.

 8. Käsittämätöntä degeneraatiota ja saastaa, näin niitä traumoja saadaan aikaseksi viattomille lapsille.

 9. On kumma kun noiden homojen pitää pitää niin kovaa meteliä itsestään ja poikkeavuudestaan.

  • Niimpä, jos ne kerran haluavat että niiden aate hyväksytään normaalien ihmisten keskuudessa niin miksi ne kulkevat puolialastomia kaupungilla? Jos on normaali ihminen niin pitäisi osata myös käyttäytyä kuin normaali ihminen.

   Lisäksi turisteja liikkuu Helsingissä näin kesäisin aika paljon ja heillä on myös lapsia mukanaan. Pahimmassa tapauksessa eivät edes pääse tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin kun pihalla kulkee (puoli)alastomia homoja ja ties mitä.

 10. Tämä Pride-touhu on aivan älyvapaata. Tuollainen irstas hilluminen ei todellakaan edistä mitään tasavertaisuuden asiaa. Kirjoittaja on oikeassa siinä, että tietty osa tästä porukasta kuuluisi johonkin suljettuun laitokseen.

  Sitten kolikon toinen puoli: tätä kommenttia kirjoittaa transnainen, joka kaiken lisäksi on vieläpä lesbo! Elän täysin normaalia elämää, olen koulutettu ja työssäkäyvä. Mielenterveydelliset ongelmat loppuivat sukupuolenkorjaukseen. Katukuvassa minua ei erota “normaaleista” naisista käytännössä mitenkään. En elä elämääni vain oman pienen viiteryhmäni etua ajatellen. Monessa kohtaa minua voisi itse asiassa luonnehtia konservatiiviksi. Kertoisitteko arvon vastarintalaiset, että minkä takia minut pitäisi väkisin sulloa johonkin muottiin? Miksi minua nimitellään transuksi? Mitä pahaa olen tälle yhteiskunnalle tehnyt ja miten?

  • Niin valitettavaa kuin se onkin, niin homoja, transuja yms friikkejä tulee aina olemaan. Tuetko Pride-tapahtumien kaltaista homokulttuuria vai pidätkö tiedon seksuaalisesta suuntautumisestasi itselläsi? Siinä on vissi ero.

  • Minulle on aivan sama kuka mitäkin on vaatteidensa alla tai kotonaan jos elämässä ja yhteiskunnassa käyttäytyy normaalisti. Olen kanssasi samaa mieltä siitä että tämä pride-touhu on älyvapaata. Sen tarkoitus ei ole tuoda julki seksualisia vähemmistöjä eikä sen tarkoitus ole edistää niiden asiaa yhteiskunnassa tai oikeuslaitoksissa. Ollakseen seksualinen vähemmistö ei tarvitse provsoida, ärsyttää eikä tuputtaa omaa ajatusmaailmaansa toisille.

   Eniten minua kuitenkin harmittaa tämä ylenpalttinen “överiksi vetäminen” ja se että yleisellä mielipiteellä koitetaan pakottaa kaikki hyväksymään- ja ajattelemaan kulueen sanoman tavalla. Onneksi meillä vielä mielipidevapaus antaa mahdollisuuden olla eri mieltä.

   Mitä tulee näihin luokituksiin niin ne on määritellyt Amerikkalainen koululääketeide. Niitä vain käytetään jo kansankin keskuudessa, lääketieteen ulkopuolella. Ja niiden mukaan ihmiset kategorioidaan, vaikka ei olisi ärsyttänyt yhteiskuntaa millään tavalla.

 11. Tämä artikkeli ja näiden ahdasmielisten kommentit on itse täyttä paskaa! Homot on yhtä lailla normaali ihmisiä! Masentunut ja sairas voi olla ihan heterokin! Mikä ihme tätä maapallovaivaa että on näin paljon natsikansaa ahdasmielisiä ihmisiä kun puututaan ihmisiin ketkä rakastuvat juuri ihmiseen ei siihen sukupuoleen!kyllä kutittaa ihmisillä persereikää että huhu! Herätkää tähän nykyaikaan elkääkä kidutko siellä kitupiikki ajassa missä eli kaikki kitupiikit! Te olette sairaita päästänne kun ette hyväksy normaali ihmisiä heidän suuntautumisen takia! Yhtä hulluja ahdasmielisiä kuin päivi räsänen?

  • Huomasitko artikkelia lukiessasi, että tilastojen valossa homoilla masennus ja itsemurhat ovat paljon valtavirtaisempia jutyuja kuin meillä normaaleilla ihmisillä? Koko homokulttuuri on silkkaa rappiota, mikä näkyy myös homojen omassa käytöksessä.

   Mitä mieltä olet muuten paikan päältä otetuista kuvista?

  • Hmm… Poikkeamia tulee olemaan luonnossa aina tietty määrä ja niitä on aina. Poikkeuksetta nämä poikkeamat eivät lisäännyt joten luonto pitää itsensä tasapainossa ja vain evoluution kannalta tärkeät lajit lisääntyvät sekä kehittyvät.

   Miksi siis poikkeamia pitäisi kutsua normaaleiksi?

 12. On jännä ku jengi haukkuu tuntemattomii ihmisii joita ei edes tunne ja eikös alastomuuskin ole ihan luonnollinen asia, kyllä mä ymmärrän sen et saattaa joillekkin olla vastenmielistä puuhaa mut menee hieman yli tämä eli haukutaan julkisesti monia ihmisiä myös heidän seksuaallisen suuntautumisen takia:D ja että vain heterot ollaan täys järkisiä ihmisiä, ei,kyllä näitä äärettömän typereitä löytyy myös meidänkin joukosta ja useampi. Eiköhän jokainen saa olla sellainen kun tahtoo, ja miksikö näitä järjestetää syy on selvä ja jos ei kukaa osaa arvata se jääkööt arvoitukseksi, ja itsetuhoisuus johtunee myös juuri tästä että haukutaan mollataan maan rakoon eikä tule hyväksyntää 😀 voisko ihmiset miettiä hetken toisiaan, pakko ei ole tykätä mutta eipä tarvia haukkua ketään ilman järkevää syytä, ja kyllä varmaan jotkut tästä mielensä pahoittaa mutta sanon oman kannan tähän asiaan. Tämä on todella törkeetä ja todella naurettavaa.

  • Huomaan kyllä, Enni, kirjoitusasustasi että teitä “äärettömän typereitä” löytyy myös meidän heteroiden joukosta. Toisaalta onko joku muu väittänytkään jotain muuta?

   Kannattaa nyt vaan lukea artikkeli ajatuksella läpi ja pähkäillä, onko homokulttuuri terve ja hyvä asia. Haluaisitko oman lapsesi eksyvän porukkaan, jossa hän päätyy monta kertaa todennäköisemmin käyttämään huumeita, levittämään sukupuolitauteja (ja tekemään niillä itselleen tuhoa), masentumaan ja tekemään itsemurhan? Jos vastauksesi on kyllä, rohkenen epäillä henkistä tasapainoasi ja toivon, että mietit asian kunnolla läpi ennenkuin teet lapsia.

  • Missä kohtaa tekstiä tuntemattomia ihmisiä haukuttiin? Mielestäni tuossa on juttua Setasta ja tilastotietoa lähteineen artikkelissa kirjoitetun kulttuurin rappiollisuudesta.

 13. Kuka muuten on ottanut kuvat? Kuvaajan nimeä, kun ei näy missään.

  • Artikkelin lopussahan lukee kirjoittajan nimi. Miksi kysyit? Jos jotain lakipykäliä meinaat, niin julkisella paikalla saa ottaa valokuvia ja niitä saa käyttää miten huvittaa.

   Sen sijaan esimerkiksi tissit paljaana julkisella paikalla pyöriminen on laitonta. Jännä nähdä reagoiko poliisi näihin mitenkään.

   • Itse asiassa ei ole laitonta kulkea naiset rinnat paljaana. Joku voi tietenkin häiriintyä ja sitä kautta asia saattaisi mennä poliisin käsiin, mutta laitonta se ei ole.

  • Ilmeisesti kuvaaja ei ole halunnut copy-writea tai kuvauspalkkiota.

 14. Rikotaan poliittista korrektiutta. Käyttihän ramot 1970-luvun puolessavälissä hakaristiä, vaikka Joey olikin juutalainen etniseltä taustaltaan. Haistateltiin vain pitkät paskat keskiluokkaistuneiden keskustaliberaalien poliittiselle ylikorrektiudelle.

 15. Anteeks vaan, oon tässä kuvassa itse ja olen valkoinen heteromies. Menin prideen vain osoittaakseni solidaarisuutta seksuaalivähemmistöjä kohtaan enkä voi sietää minkään poliittisen ideologian mustavalkoista ajattelua.

  • Miksi haluat osoittaa solidaarisuutta julkiselle pervoilulle, huumeiden käytölle, sukupuolitautien levittämiselle, HIV:lle, masennukselle ja itsrmurhille? Kummalliseksi on maailma mennyt.

  • OK osoitit solidaarisuutta, se ei ole kiellettyä ja toisinaan jopa toivottavaakin. Mutta mitä sellaista vääryyttä seksualivähemmistöt kokevat nykypäivän Suomessa jota täytyy tukea? Minusta heillä on kaikki samat oikeudet kuin muillakin.

   Olen myös kanssasi samaa mieltä että musta-valkoinen ajattelu tai kaikki ääripäät ovat vaarallisia. Mutta mikä on tässä se poliittinen ideologia/agenda jota vastustit/tuit? Mielestäni kun seksualisella suuntautumisella ja Suomessa harjoitettavalla politiikalla ei ole paljonkaan ristiriitaisuuksia.

 16. Psykiatrisessa hoitotyössä olleena, allekirjoitan artikkelin asiat.

 17. Tuon esiin ainakin mielenterveydellisistä ongelmista mainittuna, että seksuaalivähemmistöillä sitä esiintyy enemmän yhteiskunnan vihamielisen ja halveksuvan vastaanoton takia. Moni sateenkaarikansaa edustava nuori tai aikuinen joutuu pysymään kaapissa ja salaamaan osan itsestään sukulaisilta ja muulta maailmalta joutuessaan pelkäämään tuomitsemista, väkivaltaa ja vihamielistä vastaanottoa. Haluan kysyä, mitä te luulette jatkuvan salailun ja häpeän itseään kohtaan aiheuttavan? Kyllä, masennusta, itsetuhoisuutta, päihteitä ja huonoja elämäntapoja, sillä monia ihmisiä (ei pelkästään sateenkaarikansalaisia) PELKO hallitsee päivästä toiseen.
  Tämä on vielä pahempaa transsukupuolisten keskuudessa, koska heillä muutos näkyy selvästi ulospäin. Haluan kysyä, miltä teistä tuntuisi jos päivästä toiseen joutuisitte aina käymään keskustelua siitä, että teille myös tuntemattoman ihmiset sekä tutut väittävät sun sukupuolta toiseksi mitä se oikeasti on? Suomenkielessä sukupuolelliset termit ei ole puhuttaessa henkilöistä (hän), mutta esimerkiksi englannissa ne on (she, he). Masennusta, itsetuhoisuutta, päihteitä, mielenterveysongelmia ja muita mainittuja ei esiintyisi niin suuresti, jos yhteiskunnassa HYVÄKSYTTÄISIIN erilaisuus sellaisena kuin se on, eikä pyrittäisi muuttamaan ihmisestä osaa mikä ei ole muutettavissa. Monet sateenkaarikansalaiset ovat saaneet niskaansa niin suurta arvostelua ja vihaa, että he ovat alkaneet uskoa sen, mitä ahdasmieliset ovat toistaneet – te ette ansaitse rakkautta. Tämän takia yhden yön jutut ovat yleistyneet.
  Tässä voimme tulla tulokseen, että ulkopuoliset, ahdasmieliset ihmiset aiheuttavat MYÖS seksuaalivähemmistöille heidän huonoja elämäntapoja.
  Ei silti pidä unohtaa, että tätä kaikkea esiintyy myös heteroseksuaaleilla, mutta ei niin suuresti KOSKA heitä ei vihata siksi, että he rakastavat toista henkilöä, joka tekee heidät onnellisiksi.
  Mitä tisseihin tulee, niitä on netti täynnä. Älkää pelätkö naisen kehoa.

  • Hyvin sanottu, ja perustelut hyvät, toivottavasti täällä saataisiin nyt järkevää keskustelua aikaan 🙂

  • Hyvä yleisö, tässä näemme malliesimerkin kulttuurimarxilaisesta asioiden perustelemisesta: kaikkien muiden paitsi ryhmän itsensä vika. Sama kaava toistuu aina, puhuttiin sitten tunkeutujista, homoista (yms pervoista), narkkareista jne. Aina muiden vika, yleensä valkoisen heteromiehen.

   • Aivan, tänäänkin oli hesarissa jonkun nistin selitys kuinka hän ei tunne yhtään nistiä, jonka oma vika nykyinen tilanne on.
    Kaikki on pakotettu narkkamaan ja rahoittamaan touhu rikollisuudella.
    Onhan ihmisellä ongelmia aina taustalla, jos alkaa huumeita käyttämään, mutta aina syyllinen löytyy peilistä.
    Kumma kun kaikkien ongelmat ovat aina vain yhteiskunnan. Homoseksuaali hyppii sängystä toiseen, käyttää huumeita, sairastuu HIV:iin ja lopulta päättä päivänse.
    Sekin kaikki työssä käyvän, kotimaataan rakastavan ja lihaa syövän hetero miehen vika.

  • Oletko sitä mieltä että lapsen vieminen pervojen keskelle ja äidin pyöriminen tissit paljaana lapsensa kanssa tällaisessa tapahtumassa on OK? Koska näissä kuvissa on nähtävissä tällainen täysin vastuuton tapaus.

   Kun nämä tähänkin marssiin osallistuneet stringi”miehet” ja muut friikit kerta haluaa että ympäröivä yhteiskunta hyväksyisi heidät sellaisena kun ovat, niin miksi heidän pitää pukea päälleen oksettavimmat vaatteet mitä kaapista löytyy? Vai pitäisikö meidän hyväksyä srtingit jalassa pyörivät pervot osaksi arkipäiväistä kanssakäymistä?

   Oletko ihan tosissasi sitä mieltä, että kaikki homojen ongelmat johtuu muista kuin homoista itsestään? Homoillahan pyyhkii nykyään paremmin kuin koskaan – yhteiskunta suorastaan palvoo heitä. Mikä näiden ongelma oikein on?

   • Pahoittelen ensimmäisessä kommentissani käyttäneeni yleistystä, jota te ihastuttavasti jatkatte koittaessanne todistaa vääryyttä varmasti teillekkin aika tuntemattomassa asiassa – valitettavasti pornoteollisuus on käyttänyt tätä hyväkseen ja antanut erittäin vääristyneen kuvan sateenkaarikansasta.
    Artikkelissa ja kommenteissa homoseksuaaleista puhutaan yleistäen koko kyseiseen nimikkeeseen kuuluvia henkilöitä, vaikka emme missään nimessä pysty todistamaan joka ikisen tällä maapallolla elävän ja eläneen sateenkaarikansalaisen ajattelevan ja toimivan samalla tavalla.
    Toki, sateenkaarikansassa on varmasti juuri edellämainittujen asioiden mukaan eläviä, mutta yksilönä meistä jokainen tekee päätöksen miten elää elämäänsä. Sinun seksuaalinen suuntautumisesi ei määritä sitä, että tuleeko susta alkoholisti, narkkari, seksiaddikti tai mitään muuta vastaavaa. Ne on stereotypioita joita on aina välillä vaikea erottaa totuudesta niin huonosti elävien sateenkaarikansalaisten, median sekä pornoteollisuuden takia.
    Tässä voimme siis tulla tulokseen, että jokainen yksilönä tekee päätöksensä – oli hän homoseksuaali tai heteroseksuaali. Jokaisen tämän maapallon asukkaan ongelmat johtuvat niin muista kuin itsestään eikä sitä pysty valitettavasti toisin todistamaan.

    • Onko joku väittänyt että jokainen homo/transu/muuten vaan seksuaalisesti sekaisin oleva olisi täysi pervo tai suorastaan seksuaalirikollinen? Tilastojen valossa se vaan on niissä piireissä paljon todennäköisempää. Haluaisitko oman lapsesi pyörivän porukassa jossa hivin tarttuminen on 200 kertaa todennäköisempää, huumeiden käyttö valtavirtaa ja “vakaat parisuhteet” lähinnä pettämistä ja lyhytkestoisia?

  • Kyllä, kuulostaa ihan samalta kuin mustien huonon koulumenestyksen, päihteiden käytön, työttömyyden, rikollisuuden ja elinaika ennusteen selittelyt.
   Vika on aina muissa, vaikka tiede on todennut mustien ÄO olevan alempi.
   Tämä piirre heijastaa kiistattomasti edellä mainittuihin asioihin ja sosiaalisille vaikutteille ei ole löytynyt pohjaa.
   Kuitenkin esim. Vietnamilaiset ja Japanilaiset pärjäävät paremmin Yhdysvalloissa kuin mustat, vaikka ovat yhtälailla vähemmistönä.

  • “Pelätä naisen kehoa” En halua, että alastomuus julkisilla paikoilla lisääntyy, kyse ei ole pelosta, vaan kulttuurinormeista ja estetiikasta.

   Miettikää kun fat acceptance-liike keksii ottaa agendalleen nudismin, siinä vaiheessa voi itse kutakin alkaa vituttamaan, että mitä tuli kannatettua ;).

  • Mitenpä tuo selitys osuu vaikkapa kristittyihin? Hehän taitavat olla vainotuin ryhmä maailmassa ja löydätkös mitään tutkimustietoa siitä miten kristityt/uskovaiset erottuvat tilastollisesti? Afrikassa elävät suorastaan pelossa ja sodan keskellä sekä Isis mestaa tyyliin jokaisen kristityn puhumattakaan muista ääri islamisteista. Lisäksi Suomessakin kokevat syrjintää yms. Varmasti kristityillä voi esiintyä esim mielenterveysongelmia mutta väitänpä ettei samanlaisia tilastollisesti merkittäviä eroja ei ole. Väitteesi on ihan tuulesta temmattuja ja väkisin koitettu etsiä syitä muualta. Pride marssin kuvistakin huomaa kuinka paljon psyykkisiä ongelmia lgbt ihmisillä on. Kamalaa katsottavaa. Virhe tehtiin kun homoseksuaalisuus poistettiin sairausluokituksesta koska nyt sairaita ei voida hoitaa vaan saavat mekastaa kaduilla puolialasti. Kuinka ironista on myös se että Raamatun mukaan kun Noan aikana vedenpaisumus tuhosi moraalittomat ihmiset niin pride ihmiset ottivat sateenkaaren omaksi symbolikseen vaikka se on merkki siitä ettei vastaavaa tuhoa enää tule. Vaan taitaapa tulla eikä sateenkaari moraalittomia silloin suojele.

  • Enpähän kyllä tiedä tuostakaan, että oltaisiin sen takia niin sekaisin kun koko maailma on niin vastaan. Opiskeluaikoina tunsin silloisen avopuolisoni homoystävän, joka ei ollut millään tavalla kaapissa, esim. hänen vanhempansa/muut sukulaiset ja _kaikki_ koulukaverit/ystävät tämän tiesivät. Silti kertoi joskus viiltelevänsä itseään ja “meinannut tappaa” itsensä monesti.

   Mitä tisseihin tulee, niin ainakin itseäni lapsena nolostutti nähdä sukulaisia alasti uimassa, saati että olisi pitänyt seurata heidän nakuiluaan kaupungilla.

   • Jos tuo kuvaan päätynyt rattaissa oleva lapsi näkee kuvan äidistään ja hänestä 15 vuoden päästä, häpeää hän varmaan silmät päästään. Saati sitten että ylä-asteen koulukaverit näkisi tuon kuvan. Lasten maailma osoittaa omaa julmuuttaan siinä vaiheessa ja se on tämän typerän, vastuuttoman äidin vika.

 18. Hyvä kirjoitus ja mielenkiintoista tilastoa. Ovat valitettavasti totta. Olen tuntenut paljon homoja ja he myöntävät itsekin, että homot ovat kuuluisia kukasta kukkaan lentäjiä. Kun kaikki ovat miehiä, niin sukupuolierot korostuvat. Eräs homokaveri kuvasi homobaarien iskemiskulttuuria seuraavasti: riittää, kun kävelet jonkun luo ja sanot “kivat kengät, nussitaanko?”
  Lesboilla taas vastaavasti korostuu naisten tyypillinen ihmissuhderyönä, kuten selkäänpuukotus, mökötys ja juoruilu. Lesbosuhteet ovat riitaisampia kuin heterosuhteet.

  Tosin kritisoisin transu-sanan käyttöä. Se on lempinimi ja slangisana, joka voi tarkoittaa joko transvestiittia tai transsukupuolista. Kun kirjoitat asia-artikkeleita, niin vältä tällaista puhekieltä ja käytä täsmällisiä termejä.

  • Hommanhan voi ajatella hyvinkin loogisesti: miehet omaavat heikommat moraaliarvot ja näkyvämmät himot suhteessa naisiin ainakin mitä tulee seksiin. Kun seksiä harrastava porukka koostuu pelkistä miehistä, on selvää että homma eskaloituu hyvinkin nopeasti.

   Heteromiesten himot lienee ihan samalla levelillä. Kyllähän keskivertomiehen voi naisen toimesta iskeä baarista sanomalla “kivat kengät, nussitaanko?”. Heteromiesten harmiksi ja yhteiskunnan onneksi harva nainen käyttäytyy noin. Naisten seksijutuissa kun puhuu yleensä tunteet sun muut, eikä naisten iskemisessä onnistuminen ole mitenkään itsestäänselvää kovinkaan monelle miehelle. Yhden yön suhdetta haluava nainen taas onnistuu tavoitteessaan jotakuinkin sadan prosentin varmuudella, ellei hän nyt ole jotenkin erityisen kuvottava tapaus.

   Kyllähän kaikki tietää, että naiset haluavat jutella koko yön, tehdä romanttisia juttuja, käydä leffoissa, halia, pusutella ja muuta vastaavaa. Mies tekee tämän kaiken saadakseen seksiä. Homoilla tätä “ongelmaa” ei ole.

   Artikkelissa käytiin läpi myös parisuhteessa elävien uskollisuutta seurustelukumppaneilleen. Homoilla ei ole vastuuta perheen kasassa pitämisestä, toisinkuin heteropareilla yleensä. Heteromiehen pettäessä vaimoaan ottaa hän riskin lasten menettämisestä ja sitä kautta näiden taloudellisen turvan ja miehen mallin lähtemisestä. Tai sitten vaihtoehtoisesti miehen malliksi tulee “uusi iskä”, isäpuoli, jotka harvemmin lienee kovinkaan suosittuja biologisten isien keskuudessa. Ajatus tästä saa miehen pitämään himonsa kurissa. Homon ei tarvitse miettiä mitään “elinikäistä vastuuta” tai muutakaan vastaavaa.

   Toki näiden syiden lisäksi homoilla on lähtökohtaisesti jotain vinksahtanut aivoissa (kuten tilastot kertoo), ja tämä taas aiheuttaa äkkiä sitä ettei heitä vaan kiinnosta sukupuolitaudit, niiden levittäminen eikä oikeastaan mikään muukaan yleisesti terveeksi luokiteltava asia.

 19. Saisiko kaikkien artikkelissa mainittujen tilastojen/tutkimusten linkit mahdollisesti näkyville? Kiinnostaisi tutkia.

  • Tarkennus: onko tekstin pohjana käytetty muita tutkimuksia kuin tuota yhtä? Ei kyllä tuo luotettavuutta tekstiin, jos on käytetty yhtä lähdettä vain. Eikä edes mitään virallista tiedelehteä.
   Mistähän nuo luvut on tuohonkin lähteeseen löydetty?

  • Tutkija ei taida olla kovinkaan pätevä tutkija, sillä tuohon tekstiin on upotettu vaikka kuinka paljon lähteitä.

 20. Saatanan kieroa ja sairasta koko touhu ja vastaväitteet ovat yhtä kieroja kun tää paskasakki!!! Ei kuulu terveen ja tasapainoisen ihmisen pääkoppaan tälläinen ajatusmaailma tai sen puolustelu! Miksi viedä viattomia pikkulapsia tommoseen sairaaseen ympäristöön?! Kertoo paljon äidin tai isän kyvyttömyydestä olla lapselleen tasapainoinen ja turvallinen vanhempi.

  • kerrotko sä puolestas nyt mikä muiden ihmisten homoudessa vaikuttaa sun päivittäiseen elämään noin radikaalisti? mikä siitä tekee sairasta? tää sun viestis kertoo enemmän sun omasta kyvyttömyydestäsi tasapainoisuuteen kuin kenenkään tuntemani homoseksuaalin.

   • Homokulttuuri vaikuttaa koko suomalaisen kulttuurin rappeutumiseen ja sitä kautta päivittäiseen elämään. Kaapissa olevat homot ei juurikaan rappeuta, mutta pervojen friikkisirkukset rappeuttaa ja lujaa.

 21. Artikkelin kirjoitusasu ja termistö ovet pielessä, ja ne korjaamalla saataisiin argumenttiin pride-tapahtumaa vastaan jo jotain kunnioitettavaakin. Kumminkin, esimerkiksi trans-ihmisten masennus ja itsemurha tilastot ovat korkeita, koska yhteiskunta syrjii heitä tehden elämästä vaikeaa. Onnellisuus tilastot nousevat ja masennus/itsemurha tilastot laskevat, sekä työkyky säilyy, kun henkilöä kunnioitetaan syrjimisen sijaan. Trans-sukupuolisuus itsessään ei ole tappava tai vaarallinen tila, vaan muut ihmiset tekevät arki elämän heille niin hankalaksi, että sitä seuraa hyvin mahdollisesti masennus. Myöskin, jos sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä ei syrjittäisi ei myöskään pridelle olisi tarvetta. Tapahtuman tarkoitus on myös tuoda esille että muunkin laisia ihmisiä on kuin vain cis-heterot, ja se on okei. Ja vielä lopuksi, kommentoikaa ihmeessä minulle vastaan, koska järkevää keskustelua on hyvä olla, mutta jätetäänhän se vittuilu pois, jooko? Kaikilla on oikeus mielipiteesee, myötä ja vasta.

  • Keskustelua tästä klassisesta “kaikkien muiden paitsi ryhmän itsensä vika”-argumentista käydään jo tuolla ylempänä. Aloitusviestin on kirjoittanut nimimerkki vittuuntunut, joka hänkin on sitä mieltä että homojen yms ongelmat on muiden vika.

  • Niin mikä varsinaisesti on väärin? Se, ettei käytetä (((oikeita termejä))) eli näitä trans/cis-kielirunkkaamista? Omakin kommenttisi vilisee kielioppivirheitä.

  • Tämä “jos ihmiset ei syrjisi” -argumentti on monessa suhteessa ongelmallinen. Kuten artikkelissa todettiin, homojen elämäntyyli on aika hurlumhei, eli se on tuollaista päämäärätöntä hedonismia, missä mikään ei ole pyhää. Ihminen tarvitsee elämäänsä pysyvyyttä ja jonkin syvemmän tarkoituksen voidakseen henkisesti hyvin. Tuollainen elämäntyyli on omiaan aiheuttamaan masennusta.

   Mitä tulee transihmisiin, niin heillä on asiat vielä huonommim, koska se, joka sukupuolenvaihdoshoitoihin ryhtyy, aloittaa kehonsa keinotekoisen muokkaamisen. Tämän jälkeen et enää koskaan ole normaali tai luonnollinen. On paljon transihmisiä, jotka eivät syystä tai kolmannesta ole käyneet kaikkia hoitoja, vaan meillä on esim. peniksellisiä naisia ja vaginallisia miehiä. Lisäksi hoidot tekevät ihmisen lisääntymiskyvyttömäksi ja henkilö ei voi tulla koskaan isäksi tai äidiksi. Tämmöinen oman kehon poikkeavuus ja vajaavaisuus on omiaan aiheuttamaan säröä henkilön mieleen, vaikka ympäristö kuinka hyväksyisi.

   • Sametti, oletko kenties ajatellut, että kaikki ihmiset eivät halua lisääntyä. Jos maailmasta löytyy näinkin paljon lyhytkatseisia ja ahdasmielisiä ihmisiä kuin tämän artikkelin kirjoittaja, niin en itsekkään haluaisi lastani tähän maailmaan.

    • Liberaali suvaitsevaisto sukupuuttoon :D. Vähän samaa menoa kuin jenkit jotka karkaa USA:sta jos Trump voittaa, mutta vielä valkoisempaan maahan.

    • Tässä on kyllä hämmentävän paljon ristiriitaa saatu yhteen viestiin. Morkkaa muita lyhytkatseisiksi samalla kun sössöttää ettei halua lapsiaan tähän maailmaan ja puolustelee niitä, jotka eivät halua lisääntyä.

 22. Onpahan ympäripyöreää päättelyä taas. Eiköhän nimenomaan ympäristön tuomitseva asenne ole syynä tähän “haitalliseen elämäntapaan” – eikö vihamielinen asenne henkilön identiteettiä kohtaan tekisi hänestä todennäköisemmin itsetuhoisen kuin se, että sattuu olemaan mieltynyt omaan sukupuoleensa? Priden tarkotuksena on nimenomaan tuoda esille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ongelmia ja osoittaa heitä tuomitseville ennakkoluuloisille, että hekin ovat ihan tavallisia ihmisiä. Se ei suinkaan ole “sadomasokistinen katutapahtuma”, vaikka heitäkin toki joukossa on – on vain nyt kirjoittajan omaa kuvitelmaa, että Pride olisi pelkkää seksipainotteista kinkytuputusta, eikä sopisi lasten silmille. Ohjelmistoonhan kuuluvat paitsi seksualivalistus juuri seksitautien kitkemiseksi, myös erilaiset nuorille suunnatut ohjelmat ja pajat jotka keskittyvät oman identiteetin hyväksymiseen, toisten ymmärtämiseen ja siihen, että rakkaus todellakin kuuluu kaikille. Uskoisin, että jokainen pikkulapsi on joskus nähnyt naisen paidatta – jos ei muuta, niin oman äitinsä. Sellainen näky ei hätkäytä ainuttakaan lasta, ainoastaan aikuisilla voi olla niin seksualisoitunut ajattelu että voi kuvitella jotakin likaista noinkin tavallisesta aiheesta. Voitaisiinko muistaa, ettei alastomuus ole automaattisesti seksuaalista? Minä ainakin kulkisin mielelläni paidatta, ellei se häiritsisi seksualisoivia aikuisia niin paljon että kävisivät luultavasti luvatta kiinni tai – mikä pahempaa – pilaisi heidän päivänsä!

  • Kuvista voit katsella kuinka epäonnistuvat yrittäessään tuoda “normaaliuttaan” esille.
   Kinkytuputukselta tuo näyttää.

   Jos menisin tuonne “hetero – ja ylpeä siitä”, ei menisi varttiakaan kun joku ymmärtäväinen olisi kitisemässä ahdasmielisyyttäni.

  • Puhut ympäripyöreästä päättelystä, vaikka teksti perustuu useisiin eri lähteisiin ja tilastoihin? Ja heti perään kerrot täällä jo useaan otteeseen toistetun kaikkien aikojen ympäripyöreimmän “muiden vika” -argumentin. Ympäristökö se saa homot panemaan kaikkia vastaantulevia homoja ja levittämään parantumattomia tauteja, kuten HIV:tä?

   Kirjoittaja on muuten ottanut valokuvia Pridestä, jotka kyllä kuvaavat hyvin minkälaista väkeä tuolla käy ja ettei se ole lasten paikka ollenkaan. Kukaan tervejärkinen ei veisi lastaan möykkäävien fetissifriikkien keskelle.

   Meinaatko, että oman äidin näkeminen alasti esimerkiksi saunassa on sama asia kuin oman äidin näyttämä esimerkki julkisella paikalla yläosattomissa pyörimisestä muiden pervojen kanssa?

  • Ei taida olla kirjoittajan omaa kuvitelmaa että Pride olisi jokin kinkytuputtamista. Katso kuvat. Minä en haluais että lapseni näkisi tuollaista.

  • Eli marssin tarkoitus oli tuoda esille homojen ongelmat. No joo, siinä kyllä onnistuttiin.

 23. Toisaalta jotenkin huvittavaa seurata sivusta, kun muutama vuosi sitten monet alkoivat hirveän äänekkäästi ottaa kantaa “homojen oikeuksien” puolesta. Ilmiö lisääntyi sitä mukaa, mitä enemmän media markkinoi asiaa ja sitten mukaan tulivat sodomiittien Tahdon-kampanjat jne. Moni näistä heteroista, jotka tukevat tätä poliittista homoilua ovat olevinaan jotain tiedostavia ja itsenäisiä ajattelijoita vaikka todellisuudessa ovat laumasieluisia trendin perässä juoksijoita.

  Toisaalta vastenmielistä, että yhteiskunta ja erityisesti media tukee tätä toimintaa. Erityisen harmillisia ovat ne mielenterveysongelmaiset, jotka luulevat olevansa eri sukupuolta kuin mitä todellisuudessa ovat. Näitä sitten kannustetaan “korjaamaan väärä sukupuoli oikeaksi”, mikä on jo todella kieroutunutta.

  • Sukupuolenkorjauksia tehdään niinkin vapaamielisissä maissa kuin Venäjä ja Iran. Hyvin on suomalainen media maailmaa msnipuloinut! Jos sinulla on tiedossa jokin psykiatrinen metodi, jolla sukupuoliristiriita saadaan paranemaan, niin teepä palvelus ja esittele se maailmalle. Tai sitten vaihtoehtoisesti älä meuhkaa asioista, jotka a.)eivät koske sinua ja siten eivät sinulle kuulu, ja b.)joista et ymmärrä yhtään mitään.

   • En ole miettinyt ratkaisua kyseiseen mielenterveydelliseen ongelmaan, mutta pidän huolestuttavana sitä, että yhteiskunta rohkaisee näiden ihmisten harhoja. Jos henkilö on biologisesti mies, mutta on vakuuttunut omasta naiseudestaan on kyseessä päänsisäinen ongelma. En pidä järkevänä, että päänsisäistä ongelmaa kannustetaan ratkaisemaan tälläisillä “korjausleikkauksilla”. Oikeastaan tavallaan aika surkuhupaisaa, miten pitkälle orwellilainen poliittinen korrektius on tässäkin asiassa edennyt.

   • Venäjällä kuvataan myös lapsipornoa joten ei liene mikään yllätys että siellä voi myös muutkin perverssit mutiloida itseään kunhan vain rahaa löytyy.

    Mainitsit olevasi transnainen joka on vieläpä lesbo etkä mielestäsi erotu muista terveistä naisista mitenkään. Minun mielestäni sinä olet vain heteromies jota kiihottaa naistenvaatteet vähän liikaa.

 24. Luonto ei ole väärässä. On olemassa vain yksi seksuaalinen suuntautuminen, kaikki muu ovat luonnotonta. Siksi esim. homoseksuaalit eivät voi lisääntyä luonnollisesti.
  Aina löytyy sairaita yksilöitä, sille ei edes luonto voi mitään.

  • Kuitenkin homoseksuaalisuus on luonnostaan luonnossa esiintyvä ilmiö, joten se itsessään ei myöskään ole väärin. Homouden aseman tulkinta on se missä (((eräät))) ovat väärässä ja yrittävät johtaa muita harhaa. Biologian näkökulmasta homoja on ns. Hinttarisetä-hypoteesin takia, eli jos on suuri perheyksikkö, oli sitten ihmisiä tai eläimiä, niin kaikkien selviytymisen todennäköisyyttä parantaa se että joukossa on satunnainen homo joka ei lisää resurssien kulutusta lisääntymällä, vaan voi keskittyä resurssien hankkimiseen ja esimerkiksi suojan hankintaan ja jälkeläisten valvonnan avustamisella taata lisääntyville suvun jäsenille hetken lepotaukoja.

   Ongelmahan syntyykin sitten kulttuurimarxistit ja heidän (((taustavoimansa))) yrittävät nostaa nämä “hinttarisedät” korkeampaan asemaan kuin kuuluvatkaan. Heidän olemassaolonsa ei ole pahasta ja on vain jäänne niiltä ajoilta kun ihmiset joutuivat oikeasti näkemään vaivaa selviytymisensä takia, ja jolloin suku ja klaani oli yksilöä tärkeämpi. Kapitalistien ja kulttuurimarxistien yhteistyöllä onkin sitten alettu korostamaan individualismia liikaa, jolloin homojen alkuperäinen, biologinen funktio on unohtunut, ja heihin huomion kiinnittämällä saadaan hajoitettua ihmisille lajiomaiset sosiaalirakenteet epäpuran luomisen kautta, sillä yksilöitä on helpompi riistää ja johtaa harhaan.

   Valitettavasti sitten tämmöinen homouden ylistys kuten Pride on hyvin ovela veto (((heiltä))), sillä se luo juuri sitä eripuraa: traditionalistit alkavat vihaamaan homoja, ja homot heitä, kaikki muut molempia, lisäten heimojen ja sukujen sisäistä hajaannusta. Yhteiskunnan homopolitiikan kannattaisikin olla neutraali, kyseessä on geneettinen ja luonnossa satunnaisesti esiintyvä piirre, josta ollut joskus hyötyäkin, joten kunnes pystymme sikiöiden perimää hallitsemaan luotettavasti, on parempi vaan sietää homojen olemassaoloa ja yrittää olla provosoitumasta vasemmison riidanlietsonnasta ja hajaannuksen lietsonnasta.

   • Homot eivät kykyne tekemään aidosti mitään hyvää, eikä heistä ole mitään hyötyä millään mittarilla. Heidän käytöksensä ei ole luonnollista vaan muilta opittua. Ei niiden kanssa pidä (varsinkaan kansallismielisten) olla missään tekemisissä. Yhteiskunnan ja Kansallismielisten liikkeiden tulisi olla avoimesti homoVihamielisiä, ei Foobisia kuten persut.

 25. Artikkelin viimeinen lause on kyllä totta(niin kuin koko artikkelikin). Itä-euroopan maissa homous on heikkouden merkki, ei kukaan mies halua olla tai edes olla tekemisissä hinttareiden kanssa. Länsi-euroopassa levitellään sateenkaarilippuja ja friikit marssivat kaduilla-> puolassa poltetaan homoille tehty merkki, venäjällä tavalliset kansalaiset ajavat laittoman homoparaatin pois, sloveniassa äänestetään homoja vastaan jne. Mallia itä-euroopasta.

  Itä-eurooppaa sanotaan monesti että se on se “huonompi eurooppa” mutta minun mielestä MONI asia on paremmin siellä entä lännessä.

  • Itä-Euroopassa:
   -Kansallismielisyys elää ja voi hyvin
   -Homot eivät juurikaan järjestele pervoparaatejaan ainakaan ilman ongelmia tai massiivista poliisioperaatiota
   -Ei-valkoisia näissä maissa ei juuri näy
   -Puolassakin asetettiin uusi laki kulttuurimarxilaisten toimittajien pihalle potkimisesta

   Siinä muutamia asioita jotka idässä on paremmin. Ja ihmiset väittää näiden maiden olevan jotain ghettoja, vaikka se on “edistyksellinen” Länsi-Eurooppa joka on liekeissä. Jos joskus muutan pois Suomesta, niin vaihtoehtona ei ole Ruotsi, Ranska tai Saksa, vaan suunta vie itään.

 26. One disturbing freakshow!
  Nudity, perversion and lunatics, …all in front of children…

  Only common sense to fight against this pollution!

 27. Kansalaisuus vaan pois homoilta ja karkotus Afrikkaan. Sillä niistä päästään.

 28. Saksalaista tervettä huumoria näistä tärähtäneistön edustajista:

  60 different Genders – Leftist LGBTTQQ-Proposal ridiculed by AfD Politician in German Parliament
  https://youtu.be/SAHvLAJ-5aQ

 29. Tänään Iltapaskassa: Jari Sillanpää kertoo kuinka hanuri oli kipeänä ensimmäisen sodomiittikokemuksensa jälkeen.

  Tällaista roskaa ihmisille tarjotaan median toimesta.

 30. Tuollainen julki-irstailu ei lisää suvaitsevaisuutta – päinvastoin.

  Se lienee tarkoituskin.

  Hajoita ja hallitse.

 31. Täällähän keskustellaan näistä masennuksesta sun muusta, joita vähemmistöillä saattaa ilmetä.

  Saattais jopa johtua teistä, jotka väittävät vähemmistöjen olevan sairaita. Ei nimittäin taida tukee ihmisen itsetuntoa kauheasti, kun tollasia puhutaan, eikä vaan voida pitää näitä hemmetin loukkaavia mielipiteitä itsellään, kun ei yleensäkään mennä henkilön naamalle ilmoittamaan, jos joku ominaisuus hänessä häiritsee.
  Ette tekään varmaan menisi sille napurin miehelle kertomaan, että “Onpas nenäsi aivan saatanan ruma” yms. vaan pidätte sen omana tietonanne, kuten tämänkin mielipiteen voisitte pitää.

  Sitä paitsi, jos hyväksymättömät ihmisryhmät eivät pyrkisi vaikeuttamaan vähemmistöjen elämää kieltämällä avioliittoja, tunkemalla Jeesuksen sanaa näiden kasvoille, tai itse seksuaalisesti ahdistelisi (sillä kuka muukaan lesboja, niitä 50 prosenttia ahdistelisi, kuin yllämainitut heteromiehet?), ei tätä kyseistä, homofoobikkoja niin häiritsevää, pride-tapahtumaa tarvittaisi yhtikäs mihinkään.

  Erilaisia seksuaalisia suuntauksia esiintyy tosin myös muiden lajien keskuudessa. Ei siis pelkästään ihmisten. Kyseiset eläimet, joiden kumppani sattuu olemaan samaa sukupuolta, ovat täysin normaaleja, hyväkuntoisia, ja jopa hyvin tarpeellisia kyseisille eläinyhteisöille. Ne nimittäin pitävät huolen orvoksi jääneistä poikasista, joita eivät itse kykene saamaan.
  Ihminen on ainoa laji, joka vihaa muita kaltaisiaan heidän suuntauksiensa perusteella.

 32. Ihminen ei ole eläin, vaikka siihen suuntaan olemme taantumassa.

 33. Homoutta jossain määrin esiintyy eläinkunnassakin. Mutta ne eivät lisäänny tai tuota perillisiä keskenään. Näin ollen kysymyksessä on luonnonvastainen poikkeus, joka elää vain oman ikänsä ja poistuu aikanaan kiertokulusta. Homot ovat vähemmistö ja sellaiseksi jää. Ei se mitään luonnollista tai normaalia ole. Ihmisinä on pidettävä heitä samanarvoisina mutta eivät he valtavaa enemmistöä voi hallita. Heidän tulee jäädä ilman perillisiä, luonnollisesti.

  • “Ihmisinä on pidettävä heitä samanarvoisina”

   Ei NIITÄ tule pitää samanarvoisina kuin normaaleja ihmisiä.

Comments are closed.