Koti Uutisia Kotimaa Muut eivät vieläkään halua entistä maltillisempia perussuomalaisia hallitusyhteistyöhön – Kuru näpäyttää

Muut eivät vieläkään halua entistä maltillisempia perussuomalaisia hallitusyhteistyöhön – Kuru näpäyttää

9

Jussi Halla-ahon luotsaamat perussuomalaiset ovat ajautuneet pienimuotoiseen kohuun ottaessaan askeleen kohti entistäkin maltillisempaa linjaa. Jussi Halla-ahon sekä PS-Nuorten sionistisen puheenjohtajan Samuli Voutilan toiminta ei jätä puolueen uutta suuntaa epäselväksi. (1, 2, 3, 4)

SDP:n Antti Rinne ja kokoomuksen Petteri Orpo ovat vahvimmat ehdokkaat tuleviksi pääministereiksi. Perussuomalaisten uusista linjauksista huolimatta molemmat kommentoivat mahdollista hallitusyhteistyötä perussuomalaisten kanssa mahdottomuudeksi. Perussuomalaisista muiden nationalistien kanssa potkittu Tuukka Kuru näpäyttääkin nerokkaasti perussuomalaisia Twitterissä.

Lähteet: Uusi Suomi, Twitter

9 KOMMENTIT

    • On mitä on mutta hän on oikeassa tässä asiassa. Ja niin kauan kun PerusS ei sitä ymmärrä että hän voi vain hävitä myönnyttelyllä niin koko PerusS politiikka on vähemmän suomalaista kuin sen opposition.

      Jos saan valita minulle avoimen vihamielisen ja peitellysti vihamielisen toimijan väliltä niin valitsen avoimen vihamielisen.

      • Kuru on kristillinen sionisti. Muistatteko sen Monokulttuurin lähetyksen jossa Marco de Wit oli vieraana ja Kuru ja kumppanit alkoivat grillata jostain juutalaisjutuista ja Marco tykitti kuinka mm. Israel sanelee koko USAn ulkopolitiikan niin Kurulla meni naama punaseksi ja hävisi muistaakseni loppulähetyksen ajaksi tyystin 😀

        • Kurun näkökulmat juutalaisasioihin ovat hänen kirjoitusten ja puheiden perusteella kehittyneet/parantuneet huomattavasti viimeisen vuoden aikana.

          En ymmärrä porukkaa, jotka tahtovat lynkata muita kansallismielisiä siksi, että nämä ovat nuorempana puhuneet hölmöjä.

          Meidän tulee olla iloisia siitä, että osa ihmisistä on valmiita kasvamaan henkisesti.

      • Pelle mikä pelle. Jos joku mainitsee “judeo-kristillisyyden” tai “kristillisen sionismin”, niin pitää hälykellojen soida ja vähän perkeleen kovaa! Juutalaisuus on aidon kristillisyyden [=usko Jeesukseen] ikiaikainen vihollinen ja sen totaalinen antiteesi.

        Tuosta Kurusta voi jo pelkän naaman nähtyään sanoa mikä hän on miehiään: joku vitun ruskeanreiän pakanaritari. Tuollaisia ei kaivata täällä. Se on kansallissosialismi, joka puhuu! Ja tuollaiset fiksua leikkivät reppanat eivät koskaan meihin liity. Liittykööt tynkkysten, aaltojen ja muiden SeTa-sankareiden kanssa ihan vain toisiinsa jatkossakin.

  1. Samuli Voutila on rottien rotta -vai pitäisikö sanoa myyrien myyrä.

  2. Herranjestas, kuka nyt vieläkin äänestää? Vielä perusjuntteja? Nämä on niin nähty. Alkaa puhaltaa uudet tuulet, radikaali kansallismielisyys nousee.

    • Siell’on vaan meille soveltuvia âänestysvaihtoehtoja aika vähän. Aku Ankkaa ja Adolf Hitelriä olen itse äänestellyt, mutta ei ole näkynyt kumpaakaan ministerinpallilla.

Comments are closed.