Koti Uutisia Mustan ampujan uhri oli antifasisti

Mustan ampujan uhri oli antifasisti

3

Tiistaina Yhdysvaltain Fresnossa tapahtui ammuskelu, jossa Kori Ali Muhammad ampui kolme valkoista. Muhammad oli jakanut Facebookissa paljon sisältöä, jossa hän oli ylistänyt valkoisten tappamista ja Dallasin ampujaa Micah Xavier Johnsonia, joka murhasi valkoisia poliiseja rynnäkkökiväärillä vuonna 2016.

Yksi uhreista on 34-vuotias Zackary Randalls, joka haavoittui kuolettavasti, kun Muhammad ampui hänen autoonsa sisälle matkustajan puolen ikkunasta. Randalls kuoli myöhemmin sairaalassa.

“Kuulin, että tämä oli rodullisesti motivoitu isku”, sanoi Randallsin haastateltu ystävä Joey Contente. “Se tekee tästä surullisempaa, koska Zack ei nähnyt ihmisten ihonväriä.”

Randallsin Facebook-sivu myös paljastaa hänet antifasistiksi. Tälläkään kertaa uhrin “rasismin ja fasismin vastainen taistelu” ei riittänyt pelastamaan tätä ei-valkoiselta murhaajalta.

Lähde: Fresno Bee

Lue myös:

Rasisminvastainen aktivisti tuli mustan murhaamaksi
Tukholman hyökkäyksen uhri auttoi karkotettavia pakolaisia

3 KOMMENTIT

  1. Mustia ei paljoa kiinnosta onko rodullisesti motivoidun simpahduksen uhri “rasisminvastustaja” vai ei. Jotenkin alkaa tuntumaan, että jokaisessa tällaisessa tapauksessa uhriksi päätyy aina jonkinlainen valkoisten kansanmurhan kannattaja.

    Onkohan Randalls ajatellut sairaalassa ennen kuolemistaan, että ainakaan kukaan ei kutsunut minua rasistiksi?

  2. Näitä “tilastotappioita” on pakko tapahtua kun otanta kasvaa. “Oma koira puri.” Ei siinä paljoa anarkismi tätäkään “runopoikaa” varjellut.
    Miksi peittelisin avointa vahingoniloani. Tuokin vasemmisto-anarkisti on varmasti ehtinyt jo “vaiherikkaan” elämänsä aikana särkemään ikkunoita ja muuta valtion omaisuutta satojentuhansien arvosta ja hakkaamaan kaikkea mikä liikkuu, joka vähänkin haiskahtaa Trumhilta.
    Oletan, että lopullinenkaan “paikka” ei ole turhan “lässy”.

  3. Tässä kuussa ei-valkoinen teilannut joka viikko jonkun rasisminvastustajan. Nyt ei mene antifanteilla putkeen.

Comments are closed.