Koti Uutisia Tukholman hyökkäyksen uhri auttoi karkotettavia pakolaisia

Tukholman hyökkäyksen uhri auttoi karkotettavia pakolaisia

7

Englantilainen Daily Mail -lehti nimesi Tukholman hyökkäyksen neljänneksi uhriksi belgialaisen psykologin ja yhden lapsen äidin, joka auttoi karkotusuhan alla olevia pakolaisia.

31-vuotias Maïlys Dereymaeker oli odottamassa ystäviään Drottninggatanin ja Olof Palmes gatanin kulmassa, kun terroristi ajoi hänen ylitsensä. Dereymaeker oli ensimmäinen iskun uhreista ja kuoli välittömästi.

Rikosteknisillä ammattilaisilla kesti kaksi päivää tunnistaa naisen runneltu ruumiis DNA-näytteistä. Ironisesti myös Dereymaekerin tappaja Rakhmat Akilov oli laittomasti maassa ja määrätty karkotettavaksi, aivan kuten maahantulijat, joiden hyväksi Dereymaeker työskenteli.

 

Lähde: Daily Stormer

Lue myös: Rasisminvastainen aktivisti tuli mustan murhaamaksi

7 KOMMENTIT

  1. Siinä sen huomaa rikolliset eivät edes kiitä. “Kirjeet” alkavat kuin alkavatkin menemään perille. Pakkohan se on jo tuolla “otannalla”.

  2. Varmasti valtaosa matujen uhreista puskahyökkäyksiä lukuunottamatta ovat suvaitsevaisia. Itävallan kuuluisassa keississähän nainen oli itse jostain mielenhäiriöstä päästäneet värilliset sisälle, ikävän arvattavin seurauksin. Jos omaa yhtään tervettä itsesuojeluvaistoa niin läimäisee tunkeutujille oven päin naamaa.

    • Suomessakin joskus kerjäläismannet raiskasi Kalasatamassa sijainneessa anarkistien yms roskaväen ylläpitämässä vallatussa talossa yhden talon porukkaan kuuluvista naisista kiitoksena majoittamisesta. Raiskaajat lähti Ruotsiin karkuun, punikit pyrki hyssyttelemään tapausta ja jatkoivat mannejen majoittamista aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

      “Rasisminvastainen” logiikka on aivan helvetin tyhmää.

  3. En voi sanoa vuodattavani kyyneleitä tämän kansanmurhaajan kohtalon vuoksi.

Comments are closed.