Koti Uutisia Valkoisia vihannut mies murhasi kolme ohikulkijaa USA:ssa

Valkoisia vihannut mies murhasi kolme ohikulkijaa USA:ssa

2

Tiistaina Yhdysvaltain Fresnossa tapahtui ammuskelu, jossa kuoli kolme ohikulkijaa. Ampujaksi epäilty 39-vuotias Kori Ali Muhammad otettiin kiinni tapahtumapaikalta.

Fresnon poliisipäällikkö Jerry Dyer kertoi tiedotustilaisuudessa, että ampuja ampui minuutin sisällä 16 laukausta. Ampumiset tapahtuivat yhden korttelin sisällä ja kaikki uhrit olivat valkoisia ohikulkijoita.

Poliisipäällikön mukaan ampuja oli ylistänyt Allahia ennen kiinniottoa, mutta poliisin mukaan ei ole varmuutta, oliko kyse terrorismista. Sen sijaan poliisi epäilee kyseessä olevan viharikos, sillä Muhammad oli julkaissut Facebook-sivullaan useita valkoisia ihmisiä vastaan hyökkääviä päivityksiä.

 

Lähteet: Iltalehti, LA Times

2 KOMMENTIT

  1. Minkähän takia ei ole tullut vastaan yhdenkään vasemmistolaisen kirjoittamaa itkua rasistisista murhista? Ainiin, se parempi rasismi.

  2. Miten se nyt näin meni? “Muhammad oli julkaissut Facebook-sivullaan useita valkoisia ihmisiä vastaan hyökkääviä päivityksiä.”

    Ei ollut sitten jutku Zuckerbergi “bannannut”. Ei edes koneellisesti. Ilmeisesti tietokoneidenkin algorimit ovat juutalaisia haitakkeita. Tekipä hyvää sanoa tuokin.

Comments are closed.