Koti Uutisia Kansanedustaja kyllästyi kirkon nykymenoon ja erosi

Kansanedustaja kyllästyi kirkon nykymenoon ja erosi

4
Kuvakaappaus Mika Raatikaisen julkisesta Facebook-päivityksestä.

Kirkko on viime aikoina saanut taas uusia eroilmoituksia, kun kansalaiset ovat kyllästyneet pappien toimintaan. Joidenkin pappien toiminta ja lausunnot homoliitoista sekä laittomista maahanmuuttajista ovat saaneet monet suomalaiset tekemään eropäätöksen.

Nyt myös perussuomalaisten kansanedustaja Mika Raatikainen on julkisesti kertonut eronneensa kirkosta. Kirkosta voi erota vaivattomasti osoitteessa EroaKirkosta.fi.

 

Lähde: MV-lehti

4 KOMMENTIT

  1. Kirkosta olisi suotavaa erota vaikka olisi uskovainen, sillä Kirkko on kulttuurimarxistinen yritys, jolla ei enää ole kuin korkeintaan nimellinen yhteys kristinuskoon.

  2. Tämäkin on jo tehty. Jos joku ei ole vielä eronnut, niin nyt viimeistään olis aika!

  3. Olen eronnut kirkosta. Enkä ole päivääkään katunut, vaikka se oli suuri päätös pienellä paikkakunnalla. Mutta Arkkipiispa Kari Mäkinen ja Helsingin Piispa Irja Askolan “ulos tulot” “voitelivat” rattaat niin hyvin, ettei se ollut “teknisesti” ylivoimasita.
    Haluan vielä toistaa itseäni: En ole päivääkään katunut.

  4. Kirkko joka kuuluu Pyhään kolminaisuuteen Koti, Uskonto, Isänmaa tekee ja kannattaa tälläistä vastenmielistä toimintaa, sille täytyy laittaa loppu, vaikka kirkosta eroamisella täytyy kannattaa. (Erosin itse jo vuonna 2001).

Comments are closed.