Koti Uutisia Suomalaisilla asunnottomilla porttikielto Diakonissalaitoksen yömajaan

Suomalaisilla asunnottomilla porttikielto Diakonissalaitoksen yömajaan

5

Suomi Ensin! -aktiivit kävivät tiistaina tekemässä tutkivaa journalismia Helsingin Hermannin diakoniatalolla. Kävi ilmi, että huhut pitivät paikkansa eikä suomalaisilla asunnottomilla ole enää asiaa kyseiseen yömajaan, sillä jatkossa tilat on varattu laittomasti maassa oleville.

“Suomalaisia ei oteta sisään”, kertoo eräs Hermannin diakoniatalon yömajaan yrittänyt henkilö. Alla on esillä video, jossa haastatellaan yömajaan yrittäneitä suomalaisia sekä paikan johtohenkilöihin kuuluvaa naista.

 

Lähde: MV-lehti

5 KOMMENTIT

 1. Rehellinen kannanotto diakonnissalaitokselta. Ei jää mitään epäselvyyksiä heidän kannastaan.

 2. Vain Marco de Witin kaltaiset rohkeat Suomalaiset voivat tmän Isänmaamme pelastaa. “Se on 100-0.

 3. Arvostan de Witin työtä, vaikkei kansallissosialismin kannattaja olekaan.
  Tällaista tutkivaa journalismia yhteiskunnan mätäpaiseiden esille tuomiseksi tarvitaan..löytyisipä kansallissosialisteiltakin oma Hannu Karpo.

 4. Täytyyhän se jokin nokkimisjärjestys olla. Vieraat ensin.
  Ei tarvise olla kansallisosialisti huomatakseen sen järjettömyyden ja halpamaisen “vatsallaan käymisen”, joka on Suomen yhteiskuntaelämän valloittanut. Kaikki on kiinni vain rahasta ja sen ansainnasta. Jopa Suomen puna-mädättynyt kirkko on “seteli selkärankainen” maailman kunnian tavoittelija, jonka veronmaksajana ei pidä olla enää päivääkään. Tämä on törkeämpää kuin Routavuodet v.1899 jolloin maahan saapui uusi käskyhaltija ja venäläistäjä Bobrikov, jonka sortotoimia vastaan nousi koko Suomen kansa. Toki on selvää, ettei tuo olisi ollut mahdollista ilman silloisen Venäjän Tsaarin hyväksyntää. Bobrikov kuitenkin muodostui koko kyseisen ajan symboliksi ja vihatuimmaksi mieheksi ylimielisen ja itsevaltaisen käytöksensä vuoksi.
  Kodittomat suomalaiset miehet ajetaan taivasalle vailla suojaa ja turvaa edes yön ajaksi, jolloin uni on tärkeä oli ihmisen elämä millaista hyvänsä. Tämä päivä on kansallinen häpeän päivä. Tuosta vastuulliset on tuomittava jyrkästi ja selvästi kun sen aika koittaa. Vääryys tulee aina saamaan palkkansa, kyse on vain siitä ajasta milloin se toteutuu.

 5. Täytyy saada vaan lisää isänmaallisia/ kansallismielisiä mukaan rintamaan. Suomi Ensin ja Marco de Wit ovat tehneet hyvää työtä etenkin laittomien leirejä vastaan Suomessa. Kuitenkaan globalismin ja siitä seuraavan väestönvaihdon pysäyttäminen ei onnistu enää poliittisin keinoin. Poliittinen toiminta + laaja katu-uskottavuus = muutos.

Comments are closed.