Koti Uutisia Rasisminvastainen aktivisti tuli mustan murhaamaksi

Rasisminvastainen aktivisti tuli mustan murhaamaksi

3

Aikaisemmin maaliskuussa rasisminvastainen aktivisti Corrina Mehiel tuli Yhdysvaltain pääkaupungin George Washington Universityyn tekemään taideprojektia “valkoisesta etuoikeudesta”. Joitain päiviä myöhemmin Mehielin ystävät löysivät hänen sidotun, puukotetun ja kidutetun ruumiinsa.

Poliisi pidätti murhasta El Hadji Alpha Madiou Touren, joka nähtiin ajamassa kuolleen naisen autoa ja käyttämässä hänen pankkikorttiaan. Mies kiisti murhan.

Mehielin poliittiset toverit ylistivät hänen rasisminvastaista työtään ja sivuuttivat murhan mahtavan ironian. “Kauheaa”, sanoi Rafer Hoxworth. “Olisiko epäilty säästänyt hänen henkensä, jos hän olisi tiennyt, kuinka kovasti hän oli taistellut oikeuden puolesta eläessään?”

Mehiel on kuitenkin vain yksi lukemattomista “mustien väkivaltaisesta sorrosta” paasaavista valkoisista kulttuurimarxisteista, jotka ovat joutuneet niiden värillisten murhaamiksi, joita he ovat sairaalloisessa hyväuskoisuudessaan koettaneet auttaa.

Toinen esimerkki Amerikasta on Oaklandin David Ruenzel, joka kirjoitti rasisminvastaiselle Southern Poverty Law Centerille Teaching Tolerance -ilmaislehteen. Ruenzel oli yksi ensimmäisistä, joka käytti termiä “valkoinen etuoikeus”. Hän tuli myös mustien ampumaksi ja ryöstämäksi puistossa lenkkeillessä ollessaan.

Viime vuonna uutisointiin runsaasti myös Euroopassa siitä, kuinka maahantulijoita auttaneet ja asuttaneet naiset joutuivat näiden uhreiksi, kuten gambialaisen raiskaama ja murhaama Lauren Mann Itävallassa ja afgaanin raiskaama ja murhaama Maria Ladenburger Saksassa.


Lähde: American Thinker

3 KOMMENTIT

  1. Tällä naisella oli etuoikeus olla osa sitä ytheiskuntaa josta hän haaveili. Ja haave toteutui.

  2. Kommentiksi riittää vainajan oma yllä oleva aivopieru. Burn in Hell!

Comments are closed.