Koti Uutisia Video: 11 poliisia pelkää yhtä afrikkalaista

Video: 11 poliisia pelkää yhtä afrikkalaista

4

YouTubessa on äskettäin julkaistu video, jolla näkyy, kuinka brittiläinen poliisi ei enää pärjää maahanmuuttajille.

Videolla jopa 11 poliisia juoksee pakoon yhtä afrikkalaista, jolla on kädessään jokin lyömäase.

Aiheeseen liittyen:

Video: maahanmuuttaja komentaa poliisia
Poliisi ei aio purkaa laittomien leiriä

4 KOMMENTIT

 1. Kuten olen sanonut ennenkin ilman ilkeyden häivää. Euroopasta ovat loppuneet miehet isolla M:llä. Feministiliike ja ym. naiset ovat estrogeenillään saastuttaneet länsimaisen miehen yhteiskunnassa täysin tarpeettomaksi pehmoksi, ja ylipäätänsäkin miehenä olo on suorastaan kriminalisoitu patriarkaalisena syrjintää aiheuttavana valkoisen miehen “ylivaltana”, jota naisjärjestöt ja muut homppelit ovat kitkeneet vuosikymmeniä pois.
  Parhaimpana esimerkkinä estrogeenivaltiosta käy Ruotsi, jossa tutkittujen tulosten mukaan on miesten mieshormonitaso laskenut kuin lehmän häntä. Kaikkihan jo stereotypisesti tietävät millaisia “neitejä” ruotsalaiset miehet ovat. Pois joukosta on laskettava luonnollisesti tämän sivuston maailmankatsomuksen omaavat ruotsalaiset miehet ja ne taistelukykyiset naiset, jotka hekin kiertävät kahdeksikkoa Stefan Löfvenin ympäri kuin tyhjää.

  Sama haitallinen kehitys on havaittavissa Suomessa, vaikka kansaluonteen erilaisuus vaikuttaakin asiaan. Etenkin vasemmiston, SDP:n ja vihreiden “miehet” eli ns. “äijä-feministit” ovat surkeaa katseltavaa kaulapannassaan ja “juoksulangassaan”, jonka pituuden määrittelevät yksioikoisen diktatoorisesti “kirveeseen kaatuneet” lahtivalaat ja muut itsensä “runnelleet” rengasnenät sekä karamellivärihiuksiset olennot, joiden näkeminen on jo sinällään kokemus.

  Kunnioitan perisuomalaista naista ja arvostan hänen työtään yhteiskunnassa sekä etenkin kotona lastensa äitinä. Mutta se äänekkäin joukko naisia haluaa profiloitua myös suuren hiljaisen enemmistön puhetorveksi siihen lupaa kysymättä. Jo yhteiskunnassa vaikuttavan sairaan kiihkofeminismin eräänä huipentumana on se kylmä välinpitämättömyys niitä naisia kohtaan, jotka ovat joutuneet kärsimään hallitsemattomasta matu-invaasiosta raiskauksen kohteeksi joutumalla ja vähintäänkin suorasukaisen seksuaalisen häirinnän alistamiksi. Kuvottavin reaktio asiaan on ollut feministien ja suvakkien tarjoama balsami: “Raiskaavathan suomalaisetkin miehetkin.” Niinpä!

 2. Tähän se on menossa Suomessakin. Poliisi kompensoi omaa matupelkoaan kovistelemalla suomalaisia, mikä on jo nyt nähtävissä.

  • Korotin päiväänä eräänä ääntäni afgaanille ja samantien oli paikalla KAKSI poliisipartiota. Yksi oli nuori pojankloppi, joka yritti kovistella ja pelotella minua. Eihän siinä voinut kun nauraa.

 3. Tämän videon jälkeen koko muslimiväki nauraa Britanian poliisivoimille. Ja tämän jälkeen on odotettavissa muta-, anteeksi matu-vyöry, Englantiin. Ja koska yleinen halveksunta poliiseja kohtaan on ylittänyt kriittisen massan, ei kukaan matu enää kunnoita heitä. Ja siitä seuraa yleinen kaaos ja anarkia.

  Kiitos vassareiden ja hyysäreiden.

Comments are closed.