Koti Artikkelit Median ja äärivasemmiston liitto syventyy

Median ja äärivasemmiston liitto syventyy

14

Viikko sitten sunnuntaina (15.12.) äärivasemmistolaisten järjestämä antirasistinen toritapahtuma kohtasi kansallissosialistien vastusta. Tämän jälkeen media käynnisti suuren tiedottamiseksi kutsutun valehtelukampanjan Ruotsin Vastarintaliikkeestä.

Kuvassa puukotuksesta epäilty äärivasemmistolainen maahanmuuttaja.
Kuvassa puukotuksesta epäilty äärivasemmistolainen maahanmuuttaja.

Vastarintaliikkeen lisäksi myös ruotsidemokraatit ovat joutuneet median vihan kohteeksi. Itse asiassa median painostus on ollut niin ankaraa viime päivinä, että se on saanut kaikki vähänkään kansallismieliset ruotsalaiset pelkäämään sen valtaa. Ruotsidemokraatit ilmoittivat, että he aikovat osallistua Kärrtorpin uuteen rasisminvastaiseen mielenosoitukseen yhdessä äärivasemmistolaisten kanssa – siis niiden kanssa, jotka ovat parin viime vuoden aikana pahoinpidelleet, puukottaneet ja vainonneet puolueen jäseniä. Tämän painostuksen alla ruotsidemokraatit ovat jopa ilmoittaneet aikovansa pohtia maahanmuuttokysymysten poisjättämistä puolueen politiikasta.

Kärrtorpissa järjestetyssä uudessa rasisminvastaisessa tapahtumassa väkivaltarikoksista tuomittu maahanmuuttajataustainen johtava antirasisti Dennis Miraballes jatkoi äärivasemmiston väkivaltaisen maailmankuvan viestittämistä. Yleisön hurratessa Miraballes sanoi: “Äänestämällä emme saa natseja pois kaduilta, muutoin natseja ei enää olisi. Meidän on vietävä taistelu kaduille, ajaa heidät pois ja tuhota heidät lopullisesti.”

Ruotsin iltapäivälehdet ovat pitäneet yllä äärivasemmistolaisten melua julkaisemillaan artikkeleilla ja analyyseillä. Lehtien artikkelit eivät ole olleet puolueettomia ja totuudenmukaisia, vaan ennen kaikkea sensaatiohakuisia.

Iltapäivälehtien valehteluun palkatut toimittajat ovat vääristelleet Pär Öbergin lausuntoa Kärrtorpin mellakasta, väärentäneet haastatteluita ja pelotelleet “natsien terrorismilla”. Median mukaan “uusnatsit” puukottivat kahta mielenosoittajaa Kärrtorpissa. Media ei ole tyytynyt mainitsemaan, että molemmat puukotetut olivat kansallismielisiä. Tapon yrityksestä on vangittu pitkän linjan äärivasemmistolainen, 35-vuotias häirikkö Joel “Viidakko-Joel” Bjurströmer-Almgren. Häntä myös pidetään Revolutionära fronten -järjestön puheenjohtajana ja hänet on aiemmin tuomittu muun muassa 13-vuotiaan lapsen pahoinpitelystä. Samanlaista valheellista uutisointia on myös esitetty suomalaisessa mediassa.

Ruotsalainen iltapäivälehti Aftonbladet julkaisi lauantaisessa (21.12.) numerossaan laajan Vastarintaliikettä koskevan jutun. Lehdessä julkaistiin haastattelu, jonka oli lehden tietojen mukaan antanut “SMR:n johtoon kuuluva jäsen”. Lisäksi samaisessa lehdessä esiteltiin järjestön johtoon kuuluvat jäsenet. Median jo viikon kestäneessä “natsijahdissa” uhreiksi ovat joutuneet myös täysin sivulliset henkilöt. Tähän liittyen Aftonbladet julkaisi numerossaan väärän Robert Eklundin henkilötiedot. Robert Eklund on Vastarintaliikkeen IT-osaaja.

“SMR-johtoon” kuuluva jäsen esitettiin haastattelussa työttömänä, isänsä ja äitinsä pettäneenä poikana. Haastattelussa kerrottiin, että hän olisi “valmis ampumaan itsensä”, jos se vain “edistäisi Ruotsin muuttamista natsimaaksi”. Media oli pitkin viikkoa yrittänyt saada haastatteluita järjestön johtoon kuuluvilta henkilöiltä, muttei ollut saanut keneltäkään vastausta tai hyväksyntää haastattelun tekemisestä. Media näyttää ajattelevan, että jollei se saa haastattelua, se tekee haastattelun itse.

Kaikessa melussa ja epähuomiossa varsinainen totuus jää pimentoon. Pian mellakan jälkeen poliisia haastateltiin tapahtuneesta. Hän kertoi, ettei ole “uransa aikana kokenut mitään tällaista” – eli että “äärioikeistolaiset” hyökkäävät äärivasemmistolaisten järjestämään mielenosoitukseen. Media muutti poliisimiehen lausunnon muotoon: “Koskaan aiemmin Ruotsissa ei ole häiritty poliittisia mielenosoituksia.” Toisin sanoen, median mukaan tämä oli Ruotsin ainoa mielenosoituksen yhteydessä tapahtunut mellakka.

Kärrtorpin mellakka ei edes täyttänyt mellakan tunnusomaisia piirteitä, joista erityisesti äärivasemmistolaiset häiriköt ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa. Marraskuussa äärivasemmistolaiset yrittivät estää Vastarintaliikkeen tukimielenosoituksen Kultaiselle aamunkoitolle Tukholmassa. Kun häirintä ei mennyt suunnitelmien mukaan, vasemmisto tyytyi rikkomaan yksityisyrittäjien ikkunoita, hajottamaan autoja, pahoinpitelemään sivullisia ja heittelemään kiviä ja pulloja kaiken ihmisväen sekaan. Suomessa äärivasemmistolaiset “kiakkovieraat” hakkasivat hevosia, rikkoivat ikkunoita ja polttivat lippuja.

Kaikki suuret ja vähän pienemmätkin mediat ovat väittäneet, että Kärrtorpin mielenosoitus oli rauhanomainen. Tavalleen uskollisesti media jätti kertomatta, että mielenosoitusta oli puuhaamassa äärivasemmistolainen Revolutionära fronten, joka on viimeisten kuukausien aikana syyllistynyt lapsien, vanhuksien, naisten ja maahanmuuttajien törkeisiin pahoinpitelyihin, pommi-iskuihin, murhayrityksiin, tuhopolttoihin ja muihin tuhotöihin. Lisäksi kyseinen järjestö on ollut aktiivisesti mukana häiritsemässä sen kanssa eri mieltä olevien poliittisten järjestöjen ja puolueiden mielenosoituksia ja kokouksia. Media ei myöskään ole maininnut, että Revolutionära fronten on pitkään kiihottanut väkivaltaisuuksiin “natseja vastaan”. Median mukaan mielenosoituksen tarkoitus oli rauhanomainen, vaikka monet mielenosoitukseen osallistuneet olivat aseistautuneet puukoin ja teräasein.

Jäävuoren huippuna oli vielä se, että pian Emil Hagbergin pidättämisen jälkeen äärivasemmistolaiset levittivät Hagbergien kotiosoitetta ja kehottivat kannattajiaan tekemään “kotivierailun” raskaana olevan naisen ja tämän lapsien luokse. Tästä media ei maininnut sanallakaan uutisoinnissaan. Dalarnas Tidningar -uutissivusto mainitsi lyhyesti, että “poliisilla on meneillään suurehko operaatio Kärrtorpin mellakkaan osallistuneen kotona”. Tälläkin kertaa sanomalehti jätti mainitsematta, että operaatio kohdistui yksin lapsien kanssa kotona olleeseen perheenäitiin.

Kuluneen viikon aikana media on näyttänyt todellisen luonteensa – median toimintaa seuranneille tämän ei enää pitäisi olla epäselvää. Media hallitsee pelottelulla, valheella, solvauksella ja panettelulla, ja tätä äärivasemmisto täydentää väkivallalla.

Median valheet Vastarintaliikkeestä eivät tee poikkeusta aiempaan uutisointiin. Aiemmin syksyllä esimerkiksi Falu Kuriren -sanomalehti väitti, että heinäkuussa pidetyillä Pohjoismaisilla aktivistipäivillä harjoiteltiin aseellista taistelua rynnäkkökivääreillä. Lehdessä aktivistipäiviin viitattiin “uusnatsien taisteluleirinä”. Lisäksi Falu Kuriren kirjoitti, että “uusnatsit ovat tarkoituksella muuttaneet Sunnansjön kylään, koska sinne on lähiaikoina tulossa pakolaiskeskus”.

Tulevaisuudessa on nähtävissä entistäkin syvempi ja näkyvämpi median ja äärivasemmiston liito. Se näkyy jatkuvana median antamana palstatilana äärivasemmistolaisille “asiantuntijoille”. Äärivasemmisto hakee medialta hyväksyntää toiminnalleen, ja media puolestaan pitää kiinni uskollisesta äärivasemmistolaisesta sylikoirastaan – jos se vain auttaa mediaa pönkittämään näkemyksiään harmonisesta monikulttuurisesta yhteiskunnasta. Sylikoiran säännöllisin väliajoin tapahtuva räksytys voidaan painaa villaisella – torujen sijaan sille annetaan hoivaa ja hoitoa. Miten muutenkaan hallita arvaamatonta ja petollista kumppania?

 

Henrik Holappa

 

Aiheesta lisää: Vääristelyä, mustamaalausta ja poliisivainoa

14 KOMMENTIT

 1. ”Jäävuoren huippuna oli vielä se, että pian Emil Hagbergin pidättämisen jälkeen äärivasemmistolaiset levittivät Hagbergien kotiosoitetta ja kehottivat kannattajiaan tekemään ”kotivierailun” raskaana olevan naisen ja tämän lapsien luokse.”

  Käsittämätöntä. Punaiset ovat saastaisia ja pelkurimaisia ali-ihmisiä. En keksi kuin yhden tavan ratkaista heidän muodostamansa ongelma.

  • Älä muuta virka.. Täytyy myöntää että vaikka olen seurannut sivujanne jo pari vuotta ja pitänyt yleensä kirjoituksista, olen pitänyt joitain SVL:n asenteita ja toimintatapoja ylitseampuvina. Mutta kun tänä vuonna olen saanut seurata millaista väkivaltaa (“kotikäyntejä”) vasemmisto ja maahanmuuttajat naapurimaassamme harjoittavat, niin olen alkanut hahmottamaan teidän periaatteitanne paremmin ja päätin hakea tukijäsenyyttä. Kyllä isänmaallisillakin on oikeus itsepuolustukseen!

 2. Äärivasemmiston toimintaa ei ainoastaan myötäile ja tue media, vaan myös poliittiset vasemmistopuolueet niin meillä kuin muuallakin. Selvää on, että vasemmistoliitto (vaikka sen faktan kieltääkin) antoi näiden “kiakkovieraiden” kokoontua omissa tiloissaan. Vasemmistopuolueilta puolueraha virtaa myös äärivasemmistolaisille. Valtiolta rahoitusta tulee aina, kun joku humaani vasemmistolainen taho perustaa “kulttuurikeskuksen” kulttuurin edistämiseksi tai aloittaa jonkinlaisen huuhaa-kulttuurihankkeen.
  Median ja äärivasemmiston liitto tulee varsinaisen selväksi siinä vaiheessa, kun media avoimesti valehtelee tapahtumista. Toisaalta suurin osa toimittajista on vasemmistolaisia, joten tämäkään ei tule yllätyksenä.
  Äärivasemmistolla on varsin hyvä pohja toiminnalle: 1) media tukee äärivasemmiston jokaista liikettä, 2) rahoitus järjestyy “virallisilta vasemmistopuolueilta, kulttuurikeskuksilta/hankkeilta jne., 3) kokoontumistiloina äärivasemmistolaisille käyvät ne samat tilat, joissa myös vasemmistopolitiikot käyvät esiintymässä.
  Äärivasemmisto ei ole ainoastaan median sylikoira, vaan myös järjestelmän hauva, josta kyllä pidetään huolta.

 3. Vai suunnittelevat painostuksen vuoksi ruotsidemokraatit osallistumista uuteen rasisiminvastaiseen mellakkaan sen jengin kanssa joka on heitä vainonnut.

  Melko nyrjähtänyt logiikka.

 4. Onko Ruotsi ihan sekasin? Kysynpähän vaan, miten tollasten kommareiden annetaan mellastaa vapaasti!?

  Vois viedä saunan taakse vassarit ja toimittajat kivassa jonossa..

 5. Pakko ihmetellä, jos joku ei tämän jälkeen tajua, kuinka vahvassa symbioosissa “antifasistit” ja äärivasemmistolaiset elävät median sekä vallassa olevan systeemin kanssa. Niin läpinäkyvää.
  Toivottavasti myös näillä “maltillisilla kansallismielisillä” alkaa realiteetit uppoamaan tajuntaan – Se on joko ensin uhriutuminen, seuraavaksi äärimmäisen nolo ja halveksuttava liittoutuminen punikkiöykkäreiden kanssa (tyyliin Ruotsidemokraatit), tai sitten ehdoton ja häikäilemätön taistelu näitä vallanpitäjän vesikauhuisia koiria vastaan.

 6. Itseänikin on hämmentänyt toi Ruotsin spedeily. Toivottavasti täälä ei “tarvita” samanlaista. Rauhallista joulua!

 7. Kyllä vähän pelottaa ton Hagbergin puolison ja lasten puolesta, toivottavasti siellä ollaan apuna ettei yksin joutuisi olemaan lasten kanssa. Käsittämätöntä touhua taas ruottin puolelta.

 8. Äärivasemmistolaisten ja median välillä on selvää rikollista yhteistyötä. Ruotsin antifasistien “tiedusteluelin” “Researchgruppen” hakkeroi maahanmuuttokriitikoiden, pääasiassa ruotsidemokraattien käyttämän, keskustelufoorumin, selvitti kirjoittajien henkilötiedot ja jakoi laittomasti keräämänsä tiedot medialle. Ruotsin suurimmat iltapäivälehdet julkaisi hakkeroidut henkilötiedot viikon kestäneessä kampanjassa “nettivihaajia” vastaan. Lehdet julkaisivat “anononyymien nettivihaajien” henkilötiedot osoitteineen päivineen sivuillaan. Tämän seurauksena äärivasemmistolaiset iskivät pommein erään ruotsidemokraatin kotiin – pommi-iskun aikana miehen perhe oli kotona. Expressen ja Aftonbladet molemmat kehottivat “ihmisiä” vierailemaan nettivihaajien kotona.
  Expressen antoi tästä itse esimerkkiä ja vieraili joidenkin ihmisten kotona:
  http://www.youtube.com/watch?v=ounqqSpYwr0
  http://www.youtube.com/watch?v=Kze8TwaIAps
  Researchgruppen taustat ovat väkivaltaisessa vasemmistossa, niiden toimijat ovat syyllistyneet murhayrityksiin, ryöstöihin, pahoinpitelyihin, pommi-iskuihin ja aseiden laittomaan hallussapitoon. Mitä se kertoo suomalaisesta “puolueettomasta” mediasta, erityisesti yleisradiosta, että tekemässään jutussa Suomen Vastarintaliikkeestä se haastatteli Researchgruppen toimijaa, joka on ollut vankilassa? Sellainen henkilö esitetään “ääriliikkeiden asiantuntijana” – joka itse on vahvasti mukana väkivaltaisessa liikkeessä ja edelleen jatkaa rikollista toimintaansa, tietenkin median tukemana.
  Äärivasemmisto ei ole ainoa vihollisemme – media on vihollisistamme suurin, ja tulevaisuudessa se tulee käyttämään voimavarojaan kaikkia kansallismielisiä vastaan. Se tulee jopa tukemaan väkivaltaa, sillä onhan media jo toiminnallaan osoittanut, että sen laatimilla jutuilla on suora yhteys järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Ehkäpä joskus Expressenin toimittaja erehtyy väärän henkilön oven taakse.

 9. Media = mafia. “Maailmanlaajuinen rikollisjärjestö; valtaa pitävä porukka. Alkujaan sionistinen yhteisö, sittemmin järjestynyttä rikollisuutta, joka on levinnyt Yhdysvalloista Eurooppaan jne. ‘Mediamafia’ käyttää merkittävästi valtaa tai vaikuttaa asioihin. Tunnettuja perheitä: Bonnier, Erkko, Sulzberg.”

  Journalisti = mafioso. “Median jäsen”

  Mafian toiminnalta ainakin tuo ruotsalaisen median toiminta vahvasti vaikuttaa.

 10. Vaikka tälläkin sivulla kirjoitetaan paljon radikaalivasemmistosta, ei pidä unohtaa hetkeksikään sitä kuka todella pitää valtaa käsissään.

  Näillä vasemmistolaisilla resupekoilla ei todellista valtaa nyky-yhteiskunnassamme ole, vaan oikea valta (joskin ei yhtään vähemmän vääristynyt ja rappiollinen arvoiltaan) esiintyy sulavasanaisesti puvussa, neuvotteluhuoneissa isokenkäisten vaikuttajien ja laiskanpulskeiden liikemiesten kanssa istuen.

  Koskaan ei pidä unohtaa sitä, että niin sanotut vasemmisto ja oikeisto ovat ainoastaan saman pedon kaksi eri kättä. Kumpikin ajavat internationalismia ja ei-eurooppalaista maahanmuuttoa omista lähtökohdistaan.

  Vasemmistolainen arvoliberalismi ja oikeistolainen talousliberalismi ovat kumpikin hajaannuksen ja sirpaloitumisen ideologioita, jotka petaavat maaperää toisilleen symbioosissa eläen. Molemmat tahot ovat kansankokonaisuutta ja kansallisen hyvinvointivaltion ihannetta nakertavia syöpäläisiä, ja tätä ne ovat tehneet tehokkaasti ja hyvin.

  Kumpikin ideologia on egon ideologia. Niiden keskiössä on historian kontekstissa äärimmäisen mitätön yksilön käsite, eivätkä ne voisi vähempää välittää sellaisista asioista kuin kansan tai rodun pitkäjänteinen selviytyminen ja hyvinvointi. Vastenmielisimmillään ne eivät edes tunnusta kansan tai rodun olemassaoloa.

  Ainoastaan kolmas tie, etninen nationalismi, on maahan ja vereen perustuessaan kykenevä vastustamaan tämän kaksikätisen Leviathanin hirmuvaltaa.

 11. Henkka kirjoittaa asiaa. On sikamaista toimintaa antaa kotiosoitteita jossa asuu viattomia ihmisiä, joita tulee suojella.

 12. Vaikka en ole varsinainen k-sosialisti, niin on hyvä, että on mm. Vastarintaliikkeen media vastapainona vihervasemmistolais-kulttuurimarxistiselle, liberaalille rahavaltamedialle. Kiitos ja kunnia tästä Teille! Medianne seuraaminen edistää tervettä mediakriittisyyttä, punapropagandaaa kohtaan, jota mm. verovaroin pönkitetty Yle meille syöttää,ns. monikulttuurisuudesta,homoudesta, ym. Itse olen huomannut mm. Ylen “Suoran linjan” sensuroivan mielipiteitä, ja suosivan liberaalis-vasemmistolaista agendaa myötäkarvaan silittelevää ja silottelevaa mielipidettä. Ainahan voidaan punikkitoimittajien/moderaattorien toimesta valtavirrasta poikkeava mielenilmaisu tulkita provoksi, trolliksi, ironiaksi, tms., vaikka olisit 100% mielipiteesi takana. Yksipuolisuus paheni naispresidentin aikana, ja jatkuu… Missä se tosi sananvapaus lienee? “Sananvapaus” kuulunee vihervassareille, vaan ei isänmaanystäville?! Voimia vastarintaan Teille, korruptoitunutta valtavirtamediaa vastaan! + Hyvää Uutta Vuotta!

Comments are closed.