Koti Uutisia Johtava antifasisti raiskasi tovereitaan

Johtava antifasisti raiskasi tovereitaan

0

Britanniassa on syttynyt keskustelu äärivasemmistolaisten järjestöjen taipumuksesta vakavaan rikollisuuteen. Kimmokkeena tälle ovat toimineet välikohtaukset oikeistopopulistisen Britannian kansallispuolueen (BNP) ja sionistisen English Defence Leaguen mielenosoituksissa. Huomattava määrä valtapoliitikkojen ja ammattiliittojen tukeman Unite Against Fascism (UAF) -äärivasemmistolaisjärjestön jäseniä on pidätetty mielenosoituksissa syntyneistä väkivaltaisuuksista.

UK_Johtava_antifasisti_raiskasi_tovereitaan

Pahoinpitelyt ja väkivallanteot katutasonjärjestöjen välillä tuskin sokeeraavat ketään, mutta UAF:n häiriökäyttäytymisen takana on paljon synkempiä, piilossa pidettyjä ilmiöitä. UAF-järjestön sekä kommunistisen Socialist Workers’ Party (SWP) -puolueen johtajiin kuulunut mies on epäiltynä kahden naispuolisen kommunistitoverinsa raiskaamisesta. Tapausten tultua ilmi vasemmistojohtaja luopui asemastaan SWP:ssä, mutta on The Telegraph -lehden tietojen mukaan jatkanut “rasismin” vastaisten mielenosoitusten järjestämistä. Tiettävästi muilla “antirasisteilla” ei ole myöskään ollut mitään tätä vastaan.

UAF:n raiskauskohu on palauttanut Pohjoismaissa monien mieleen täkäläisten antifasistien piirissä tapahtuvan sukupuolisen ahdistelun ja raiskaukset. Ruotsin yleisradiokanava P3 tutki muutamia vuosia sitten Antifascistisk Aktion (suom. ‘Antifasistinen toiminta’, AFA) -järjestön sisällä ilmennyttä pedofiliaa ja seksuaalirikollisuutta. P3:lle antamissaan haastatteluissa entiset rasisminvastaiset aktiivit kertoivat, että toimintaan rekrytoidaan mielellään hyvin nuoria ja hyväksyntää etsiviä tyttöjä. Vanhemmat “rasisminvastustajat” ovat syyllistyneet useiden lasten raiskauksiin, minkä jälkeen AFA on ehdottomasti kieltänyt jäseniään puhumasta rikoksista ulkopuolisille. Toistuvien seksuaalirikosten vuoksi monet äärivasemmistolaistytöt ovat jättäneet antifasistisen toiminnan taakseen ja siirtyneet feministisiin ryhmiin. He eivät ole tahtoneet olla missään tekemisissä miespuolisten äärivasemmistolaisten kanssa.

Ei ole yllättävää, että raiskaukset liittyvät usein äärivasemmistolaisryhmiin, joiden johtajiin kuuluu paljon maahanmuuttajataustaisia miehiä. Raiskaamisen lisäksi antifasisteja on Pohjoismaissa tuomittu usein lapsiin kohdistuvasta väkivallasta. Esimerkiksi Revolutionära Fronten (RF) -järjestön värillinen johtohahmo Joel Bjurströmer Almgren sai viime vuonna vankeustuomion pahoinpideltyään 13-vuotiasta lasta hampurilaisravintolassa. Tänä vuonna otsikoihin nousi tapaus, jossa RF:n jäsenet tekivät kaasuiskun asuntoon, jossa nukkui pieni lapsi isoäitinsä kanssa. RF on tullut tunnetuksi järjestönä, jonka johtajiin kuuluu aasialais-, eteläamerikkalais- ja arabitaustaisia elämäntaparikollisia, jotka eivät ole päässeet jäseniksi menestyneisiin maahanmuutajarikollisten jengeihin. Äärivasemmisto on jäänyt tällöin ainoaksi uravaihtoehdoksi.

Suomessa äärivasemmistolainen Vapaa liikkuvuus -järjestö on puolestaan vastustanut “rasismia” piilottelemalla romanitaustaista raiskaajaa poliiseilta. Tempaus johti ironiseen lopputulokseen, kun romani raiskasi yhden Vapaan liikkuvuuden aktivisteista Rajasaaressa vuonna 2008 ennen pakoaan Suomesta.

 
Lähteet: The Telegraph, Nordfront, Sveriges Radio

 
Aiheesta lisää: Antirasistit hyökkäsivät isoäidin ja lapsen kimppuun