Koti Uutisia Antirasistit hyökkäsivät isoäidin ja lapsen kimppuun

Antirasistit hyökkäsivät isoäidin ja lapsen kimppuun

1

Äärivasemmistolaiset ja “rasisminvastustajat” ovat tunnettuja väkivaltaisesta käyttäytymisestään silloin, kun heillä on fyysinen ylivoima puolellaan. Välillä myös täysin sivulliset joutuvat tahtomattaan heidän uhreikseen. Ruotsissa tästä on useita esimerkkitapauksia.

Noin viikko sitten ruotsalaiset kansallismieliset verkkolehdet uutisoivat vasemmistoryhmän vuonna 2011 toteuttamasta hyökkäyksestä, josta on nyt tuomittu oikeudessa parikymppinen mies. Mies kuuluu vasemmistolaiseen Revolutionära Fronten -nimiseen järjestöön. Marraskuussa 2011 hän hyökkäsi yhdessä tuntemattomaksi jääneiden tovereidensa kanssa erään entisen kansallismielisen kotiin, suihkuttaen kyynelkaasua 7-vuotiaan lapsen ja tämän isoäidin kasvoille.

UK_Revolutionara_Fronten
Samainen ryhmä suorittamassa toista kotikäyntiä vuonna 2012.

“Vallankumoukselliset” vasemmistolaiset olivat aikeissa pahoinpidellä talossa asuneen miehen, joka oli aiemmin toiminut kansallismielisessä liikkeessä. Hyökkääjät rikkoivat ikkunan ja suihkuttivat kyynelkaasua huoneeseen, jossa olivat yövieraina miehen 51-vuotias äiti sekä 7-vuotias sisarentytär. Molemmat altistuivat kaasulle ja lasinsiruille.

Nyt ehdonalaiseen ja yhdyskuntapalveluun tuomittu mies jäi teosta kiinni rikospaikalta löytyneiden veri- ja sormenjälkien perusteella. Hän ei ilmiantanut muita hyökkääjiä.

UK_autovandalismia
Rapatessa roiskuu. Kuvassa 90-vuotiaan Anna-Lisan auto, jonka antirasistit olettivat kuuluvan kansallismieliselle. Kuvan auto ei liity tähän tapaukseen.

 

Aiheesta muualla:

https://www.realisten.se/2013/02/14/elmer-gothberg-domd-for-dad-i-revolutionara-frontens-namn/

http://www.nationell.nu/2013/02/14/revolutionar-fronten-attackerade-mormor-och-7-aring/

Aiheeseen liittyen:

http://www.nordfront.se/90-arig-tant-utsatt-for-attentat-av-afa.smr

1 KOMMENTTI

  1. RevFrontin narkkaavat pojankoltiaiset ovat tunnettuja siitä, etteivät uskalla näyttää kasvojaan edes nettisivuillaan. Tullut töpeksittyä vähän liikaa. Valitsevat helppoja kohteita pienemmistä ja nuoremmista järjestöistä ja leikkivät vallankumouksellisia. Muutama kuukausi sitten juoksivat karkuun SvP:n naispuolista jäsentä, kun öinen kotivierailu meni vähän pieleen hehe! Facebookissa ainakin jotkut tamperelaiset anarkomarkot mainostavat näitä nilkkejä.

Comments are closed.