Koti Uutisia Rasisminvastustajat pahoinpitelivät ja ryöstelivät Saksassa

Rasisminvastustajat pahoinpitelivät ja ryöstelivät Saksassa

5
Poliisi antoi vasemmiston ryöstellä ja pahoinpidellä Hampurin asukkaita useiden tuntien ajan.
Poliisi antoi vasemmiston ryöstellä ja pahoinpidellä Hampurin asukkaita useiden tuntien ajan.

Samalla, kun valtamedia varoittelee “päätään nostavalla rasismilla”, Euroopan äärivasemmisto mellakoi väkivaltaisemmin kuin vuosiin. Lauantaina tuhannet rasisminvastustajat hyökkäsivät mielenosoitustensa yhteydessä “väärää mieltä olevien” kimppuun Saksan Hampurissa. Suomalainen lehdistö ei tästä kuitenkaan lukijoilleen kerro.

Jo ennen mielenosoitusta poliisi epäili, että lauantain kolme erillistä vasemmistomielenosoitusta voivat johtaa väkivaltaisuuksiin. Protesteissa vastustettiin muun muassa laittomien arabi- ja afrikkalaissiirtolaisten häätämistä. Laittomat turvapaikanhakijat ovat viime viikkoina puhuttaneet Saksassa tiuhaan. Berliinissä maahanmuuttajat ovat esimerkiksi alkutalvesta syyllistyneet puukotuksiin ja huumekauppaan heille järjestetyissä kouluissa.

Saksan ”vallankumoukselliset” siirtolaisaktivistit vaativat valtiolta lisää etuja.
Saksan “vallankumoukselliset” siirtolaisaktivistit vaativat valtiolta lisää etuja.

Rasisminvastainen raivo kanavoituikin rikollisesti, ja yli 80 poliisia vahingoittui, kun aseistautuneet mielenosoittajat päättivät hyökätä. Tuttuun tapaan vasemmistolaiset tuhosivat kulkueiden varrelle osuneet kaupparakennukset, apteekit ja ravintolat. Silminnäkijöiden mukaan he myös ryöstivät niitä. Eräs kulkue jouduttiin hajottamaan, kun naamioituneet rasisminvastustajat kävivät ohikulkijoiden ja pelastustyöntekijöiden kimppuun. Viranomaisten mukaan väkivaltaisuudet olivat pahempia kuin vuosiin, mutta Hampurin parlamentin vasemmistopoliitikko Christiane Schneider syytti poliisia tapahtumista.

Uudet "saksalaiset".
Uudet “saksalaiset”.

Kuten Tukholman Kärrtorpissa viime sunnuntaina, väkivaltaiset mielenosoittajat piileskelivät kulkueisiin osallistuneiden lapsiperheiden joukossa, mikä teki esimerkiksi vesitykkien käytöstä hyvin vaarallista. Paikallisliikenne pysähtyi pitkäksi ajaksi, kun vasemmistolaiset alkoivat hyppiä junaraiteilla. Euroopan poliisi vaikuttaa voimattomalta vasemmistoväkivallan ja monikulttuuriradikalismin edessä.

 

Lähteet: Junge Freiheit, Spiegel Online, The Local

Aiheesta lisää: Rasisminvastustajat yrittivät jälleen murhata Saksassa

5 KOMMENTIT

  • Hitlerin aikanahan mitään tuollaista mielenosoitusta ei olisi alunperinkään ollut. Vanhat stalinistit oli eristetty yhteiskunnasta, riehuvia afrikkalaismamuja ei maahan otettu ja -ennen kaikkea- terveen poliittisen järjestelmän takia nuoret tavalliset saksalaiset eivät kokeneet sosiaalista painetta osoittaa mieltä OMAA KANSAANSA vastaan.

 1. Alla videokuvaa tapahtumista:

  http://www.youtube.com/watch?v=THhMFuexJFs

  http://www.youtube.com/watch?v=nW5jFImJSCY

  http://www.youtube.com/watch?v=NQQnmMrwsdk

  Valtamedian mukaan kansallismieliset ovat väkivaltaisia hirviöitä, mutta esimerkiksi kyseisiä videoita katsomalla jokainen varmasti näkee kumpi aatteelinen puoli mahtaa olla haitallisempi yhteiskunnalliselle kehitykselle.

  Lopuksi pidempi video, joka sisältää muun muassa paikallaolevien haastatteluja.
  0:27 alkaen voi selvästi kuulla roskajoukon toistavan tunnettua mantraansa; “Alerta, Alerta, Antifascista!”, eli ei todellakaan jää epäselväksi mikä joukko tuolla rymysi.

  http://www.youtube.com/watch?v=XaaVbF22d7w

 2. Hello, greetins from germany. Red scum is rioting again, but not for long. Every true warrior in every country should arm himself and finish reds.

  Hail!

Comments are closed.