Koti Uutisia Li Andersson käy kuumana sosiaalisessa mediassa

Li Andersson käy kuumana sosiaalisessa mediassa

6

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson on kauhistellut sosiaalisessa mediassa Suomen Vastarintaliikkeen urheilua yleisillä urheilupaikoilla.

Li Andersson keskellä.
Li Andersson keskellä.

Andersson kertoo tyrmistyneenä, ettei Porin kaupunki ole nöyrtynyt vasemmistolaisten vaatimuksille kieltää “väärinajattelijoiden” liikuntaa kaupungin tiloissa. Anderssonin Facebook-päivitys sai aikaan vilkkaan keskustelun, jossa muun muassa omilla nimillään esiintyvät käyttäjät uskaltautuivat uhkaamaan väärää mieltä olevia Vastarintaliikkeen jäseniä väkivallalla. Hauskan lisän erikoiseen päivitykseen toivat hieman hukassa olevat keskustelijat, jotka vakaasti uskoivat urheiluvuoroa käytettävän “lasten puukottamisen” harjoitteluun.

Uk_Li_Andersson_Facebook

Tämän vuoden eurovaaleissakin ehdolla oleva Li Andersson itse “tykkää” sosiaalisessa mediassa fyysistä väkivaltaa kannattavista “rasisminvastaisista” järjestöistä. Eräs Anderssonin kannattamista järjestöistä on osoittanut toistuvasti sympatiaa ruotsalaiselle terroristijärjestö Revolutionära Frontenille (RF), joka on kuin onkin muun muassa kunnostautunut lapsiperheiden kimppuun hyökkäämisellä. Verkkosivuillaan Andersson sanoo käyvänsä yhteistä “kamppailua” ruotsalaisen vasemmistorikollisen Showan Shattakin kanssa. Shattak on Ruotsin poliisin esitutkintamateriaalin mukaan RF-terroristijärjestön “prospect-jäsen”. Kaikkien RF:n jäsenten täytyy syyllistyä poliittiseen rikollisuuteen todistaakseen järjestölle, etteivät he ole poliisin soluttautujia.

Jos olet porilainen ja tiedät, että kansallissosialistinen vallankumous on kaupunkisi etujen mukaista, ota yhteyttä! pori[at]vastarinta.com

 

Aiheeseen liittyen:

Koivulaakso sympatisoi terrorijärjestöä
Dan Koivulaakso haluaa lapsen pahoinpitelystä tuomitun vapaaksi
Antirasistit hyökkäsivät isoäidin ja lapsen kimppuun
Äärivasemmistolaiset iskivät naisen kotiin Ruotsissa
RF pelottelee yksinasuvaa naista – tekijät kiinni verekseltään

6 KOMMENTIT

    • No sehän on vähän niinkuin vasemmiston bravuuri. Jos avaisivat suunsa ainoastaan silloin, kun on jotain asiaa, pysyisi vasemmiston suut tiukasti kiinni.

  1. Kylläpäs ovat aiheen keksineet! Ehtaa harjoittelua tämä on poliitikon uraa varten. Keskitytään epäolennaiseen tärkeämpien asioiden ohi.

  2. Li Andersson, voi kyynel sun kanssas. Kyllä joku voi olla säälittävä tapaus.

Comments are closed.