Koti Uutisia RF pelottelee yksinasuvaa naista – tekijät kiinni verekseltään

RF pelottelee yksinasuvaa naista – tekijät kiinni verekseltään

9

Äärivasemmistolainen terroristijärjestö Revolutionära Fronten syyllistyi sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä jälleen poliittiseen attentaattiin Ruotsissa. Tapaus päättyi nolosti: tekijät jäivät välittömästi kiinni.

Kuvakaappaus RF:n "toimintavideolta", joka osoittaa, kuinka järjestö iskee systemaattisesti kirveellä toisinajattelijoiden kotioviin.
Kuvakaappaus RF:n “toimintavideolta”, joka osoittaa, kuinka järjestö iskee systemaattisesti kirveellä toisinajattelijoiden kotioviin.

Poliisilähteiden mukaan kiinniotetut ovat Oskar Glad, Nick Staffas ja Dennis Miraballes. Heidät otettiin kiinni puoli kolmen jälkeen yöllä naapureiden huomattua kolmen tekijän töhrivän naisen asuntoa. Autosta löytyi tapaukseen liittyviä spraymaalipurkkeja.

Nick Staffas ja Dennis Miraballes.
Nick Staffas ja Dennis Miraballes.

Ruotsalaisten puolueeseen kuuluva Anna on aiemminkin joutunut äärivasemmistolaisen terrorin kohteeksi; hänen ikkunansa on rikottu neljä kertaa ja monta autoa on hajotettu. Lisäksi maahanmuuttajataustainen vasemmistolainen on uhkaillut häntä ja hänet on myös pahoinpidelty. Joulukuun alussa nainen törmäsi autoaan hajottaviin äärivasemmistolaisiin, ja sanaharkassa Dennis Miraballes painosti tätä lopettamaan poliittisen toimintansa.

Nainen kommentoi Nordfrontille, ettei hän halua uhrin leimaa eikä ihmisten säälivän häntä. Hän myös sanoi tottuneensa siihen, että vainoaminen on arkipäivää, eikä tämä vaikuta häneen millään tavalla.

UK_RF_pelottelee_naista_2

UK_RF_pelottelee_naista_3

UK_RF_pelottelee_naista_4

15. helmikuuta 2013 nainen pahoinpideltiin teleskooppipampuilla.
15. helmikuuta 2013 nainen pahoinpideltiin teleskooppipampuilla.

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen:

Äärivasemmistolaiset iskivät naisen kotiin Ruotsissa
Antirasistit hyökkäsivät isoäidin ja lapsen kimppuun
Median ja äärivasemmiston liitto syventyy

9 KOMMENTIT

  1. Nyt on sen verran suoraselkäisen oloista kaveria, että linnassa lusisivat liskolla pedofiilien ja vasikoiden kanssa. Ja suomalaispunikit fiilistelee näitä. Tulevaisuudessa hekin varmaan haluavat tämän kunnianhimoisen tittelin itselleen.

  2. Valkoiset nuoret, jotka lähtevät maahanmuuttajarikollisten mukaan tällaiseen säälittävään vasemmistoterrorismiin, ovat värillisiä “tovereitaankin” surkeampia ali-ihmisiä. Toivottavasti joutuvat kärsimään teoistaan kivuliaasti.

  3. Nämäkin ovat sitten varmaan niitä “tavallisia ruotsalaisnuoria” jotka ovat turhautuneita systeemiin. Muistaakseni niitä oli myös Tampereellakin…

  4. Arhinmäkihän on hyvä liittää samaan rintamaan, hänhän oli Suomessa vetäjänä näissä mellakoissa, kunnes Haloska koppasi sen eliittiin!

  5. Meillä täällä mettäkulmilla näitten epattojen toimia ei välttämättä pyydettäisi poliisia tutkimaan,mutta eivät kyllä toista kertaa tulisi myöskään onneaan koettamaan.

    • No ei varmaan ole pelkoa, että kukaan olisi hyökkäämässä kotiisi, ellet ole yksin tai pelkkien lastesi kanssa asuva nainen. Miespuolisen henkilön kotiin hyökkäämisessä kun saattaa kohdata vastarintaa, joka näille “vallankumouksellisille” olisi liikaa.

  6. Retku pelkurit saa rangaitukseksi varmaan viikkorahan pudotuksen tai nurkkaan tunniks….Kommarit varmaan päättää

Comments are closed.