Koti Artikkelit Korkein oikeus: valkoisen syljeskelijän kaataminen oli “rasismia”

Korkein oikeus: valkoisen syljeskelijän kaataminen oli “rasismia”

63

Korkein oikeus (KKO) on päättänyt, ettei Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivisti Jesse Torniaiselle myönnetä valituslupaa liittyen niin sanotun Asema-aukion tapauksen tuomioon. Torniaisen pahoinpitelytuomiota kovennettiin “rasistisen” motiivin vuoksi, vaikka kurituksen kohde oli itsekin valkoinen suomalainen.

Jimi Karttunen nuorena ja aikuisena.

Valtamedia on oikeudenkäyntien jälkeenkin valehdellut säännöllisesti, että Torniainen olisi syyllistynyt narkomaani Jimi Karttusen kuolemaan. Torniainen kaatoi Karttusen Helsingin asema-aukiolla syksyllä 2016, koska huumerikollinen oli sylkenyt kohti mieltään osoittavia Vastarintaliikkeen aktivisteja ja uhkaillut näitä. Narkomaanien syljen mukana kulkee huomattavan usein vaarallisia tartuntatauteja, minkä vuoksi Karttusen toiminta oli erityisen tuomittavaa.

Torniaisen kuolemantuottamussyyte kuitenkin kaatui, sillä esitutkinnassa selvisi, että Karttunen tuhosi itse elimistöään käyttämällä huumeita sairaala-aikana sekä laiminlyömällä hoito-ohjeita. Koska tapauksella kuitenkin oli kulttuurimarxistien kannalta suurta poliittista painoarvoa, päätettiin tavanomaista pahoinpitelyä käsitellä niin julkisuudessa kuin tuomioistuimessa erityisen törkeänä rikoksena.

Hovioikeus päätyikin tragikoomiseen tuomioon, jossa Torniaisen tuomiota törkeästä pahoinpitelystä kovennettiin “rasistisen” motiivin vuoksi, vaikka Karttunen itsekin oli vitivalkoinen suomalainen. Pahoinpitelyä kuvattiin “rasistiseksi”, koska Karttunen vastusti maahanmuuttokriittistä Pohjoismaista Vastarintaliikettä.

Korruptoituneen oikeusjärjestelmän mukaan äärivasemmisto ja kulttuurimarxistit nauttivat tavallista vahvempaa lain suojaa “rasisminvastaisen” maailmankatsomuksensa vuoksi. Yhteiskunta toisin sanoen kannustaa kulttuurimarxisteja hankkiutumaan väkivaltaisiin poliittisiin yhteenottoihin, sillä kulttuurimarxistien saadessa selkäsaunan yhteenoton voittajaosapuolta rangaistaan huomattavasti normaalia ankarammin.

Jesse Torniainen.

Tapahtumaa tutkittiin alun perin pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Kuitenkin aivan tutkinnan päätteeksi pahoinpitely päätettiin vaihtaa törkeäksi pahoinpitelyksi. Tämä tapahtui niin myöhään, että esitutkintapöytäkirjojenkin ensimmäiselle sivulle on kirjattu pelkkä pahoinpitely. Tässä vaiheessa poliisikin oli lukenut kaikki lääkärintodistukset, jotka myöhemmin kaatoivat syytteen kuolemantuottamuksesta.

KKO asettui hovin päätöksen kannalle ilmoittamalla, ettei Torniainen saa valituslupaa. Toisin sanoen Torniaisen saama kovennettu rangaistus (kolme ylimääräistä kuukautta vankilassa) jää voimaan. Tapaus kuvastaa suomalaisen oikeusjärjestelmän nopeaa politisoitumista, joka on vain kiihtynyt vuoden 2015 pakolaiskriisin jälkeen.

Torniaisen tuomio oli rajussa ristiriidassa KKO:n aiemman käytännön kanssa. Erään KKO:n aiemman tuomion mukaan pesäpallomailalla ja vasaralla päähän hakkaaminen ei ole törkeä pahoinpitely, mutta Asema-aukion tapauksessa yksi potku kuitenkin oli sellainen. Voit ladata hovioikeuden tuomiolauselman kokonaan TÄÄLTÄ.

Torniainen ei ole antanut vankeusrangaistuksen haitata poliittista toimintaansa, vaan hän on muun muassa kirjoittanut aktiivisesti artikkeleita Kansalliseen Vastarintaan. Globalistien johtama Rikosseuraamuslaitos on tästä tuskastuneena pyrkinyt rajoittamaan Torniaisen oikeutta keskustella politiikasta muiden vankien kanssa.

Torniaiselle voi lähettää vankilaan kirjeitä alla olevilla yhteystiedoilla. Muistathan, että henkilökunta lukee kaikki kirjeet. Merkitse myös lähettäjän tiedot.

Jesse Eppu Torniainen
Kaunolanraitti 3
11310 Riihimäki
(PL 100, 11311 Riihimäki)

Toimitus

63 KOMMENTIT

  • Koska hän oli yhteiskuntamme “tukipilari” ja antifasistisen toiminnan symboli ja marttyyri. Kertoo kyllä tuosta porukasta paljon ihannoida tautista nistiä.

 1. On raskauttavaksi luettava: Tekijä on
  — valkoinen
  — hetero
  — mies.

 2. Torniaisen pitäisi olla musta mies niin olisi vapauttava päätös tullut jo… sellainen oikeusjärjestelmä tässä maassa, tunkeutujat, raiskarit, pedofiilit ja talousrikolliset pääsevät kuin koira veräjästä, mutta kansallismieliset tuomittaisiin vaikka kuolemaan jos se olisi mahdollista… olen aika helvetin monen ihmisen kanssa jutellut tästä aseman aukion tapauksesta ja kaikki ovat olleet sitä mieltä, ettei Torniainen ole syyllinen tämän narkkarin kuolemaan.

 3. Olen opettanut lapsilleni jos joku hyökkää tai tosiaan räkii, on oikeus puolustautua. Narkomaanin räkä voi olla erittäin likaista ja vaaralista. Heillä on usein kaikki hepatiitit ym. On jokaisen huumeidenkäyttäjän oma valinta tuhoaako itsensä,mutta meilläpäin noudatetaan sitä nykyajan lakia, sitä perinteistä viidakon lakia.

 4. Jews have stolen everything. Like their lying, thieving, murderous, homosexual “forefather” Jacob, they’ve stolen our national birthright and inheritance, trading it for a sickening bowl of egalitarian viscera, cheap Chinese tripe and a putrid miasma of other perverse pottage.

  They’ve stolen our faith.

  They’ve stolen our future.

  They’ve stolen the Aryan values bequeathed to us by our forefathers.

  They’ve stolen our health, welfare and happiness, replacing them with debilitating pharmaceuticals that drive us mad.

  Most of all, they’ve stolen our happiness. Our sense of well being, with the constant confusion of phony “progress” that has torn up our neighborhoods to the point that we can no longer recognize or feel comfortable living in them.

  They’ve stolen our media — every last bit of it.

  They’ve stolen our wealth with their Federal Reserve.

  They’ve stolen our sunshine with their deadly chemtrails.

  They’ve stolen our pure water, befouling it with deadly chemicals.

  They’ve stolen our children, sacrificing them on their media’s altar in howling bloodlust.

  They’ve stolen our truths, our justice, our American way; mocking our loss with a televised, cardboard, comic book character.

  The Jews have stolen our past; and those who have stolen our past, have stolen the future also.

  All the Jews have left us with is this: a miserable, tenuous existence—and soon they shall finish stealing our lives as well. Then they shall wallow through their global, Jewish pigsty like the “effendi” pigs they are, with the remaining mud-race slaves to serve them.

  One can only pray to a Jewish god (((they))) cannot steal our souls. If there ever was a reason to hate a race, it’s the people of hate — the Jews.

  If you happen to be a lying, thieving, conniving, murdering, Jewish psychopath, the future looks bright – very bright.

  If you happen to be anyone else, your future looks dim. Very dim. Jew’s have stolen everything, so what is left for them to steal?

  When did success ever stop a thief? With each succeeding generation, the Jews’ power has grown ever stronger.

  The Russians did not stop the Jews.

  The Germans did not stop the Jews.

  Kings and queens have not stopped the Jews.

  Presidents have not stopped the Jews.

  Congress has not stopped the Jews,

  Liberals have not stopped the Jews.

  Conservatives have not stopped the Jews.

  If YOU don’t stop the Jews — no one will!

  • Trumpin lapsenlapsi on juutalainen. Huippuälykkyys hupenee ainakin siinä sukuhaarassa jyrkästi, isoisä kun on luku- ja kirjoitustaidoton idiootti. Ehkä se kestetään. Juutalaisethan ovat älymystöä, koska geenit ovat aikanaan asettuneet onnistuneesti. Heissä on ja on ollut eniten huipputiedemiehiä ja edelläkävijätaiteilijoita, joiden saavutuksiin länsimainen menestys paljolti perustuu. Vähemmän älykkäät ovat syystäkin kateellisia, siitähän antisemitismi alkunsa sai.

   • Jussi Jussilainen+ Eipäs ollutkaan noin. Ne ainoat vähänkin pätevät juutalaistiedemiehet olivat käytännössä ristiverisiä arjalaisia tai muuten vain huijari plagioijia kuten Einstein. Ja kun pääsivät esim Nobelin palkintolautakuntaan niin alkoivat palkita omiaan. Kun joku vuosi sitten siellä ollut juutalainen Marcus Storch erotettiin ja vaihdettiin aitoruotsalaiseen tiedemieheen Carl-Henrik Heldiniin niin heidän ehdokkuuksiensa ja palkintojensa määrä romahti.

    https://nationalvanguard.org/2015/04/has-jewish-bias-been-reduced-or-eliminated-at-the-nobel-committee/

    Juutalaiset ovat aina kaapanneet ja subvertoineet sen minkä arjalainen on luonut. Viimeisimpänä isompana juttuna tulee mieleen Facebook, joka sekin oali arjalaisten kehittämä, mutta jonka konseptin ja koodin Zuckerberg kaappasi itselleen patollisesti. Siitä oli oikeusjuttukin jossa sentään jotain maksettiin korvauksena alkuperäisille kehittäjille.

    Ja nuo “edelläkävijä” pseudo-avantgardisti taiteiljat ovat kyenneet vain rikkomaan sen minkä arjalainen on luonut, kuten harmoniset rakenteet ja kauneuden, kuten Schönberg. Ja maalaus ja arkkitehtuuripuolella sama juttu.

    Kateus lähti jo ajoista kun Kain tappoi Aabelin.

    • Täyttä puppua. Ja keitä ne arjalaiset ovat? Tuskin ainakaan suomalaisia pottunokkia ulkonäöstä päätellen. Ja tuskin ainakaan äärinationalisteja, heikoista älynlahjoista päätellen, jos arjalaiset jotain yli-ihmisiä kerran ovat. Juutalaisten kadehtiminen on yksinkertaisesti typerää ja naurettavaa. Valkoisten pohjasakka julistaa jotain valkoisten ylivaltaa, myös siinä on jotain ylittämätöntä paradoksaalisuutta.

     • Tässä tietoa keitä ovat:

      http://atlanteangardens.blogspot.com/2014/05/scientific-research-on-aryans.html

      Suomalaiset ovat omanlaisensa proto-indo-eurooppalainen ryhmä, ilmeisesti tulimme Eurooppan jo ennen noita muita hieman eri lenkkiä mutta samasta alkulähteestä. On esitetty että suomenkielen sana “orja” tulisi sanasta “arya”, eli että suomalaiset olisivat jopa kyenneet käyttämään noita myöhemmin saapuneita toisia arjalaisia työläisinään tai jopa orjina. Masters of the master race:D

      Mutta mene ja tiedä..

     • Joo. Arabien ylivalta juutalaisten ohjauksessa mustien kontrolloimana olisi ihanne, mihin viherpunarkit pyrkivät. Mitäs muuten Jussilainen tykkäät inuiteista ja entäs kaukoidän kellertävät?

   • Eikös vaan juutalaisuus periydy äidin puolelta kuitenkin…. Sekarotuinen kylläkin, muttei käsittääksei juutalainen

  • Korjaus tuohon Jew nimimerkin kommenttiin, että juutalaiset aivät ole Jaakobin sukua vaan Esaun. http://esau.today/

   Asia on vahvistettu heidän omissa lähteissäänkin. Kuten vaikka almanakassa vuodelta 1980: “Strictly speaking it is incorrect to call an ancient Israelite a ‘Jew’ or to call a contemporary Jew an Israelite or a Hebrew.” (1980 Jewish Almanac, p. 3)

   • Mitä hemmettiä suomalaisia kiinnostaa 2000-luvulla, keitä ovat jonkun aavikkouskonnon kuvitellut jälkeläiset. Uskomatonta, että joku etninen ryhmä voi pysyä rajoittuneiden rasistien hampaissa vuosisadasta toiseen.

    • Ruusu+ Tuossa se nähdään kuinka nykysuomalaiset ovat taantuneet pistemäiseen keräilijä-metsästäjän aikakäsitykseen. Eletään vain hetkessä ja metsästetään parhaita tarjouksia supermarketeissa.

     Samaan aikaan eräät muut ovat erittäin tietoisia keitä he ovat, mistä tulevat ja mikä heidän tehtävänsä tässä maailmassa on ja minne päin ovat menossa.

     Perinteisesti eurooppalainenkin(siis arjalainen) aikakäsitys on ollut joko syklinen tai lineaarinen ja on ymmärretty tuhansien vuosien perspektiivi jossa on tiedostettu elämän jatkumo, mistä tulemme, miksi elämme ja mitä kohti pyrkiä, mutta se on hukattu jonnekin.

     Juurettomia hetkessä eläviä on helppo kontrolloida niiden joilla on selkeä visio elämästä ja identiteetistään.

    • Ääni on Eesaun ääni mutta kädet ovat Jaakopin jalat. Uskomatonta, että joku uskonnollinen ryhmä voi uhriutua ja sortaa muita omaan valheelliseen paremmuuteensa vedoten vuosisadasta toiseen.

  • “homosexual “forefather” Jacob”

   Ei Jacob mikään sodomiitti ollut.

 5. Kulttuurimarxistien politisoima oikeuslaitos (Demla) tuomitsee oman agendansa, ei lain eikä oikeuden mukaan, ja on nykyisellään mielivaltaisen ja sortavan vallankäytön väline.
  Hävettää olla suomalainen.

  • Älä koskaan häpeä olla suomalainen, vaikka osa suomalaisista olisi kansanpettureita ja monet lampaita. Menneet sukupolvet ovat kääntyneet haudoissaan jo, mutta toivoa vielä on.

  • Demlalaiset, PolPolaiset ja muut kansanpetturit eivät ole suomalaisia vaan shabbes-goyim.

 6. Lainaus tekstistä:
  “Korruptoituneen oikeusjärjestelmän mukaan äärivasemmisto ja kulttuurimarxistit nauttivat tavallista vahvempaa lain suojaa ”rasisminvastaisen” maailmankatsomuksensa vuoksi. Yhteiskunta toisin sanoen kannustaa kulttuurimarxisteja hankkiutumaan väkivaltaisiin poliittisiin yhteenottoihin, sillä kulttuurimarxistien saadessa selkäsaunan yhteenoton voittajaosapuolta rangaistaan huomattavasti normaalia ankarammin.”

  Tämä sama pätee myös maahanmuuttajiin. Opin itse monikulttuurisessa lähiössä sen että siellä on kahdet säännöt. Maahanmuuttajien häiriökäyttäytymistä siedetään ja ymmärretään niin poliisin kuin sosiaaliviranomaisten taholta paljon enemmän ja ne suomalaiset jotka joutuvat mamujen häiriköinnin kohteiksi ja uskaltavat vastata siihen, saavat niskaansa poliisin joka oikein janoaa päästä rankaisemaan suomalaisia. Silloin kaikki mahdolliset “tikusta asiaa” keinot otetaan käyttöön.

  Siinä tulee monelle auktoriteettiuskovaiselle suomalaiselle ihan yllättävä tilanne eteen kun “luotettava ja rehellinen” poliisi ei välitäkään lainkaan siitä oletko sinä uhri vai et, vaan pyrkii pikemminkin kääntämään asiat niinpäin että sinä olet syyllinen ja häiriköivät mamut viattomia uhreja. Ja se sama poliisi on näiden häiriköivien mamujen “kiva kaveri-poliisi” joka tuntee nämä poliisin vakioasiakkaat nimiltä jo entuudestaan.

  Mitä enemmän maa monikulttuuristuu, sitä suurempi todennäköisyys ihan tavallisilla suomalaisilla on joutua yhteenottoihin maahantunkeutujien kanssa ja silloin yhä useampi suomalainen tulee yllätetyksi täysin, luottaessaan poliisin “puolueettomuuteen”. Mamut tuntee kaikki sosiaalivirkailijat ja sinä taas et niistä ainuttakaan. Miten luulet pärjääväsi sellaisessa sovittelutilaisuudessa jossa sinulla on vastassa sekä mamut että niiden kanssa kaveeraavat poliisit ja sosiaalivirkailijat? Et mitenkään. Sinusta leivotaan häirikkö, oli tilanne sitten mikä tahansa.

  On niin ikävää katsoa kuinka reilu enemmistö suomalaisista ei ikinä tule käsittämään sitä että tämä korruptiosysteemi toimii heitä vastaan, kuin vasta sitten kun on liian myöhäistä. Poliisit ja koko systeemi kaikkine virkamiehineen kannattavat monikulttuuria ja se tarkoittaa selkokielellä: että ne kannattavat todella kieroa sotaa valkoista kantaväestöä vastaan joka pitäisi saada vaihdettua mulatteihin ja afrikkalaisiin.

  • Totta. Jos olisin vähän kierompi ja vahibgoniloisempi niin juhlisin sitä kun nämä lampaat saavat ekan kerran vastaansa läpimädän (ja rodullistetun) poliisin tai tuomarin tai virkailijan vastaansa.

   Ai eikö oikeus toteutunutkaan? No ei kai, kun koko meidän käsitys “oikeudenmukaisuudesta” on vain valkoisten sivilisaatioissa havaittu harvinainen yhteiskunnallinen tila. Lampaat luulee että se on luonnon laki tai kaikkien ihmisten ominaisuus. Herätys! Olette vihollisen miehittämällä alueella olevia vankeja!

 7. Eikö se sitten ole rasitinen viharikos kun muslimi tappaa valkoisen kristityn, viiltää häneltä kurkun auki tai raiskaa?

  Minusta kaikissa näissä tapauksissa tulisi käyttää rasitista motiivia koventamisperusteena.

  • No eikun kaikki muslimithan ovat ihan viattomia kullannuppuja ja kaikki on vain yhteiskunnan ja valkoisten syytä. 🙂

 8. Tätä tuomiota vakavasti ottaen tulkitessa ja miettiessä tulee vaikutelma, että KKO katsoo Vastarintaliikeen edustavan sinällään rasismia ja teko olisi siksi rasismin puolustuksessa tehty. Tämän uskon olevan todennäköisin ajatusrakenne tuomion taustalla. Näin ollen näyttää odotettavalta, että on jo päätetty käsittää Vastarintaliike rasistiseksi järjestöksi ja pyrkiä kieltämään se.
  Ei olisi mitenkään ihme, vaikka meneteltäisiin täysin huolellisen lainsäädännön, yleistajuisen ymmärrettävyyden ja yksitulkintaisuuden vastaisesti.
  On USA:ssakin ollut nähtävissä, ettei postodernin liberalismin edustajat karta käyttää oikeuslaitoksia agressiivisen ideologisesti ja niiden arvoa täysin mitätöivällä tavalla.

  Se on vain hyvä asia, sillä tällainen mielivaltaisuuden ja rappion eskaloituminen on omiaan murentamaan nykyisen hallinnon arvovaltaa. USA:ssa kulttuurimuutos on jo vahvasti edennyt ja Demokraatit nähdään jo yleisesti rappion edustajina jopa niin, että Demokraatit itsekin tunnustavat rappiollisen toimintatavan avoimesti julistaen tyyliin “sivistyksen aika on sitten kunhan ensin voitamme, nyt ei ole varaa sivistyneelle toiminnalle kun on niin paha vihollinen vallassa…”

  Summa summarum: Mielivaltaiset tuomiot syövät oikeuden arvovaltaa – Mielivaltainen tuomitseminen on häviäjän toimintaa, tappiolle joutuneen itkupotkuraivaria, luhistuvan kulttuurihegemonian kuolinkouristelua.

  Näen siis, että kulttuurillisesti kansallismielisyys on voittamassa ja se tapahtuu jo USA:ssa ja tietenkin tulee jälkijunassa tänne. Kyseenalaista on enää se kuinka myöhässä se käytännön tasolla nyt tulee ja mitä jatkosssa voidaan tehdä kansallisvaltioiden uudelleen kunnostamiseksi kun EU:n imperiumin kuoleva raato jättää jälkeensä massamaahanmuuton romauttaman infrastuktuurin sekä moninaiset rotujen seka-asuttamisen aiheuttamat ongelmat.

 9. Läpimätä systeemi. Kohta lyärään taas lahtaria päähän. Nyt nautitaan.

 10. Haha, mites Torniaisen oma rikoshistoria? Kyllä ”narkomaanin” pöpöistä puhutaan, mutta ei Jessen käsittämättömän mittavasta väkivaltahistoriasta. Kuvassa Torniainen seisoo ”ylväästi” puku päällä Colosseumin edessä. Olisiko realistisempi vaihtoehto laittaa valvontakamerakuva Torniaisesta sytyttämässä tuleen roskakatosta Laajasalossa? Roskakatos oli varmaankin kulttuurimarxisyien rakentama?

  • Miksi kirjoitit “narkomaani”, vaikka Runopoika oli ihan kunnon hc-nisti. Vastenmielinen niljake. Rest in piss

 11. Uusnatsi on herkkä jätkä. Sitä loukkaa, jos kaverin eteen joku sylkee. Silloin tulee signaali aivottomaan päähän: sylkijä pitää potkaista katuun, vaikka siltä menisi henki. Niin on kova jätkä tuo herkkä uusnatsi.

  • Torxu on muutenkin sellanen valkoinen kansmansarkani että ei oo kyl toista sen veroista valkoisten suomiurhojen riveissä. Mitä nyt rikosrekisterissä on melkein jokaisessa teossa “Potkinut uhria maassa” “Lyönyt uhria selkään” “lyönyt uhria kääntöveitsellä selkään” ja mikä huvittavinta “potkaissut liikekinteistön ikkunan rikki” ja kasa joukkopahoinpitelyitä… oikea urho, voi jeesus 😛

   • Uskon, että Jesse Toriniaisella on edessä vielä pitkä ura suomalaisessa poliittisessa elämässä ja taistelussa totuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta.
    PolPo ja Vääryyslaitos ovat huolestuneet syystäkin. Kansanpetturit aavistavat, että nykyinen mätä Systeemi romahtaa ennen pitkää.

 12. Olen täysin eri mieltä KKO:n päätöksen kanssa.

  Tuomio ei ole millään lailla suhteellinen tapahtumiin nähden ja siksi liian ankara. Oikeusvaltiossa hän olisi jo suorittanut tuomionsa.

 13. Runopoikahan oli paljon vaaleampi kuin Jesse. Ei voi olla “rasismia” silloin. Suvakki-“logiikkahan” toimii aina vain yhteen suuntaan. Eiväthän ne samalla paikalla suomalaisen sotilaspäällystöön kuuluneen tappaneet somalitkaan saaneet mitään todellisia tuomioita teoistaan.

  “Rasismi” on juutalaisen rikollisen ja murhaajan Lev Davidovich Bronsteinin keksimä termi. Älkää käyttäkö sitä.

 14. Jesse Torniaianen on umpihomo paskakasa. Vankilassa jakaa hyvin mielellään persereikää ja imee munaa.

 15. Igor eiku Ivan eiku Iljahan se oli, niin se on aina älykkäämpi ja taitavampi ku kaikki ainstainit ja dylanit ja muut juutalaiset. Valkonen mies se vie tät sivistyst eteenpäin. Ylivalt kuulu meil ko kerta ollaa älykäimil.

 16. En tunne henkilökohtaisesti Jesse Torniaista, mutta tuomio oli täysin käsittämätön, koska valemedian valkopesemästä herkästä runopojasta ei kerrottu totuutta silloin, eikä vieläkään. Se ei kyllä ole mikään ihme nykyisessä Suomessa vallitsevassa ns. Neljännen Valtiomahdin totuudessa, mikä yltää jopa eri oikeusasteiden edelle.

  Vaikka hänellä eri tuomioita elämänsä varrelta onkin ollut, ei sen olisi pitänyt vaikuttaa tuomioon näin vahvasti millään matematiikalla. Syy oli melkein ainoastaan se, että hän kuuluu järjestöön, mitä kulttuurimarxistiset globalistiset voimat pitävät esteenä Kalergin suunnitelman sujumiselle.

  Esimerkkinä tuomioon tähän voisi ottaa vaikka murhaamisen käyttämällä autoa välineenä.
  Jos humalassa tai muuten toksisessa tilassa hyppäät auton rattiin ja tapat vihollisesi (olettaen, ettet ole kertonut suunnitelmastasi kenellekään) nopeasti ja kivuttomasti, saat automaattisesti mahdollisimman lyhyen tuomion. Rattijuoppo on päässyt Suomessa ehdollisellakin (eli ei millään) luistamaan taposta.

  Tuskin Jessellä oli mielessä se, että aikoo riistää hengen. Huumeita rankasti käyttänyt herkkä runopoika ei ollut laisinkaan niin kovassa fyysisessä kunnossa, kuin normaali järjestön jäsen.

  Jos herkkä runopoika pelkäsi sairaalassa vieroitusoireita amfetamiinista tai opioideista, olisi hän ilman muuta kertonut siitä lääkärilleen, joka todennäköisesti on intranetin potilastiedoista muutenkin tiennyt tämän huumeongelmasta.

  Hän päätti lähteä sairaalasta punttikselle hakemaan tasoittavaa fixiä kipuunsa, mikä varmasti aivotärähdyksen jälkeen on ollut kova – kun siihen lisää vielä vieroitusoireet. Bubrenorfiini on opioidi, mitä käytetään kipulääkkeenä ja heroiinin korvaushoidossa.

  Lääkäri ei missään tapauksessa olisi voinut olla ollut määräämättä hänelle vastaavia lääkkeitä sairaalassa, koska vieroitusoireet voivat saada aikaan kuoleman jo itsessäänkin.

  Suurin syy kuolemiseen on ollut herkällä runopojalla oman itsensä rajoittunut käsityskyky elämästä ja mitä ilmeisimmin myös kaveriporukka.

  Goymi-media ei tehnyt kuin valkopesi herkän runopojan sielua ja demonisoi Vastarintaliikettä. Herkän runopojan kuolema oli siis sionistiselle high societylle kuin lottovoitto. Vastarinta saatiin kiellettyä. Samaan aikaan tapahtui muutakin tärkeää. MV-lehti saatiin loppumaan ja päätoimittaja vankilaan mahdollisimman rankalla tuomiolauselmalla.
  Se sai monet vastamediat pistämään pillit pussiin, mutta se oli jo myöhäistä. Vahvimmat jatkoivat…

  Nyt suomenkielisessä Internetissä on vaikka kuinka paljon patriootteja ja heitä seuraavia ihmisiä. Heitä pidätetään Poliittisen Poliisin toimesta ja painostetaan lopettamaan.

  Syvin kysymys tässä lieneekin; menikö globalistien tavoite liian pitkälle? Oliko Suomi liian pieni maa näin suurelle käännytys-operaatiolle? Kääntyikö tämä heitä itseään vastaan?

  Olemme verkostoituneet niin rajojen sisällä kuin ulkopuolellekin enemmän kuin koskaan. Suvaitsevaisto ei sekään enää ole tiivis rintama piffeineen ja anarkaistoineen. Poliittinen tuki heille on vähentynyt toivoloiden, pennasten, veitoloiden ja toukopoukojen vuoksi.

  Jimin itsetuhoinen elämä siis muutti kaikkien elämän. Runomitalla.

  JK. Olemme pahasti jakaantunut kansakunta, mutta mitä enemmän kerromme asioista lapsillemme oma-aloitteisesti, saamme tulevaisuudessa tuloksia aikaan hallitustasolla. Koulujenkin on pakko lopettaa väärän tiedon tuputtamisen nuorille mielille. Opetussuunnitelmat ei mitenkään voi estää tiedon hankintaa meidän ns. “valemedioista”.

  Kiitos kaikille Teille suomalaisille sankareille. Tulemme löytämään yhteisymmärryksen nopeammin kuin jotkut aavistavatkaan. Sieg heil!

Comments are closed.